![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 13:38:01
|
|
|
|
mariee
|
Punce, men se pa zdi, da me je dojenček dvakrat brcnil zdele čist desno spodaj me je, pa ne verjamem da je bilo kaj drugega, ker do zdj nič nisem čutila v trebuhu. Bom vidla če bo še kaj, da bom lahko 100% rekla, da je to to
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 13:57:57
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariee Punce, men se pa zdi, da me je dojenček dvakrat brcnil zdele čist desno spodaj me je, pa ne verjamem da je bilo kaj drugega, ker do zdj nič nisem čutila v trebuhu. Bom vidla če bo še kaj, da bom lahko 100% rekla, da je to to jee kako sem vesela ,sem ti rkela da boš sedaj vsak čas jih čutila in evo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 13:57:59
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo Hej Sonči85 moja.. Ma ne, napisala sm MB... itaq lahko kr pustiš, nič ne napišeš. Mislim, da to nima nobene veze. Sej ne vem kje bom rodila, pa kdaj bom. Lahko, da bo lih nekje v Beli krajini in rodim v NM... Ne vem. Lahko napišeš kateri izdelki te zanimajo..., jst nism nič napisala... sem vsega po mal dobila. Tko.. ti pokažem, ko se vidiva. Lupčkaaaaaaaaaaa.... in ob srečanju pa res en taprava tortica v Evropi. ok hvala ti pupika moja ,malega Liama pozdravi no pa atija da ne bo ljubosaumen (čeprav se še ne pozanva z njim= )
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 14:21:01
|
|
|
|
mariee
|
Hvala Sonček85, ja upam da so bile prave brcike. Bom danes popoldne videla, če bo še kaj. Joj kje je že to zate ane
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 14:28:04
|
|
|
|
tassika
|
Mariee čestitke, sem vedela da bo, zvečer se samo uleži, daj roke čisto spodaj in čakaj, boš videla da kaj bo. Pri meni je bil prej cel žur, ne mara službe , ne mara pa če sedim tko zelo pokrčeno k ga pomoje tišči. Zdaj ni nič, prej me je pa kr rukalo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 14:34:56
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariee Hvala Sonček85, ja upam da so bile prave brcike. Bom danes popoldne videla, če bo še kaj. Joj kje je že to zate ane super in res sem vesela.Ja kje je že to
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 14:39:08
|
|
|
|
mariee
|
Tassika, saj jaz sem tudi sedela in sem verjetno nanj pritiskala. Ampak zdj ni pa nič več. Joj zdj bom cel dan sam čakala a bo spet ali ne.. Mam preveč časa ane
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 14:43:08
|
|
|
|
malaMravljica
|
Pilotina moja mi je tako hudo, da moras se enkrat skozi vse to, po drugi strani pa je dobro, da koncno ves pri cem si in se to zakljucuje. Naj ti solze tecejo toliko casa kot hocejo, potem pa v nov boj in Pilotina moja, ta nov boj bo zmaga. Toliko si ze dala skozi, da te sedaj enostavno caka samo se lepse in takrat se bom veselila s tabo tako kot sem sedaj zalostna s tabo. Upam, da je pri Twixy kaj bolje. Mariee, tebi pa cestitke. Vem kako si srecna danes in vem, da bos sedaj sam se z roko na trebuhu okol hodila
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 14:46:09
|
|
|
|
tassika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariee Tassika, saj jaz sem tudi sedela in sem verjetno nanj pritiskala. Ampak zdj ni pa nič več. Joj zdj bom cel dan sam čakala a bo spet ali ne.. Mam preveč časa ane mariee bo bo, če ne danes pa jutri, baje ni nobene panike, če kakšen dan ni nič.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 15:08:39
|
|
|
|
malaMravljica
|
Mariee, poglej tako nastaja dekica za mojega dojencka. Sam ni se zasito nic skupaj, niti ne vem v kaksnem vrstnem redu bo, tukaj sta sedaj dve varjanti, na prvi mi je postavitev lepsa, na drugi se pa barve lepse vidijo, ker je pod svetlobo. Imam pa se veliko barv na zalogi, bo zelo pisana in pol skupaj zasita z lepimi sivi in v mislih imam zivo rdeco barvo. Nekako mislim, da bo to dekica za v vozicek in bi vzela modrega in pol tako pisana dekica zraven. Kaj menite? url=http://www.Slikomat.com/slika/3851070.htm] [/url]
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 15:31:19
|
|
|
|
sonček85
|
mm.super
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 15:33:58
|
|
|
|
malaMravljica
|
Soncek, hvala ti. Bo pa super ko bo koncno enkrat koncana. Tukaj me hecajo, da bo darilo za otrokovo pooroko, da sem tolk pocasna. Ej, kaj mislis, kako veliko naj naredim???
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 16:23:20
|
|
|
|
Kepica83
|
Mariee ja zadnjič + sedaj pa -. Nevem več kaj si naj mislim. Žalostna sem. Sonček za tebe sem nosečka? Kak lepo, ko bi te le oni tam zgoraj uslišal bi bilo super. Samo če slučajno nisem nosečka zakaj pol isti znaki kot prvič? In zakaj ne duha ne sluha o M?
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 16:24:15
|
|
|
|
Kepica83
|
MM joj kak bo to lepa dekica . Čudovitaaaaa . Ti si pravi maher . Bravo punca.
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 18:10:49
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Soncek, hvala ti. Bo pa super ko bo koncno enkrat koncana. Tukaj me hecajo, da bo darilo za otrokovo pooroko, da sem tolk pocasna. Ej, kaj mislis, kako veliko naj naredim??? naredi pa tko veliko da bo lahko imel otroček še potem k bo pol leta star in da je ves pokrit po nogicah in do vrateka kepica.ja zame si noečka in uni gospod zgoraj to ve (90% sem )
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 19:37:37
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 kepica.ja zame si noečka in uni gospod zgoraj to ve (90% sem ) hehe hvala hvala. Kaj je možno da se je začelo kaj dogajat, pol pa je hormon začel upadat in imam zaradi tega vse znaki in M ni? Samo pol bi krvavet tudi morala ne? al kako?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 19:44:49
|
|
|
|
tassika
|
Kepica res ne vem, lahko da imaš premalo hormona, počakaj še kakšen teden. Pilotina vas vse pozdravlja, se že doma sladka s pico in sladkarijami in pravi, d ajo obupno boli glava, predvidevam da od narkoze in bo šla počasi pomoje v posteljo. Pravi, da se počuti ok. Evo pilotina nekaj zate:
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 19:49:15
|
|
|
|
Kepica83
|
Hvala tassika. Ja najboljše da neham delati testeke, ker sem jih že 9 porabila. Moj bo me linčal. Nehala se bom obremenjevati. Kaj bo pa bo. Boga naša pilotinca. Naj le gre pančkat pa si odpočit. Ju3 pa se naj obrne nov list v njeni knjigi življenja, kater naj bo čim lepši in poln lepih presenečenj.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 19:51:53
|
|
|
|
tassika
|
eVO NAROČILA PAKETEK, ZDAJ PA DA VIDIM ČE GA BOM DOBILA ups caps lock
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 20:24:10
|
|
|
|
Anonimen
|
pilotina...sej veš, še en.. , zdej pa navali na sladkarije. Jst sm bla dons pri mami moji, je nardila kosilčka za roj. dan in sva se tkoooooo napokala... da joj. Me je pa Rižkoo neki u želodec boksnil al pa brcal, sej ne vem. Sonček85, a veš, da mi ni jasno kaj je tam, ko se mi kr bula naredi..a je rita, al je glava al... a se on še obrača v teh tednih al kako?! Ne veeeeeeeem..., mami. Lubija Aleksu.. na noska. Aja.., čez še mal naročim voziček. Še zmer mi je najlepši.., sm pa še enga Mutsyevga gledala.. sam so dragi čist preveč. Brevi ga rula. MM, taprava dekca, res. Joj si pa pridna ti. Neki sm kupla dons za najina otročka.. mariee, YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS............ čimveč brcik danes... Zdej čakaš, ko se pa začne, boš šele vidla. Juhuuu, vesela zate. Nogavica, MAŠKA, drobtinica29, maj2009, zvesta, kejti... kje steeeeeeeeee..?? Ste tortico probale?! Punce, jst grem navalit na planico, pol pa pančat...sm dons čist bogiiii..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 20:41:00
|
|
|
|
tassika
|
evo še moja malenkost v 18t, mariee še vedno čakamo tvojo slikico
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 22:04:04
|
|
|
|
mariee
|
mM ful lepa dekca bo, pa ful mi je všeč, da je tolk barv moj otroček pa nima tko pridne mamice, jaz bom kar kupila dekco Rižkoo nič več ni bilo brcik, res pa je da sem bila na telovadbi, se bom zdj ulegla in vidla če bo kaj. Tassika lep trebušček imaš , ja sej vem, morm gor pripopat. Sem lenoba in nič en vzamem dol slik iz fotoaparata. A tebe kaj boli mehur? Jaz imam na otip tako trdega in rahlo bolečega, pa še zmeraj moram zelo pogosto na wc. A je možno, da mi pritiska dojenček na mehur?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 22.6.2009 23:56:58
|
|
|
|
twixy
|
Ocitno se edina jaz strasim tukaj Sem gledala en film do zdaj in se vsem 2× posteno zjokala Pomoje mi hormoni malo nagajajo... :) mariee iii... cestitke za metuljcke Kakooo lepo!! mravljica fuul lepa dekica. No,ko bom jaz tako dalec da bom razmisljala o opremi(ce bom) te zaposlim in se meni nekaj takega naredis p.s. a najim zmenek v poleti se velja?? pilotinca tebi itak vsak dan povem.. Pa se ti bom tukaj: Rada te imam zeloo! In sej ves. vedno sem tukaj za tebe tassika lep busko Se malo pa bo prav velik okroglo nosecniski Ok zdaj pa res grem, ce nocem zaspat za racunalnikom Lahko noc, pikice moje
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.6.2009 7:41:21
|
|
|
|
tassika
|
Jutro spet sem prva tukaj. Kje ste zaspanke?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 23.6.2009 8:01:27
|
|
|
|
mariee
|
Tukaj smo Twixy kako si? Kdaj greš spet na pregled? Tassika a si že v službi? Dobr da imamo v četrtek dopust, mi bo prav pasal Pri nas pa spet dež pada, prav zamorjeno vreme je, pa še mraz. Nič fajn.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.