|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
23.6.2009 19:03:24   
malaMravljica
Rizkoo, men se pa zdi, da imam tolk malo stvari, pa da me bo cas povozu in na koncu ne bom imela vsega. Pa oblekce, ko jih dam ven se mi zdi veliko, pol pa tko razmisljam in se mi zdi, da nimam nic. Me je kar malo strah, ce bo vse pripravljeno do oktobra.

Maj, imas zs nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
23.6.2009 19:08:22   
Anonimen
MM, mislim da strah ni potreben. Jst se pa sploh ne sekiram. V nabavo grem, ko nastopim z dopustom... razen vozička seveda, ki bo malo dlje časa potoval k meni. Vse ostalo.. avgusta. Tud če bebi pride septembra, me ne bo prehitel... , vse mu bom zrihtala.user posted image Jst mam sam par stvarc.. pa sm mal za tabo... tko da, ne skrbi.

Punce, LAHKO NOČ že zdaj.. fertik sm..

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 23.6.2009 19:10:08 >

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2002
23.6.2009 19:08:33   
tassika
Rižko o tej sem ti govorila, samo moja je zdaj druga favorituser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
23.6.2009 19:10:33   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Twixy.. iz srca močno ti želim, da jutri prideš nasmejana in nam napišeš kaj lepega. Do jutri držim pestke, obljubim. Ti samo pogumno.... karkoli bo, naj te ne zlomi. Maš krasnega možija in sej veš... kar te ne ubije, te naredi močnejšega... naj bo tako pri tebi... Itaq boš pa kmalu mami... Srčno upam..

O hvala pikica moja user posted image Zdaj me ze malo stiska,ko sem prisla domov. Ampak sem pozitivna in se bom se danes pogovajala z pikico.

Punce, kaj pa v primeru ce srcka ne bo, naj grem kar na ciscenje ali se se splaca mogoce par dni pocakat??user posted image

Popolnost.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
23.6.2009 19:10:46   
tassika
MM tudi jaz nimam še skoraj nič doma, če bo pa kaj potem kaj zmanjkalo bom pa že sproti nakupila, saj sploh ne vem več kaj še rabim.

Nogavica moja je tudi od maxi cosi, sam pojma nimam kateri model.

Twixy jutri mislim nate in držim pesti.

Punce mene je pa ta prehlad čisto zdelal, še malo pa grem kar v posteljo, kašljam, boli me grlo, glavo mam ogromno in težko, ampak vročine pa nič, samo slaba semuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
23.6.2009 19:13:39   
Anonimen
Tassika... ta je huda ampak baje čist nekvalitetna. Tko so mi rekle tete v BC-ju.. Jst sm pol tolele gledala.. ampak mi je neki pusta.. rabi kakšen predalček v barvi.. al pa medvedka gor nalimam..
user posted image
Kaj praviš o tej.. SI jo že vidla.. , je od LIP poljčane.

Twixy... skoz se pogovarji, skoz. Jst ti pošiljam moje misli. O čiščenju ne razmišljaj zdaj.. nooo... Upam, da ti sploh ne bo treba. Pusti zdaj to. Sej itaq oni vse povejo.... PUSTI TO... pogovarjaj se s piko poko malo v bušiju... , ki upam, da je mala borka..

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 23.6.2009 19:16:29 >

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2006
23.6.2009 19:14:01   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Twixy, a ves da takrat bom pa celo cas imela. Moj ima takrat en sejem, nedalec stran in  jaz bom naceloma fraj kot pticek na vejici user posted image user posted image  sicer imam v mislih takrat se en obisk Slovenije, ce bo se izvedljivo, sam tisto itak nima fiksnega datuma, lahko poljubno spreminjam.

No super user posted image Sej se se slisiva in potem greva na kavico in naju 5ur ni nazaj user posted image Joooj kako se bova nacvekaliuser posted image Pa jaz ti prinesem eno darilo za miniMravljco user posted image Ze vem kaj user posted image user posted image

Popolnost.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
23.6.2009 19:16:19   
tassika
Ma rižko ne vem, meni se zdi tko nepraktična ta z vratci, se mi zdi da so predali ful bolj funkcionali, tudi za naprej, da potem ponucaš predalnik. Ne vem, moje kolegicce imajo vse take s predali in so zelo zadovoljne.

Veste kaj sem razmišljala, jaz bom imela previjalno v otroški sobi, a bo to kaj narobe, ko bo recimo prišla patronažna dojenčka skopat, ker ne bova v kopalnici?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
23.6.2009 19:19:42   
Anonimen
Tassika, tud jst jo bom mela v sobici... Se bova že znajdle s patronažno..

MM in Twixy...packe ene... se bota dobile tm pr vas in klepetale.... 5h klepetale... briga vas za nas... user posted image No sej jst pa pričakujem kakšen obis v Slo in upam, da se pa kdaj res spoznamo.. Sploh nimate pojma kako lepo je poznat Aleksa in Sončka85... , ne nimate.. user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2009
23.6.2009 19:23:50   
tassika
Punce a je katera bila kaj v toplicah, mene moj naštimuje, da bi šla zdaj mogoče čet. ali sob. v laško, pa ne vem kako pa kaj. No če greva se mogoče kaj v žalcu ustaviva na kakšni kaviciuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
23.6.2009 19:27:22   
Anonimen
Ne..., nism bla, je pa lepo tm. Sam se ne priporočajo toplice pa bazene in... te zadevce nosečkam. Razna vnetja in... brrrrrrrrr... , no jst sm full občutljiva, sam na morčija prisegam.

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2011
23.6.2009 19:33:45   
tassika
Saj zato pa ne vem, ene ful hodijo.

Rižko tukaj poglej tvojo posteljico samo v zeleni in previjalno od lip poljčaneuser posted image

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=14170

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
23.6.2009 20:04:47   
Nogavica
tassi, mi tudi imamo previjalno mizo kar v spalnici in smo kar tja nesli banjico prvič, ko smo Živo s patronažno kopali. Drugače pa sva jo midva kopala v kopalnici in porihtala kar na pralnem stroju (sva dala gor mehko previjalno podlogo).

Glede previjalne mize - saj ne vem, če sem vam že to pisala - midva sva kupila običajno komodo s 4 predali (ampak take barve, da paše v dnevno sobo) in nanjo namontirala veliko ploščo, ki služi kot previjalna površina. Ko je več ne bova potrebovala, bova ploščo odmontirala in komodo uporabila kar v dnevni sobi, ker bo zraven pasala. Je prišlo veliko ceneje, kot če bi kupila previjalno mizo.

Evo, tu je komoda brez plošče:
user posted image

tu pa s ploščo:
user posted image

tu pa še z Živo: user posted image
user posted image

Je pa plošča tako velika, da Živo še zdaj lahko previjamo in oblačimo gor. Samo jaz je več ne, ker je ne dvigujem (midve se zdaj na postelji porihtava), dragi pa jo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
23.6.2009 20:13:21   
maj2009
mm noče mi odpret zs-jauser posted image .
a si kej najdla o mojmu vozku?
jst mam tud komodo in bova tud sam dilo dala delat pa bo čist ok, je ful globoka s 4 predali in dost visoka tko da jo bova porabla. najina pikica bo mela že takoj svojo sobico. v spalnici bova mela samo postlco vse ostalo mava sobico , ki bo namenjena njej, kasnej pa bova tja prestavla še postlco.

kdaj pa naj bi otrok začel spat v svoji sobici?

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
23.6.2009 20:28:50   
Kepica83
Hej ženskice!
MM.. Ju3 zjutraj bom delala še en test pa da vidimo.

nOGAVIČKA... Hvala ker držiš pestke. Bom ju3 kaj več napisala. Grem pančkat, sem takooo utrujenauser posted image .

Lepo pančkajte

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
23.6.2009 21:06:46   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: maj2009

kdaj pa naj bi otrok začel spat v svoji sobici?

Tu pa po mojem ni nekega pravila. Mislim, da ti bo vsaka napisala drugače, ker se pač vsak po svoje odloči.
Naša žaba je do 10. meseca spala vso noč v svoji posteljici (v spalnici), potem pa je začela spati z nama in je še danes tako. Sobica pa sameva. Bo že. Nama se ne mudi in če ni pripravljena, pač ni, midva sva se pa tudi navadila. Bomo videli, kako bo, ko se nam pridruži user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
23.6.2009 21:11:11   
twixy
Da vam samo lahko noc zazelim, sem v trenutku postala cisto zaspana user posted image

Jutri drzite pesti zame, ob 13.00 bom na vrsti in ko koncam tassiki posljem sms,prav?

ke
pica bom tudi jaz mislila na tebe,da zagledas user posted image jutri! user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noc nosecke in mamice in nenosecke

Popolnost.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
23.6.2009 22:08:06   
a.biba
Čer čveke!

Kako ste pridne, komaj sem vas prebrala, ker mi prej ni uspelo gor pridit. Mi ne dajo miru v službiuser posted image .

Mi ne rata pokomentirat, mogoče jutri. Upam, da se vam vse dobro izteče jutri - Twixy in Kepica - bom pomagala držati pesti. Jaz bi morala dobiti M danes, pa ni nobenih znakov, test bom pa delal, ko pridem z dopusta, če še nič ne bo.

Ja, jutri še za par uric v službo in na kosilo, potem pa gasa proti jugu. Smo imeli pa danes resno pomisleke, če bi sploh šli, glede na to, da je takšno vreme. Pa gremo poskusit, mogoče bo pa vseeno ratal.

Fajn bodite, veselo čvekajte...samo pozitivno naj nas spremlja.user posted image

Zdaj pa letim spat, jutri bo naporen dan, pakiranje je pa bolj kot ne čisto gotovo.

Nočko

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
24.6.2009 6:06:37   
sonček85
rižkoo:hvala ,a kr solzice si dobilauser posted image ja res je tak cukrček ,mozoljkči so pa še tu pa tam
Super za jajčko,upam ,da bo res oranž opoitem pa še sam šp.del kupš pa je.
Ja res si bila lepa nosečka z vozičkom,saj kako so te pa gledali,malega otročka v vozičku starega 1m in še nosečka povrhu,prav lepa si bila user posted image user posted image če pa še kje zvoham za previjalno ti pa povem
ma kako ti je pa že lahko kr novi crknil,groza ,ne delajo več dobrih stvari user posted image
twixy.srečno danes ,držim pesti da bo srek bil in po moje če nebi kot si sama vprašala ,še raje počakaj kak dan.Jaz držim pestke in pošiljam pikepoke za srečo user posted image
user posted image rižkoo:tako imam jaz  in veliko spravim not.boš videla k prideš k men
tassi:pozdravi se ,ampak če si prehlajena ne hodi v toplice in v nosečnosti ni preveč dobro k je pol klic okol.Če pa boš šla v četrtek se pa oglasi okol vas bom, zellllllo vesela.v soboto  me pa res ni k ma očim rd
rižkoo.joj ne me tak hvalit mmi bo  še nerodno-hvala user posted image user posted image

tko zdaj pa dam malemu zizo in greva na pregled h G prvič po porodu

lp
aja da ne pozabim nogavica.živa ke prava bejba

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 24.6.2009 6:15:01 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
24.6.2009 6:15:17   
sonček85
tako imaš v pikipoki za 145€,sva jo midva kupila samo naša je v natur barvi.evo tu si lahko pogledaš.je pa super material-les
ma medvedka si pa nalimaš gor pa je.saj se dobijo lepe nalepkice.http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/pino-previjalna-miza-erik-bela/1300024035769000806

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
24.6.2009 7:49:35   
mariee
Dobro jutro, pa ste se res včeraj načvekaleuser posted image

Sonček85 ful je fletna previjalna, pa cena je tudi vredu. A ma poličke notri tam kjer so vratca? Ker jaz planiram, da bi dala vse cunjice v previjalno in še kaj pripomočkov.

Twixy user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
24.6.2009 8:05:03   
Kepica83
Twixy držim pesti da bo vse vredu!user posted image user posted image

Ženske jaz sem prej delala test first sign, ko sta dva lističa not pa je bil - . Šokiralo pa me je da je bil urin krvavo rdeče barve. Pa se obrišem če bi slučajno bila M, pa niti pikice ni bilo rdečega. Zdaj pa nevem kaj naj. M ni, test je -, urin pa je grozen na pogleduser posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
24.6.2009 8:05:22   
mariee
Kepica83 a si že delala test?user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
24.6.2009 8:06:34   
mariee
Si me prehitela Kepica83. Pojdi k zdravniku, da ti pregledajo urin.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
24.6.2009 8:42:44   
Anonimen
Kepica83, nočem te razžalostit ampak ..jst sm mela po SS mal neredne M. Kdaj si mela SS in a si po SS že mela M? Nism čist na tekočem, zato sprašujem.

Pusti te teste že pri miru in pojdi zdravniku. Tam boš dobila 100% odgovor, ne muči se s testi, nima smisla... sploh pa ta čudn urin.

Zrihti se, pejt, povej... uredi... samo matraš se.
Vseeno srčno upam, da ta + drži... in tudi če ne.., naj te ne potre.. Sej veš.. sva že govorile o tem. Tud jst sm bla na tleh.., zdej pa brcko brca. Tudi k tebi to pride. Pojdi prosim zdravniku.

Aja, pa DOBRO JUTRO punčkeeeeeeeeee.... user posted image

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.