malaMravljica
|
Jutro punce, sem vas na hitro prebrala, vceraj sem bila z mojim v Svici, sva prisla pozno popoldne nazaj in pol imela cas sam za naju. Sam me je ze na poti zacela glava bolet -- migrena in sem pol predcasno morala it spat. Danes je pa ze dobro. Joj vceraj, ze v avtu sem se enkrat vlegla cez oba sedeza, ker me je rit od sedenja bolela in dala roke na trebuh. Bejbi je zacel z vsemi akrobacijami, ki jih pozna in sem levo pri popku zacutila, ne vem kaj je bilo, ampak tako velik kos - mogoce glavica, in pol sem je prekucnil v trebuhu, me je bilo kar strah. Pa zvecer jje bila vaja spet ponovljena. Ta moj bejbi je ocitno kar porastel in pridno pridobiva na tezi in velikosti. Sicer pa je moj rekel, da to bo septembrski otrocek. Pilotina, tako ti zelim, da se ti vse to ze neha, da zadihas in gres lahko naprej. Tis tiskam pesti. Maj, vse naj, naj. Pa puncko bosta imela. A ne, vsaj nekaj punck med oktobrsko poplavo fantkov. Ej, povej mi kater model vozicka pa gledas, ti bom se jaz mal za cene precekirala. Tassika, lepa kopalnica je ratala. Twixy, stiskam pesti! Rizkoo, daj preklopi se na google.de in pol isci angelcare. Mal sem pogledala, sam kater model pa? Pojma nimam, ker jih je akr nekaj. Kolk vam je lustno, ker izbirate te postlce. Men pa ni treba, 100% potrjeno je, da bo sobico naredil mizar. Sedaj sam ne vem, ce bi si za zacetek eno kosaro/ zibko nekje sposodila, in za velikost postelce nisva zihr. En oci, ki je dojencku tudi dal takoj vodno postlco nama je svetoval takoj vecjo varjanto, mene je pa strah, da bo za dojencka preveliko. Sam ni panike, z mojim lepo sodelujeva pri baby zadevah, se da tako lepo vse zmenit z njim. Tudi po zacetnem soku s ceno vozicka je sedaj cist skuliran, je rekel ne komplicirat, narocis in je. Se pa vcasih posali, da bo sedaj mogu delat cel mesec sam da bejbiju vozek kupi. PA ni panike, ze vem kje bom vzela vozek in bo precej ugodna varjanta.
|