malaMravljica
|
aha, sem prisla do zakljucka, da je nasa novopecena gospa Twixy z nasmehom do usec, druge pa nas dajejo nosecniski problemi, prednosecniski problemi ali problemi z malo strucko nic novega torej. Cmerasta sem pa jaz tudi, takrat ko je nas Soncek rodila sem verjetno dosegla vrh cmerjenja, so kar tekle solze v potokih, sedaj je za spoznanje bolje. Vceraj sem brala v knjigi o nosecniskih tezavah in sem mojemu prebrala, da ob slabostih je najbolje, ce ti partner zajtrk v posteljo prinese. Sva se smejala, ker mi ga ni, niti na idejo ni prisel, pa enkrat sem si zvecer dala prepecenc k postelji in ga zjutraj pojedla, pa me je pol taka huda slabost zagrabla. Sam to z zeljo po je pa pri meni cist drugace, po 10. tednu se je zelja vrnila in to v veliki kolicini. G je pa tudi rekel, da to ne povzroca nobene nevarnosti, da kar veselo slonckat naprej. Soncek, slikca trebuha od spredaj in od strani, za tvojo analizo. Slikano danes zjutraj, popoldne je trebuh obcutno vecji. Ja se nekaj, vceraj je moj prvic cutil gibe dojencka, je vedno nehal migat, ce je ocka roko na trebuh dal, vceraj sem ga pa prosila, naj ne neha in pretentat sem ga hotla, sam sam butlna mojega, ko je tako migal, da se je to na trebuhu videlo, pol je pa se roko gor dal.
|