malaMravljica
|
Kepica, meni je tudi cudno to sedaj. Klici zdravnika s edajnes ali pa kar pojdi tja in pol bo vse jasno. Brezveze se matrat in postavljat vprasanja kaj je, pri zdravniku bos takoj dobila odgovor. Pa srecno. Twixy, iiiiiiiiiii suuuuuper. Ja, vsaj 5 ur bova cvekale in pol nama bo cist vseeno za vse tiste, ki ne pridejo na najin kofetek se ze tako veselim. Danes ti pa stiskam pesti in si zelim, da porocas dobro novico naprej. Tassika, jaz tudi ne bi priporocala toplic sedaj, prav zaradi moznih vnetij. Pa se ce te grlo boli ni dobro po vodi prevec. Rizkoo, a ves kaj me tako skrbi. Ker ne vem niti velikosti postlce ne vem kaksno posteljnino nabavit. Pa ne vem kdo bo sploh sobico prebarval, ker ta, ki jo bo delal ima naceloma enega profi malarja. Sama pa sedaj ne morem, ker ne vem v kaksni barvi bo sobica. Ves, ta tip, ki jo bo delal je en res profi, njemu vedno recemo kaj bi imeli novo in ima proste roke. Cakaj, ti dam na mail sedaj slikce od vikenda, je on prenovil in bos komentirala. Ampak, saj ce me dojencke prehiti bomo pa kasneje nabavili a ne, kaj potem. Pa saj dojencku bom takoj povedala, da nisem profi mami in bo razumel, saj on pa ni profi dojencek se, pa se bomo skup ucil. Bejbe, drugace pa je nas bejbi vceraj migal cel dan, zvecer pa je imel se energije in je naredil vse neumnosti, ki jih zna. Moj trebuh se je premikal, je ze bolelo, zgackalo. Pol se je na enem koncu izbocil in ostal malo tako, smesno do onemoglosti. Moj je rekel, da se boji, da bi se zadusil s popkovino, ker take uganja, pol me je bilo pa kar mal strah. Pa ko sva sla spat, je se kar migal nekaj casa. Sem rekla mojemu, da ce misli, da bi mogla gibe stet ali ta predstava zadostuje in se je smejal, pa rekel, da ni potrebno stet, da dojencek zagotovo miga.
|