![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 13:43:26
|
|
|
|
tassika
|
Samo na hitrco sporočim vker sem na obisku, twixy se mi je javila, pravi, da je nosečnost v maternici ampak se ne vidi srčka, ki pa bi se mogel glede na to da je v 7t1d. Meni je ful hudo, mogoče je vseeno še kaj upanja. Twixy zate
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 13:58:46
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 ups malo čudno sem zvesto citirala zakaj le? zato, ker se poznava? čaki, ti grem ZS poslat...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 13:59:11
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika Samo na hitrco sporočim vker sem na obisku, twixy se mi je javila, pravi, da je nosečnost v maternici ampak se ne vidi srčka, ki pa bi se mogel glede na to da je v 7t1d. Meni je ful hudo, mogoče je vseeno še kaj upanja. Twixy zate ajej,,, držim pesti za twixy...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 14:01:47
|
|
|
|
malaMravljica
|
Miniko, to je crtica, kako mislis slabo vidna, ce jo pa jaz prav lepo vidim. Pa se kar en x test je a ne in to pred izostankom m. Noseca si, nosecka si, iiiiiiii. Ej, vesela zate. A ves, NOSECKA SI NOOOOOOOOOO! Izracunaj PDP, ker sem firbc. Veseli se, pa pazi nase, sicer ne pretiravat, pazi pa le nase. Ojoj, sam se celih 8 mesecev mores cakat, da bos strucko videla, jaz pa ne vec tolk, hi hi hi. Mah no, res se veselim zate. Twixy in Tassika. Ce je nosecnost v maternici je vsaj to ok in sedaj sam upam, da je mogoce pa mal kasneje imela o in kasneje zanosila, pa se se ne vidi srcka. Stiskam pestke, jaz tu ne vidim vse tako crno, se velikokrat zgodi, da se srcek mal kasneje vidi. Twixy, mislm nate in stiskam pesti! Ti pa pozitivno misli in bomo docakale tudi srcek. Rizkoo, imam zabasan sms predalnik in dobivam nove sms-je ko kaj izbrisem. Vceraj me je pa pol tako glava bolela in nisem nic pisala. Grem gledat ja in ti povem. Sam neki mi ni jasno. Sem brala da to se da sondico pod vzmetnico in ta nekako steje tresljaje, kaj je to sploh mozno pol v vodno posteljo namontirat ne mislm zaradi vode al kaj takega ampak ker tam se itak z vsakim gibom na rahlo vzmetnica trese, bi pol to sploh delovalo. Morem prestudirat sedaj. Povem ceno ja.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 15:03:44
|
|
|
|
tassika
|
Jaz sem samo napisala kar mi je poslala Twixy, je napisala, da je čist konc, bogica je. In naša pilotina, tudi ona je ful bogica, moram mal pogledat o tej imn če je res treba dati jajcevod stran, ker mislim, da v nekih primerih ni bilo potrebno, bom zvečer brskala. Jaz sem bila pa pri kolegici na kavici in ima AS in sem poslušala srčka moje pikice in je ful bil. Sem ena srečkica zdaj, ker po 4 tednih ponovno vem, da je vse ok, saj ne da ne bi bilo, sam malo me pa je sem pa tja stisnilo. Evo uživam moj zadnji dan dopusta potemm pa po dolgem času spet v službo.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 15:04:26
|
|
|
|
tassika
|
Aja pozabila, kepica83 tudi jaz vidim črtico. bravo , moja je bila enako vidna 3dni pred.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 15:18:43
|
|
|
|
malaMravljica
|
o nee, ma kaj ji je g rekel, da je ze pozno za srcek? Ma ne no, pa ne da bo Twixy spet sla cez vse, tako se mi je smilila ze zadnjic, kako bo pa sedaj. Twixy, objemcek zate. Jaz se vedno upam, da bo srcek zacel biti. Za Pilotino tudi samo upam, da se vse skupaj ze konca, ubozica tolko casa jo matrajo. PIlotina, tebi tudi poljubcek in objemcek. Drzi se in ne obupat!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 15:21:02
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Za Pilotino tudi samo upam, da se vse skupaj ze konca, ubozica tolko casa jo matrajo. PIlotina, tebi tudi poljubcek in objemcek. Drzi se in ne obupat! pikica moja nič ne bova obupala in hvala, res hvala, ker mi stojite ob strani
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 15:23:17
|
|
|
|
pilotina
|
od twixy sem tudi jaz dobila žalosto sporočilo a vseeno iz srca želim in močno upam, da se pri moji twixy vse na lepše obrne in da se utrip pokaže miška saj veš...rada te imam
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 15:25:27
|
|
|
|
pilotina
|
... kepica ni mi še ratalo...še probavam ... noče in noče prikazati slike
< Sporočilo je popravil pilotina -- 19.6.2009 15:35:44 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 15:33:44
|
|
|
|
pilotina
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika In naša pilotina, tudi ona je ful bogica, moram mal pogledat o tej imn če je res treba dati jajcevod stran, ker mislim, da v nekih primerih ni bilo potrebno, bom zvečer brskala. hvala, moja miška jaz upam, da sva z dragim te sreče, ker si to sedaj res močno zasluživa da je zarodek pod jajčnikom in da se bo sam absorbiral v telo to je trenutno naboljši možni izid pol pa je še tko 1. lahko je pod jajčnikom in mi ga bodo laparoskopsko odstranili 2. lahko je v jajcevodu in bo dovolj majhen, da ga nekako ščistijo 3. najslabši možni izid je pa res, da mi odstranijo tudi jajcevod ampak saj kot pravim...z dragim si zasluživa, da se zgodi trenutno najboljša možna varjanta in verjamem, da bo tako
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 15:52:24
|
|
|
|
sonček85
|
rižkoo:super za balkonček, jutri dop grem v CE če si doma se ti laHKO OGLASIM ,SAM TI ŠE PREJ DANES SMS POŠLJEM KDAJ BOM ŠLA K ŠE NE VEM TOČNO. u boga prijateljica,ma kako si ne želi njen otroka , mm:super da bo sobico naredil mizar ,za posteljico pa se ne sekiraj če bi bila prevelika saj daš pa na eno polovico nekaj trdega da je bolj mala pa je kepica:jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee to mi delaj ,kako sem vesela jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee vidi se vidi samo res rahla a se vidi jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zvesta .samo da je mali sedaj super in da je zdrav ,le tako naprej twixy: ne izgubi upanja prehitro ,jaz držim pestke da bo srček bil k boš imela naslednji pregled.Vem da je špelka imela podobno in da je sedaj srečka nosečka pilotina .naj se vse izide da bo ok in da se izzide kot si z dragim želita
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 15:53:16
|
|
|
|
malaMravljica
|
Pilotina moja, ma jaz sem takooooo ponosna nate. Cakaj, nekaj ti grem dat na zs. Rizkoo, angelcare je tu nekje od 70 eur naprej ( model AC 300), model AC 420 pa je recimo 79,95. Kaj je razlika ne vem. Sem pa sedaj malo brala kolk ga priporocajo. Hmm.. morem se mojega vprasat kaj on misli.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 15:57:38
|
|
|
|
pilotina
|
hvala malaMravljica sreča moja skočiva z dragim v trgovino, pa bom pol pogledala zs
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 16:17:04
|
|
|
|
malaMravljica
|
ok, pa napacno sem dala na mail in ne zs. Ej, pa ukaz od mene, daj si nekaj sladkega kupi in se posladkaj!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 16:19:04
|
|
|
|
Nogavica
|
pilotina, najprej objemček in poljubček zate. Tudi jaz vama želim, da je to čimprej za vama in da vama čimprej uspe dobiti otročka, ker si ga po vsem tem prav res zaslužita. twixy, tudi vama želim, da se vse dobro izteče. kepica83, čestitke! Črtica se prav lepo vidi. Jaz sem pa imela danes pregled in mi je kar naredil morfologijo (sicer sem bila naročena šele 2.7.). Z bebijem je vse v redu, raste starosti primerno pa potrdil je, da bo 100% fantek. sonček85, poslala ti bom zs.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 16:48:57
|
|
|
|
Kepica83
|
Joj punce kako sem vesela, ko pravite da jo tudi ve vidite. Bom še kaj več napisala, samo da mojega popedenam pa ga spravim v službo . Lupčkaaaaaaaaaaaaaaaaa vsem !!!!!
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 17:03:02
|
|
|
|
kejti
|
Ojla punce, sem bila na pregledu in je ok, dala sem tudi kri in vodo in so rekli, da obvestijo samo v primeru da ni vse v redu. Pilotinca upam, da se najboljše razplete zate seveda.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 17:37:47
|
|
|
|
Kepica83
|
MM draga moja in vse ostale..... ja upam res da sem nosečka. Z mojim še se ne veselima fejst, ker nebi rada bila razočarana. Ju3 zjutraj bom še nardila clear blue ko bo vsebnost hormona višja. MM kako se izračuna PDP ? Zelo mi je žal za mojo pilotinko in twixy. Sploh se nočem veselit možnega +, ker se mi zdi tako egoistično Twixy mogoče pa še bo vse vredu. Ne obupat. Pilotina vse bo vredu draga moja. Sploh nevem kako se lahko tak dobro držiš. Baba pa pol si, ni kaj. Ti hodiš skozi tak težko obdobje jaz pa še te mučim z mojimi slikicami. Oprosti . Lada mam, fejst fejst feeejst.
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 18:00:40
|
|
|
|
tassika
|
kepica računa se datum zadnje M + 7 dni in pa + 9 mesecev recimo jaz 16.2.+7 =23.11
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 18:49:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Twixy... Upam na najboljše.... Tukaj smo... Sonček85, ti si res en sonček. Pilotina... a poznaš tisto.... en bolho za pomoč, če te pa piči, me pa pokliči Nogavica... še en fantek.. Jupi.., zdej boš mela pa parčka. Full fajn. Super za pregleda. Grem slikat cunjice in balkončka z gugico, da vidite.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 18:54:35
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica angelcare je tu nekje od 70 eur naprej ( model AC 300), model AC 420 pa je recimo 79,95. Kaj je razlika ne vem. Sem pa sedaj malo brala kolk ga priporocajo. Hmm.. morem se mojega vprasat kaj on misli. Lahko pa pogledate tudi tukaj na rr na malih oglasih ga včasih kakšna mamica prodaja nogavica.čakam ZS super za pregled in MF je pa fantek bo rižkoo.hvala enako slikice ja ,da vidimo kejti. za pregled evo jaz sem pa prah obrisala ,kuham kosilce za jutri (filano papriko) mali se pa počasi prebuja -mi že lepo spi od 17h po dolgem času spi pop
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 19:11:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvi copatki... Topli pajacek za ajat.. Ko bom šel domov, bom šel v teh hlačkah in teh nogavičkah.. Moja pižamica Moj balkonček..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 19.6.2009 19:33:48
|
|
|
|
twixy
|
Dober vecer punce Hvala tassika da si jim sporocila Noseca sem 7t1d in je G. rekla da nisem nic kasneje zanosila in bi se srcek ze moral slisati. Ampak se ga ni Dala mi je na izbiro da pocakam se par dni ali pa mi kar ciscenje naredijo. In se bomo malo pocakali. Zdaj hodim vsako uro na WC ker se slucajno zacnem krvavet je konec konec Sej ne vem kaj naj si mislim.. Sploh nimam energije za nic. Sploh koliko krat se bom mogla cez to??? Sej ne vem zakaj vam pisem itak ste same sle cez to.. Komaj cakam,da pride dragi jutri domov,da se mu zjocem ker solze kar tecejo in tecejo.. Hvala vam za vso podporo Rada vas imam, bejbike moje
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.