malaMravljica
|
Tassika, iiii a ni to lepo. Cestitam! Sedaj bo vse se bolj na rahlo, pol se bos pa ze bala tako kot jaz, ne vem kaj se bo, vcasih ze mal zaboli ko brca, sploh danes ima en sportni dan v trebuhu. Pa moj ljubi tudi najprej doooolgo ni nic cutil, sedaj pa ze. Pri meni je najprej bejbi strajkal ko je oci rokco dal gor, pol sem ga kregala, pol je bilo eno obdobje, ko je brcal na ocijevo roko, pri meni pa ne. Sedaj pa itak ne more vec pri miru bit. Mariee, tvoja zaspanka bo pa tudi ze zacela migati, nic se ne sekiraj. Punce, bejbiju sem danes narocila lupinico za v avto. Sem tolk cen pregledala, mislim, da je bila ta zeeeeelo ugodna za novo. Pa se en paket blazinic za dojenje sem vzela, od Chicco, ker so bile na -50% Sem bila pa vceraj tako delavna, sem delala skor cel dan. Tako cist postrani bi rada zasluzila denar za vozicek, sam moj sploh ne ve kaj imam v planu. Jutri bom pa naso tajnico se vprasala, ce ima se kaj takega primernega zame za sedaj, da bi koga razbremenila in polnila racun za vozek. Sem sicer cist ponosna name, ceprav se pol vprasam ce morem bit res tolk sparavna. Pilotina, mislim nate pogumno naprej Twixy, ti tudi, drzim pesti, da bo na naslednjem pregledu pozitivna novica.
|