Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.5.2009 16:48:37
|
|
|
|
sonček85
|
twixy.sem ti že kar na zs napisala ,da so slikce več kot odlične ,še posebaj una črno bela ,una s šopkom in dragim k se poljubita, pa mali s prstančki je tko cartkan Res sta imela čudovit dan in želim vama vso srečo v akonu pilotina.u tako si pridna ,jaz bi tudi bila v hiši ,imela vrteka ,rožice ,...Prav zavidam ti ne ne samo hecam se. Sej lepo da uživaš tko spanje.JA spim in se zbudim na vsaker 4h-naš Aleks koda bi imel nastavljeno uro da se je potrebno vsake 4h zbudit in nahranit tko da dojimo ponoči ob 1.30 pa ob 5.30 drugače sem pa super ,ta teden je šel dragi že delat in sva Z malim sama doma.Sem pa danes že z drugega 1-2h sprehoda ,prav paše pa še rokice mi je že lepo zapalilo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.5.2009 17:22:44
|
|
|
|
malaMravljica
|
Soncek, ti strokovnjakinja, se ti zdi moj trebuh zadosti velik za 19t4d ? Sem kar zalostna, oktobrke imajo ze tako lepe trebuhe, jaz pa kot bi se pac malo najedla.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.5.2009 18:05:07
|
|
|
|
sonček85
|
mm:ne zdi se mi mali ,si pač bolj pri suhicah in se ti manj pozna in nikar se ne oziraj na to kako imajo velike bušije druge,če pogledaš k nam aprilkam na temi 4 del boš videla kako imajo velike moj pa tko micken zgleda važno je da nosiš zdravega otročka moj pri 22t ,nimam nobene slikce več k sem bila slikana pri 19t ,ker sem jih dala v koš pustila sem si samo za vsak mesec eno za razvit
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.5.2009 18:27:12
|
|
|
|
mariee
|
Jest imam pa tako suhe oči, pa tudi kapljice ne pomagajo. Prav na živce mi gre to.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.5.2009 19:07:19
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariee Jest imam pa tako suhe oči, pa tudi kapljice ne pomagajo. Prav na živce mi gre to. kaj pa če si jih z vodo malo pokapaš.Če bi dojila bi si lahko dala mleko svoje v očke. Jaz dokler nisem rodila nisem vedela da za vnete učke pomaga materino mleko,naš ima vnete očke in mu dajem kar svoje mleko in res pomaga
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 11.5.2009 20:23:27
|
|
|
|
mariee
|
To pa jaz tudi prvič slišim, si moram zapomnit za kasneje . Bom pa probala še s kamiličinimi obkladki.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 8:52:22
|
|
|
|
pilotina
|
dobro jutro tassika in malaMravljica...vaša pilotina je spet pohajala včeri...ko sem domov prišla, sva pojedla in šla na obisk k prijateljem...okoli 22:00 sva se vrnila, zalila vrtek, šla laufat , se pol še malo pocartala ...in prijetno utrujena zaspala kar pozno, menda okoli enih mariee...je kaj bolje s tvojimi učkami malaMravljica...meni pa se tvoj trebuh zdi primerno velik in lahko povem le, da je fuuuuullllllllllllllll lep
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 9:10:47
|
|
|
|
mariee
|
Oooo Pilotina, dobro jutro!! Saj se samo potepaš in vrtnariš No ja, boš pa z nami ko bo dež ane Včeraj sem nekje na netu prebrala, da je to normalno v nosečnosti in da moram imet ves čas s sabo umetne solze in si jih dajat v oči. Ampak baje potem po nosečnosti mine. Uff kje je še to
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 9:24:33
|
|
|
|
pilotina
|
mariee...še 201 dan ...veš kako bo to hitro minilo...bliža se poletje in saj veš, poletje hitro mine...pol pa je tu že jesen in tvoj rok pred vrati res sva ena potepuha midva...ampak to zdej še bolj izkoriščava dokler je dragi doma
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 9:24:42
|
|
|
|
malaMravljica
|
Pilotiiiiiina, jutro Lepo, da si spet malo tukaj, smo te pogresale. Pa vsem ostalim seveda tudi dobro jutro. Jaz grem danes v Ikeo, grem moj slucajno mimo in me bo s sabo vzel. Si ze govorim, da ne smem prevec zapravljat. Grem bolj pogledat kaj imajo, pa vam zvecer povem kaj vse sem privlekla domu
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 9:30:50
|
|
|
|
malaMravljica
|
Pilotina, ma saj meni tudi se je zdelo, da je dovolj velik, pol smo pa na oktobrkah mal fotke limale gor. Punce so par tednov za mano in imajo ze res ornk ta prave nosecniske trebuhe, tam mi ni bilo nic vec jasno. Itak, da si jaz tudi zelim imeti nosecniski trebuh kot druge. Ma smo si zgleda tudi nosecnice full razlicne, lahko da bo moj pa na koncu kar na enkrat zrasel.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 9:54:39
|
|
|
|
pilotina
|
malaMravljica...lepo nakupuj vas pogrešam tudi jst, ko me ni tuki...sam kaj ko lutam okoli , mislim pa dosti na vas te razumem, ampak najpomembneje je le to, da tvoj dojenček lepo raste...daj si oprijete majčke in bo tkoj trebušček optično povečan
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 10:10:26
|
|
|
|
soncek_25
|
Jutro! A je katera od vas kdaj jedla Maca kapsule (za izboljšanje plodnosti)? Jaz sem ta mesec začela z njimi, pa bomo videli, če bo kej pomagal.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 10:16:33
|
|
|
|
pilotina
|
soncek_25...nisem še pila...ta mesec sva z dragim začela piti čaj krvomočnice...in ker bom junija zagledala pluska, ti lahko povem, da pomaga sem brala o maci in je kar nekaj vzpodbudnih zgodbic, tko kot pri krvomočnici jst upam, da se obe pripopava tuki na seznam in v pričakujemo junija2009, pa še naša twixy se nama pridruži
< Sporočilo je popravil pilotina -- 12.5.2009 10:19:26 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 10:34:04
|
|
|
|
soncek_25
|
ja seveda to velja za vse 3, junija bo pilotina tut jaz pijem krvomočnico, itak da pomaga ...sem vidla, bo pr teb že začetek junija, jaz pa po moje šele enkrat v drugi polovici , tko da bomo zate že začel počas navijat in pestke držat
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 10:35:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro punce... :-) Evo mene s polnim želodčkom grozdja in češenj... Sem se odločila, da bom "navalila" na sadje. Zadnje čase tko grdo papam.., da nič več. Sam čikni in kruh in eurokrem in salame, sirčki.. Ne več. Sadjjje... Sonček_85, poskusi s čajem krvomočnice. Jst sm ga pila ceeel mesec pol je bil pa plusek. No, mogoče slučaj ampak.. plusek je bil. Plusek, ki pripeljal me je do 19 tedna. Jeeeeeeeeeeeee.... pilotina, ti se maš pa fajn. Cartanje do 01:00. Ti, ti. Jst pa kr ne zdržim. Sm bla že ob 22:00 ležeča. Bušija sm si namazala in zaspala. Kaj pa moj buši.., je prevelik..?? Joooj.. bi me mogle vidt. Ma nič ne pretiravam. Me kr gledajo. Kakšna še bom... Mi bo poču buši do konc nosečnosti.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 10:47:45
|
|
|
|
mariee
|
Rižkoo kje si pa že dobila češnje? Jaz bi tudi. Sem že komaj čakala, da se spet začne sezona sadja. Jaz sem jedla pa danes melono.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 10:50:33
|
|
|
|
pilotina
|
soncek_25...a tko, kar oboje piješ...kaj ko bi tudi jst poskusila še z maco...kje jo dobim? ja, tokrat vem, da bo Rižkoo...tvoj bušček je fantastičen...tko mi je všeč...pa kaj...ti si ena srečnih, ki ji je buši zrastel že zelo zgodaj...kaj ni to lepo če ti bo lažje ti povem, da je moja prijateljica mela že v 12. tednu trebušček kot, da bi bila noseča kakih pet mesecev...res, res tvoj trebušček je lep, zelo lep, med najlepšimi ma punce, meni so vsi vaši trebuščki lepi
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 10:52:23
|
|
|
|
soncek_25
|
Pilotina, jih bom zrihtala še zate, ti sporočim, ko jih jaz dobim...aja, pa to jesta oba. malo daljši opis sem ti poslala na ZS.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 11:00:41
|
|
|
|
Anonimen
|
mariee mmmm, češnje sm pa dobila pri našemu sadje in zelenjavarju. In to veš kakšne???!! Da padeš dol. Jst sm jih polna... pa čas je za kosilo. Boš eno, dve, tri?? Pilotina moja HVALA za take besedice. Že zdej se tko ogromno počutim. Veš, jst sm taka mala drobčkana in... velko dete ne vem kam naj dam No sam, da se ti zdi ok moj buško. Je pa... a? Konkreten. Žoga žogasta sm.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 11:21:53
|
|
|
|
MAŠKA
|
Rižkoo, nič naj te ne skrbi, jaz sem tudi komaj 1,58 m velika in je bil moj buši tri tedne pred porodom takšen: Ženske vse zmoremo, tudi če smo male!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 11:45:44
|
|
|
|
tassika
|
Ojla punce, sem se spravila iz stanovanja v trgovino in k zelenjavarju in sem tudi jaz kupila jagode in češnje, čeprav so še zelo drage, ampak malo si jih pa lahko privoščim. Rižko jaz se trudim kar zdravo jest, no ja pade kdaj tudi kakšna pica, mc donalds mi pa ne diši več, je m tudi sadje, meni so bolj problem mleko in jogurti, ampak tudi to se pomatram, pa zadnje čase mi ves čas pada sladkor bi skos jedla sladoled ali pa bonbone une cedevita, pa palačinke s čokolado,... in zato danes pečem tole, samo pri meni ne bo 12ur v hladilniku, do zvečer pol pa bo šlo, sva sposobna pojesti cel pladenj v enem dnevu SKUTINO PECIVO PRVA PLAST: 250 g zmletih Albert piškotov preliješ s 200 g stopljenega masla. Dobljeno maso razporediš na pekač, obložen s peka papirjem. Pečeš 10 minut (150 stopinj) in ohladiš. DRUGA PLAST: Penasto zmešaš 5 jajc, 17 dag sladkorja in 1 vanilijev sladkor. Dodaš ½ kg skute, dobro premešaš in preliješ preko prve plasti. Pečeš 30-40 minut (150 stopinj) in ohladiš. TRETJA PLAST: Zmešaš 3 kisle smetane, 15 dag sladkorja, 1 vanilijev sladkor in preliješ preko druge plasti. Pečeš 20 minut (15 stopinj). Ohladiš in pustiš v hladilniku 12 ur!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 11:48:53
|
|
|
|
mariee
|
O Tassika, mi je bilo že čudno kje se danes potepaš Ja pol bom pa res še jaz mogla do sadjarja po češnje, ste mi lušte nardile
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 11:51:32
|
|
|
|
tassika
|
Mariee malo sem bluzila, ker mi je bilo zjutraj spet ful slabo, zdaj pa sem ugotovila, da moram nekaj delat, ker potem mi je manj in sem sprobala moj novi multipraktik (star že sigurno 5let pa nikoli rabljen) in je ful hud, zdaj ga moram pa nekam v omaro stlačit. Za kosilo imam pa fižolovo juho, prinesla tašča.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 11:54:38
|
|
|
|
soncek_25
|
Rižkoo verjetno si glede karvomočnice mislila mene in ne sonček_85 Sej krvomočnico tko in tko pijem že skoz, zaradi sluznice k je bolj tanka (prej zaradi klomifena, sedaj zaradi abrazije), za maco pa sem tut slišala veliko pozitivnih stvari, tko da probat ni greh, škodit pa tut ne more no, zdej jo bom pa sploh še naprej pila k vidim, da je teb tut pomagala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?