|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
18.6.2009 14:09:39   
Anonimen
Twixy
Jst ti tud držim pestke.... user posted image  Sporoči kako in kaj... Tud, če celo nosečnost preležiš sam, da rata... a ne?

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1801
18.6.2009 14:54:49   
maj2009
tud jst držim pestke zate twixy!!

ja rose je lepa sam je pa ful draga,
tassika hvala za infoemacijo o vozičku!

ja sej bova jutr vidla na licu mesta kako in kaj je z vozom, men je tud bistven da ni preveč težk, da je vodliv, da ma bremzo, dost velko košaro,...da se da lupinca maxicosi gor,...

a morm še na kej gledat posebej? no pa da gre v partlažnik peugeota 206user posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
18.6.2009 15:28:58   
pilotina
spet s pregleda

nisem bila na čiščenju
v maternici ni videti nič razen krvavitve
danes so me spet temeljito pregledali in je G ugotovil, da imam nekaj pod jajčnikom oz. v dsnem jajcevodu in je posumil na IMN
zato me je poslal na oddelek in so me sprejeli
dala sem kri in čakali smo na rezultate betaHCG in spet se je povišal iz 59 na 81
vse kaže na izvenmaternično nosečnost
ker je betaHCG nevaren, da se jajcevod razpoči, šele nad vrednostjo 500, sem šla domov
grem spet v ponedeljek na pregled hormona in UZ
če je IMN grem na operacijo in bodo laparoskopsko odstranili zarodek in če je v jajcevodu tudi jajcevod
imam pa odprt karton na oddelku in če me kadarkoli zaboli šibava gor...moja G je vsem razložila moj primer itako, da vejo, če pridem pred ponedeljkom

spet nič nisem brala
ljubčka vsem

tassi...daj mi pošlji prosim slikice na mail user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
18.6.2009 21:28:10   
mariee
Pilotina držim pestke, da se tole čimprej konča in bosta lahko na novi pikici delala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
18.6.2009 21:47:45   
kejti

Pilotina držim pesti za te.
Punce jaz pa imam jutri pregled, no mal me je strah kako bo.
Lepo bodite. Nočko.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
18.6.2009 22:15:12   
sonček85
Evo sem šele sedaj našla čas za vas pupike,sem bila ves dan bizi in tko v lepem vremenui sem raj z mali m pa še dragi je šel danes lahko kasnej na šiht tko da smo šli še malo v šoping ,pa hrano nakupovat pa to .Saj veste kako je to.

maška.
super za prelged in da sva se spet malo načvekale user posted image user posted image user posted image
tassika
.super za darilo ,vidiš jaz pa nikakor nisem mogla spat s to blazino v obliki črke U

twixy:držim pesti za jutri user posted image user posted image user posted image
pilotina;kot sem ti žće na sms napisala ,drži se i mislim nate pa naj se ta kalvarija čim prej konča in da lahko na novo začneta in seveda naj bo s srečnim koncem.mora biti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kejti:srečno jutri in jaiv se po pregledu

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
18.6.2009 22:15:15   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

MAŠKA... držim pesti za pregled. Važičke ene... kofetkata tm brez mene..., jst pa Celjanka. user posted image  No, enkrat...

user posted image
Se bomo 1x res dobile vse CE iz tega naslova in počvekale z bebijem če ne že prej  k imate še trebuščkeuser posted image user posted image user posted image
posteljca je pa fulll lepa.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
18.6.2009 22:36:48   
a.biba
Čer, babike!

No, dajmo samo še dobre novice skupaj nosit. Vsakemu se mora nesreča spreobrnit v srečo, tako da zdaj zdaj bomo vse na vrsti tudi pri naših malih klonih, ne? Že nosečke oz. mamice, pa uživajte v sadovih, jaz vsekakor z mojima zakladekoma, še bomo pa dobili družbo, ko bo pravi čas.

Maj2009, vse najboljše!!! Malo pozno, pa vseeno upam, da ne prepozno.

Sladke sanje vsem in dost mojih globokih misli!

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
18.6.2009 22:39:06   
sonček85
Sem šla uno stran gledat k jo je rižkoo gor dala in kako lepa sobica je una k so ribice naslikane,prav noro 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
19.6.2009 8:23:29   
drobtinica29

jutro punce!

naj se na hitro javim. ta teden sem se bolj malo, sem v gužvi, moja mami je ta teden slavila okroglo obletnico, no danes pride še taglavno  in pol veste kako je to, vse te priprave in letanja okrog user posted image . prebrala sem vas na hitro, tako da sem na tekočem user posted image .
zdaj pa ne načvekajte preveč čez vikend da nebom rabla v pon dopusta user posted image .

vsem ki imate preglede držim pesteke, se pošebej pa za našo pilotino da bo vse ok čimprej!

p.s. ne vem katera je dala tole posteljco gor je pa mi zelo zelo lepa user posted image user posted image

lp in uživajte!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
19.6.2009 8:45:35   
Anonimen
Jutro nosečke in nenosečkice moje.... user posted image
Končno petek.. zdej pa sam da bo hitr še 16, da gremooo dooomov nafilat hladilnik. Sva včeri kupila novega in je tkoo lep in velik in ne smrdi vn user posted image . Sva mela enga starega od njegovih... pa kokr sm ga glancala.. ta vonj nekih salam ni hotu vn..
Pa kooončno mamo postavljeno ograjo na balkončku... zdej je balkon šele velik. No, draga moja Sonček85, zdej bova varno sedeli in se gugali. Za zmenek se pa res mormo enx pač zmenit.user posted image

drobtinica29, hvala za tvoje pestke... uuu gledam tvojga tikerčka.. si pa tud že čez polovičko.. BRAVOO! Sam, da se fajn počutiš pa da maš močko letat naokol in bit v gužvi. Jst sm tud čist leteča... ne dam se.user posted image  Je pa pojstlca moja izbira... user posted image  

Drugače sem pa včeraj pohajkovala z eno mojo punco po Ljubljani, tko lepo mi je blo... prv uživala sm in pojedla enoo veeelko tortico v zvezdi.. mnjam... No in.. je tko solzne učke mela. Želi si bebike, njen pa ni pripravljen.. in to že 3 leta... to je tud žalostno punce moje.. Tko da.. ne glede kaki so te naši fantje včasih.., ogromno pomeni, da si želijo z nami ta mala bitjeca.. res.., jst sm mojga včer tko prtisnla k seb.... user posted image

Pa še neki... , če katera pozna Angelcare... nej si fajn prebere o tem, to je NUJNA zadevica pri otročkih naših. Res je. Včer me je klicala ena moja, ki ma 6 mes starega fantka in... mi je toook o tem povedala, da si moram definitivno kupit. http://www.angelcare.si/
Je rekla, da ji je 2x že piskal alarm ko je tamauček ponoči nehal dihat, ker se je obrnil v blazino in.. ne vem ..nekako tako, na hitro. Uglavnemuser posted image , priporočam..

Sonček85.... TEBI PA NUJNOOOO ZA ALEKSA!

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 19.6.2009 8:46:43 >

(odgovor članu drobtinica29)
  Neposredna povezava do sporočila: 1811
19.6.2009 9:55:24   
malaMravljica
Jutro punce,

sem vas na hitro prebrala, vceraj sem bila z mojim v Svici, sva prisla pozno popoldne nazaj in pol imela cas sam za naju. Sam me je ze na poti zacela glava bolet -- migrena in sem pol predcasno morala it spat. Danes je pa ze dobro.
Joj vceraj, ze v avtu sem se enkrat vlegla cez oba sedeza, ker me je rit od sedenja bolela user posted image  in dala roke na trebuh. Bejbi je zacel z vsemi akrobacijami, ki jih pozna in sem levo pri popku zacutila, ne vem kaj je bilo, ampak tako velik kos - mogoce glavica, in pol sem je prekucnil v trebuhu, me je bilo kar strah. Pa zvecer jje bila vaja spet ponovljena. Ta moj bejbi je ocitno kar porastel in pridno pridobiva na tezi in velikosti. Sicer pa je moj rekel, da to bo septembrski otrocek.

Pilotina, tako ti zelim, da se ti vse to ze neha, da zadihas in gres lahko naprej. Tis tiskam pesti.

Maj, vse naj, naj. Pa puncko bosta imela. A ne, vsaj nekaj punck med oktobrsko poplavo fantkov. Ej, povej mi kater model vozicka pa gledas, ti bom se jaz mal za cene precekirala.

Tassika, lepa kopalnica je ratala.

Twixy, stiskam pesti!

Rizkoo, daj preklopi se na google.de in pol isci angelcare. Mal sem pogledala, sam kater model pa? Pojma nimam, ker jih je akr nekaj.

Kolk vam je lustno, ker izbirate te postlce. Men pa ni treba, 100% potrjeno je, da bo sobico naredil mizar. Sedaj sam ne vem, ce bi si za zacetek eno kosaro/ zibko nekje sposodila, in za velikost postelce nisva zihr. En oci, ki je dojencku tudi dal takoj vodno postlco nama je svetoval takoj vecjo varjanto, mene je pa strah, da bo za dojencka preveliko. Sam ni panike, z mojim lepo sodelujeva pri baby zadevah, se da tako lepo vse zmenit z njim. Tudi po zacetnem soku s ceno vozicka je sedaj cist skuliran, je rekel ne komplicirat, narocis in je. Se pa vcasih posali, da bo sedaj mogu delat cel mesec sam da bejbiju vozek kupi. PA ni panike, ze vem kje bom vzela vozek in bo precej ugodna varjanta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
19.6.2009 10:08:08   
MAŠKA
Zdravo čveke,

načvekale ste toliko, da sploh vsega še nisem uspela prebrat.

Na pregledu je bilo OK, je rekla, da je bebi zelo živahen, velik 26 mm, ko pridem domov, pokažem še slikico.

Rižkoo, ko boš doma, boš kofetkala zraven, zdaj si bila najbrž v službi, medve s Sončkom pa imava te opravke dopoldan. Ko boš pa že dopma, boste prišle ob s Sončkom k meni na kofetek, ker bom jaz na bolniški in ne bom smela okroig hodit. V glavnem - se vidimo!

Pilotina prav smičiš se mi... naj se čimprej konča ta kalvarija, da lahko začneš znova!user posted image user posted image user posted image

Twixy, če si utrujena, če ti je slabo, pomeni, da pikica raste in to je dober znak! Drži se!

Ostalim pa pozdravček!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
19.6.2009 12:57:26   
Kepica83
Babike??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Delala sem test 2-3 dni prej ampak je rahla črtica. Še imam 3 teste v predalčku da jih polulam, samo da mi spet lulat postnaneuser posted image . Poglejte si testek. Midva z mojim vidiva črtico, čeprav je malo že zbledela. Daj poglejte prosim!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 19.6.2009 12:58:05 >

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
19.6.2009 12:59:21   
Anonimen
user posted image Gledam pa ne vidimmmm user posted image , se pa s tabo veselim. Oooo ko bi vsaj...., držim pestke in neki na podlagi rahle črtice že je na tem...
JUUUUUUUUUUUUUPIIIIIIIIIIIIIII bejbi.............user posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1815
19.6.2009 13:01:09   
zvesta
Hej, babike... da se še jaz javim po dolgem času.

Sm na bolniški že drug teden zaradi našega mulčka. In komaj čakam, da grem v ponedeljek v službo. :) Mali je že zdrav kot ribica.

pa vidim, da imam tukaj eno sokrajanko...Kepica83... mogoče se pa celo poznava :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
19.6.2009 13:03:52   
Kepica83

user posted image Gledam pa ne vidimmmm user posted image , se pa s tabo veselim. Oooo ko bi vsaj...., držim pestke in neki na podlagi rahle črtice že je na tem...
JUUUUUUUUUUUUUPIIIIIIIIIIIIIII bejbi.............user posted image

rižkooo poglej v album!!!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
19.6.2009 13:11:27   
Anonimen
Kepica83, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..želim ti, da bo vsak dan bolj temna ta črtica.... Še mal počakaj.. pa naredi spet. Ne polulaj danes vseh. Oooo noro dobra novička... user posted image

kejti, si že s pregleda? Kako je blo..., javi se!

MMravljica, maš maiilll... Angelcare je pa tisti, ki zaznava zvoke in dihanje. Maš par tipov. Dej ugotovi ceno pa povej kok je..

zvesta... oooooj..ti maš pa fajn službico, če komaj čakaš ponedeljek user posted image  Super zate, redke smo take. Bravo za tamaučka, sam da se je pocajtu.

MAŠKA, drži. Ko bom doma... pridem, prideta... skratka kavo bo padla tako ali drugače. Pa le pokaži nam slikico malega pikca ali pikice..user posted image  Zdej bi bil lahko fantek, a ne?

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 1818
19.6.2009 13:14:17   
zvesta

zvesta... oooooj..ti maš pa fajn službico, če komaj čakaš ponedeljek user posted image  Super zate, redke smo take. Bravo za tamaučka, sam da se je pocajtu.

Rižkoo... sja tako fajna služba spet ni... samo pogrešam mal civilizacijo.... ker se že 14 dni pogovarjam samo z 2-letnikom... pa pleenice bi malo ob stran pustil...

btw... poslala sem ti ZS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
19.6.2009 13:18:29   
MAŠKA
Kepica user posted image user posted image user posted image , točno takšna črtica, kot je bila pri meni 3 dni pred izostankom!

Rižkoo na ledeno kavo bomo šle! Zdele se mi je prav lušta ene take dobre... mmmm... Če ne smem user posted image , si bom pa kakšne druge pregrehe privoščla user posted image .

Slikca bo popoldan enkrat ali zvečer, zdele še delam in bom prej odpeketala domov...

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
19.6.2009 13:19:53   
NATAŠA35
kepica83 mislim, da je vama uspelo, samo še kak dan počakaj, pa naredi spet naredi test....bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz grem v novi krog in upam, da julija ugledamuser posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
19.6.2009 13:20:02   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Kepica user posted image user posted image user posted image , točno takšna črtica, kot je bila pri meni 3 dni pred izostankom!

res???????????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
19.6.2009 13:21:11   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

res???????????????????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi jaz mislim, da ti je uspelo! Čestitke!!!!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
19.6.2009 13:25:59   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Kaj se vidi črtica????????? 3 dni prehitro sem delala pa še full sem pila danes. Rečite da jo vidite????????????????

tudi jaz mislim, da ti je uspelo! Čestitke!!!!user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
19.6.2009 13:28:49   
Kepica83
ups malo čudno sem zvesto citiralauser posted image zakaj le?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.