|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
11.5.2009 16:48:37   
sonček85
twixy.sem ti že kar na zs napisala ,da so slikce več kot odlične ,še posebaj una črno bela ,una s šopkom in dragim k se poljubita, pa mali s prstančki je tko cartkan

Res sta imela čudovit dan  in želim vama vso srečo v akonu user posted image user posted image
pilotina.u tako si pridna ,jaz bi tudi bila v hiši ,imela vrteka ,rožice ,...Prav zavidam ti user posted image user posted image ne ne samo hecam se.
Sej lepo da uživaš tko
spanje.JA spim in se zbudim na vsaker 4h-naš Aleks koda bi imel nastavljeno uro da se je potrebno vsake 4h zbudit in nahranit tko da dojimo ponoči ob 1.30 pa ob 5.30user posted image

drugače sem pa super ,ta teden je šel dragi že delat in sva Z malim sama doma.Sem pa danes že z drugega 1-2h sprehoda ,prav paše pa še rokice mi je že lepo zapalilo user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 351
11.5.2009 17:22:44   
malaMravljica
Soncek, ti strokovnjakinja, se ti zdi moj trebuh zadosti velik za 19t4d ? Sem kar zalostna, oktobrke imajo ze tako lepe trebuhe, jaz pa kot bi se pac malo najedla.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 352
11.5.2009 18:05:07   
sonček85
mm:ne zdi se mi mali ,si pač bolj pri suhicah in se ti manj pozna  in nikar se ne oziraj na to kako imajo velike bušije druge,če pogledaš k nam aprilkam na temi 4 del boš videla kako imajo   velike moj pa tko micken zgleda user posted image user posted image važno je da nosiš zdravega otročka user posted image user posted image user posted image user posted image moj pri 22t ,nimam nobene slikce več k sem bila slikana pri 19t ,ker  sem jih dala v koš  pustila sem si samo za vsak mesec eno za razvit 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 353
11.5.2009 18:27:12   
mariee
Jest imam pa tako suhe oči, pa tudi kapljice ne pomagajo. Prav na živce mi gre to.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 354
11.5.2009 19:07:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Jest imam pa tako suhe oči, pa tudi kapljice ne pomagajo. Prav na živce mi gre to.user posted image
kaj pa če si jih z vodo malo pokapaš.Če bi dojila bi si lahko dala mleko svoje v očke.
Jaz dokler nisem rodila nisem vedela da za vnete učke pomaga materino mleko,naš ima vnete očke in mu dajem kar svoje mleko in res pomagauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 355
11.5.2009 20:23:27   
mariee
To pa jaz tudi prvič slišim, si moram zapomnit za kasnejeuser posted image . Bom pa probala še s kamiličinimi obkladki.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 356
12.5.2009 8:52:22   
pilotina
dobro jutro

tassika in malaMravljica...vaša pilotina je spet pohajala včeri...ko sem domov prišla, sva pojedla in šla na obisk k prijateljem...okoli 22:00 sva se vrnila, zalila vrtek, šla laufat user posted image , se pol še malo pocartala user posted image ...in prijetno utrujena zaspala kar pozno, menda okoli enih user posted image
mariee...je kaj bolje s tvojimi učkami

malaMravljica...meni pa se tvoj trebuh zdi primerno velik in lahko povem le, da je fuuuuullllllllllllllll lep user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 357
12.5.2009 9:10:47   
mariee
Oooo Pilotina, dobro jutro!! Saj se samo potepaš in vrtnarišuser posted image  No ja, boš pa z nami ko bo dež aneuser posted image

Včeraj sem nekje na netu prebrala, da je to normalno v nosečnosti in da moram imet ves čas s sabo umetne solze in si jih dajat v oči. Ampak baje potem po nosečnosti mine. Uff kje je še touser posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 358
12.5.2009 9:24:33   
pilotina
mariee...še 201 dan user posted image ...veš kako bo to hitro minilo...bliža se poletje in saj veš, poletje hitro mine...pol pa je tu že jesen in tvoj rok pred vrati user posted image

res sva ena potepuha midva...ampak to zdej še bolj izkoriščava dokler je dragi doma user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 359
12.5.2009 9:24:42   
malaMravljica
Pilotiiiiiina, jutro user posted image  Lepo, da si spet malo tukaj, smo te pogresale.

Pa vsem ostalim seveda tudi dobro jutro.

Jaz grem danes v Ikeo, grem moj slucajno mimo in me bo s sabo vzel.  Si ze govorim, da ne smem prevec zapravljat. Grem bolj pogledat kaj imajo, pa vam zvecer povem kaj vse sem privlekla domu user posted image  

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 360
12.5.2009 9:30:50   
malaMravljica
Pilotina, ma saj meni tudi se je zdelo, da je dovolj velik, pol smo pa na oktobrkah mal fotke limale gor. Punce so par tednov za mano in imajo ze res ornk ta prave nosecniske trebuhe, tam mi ni bilo nic vec jasno. Itak, da si jaz tudi zelim imeti nosecniski trebuh kot druge.  Ma smo si zgleda tudi nosecnice full razlicne, lahko da bo moj pa na koncu kar na enkrat zrasel.

Neposredna povezava do sporočila: 361
12.5.2009 9:54:39   
pilotina
malaMravljica...lepo nakupuj user posted image

vas pogrešam tudi jst, ko me ni tuki...sam kaj ko lutam okoli user posted image , mislim pa dosti na vas

te razumem, ampak najpomembneje je le to, da tvoj dojenček lepo raste...daj si oprijete majčke in bo tkoj trebušček optično povečan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 362
12.5.2009 10:10:26   
soncek_25
Jutro!

A je katera od vas kdaj jedla Maca kapsule (za izboljšanje plodnosti)?
Jaz sem ta mesec začela z njimi, pa bomo videli, če bo kej pomagal.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 363
12.5.2009 10:16:33   
pilotina
soncek_25...nisem še pila...ta mesec sva z dragim začela piti čaj krvomočnice...in ker bom junija zagledala pluska, ti lahko povem, da pomaga user posted image

sem brala o maci in je kar nekaj vzpodbudnih zgodbic, tko kot pri krvomočnici

jst upam, da se obe pripopava tuki na seznam in v user posted image  user posted image  pričakujemo junija2009, pa še naša twixy se nama pridruži user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 12.5.2009 10:19:26 >

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 364
12.5.2009 10:34:04   
soncek_25
ja seveda to velja za vse 3, junija bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pilotina tut jaz pijem krvomočnico, itak da pomagauser posted image user posted image user posted image ...sem vidla, bo pr teb user posted image že začetek junija, jaz pa po moje šele enkrat v drugi poloviciuser posted image , tko da bomo zate že začel počas navijat in pestke držatuser posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 365
12.5.2009 10:35:01   
Anonimen
Jutro punce... :-)
Evo mene s polnim želodčkom grozdja in češenj... Sem se odločila, da bom "navalila" na sadje. Zadnje čase tko grdo papam.., da nič več. Sam čikni in kruh in eurokrem in salame, sirčki.. Ne več. Sadjjje... user posted image

Sonček_85, poskusi s čajem krvomočnice. Jst sm ga pila ceeel mesec pol je bil pa plusek. No, mogoče slučaj ampak.. plusek je bil.user posted image  Plusek, ki pripeljal me je do 19 tedna. Jeeeeeeeeeeeee....

pilotina, ti se maš pa fajn. user posted image  Cartanje do 01:00. Ti, ti. user posted image  Jst pa kr ne zdržim. Sm bla že ob 22:00 ležeča. Bušija sm si namazala in zaspala. Kaj pa moj buši.., je prevelik..?? Joooj.. bi me mogle vidt. Ma nič ne pretiravam. Me kr gledajo. Kakšna še bom... Mi bo poču buši do konc nosečnosti.user posted image

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 366
12.5.2009 10:47:45   
mariee
Rižkoo kje si pa že dobila češnje? Jaz bi tudi. Sem že komaj čakala, da se spet začne sezona sadja. Jaz sem jedla pa danes melono.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 367
12.5.2009 10:50:33   
pilotina
soncek_25...a tko, kar oboje piješ...kaj ko bi tudi jst poskusila še z maco...kje jo dobim?
ja, tokrat vem, da bo user posted image

Rižkoo...tvoj bušček je fantastičen...tko mi je všeč...pa kaj...ti si ena srečnih, ki ji je buši zrastel že zelo zgodaj...kaj ni to lepo user posted image
če ti bo lažje ti povem, da je moja prijateljica mela že v 12. tednu trebušček kot, da bi bila noseča kakih pet mesecev...res, res

tvoj trebušček je lep, zelo lep, med najlepšimi

ma punce, meni so vsi vaši trebuščki lepi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
12.5.2009 10:52:23   
soncek_25
Pilotina, jih bom zrihtala še zate, ti sporočim, ko jih jaz dobim...aja, pa to jesta oba.
malo daljši opis sem ti poslala na ZS.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 369
12.5.2009 11:00:41   
Anonimen
mariee
mmmm, češnje sm pa dobila pri našemu sadje in zelenjavarju. In to veš kakšne???!! Da padeš dol. Jst sm jih polna... pa čas je za kosilo. Boš eno, dve, tri??user posted image
Pilotina moja
HVALA za take besedice. Že zdej se tko ogromno počutim. Veš, jst sm taka mala drobčkana in... velko dete ne vem kam naj dam user posted image  No sam, da se ti zdi ok moj buško. Je pa... a? Konkreten. Žoga žogasta sm.

(odgovor članu soncek_25)
  Neposredna povezava do sporočila: 370
12.5.2009 11:21:53   
MAŠKA
Rižkoo, nič naj te ne skrbi, jaz sem tudi komaj 1,58 m velika in je bil moj buši tri tedne pred porodom takšen:

user posted image

Ženske vse zmoremo, tudi če smo male!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 371
12.5.2009 11:45:44   
tassika
Ojla punce, sem se spravila iz stanovanja v trgovino in k zelenjavarju in sem tudi jaz kupila jagode in češnje, čeprav so še zelo drage, ampak malo si jih pa lahko privoščim.

Rižko jaz se trudim kar zdravo jest, no ja pade kdaj tudi kakšna pica, mc donalds mi pa ne diši več, je m tudi sadje, meni so bolj problem mleko in jogurti, ampak tudi to se pomatram, pa zadnje čase mi ves čas pada sladkor bi skos jedla sladoled ali pa bonbone une cedevita, pa palačinke s čokolado,... in zato danes pečem tole, samo pri meni ne bo 12ur v hladilniku, do zvečer pol pa bo šlo, sva sposobna pojesti cel pladenj v enem dnevuuser posted image

SKUTINO PECIVO

PRVA PLAST:
250 g zmletih Albert piškotov preliješ s 200 g stopljenega masla. Dobljeno maso razporediš na pekač, obložen s peka papirjem. Pečeš 10 minut (150 stopinj) in ohladiš.

DRUGA PLAST:
Penasto zmešaš 5 jajc, 17 dag sladkorja in 1 vanilijev sladkor. Dodaš ½ kg skute, dobro premešaš in preliješ preko prve plasti. Pečeš 30-40 minut (150 stopinj) in ohladiš.

TRETJA PLAST:
Zmešaš 3 kisle smetane, 15 dag sladkorja, 1 vanilijev sladkor in preliješ preko druge plasti.
Pečeš 20 minut (15 stopinj).

Ohladiš in pustiš v hladilniku 12 ur!

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 372
12.5.2009 11:48:53   
mariee
O Tassika, mi je bilo že čudno kje se danes potepašuser posted image  Ja pol bom pa res še jaz mogla do sadjarja po češnje, ste mi lušte nardileuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 373
12.5.2009 11:51:32   
tassika
Mariee malo sem bluzila, ker mi je bilo zjutraj spet ful slabo, zdaj pa sem ugotovila, da moram nekaj delat, ker potem mi je manj in sem sprobala moj novi multipraktik (star že sigurno 5let pa nikoli rabljen) in je ful hud, zdaj ga moram pa nekam v omaro stlačit.

Za kosilo imam pa fižolovo juho, prinesla tašča.user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 374
12.5.2009 11:54:38   
soncek_25
Rižkoo verjetno si glede karvomočnice mislila mene in ne sonček_85user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sej krvomočnico tko in tko pijem že skoz, zaradi sluznice k je bolj tanka (prej zaradi klomifena, sedaj zaradi abrazije), za maco pa sem tut slišala veliko pozitivnih stvari, tko da probat ni greh, škodit pa tut ne moreuser posted image user posted image
user posted image no, zdej jo bom pa sploh še naprej pila k vidim, da je teb tut pomagalauser posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?