|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
18.6.2009 8:53:54   
Anonimen
Deklice, juutrooo...
Evo  maj2009  user posted image ... zate...
user posted image
Drugače te pa res nič ni. Žal mi je za diplomo... pa sej september bo hitr... bebi bo pa še mal počakal.. pa boš zrihtala. Ne sekiri se... Uživaj v današnjem dnevu..dobr, da si frej pa še sončka maš. Moj dan bo deževen in odpade vse kar sm si zamislila user posted image

mariee... vleži se in počivaj. Ja to je tko... še bolj intenzivno bo, sej si nooosečkicaaaaaaaaaaaaaa.... user posted image Se spomnim sebe... Obležala sm za 10 dni, nism mogla NIČ, kot cota sm bla.

MAŠKA... držim pesti za pregled. Važičke ene... kofetkata tm brez mene..., jst pa Celjanka. user posted image  No, enkrat...

Sva pa včeri z dragim šla gledat pojstlce.. , sm se zapičla v eno novo. Lepa je zelo..Talele je..

Ej Tassika, kopalnica je res uspela. Lepa je. Ja, ko te bebi brcne...ti nič ne bo jasno... Jst sm mela srečo, da sva z mojim dragim to kr skupej začutla.. no prvič jst...pol sm pa hitr ga klicala, pridi, pridi... in sva drugič res konkretno začutla skupi. Full lep občutek in tak.. Jst pravim te brcike so vredne 20 kg.. , tud če jih dobimo. user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 18.6.2009 8:55:10 >

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1776
18.6.2009 8:59:38   
tassika
Mariee če ti ni do kavice lahko poskusiš še z arašioidi ali nečem slanim, to so meni priporočali prej zaradi nizkega pritiska, zdaj pa pač spijem dve kavi, mislim, d aje to bolje kot pa sol, pa še mleko si dam notri, da je še malo kalcij. Jaz sem drugače ful kofetarca ni panike spiti tudi 5 jih na dan, ampak zdaj imam mejo dve in ne boš verjela če hočem več je sploh ne morem ker je zanič, zjutraj pa tako pašeuser posted image . Kaj pa veliko mrzle vode, malo mi je čudno da te obliva vročina, kot da si dehidrirana. Ne vem poskusi vse.

Maj vse najboljše, sem vedela da je danes pa si me prehitela, sem zaspanka. Za diplomo pa se ne sekiraj, bo že, jaz bi mogla začetek junija oddat če bi hotla imet zagovor, tako pa sem samo poslala oz bom danes prošnjo za podaljšanje dispozicije, enkrat bom že, zdajle nisem imela ne volje ne energije, kar ne morem dokončat, mogoče bom zdaj ko bom mogla nazaj v službo.

Hvala vsem za pohvale koplanice, upam da bo tudi račun soliden, da si bova lahko privoščila še zamenjavo oken v otroški sobi. Ker sva v 7 nad. a katera ve se dobi kakšna varovala, da se otrok ne igra in odpira pa čofne dol?

No jaz sem pa danes doma doma, sama, moj je šel v službo, jaz pa moram oprati posteljnino, pa še kuhinjo dokončat pa spalnico pomit, je še kar nekaj dela, ampak bom lepo počasi, ker mi je vroče.

aja še nekaj moram povedat, moj mi je za obletnico, ker ni vedel kaj kupil uno blazino za dojenje, v nad. črv in sem ga včeraj dobila in tega mojga črva ne dam več nikamor, sem tako dobro spala, mi je podpiral trebuh in hrbet, tko dobro, celo noč se nisem premetavala. Luksuzuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
18.6.2009 9:20:00   
mariee
Rižkoo, Tassika hvala za nasvete. Sem šla ven na zrak mal hodit in vodo tudi pijem, tko da je malo boljše. Nočem glih v službi skupaj pastuser posted image  če pa ne bo vredu, bom šla pa domov.

Joj Tassika jaz si moram nujno tega črva nabavit, sem ga pri sestri stestirala in je res super. Verjetno bom šla jutri spet v BC, ker tudi kartice njihove še nimam, pa bom pogledala po koliko so, ali pa bom počakala, da bo akcija na netu.

Rižkoo posteljica je pa lepa, sam midva sva se zdj odločila, da bova za začetek zibko-še od mene in sestre, pa nečak je bil zdj v njej, potem pa posteljo. Pa če se ne misliva preselit v večje stanovanje, tako velika postelja tudi odpadeuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
18.6.2009 9:23:19   
tassika
Joj mariee je bila ravnokar akcija tale moj je bil znižan iz 38 na 28 eur, drgače sem pa brala da jih imajo v leclercu ravno tako dobre tudi po nizki ceni, enkrat prejšnji teden je prišla reklama.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
18.6.2009 9:28:31   
Anonimen
Mariee..aja, v službi si.. No pol moj nasvet..uleći se in počivaj, odpade. Zrak je tudi meni pasal... sam sm balkonska vrata na stežaj odprla, vstat itaq nism mogla. O joj.. sam, da je konc teh dni. Malo potrpi nosečkica lepa... boš vidla, bo hitro mimo.
Tudi jaz bom imela zibko za prve tri mesece od moje najboljše prijateljice..., taka lepa oranžna je. Sam se nočem pol po treh mesecih ubadat z nakupi ampak ga enostavno položit v pojstlco zato vneto gledam iščem. Sm lih pisala v Lip Poljčane, če imajo v kompletu to pojstlco, pa previjalno al pa samo previjalno ploščo, ki se namesti na pojstlco.. pa posebej omaro s predali. No, bomo vidl kaj pravijo. Se splača na njihovi strani pogledat, majo cene kr tud kakšen evro manj...
Tassika, jst tud hočm črva... Dej ga sliki, da ga vidim.. user posted image  Jst si zdej pouštre rinem med noge..pol pa zaluta k mojmu in se ves začuden zbudi user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1780
18.6.2009 9:32:40   
tassika
Kako ga slikam, samega ali med mojimi nogami, me moj zjutraj vprašal kako je bilo spat z nečim trdnim med nogami user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
18.6.2009 9:35:33   
tassika
Sem ti poslala mms ker nimam kablja za fotiča doma in ne morem dat slikc gorr, moj odpeljal v službo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
18.6.2009 10:00:21   
Anonimen
Ej tassika, super si. Mam vsaj slikco in bom šla zdej z njo naokol... user posted image  Hvala.
Super zadevca je to... No, si mu rekla, da se ne da primerjat... v trdoti?!user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1783
18.6.2009 10:18:54   
mariee
Sam je pa veliko daljši ta črvuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
18.6.2009 10:22:50   
Anonimen
No... pol zna odtehtat trdoto.. user posted image
Uf, pokvarjenke...user posted image

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 1785
18.6.2009 10:44:12   
mariee
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

No... pol zna odtehtat trdoto.. user posted image
Uf, pokvarjenke...user posted image

user posted image user posted image user posted image  take smo nosečkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
18.6.2009 10:49:11   
tassika
sploh če že 4 mesce nismouser posted image , upam, da bo drugi teden na pregledu kaj boljša informacijauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
18.6.2009 10:55:38   
Anonimen
Sam tassika ne razumem zakaj ne smeta? Moj bi bil bogi..., jst več ne. Mene je to itaq čist minil. Nobene želje po trdotiuser posted image Mariee??

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1788
18.6.2009 11:00:20   
tassika
Ne vem takrat ko sem začela krvaveti mi je prepovedala, zdaj nazadnje pa sem pozabila vprašat, bolj ko berem zadeve, manj vidim smisla v tem. Vam pa povem punce, da je pušenjak napisala, da navadno slončaknje ni tako nevarno kot ga imamo, bolj nevarno je oralno zadovoljevanje, ker je v ustih ful bakterij, tako da tudi alternativa odpade. Lahko pa zaradi slončkanja pride do krvavitev, ko poči kakšna žilica v nožnici, ki je zdaj bolj občutljiva in potem je panika, tudi zato kao odsvetujejo tem ki smo krvavele, da nas ne grabi panika.
Jaz pa ne vem me prime pa me mine, bo treba probatuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
18.6.2009 11:06:08   
mariee
Jaz sicer lahko, ampak zelo poredko user posted image , ker mi sploh ne paše.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
18.6.2009 11:50:56   
Nogavica
Čisto na hitro:

maj2009, vse najboljše!!! user posted image  user posted image  user posted image

črv - ga imam že od prve nosečnosti in je super. Tako zdaj za spanje, kot kasneje za dojenje. user posted image

tassi, fuuuul lepa kopalnica.

Mene pa že tri dni noro boli križ. user posted image  Me prav seka v nogo in naprej v jajčnike. Komaj zdržim. Jutri imam pregled pa bom videla, kaj bo rekel gin.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
18.6.2009 12:20:30   
maj2009
ojla!
sm že nazaj!!!
hvala vsem za lepe želje!!!!!rada vas imam!!user posted image user posted image user posted image

Rižko! ta postlca je bla v bc do 6.6. ful znižana, to vem ker sva bla 100% da jo bova kupla!
pol sva pa zvedla da bomo mel user posted image pa sva rekla da bova rajš belo kupla pa še bl paše zravn k pohištvu ki ga imam jst še od moje sobe. je bela je tko narjena da je na začetku lahko kot zibka pol pa daš kolesa gor je pa postlca. bele omare z rdečimi črtami in bo bolš, sva jo pa tud zlo ugodno dubla v bc iz 172e na 129! sva jo pa kupla isti dan ko sva mela mf. zdej jo mava pa pod postlo spravljeno! pa postelnino sm zadnjič kupla v bc tisto njihovo je bla 50e za vse skup take rumene, oranžne in rdeče barve je tko da bo pasala tud v najino spalnco k mava stene oranžno-rumene.

Škoda da nisi mal prej gledala te postlce mi slm da je bla za 35-40e cenejša.

lep dan vam želim še naprej!!!!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
18.6.2009 12:29:23   
Anonimen
maj2009
Ti, ti... zakaj mi zdej vse to pišeš??!! user posted image  Ne, sej se hecam. Nism tok vneto gledala vsega veš.., zdej sm se pa lotla.
To, ki jo imaš ti je nabrž od Lip poljčane Rose user posted image , a je? Če je, je bla do včeraj najin favorit. Pol je pa moj dragi rekel, da mu je iskreno bolj všeč tale TIM pojstlca... Je pa lahko tud za deklico, zakaj pa ne? Rumen pa roza lepo pašeta skupaj... sej je taka pastelna.. pa rumen, pa vijolčna... no...
A to vsak dan spremljaš akcije v BC al kako? Jst bolj mal zasledim te ugodnosti. user posted image
Smej se ceeeel dan.. user posted image

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 1793
18.6.2009 12:49:01   
maj2009
ja kr dost geldam akcije k mam tud kartico in se kakšna stvar res splača! pa njihove bombažne plenice in krpice so najcenejše, še cenejše od tosamine. aja če katera kupuje v dm-u imajo tosamine cenejše kot pri njih v trgovini. Drugač sm ta tedn kupla neki bodijev na preklop v bc njihovo znamko, na preklop in hlačk vse za 2,99e. res se kakšna stvar splača.

jst kr dost zdej gledam če je kje kakšna akcija ker pol lahko več kupš in dobiš za tako ceno.
sm šla zadnjič v pikapolonico, v bc in tosamino trgovino in sm povsod kupla kak bodi na preklop in hlačke pol sm pa doma primerjala ceno in kvaliteto.

pa za 10e sm v bc kupla luštno dekico tako belo z rumenimi račkami, je ful luštna.

jutr pa komi čakam da greva gledat za vozičke!!!!!

če kero zanima hartan voziček, naj vtipka hartan na google pa pogleda vozke! so ful lepe barve!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
18.6.2009 12:54:46   
Anonimen
Maj2009
No lepo... bom tud jst zdej mal bolj sodelovala in brskala za akcije.. user posted image  Mam tud kartico BC in Pikapolonico in kr vse sm si nabavla. user posted image
Dons grem v lov za črvoooooom..user posted image

Evo pa še en zanimiva spletna stran z ogromno koristnimi linki..
http://www.otrokoskop.si/main/cat/41/1

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 1795
18.6.2009 12:57:06   
maj2009
postlca je philadelphia men se zdi da od sadeko-ta. una rose je še dražja pa z zeleno je kombinirana, ane? zato je ta pr nama odpadla. zadnjič sm kupla sončka rumeno-oranžnga k igra uspavanko in ga mava v spalnici na lučki pr špeglu obešenga pol k bova pa postlco sestavla ga bom pa na spredno stran postlce obesla pa bo lepo.

učasih k greva tkole popoudne mal počivat potegnm sončka pa nama igra uspavanko doječk pa veselo brca in nama je ful lepo!

kakos e kej počutite nosečke?
jst sm zdej začela uživat v tem na pouno!!!!
aja sm bla prej pr kolegici mi je ful enih cotk dala in še jih bom dobila tko da gul dobr, no sej po ene 5-7 bodijev in 2-3 hlaček imam za številke 50, 56 pa neki palacku in nogavičk tud k je pa tok luštkam use in morm zmeri kej kupt tko tm do 30 e zapravm.sam mi je ful v veselje!!

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
18.6.2009 13:22:48   
tassika
Maj rose posteljico sem jaz gledala in jo imaš tudi v kobinaciji oranžna in pa rumena, čeprav meni je zelena ful lepa in jo bom najbž kupila.
Glede hartan vozička, pa je res da imajo lepe barve, vse ostalo me pa ni navdušilo, ga ima kolegica in sem ga zadnjič peljala, 4 kolesnega, težek ko cent in pa zelo nevodljiv za moje pojme, sem ga morala kar prestavljat, zddaj pa ne vem a je voz tak al sem jaz čudna.

no zdajle sem pa naredila še eno bedarijo, zadnjič sva za pikij akupila žaganje in jaz sem alergična na prah in me zdaj tako nos srbi, to sem pa jaz k moram novitete sprobavat, mar bi ostala na briketih, ki nič ne leteijo okol, pomoje bom tole hitro menjalauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
18.6.2009 13:52:57   
twixy
Javim se vam samo,da boste vedele da sem se med zivimi user posted image
Ampak moje stanje je cista katastrofa in lahko samo lezim, nic druga mi ne pase user posted image user posted image
Ce danes ne bom nic boljse se vam bom probala po pregledu javit.. Mogoce bi pilotini poslala sms ampak je nocem motit.. Od vas drugim pa nimam telefonske.

Drzite ju3 pesti za meneuser posted image

Popolnost.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
18.6.2009 14:00:21   
mariee
Twixy user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti kar počivaj, pa držim pestke za jutriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
18.6.2009 14:02:11   
tassika
Twixy veš da bomo, imaš pa tudi zs.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.