Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 12:04:00
|
|
|
|
pilotina
|
Rižkoo...jama si ti ena moja lepa žogica MAŠKA...ti se tudi ne hecaš tassika...ravno danes sem mami rekla, da bom naredila neko pecivo iz domače skute, ki mi jo ponuja...ta tvoj recept mi je všeč, najverjetneje zato, ker je kalorijska bomaba
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 12:09:07
|
|
|
|
MAŠKA
|
Pilotina nič se ne hecam in tudi se nisem hecala, ko sem ti napovedala, da si ti naslednja, ki bo zagledala pluska! Itak sva zmenjene. Če jaz rodim malo po roku in ti malo pred rokom, sva lahko še vedno skupaj v P!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 12:09:22
|
|
|
|
tassika
|
Pilotina ampak je noro dober, vsaj meni, sicer imam smolo, da nikoli ne stoji čisto ravno, ker je nekaj premokro, pa ne vem če ni to spet moja pečica kriva, ker sodelavka ga je naredila in je bil baje čisto ok, ampak midva vseeno pojeva, pač malo packava z rokami in gre takoj v usta pa je . Namesto kisle smetane lahko daš povrhu kakšno sadje ali pa ga vmešaš v skuto, jaz tega še nisem probala, ampak pravijo, da je dobro.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 12:14:02
|
|
|
|
kejti
|
Samo da bušiji rastejo, superca . Rižko ne si delat skrbi zarad bušija, glavno da je vse ok. Pa kaj potem, če smo majhne a ne.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 12:16:02
|
|
|
|
tassika
|
Zgleda da imamo na tej temi povprečje 160cm samo MM je malo večja, ker hoče biti nekaj posebnega
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 12:19:07
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mariee To pa jaz tudi prvič slišim, si moram zapomnit za kasneje . Bom pa probala še s kamiličinimi obkladki. ja tudi meni se je zdelo najprej malo smešno ,samo pa res pomaga mm:ikea.joj tam boš šele videla stvari za malo mravljico mm:jaz imam tak trebuh sedaj po nosečnosti ,samo da je moj poln strij in malo mlahav tvoj zgleda pa tko lep sonček25:jaz ne ,sem prej zanosila ,glih tisti mesec ,ko bi jih naj dobila MAŠKA.kako lepa nosečka si bila i kakšna si-boš šele sedaj krvomočnica:tudi sama sem jo pila ,seveda tudi dragi in moram rečt da sem tudi jaz zagledala kak mesec dva po tem plusek,sem pa papcala tudi vitamin E in matični mleček.Samo ne vse skupaj ampak en mesec eno drug mesec drugo,... Jaz sem pa velika 168cm sam mam pa kg več k ve vse
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 12:26:14
|
|
|
|
MAŠKA
|
Sonček, a veš da takrat se mi je zdelo, da sploh nisem imela velikega trebuha, zdaj se mi zdi, pa da je bil ogromen. Je bila pa moja punca velika 52 cm, kar je kar precej, glede na to, da sem jaz mala. Pa podbradek mi je zelo zrasel. Sicer ne vem kakšno vezo je imel z otrokom v trebuhu, ampak sem bila kot hrček.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 12:29:13
|
|
|
|
soncek_25
|
O Sonček jaz sem tut tolk velika kot ti Pa ne sekiraj se zaradi kilogramčkov...smotka...važn, da maš Aleksa Pa še to: morm pohvalt tele vaše bušite, res so lepi in čestitke vsem res...upam, da bom tut jaz enkrat na vašem mestu in se bahala z njim, joj kakšna važička bom
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 12:37:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooooooo MAŠKA sm se pa nasmejala zdej.. !! Kake veze ma otroček z podbradkom... oooo smehica ena...? Ja, ma sej se ne sekiram.. sam me skrbi, da bom čist boga. Včasih komi sebe nosim . Pa jst sm tko rada komot.. , zdej me pa vsaka figica omejuje. Ooo sm zahtevna. Lepa si bla.. lep buškooo... Mam znanko, je mala ko naše povprečje tukaj.. pa je bla taka reva, se spomnim. Jokala na koncu od bolečin zarad kože na bušiju. Se mi zdi, da se ji je kr skoz vidlo. kejti.... jaaaaaaaa, pa kaj, če smo micane. BRAVO za ta mejčkaneeeeeeee.... Zato me je pa moj lohk obračal heheh.. brez zamere... ,punce. No, nč več me ne... zdej me sploh nič.., ker sm tak odpor dobila do teh ljubezenskih igric. Matr sm čudakinja. pilotina.. ja tvoja žogica sm. Z veseljem.. in najbolj na svetu tem si želim, da bi bla ti kmalu moja... tassika.. dobra si, da sploh kej ješ. Uf, mene so sam čikni reševali v obdobju slabosti. Neverjetno je blo.. in grozno ob misli na to mučenje. Tud pripravljala sm teško kaj.., se mi je obračal. Za ta tvoj pecivček bi se pa jst tud pripopala pacat po krožniku in mizi in... mmmm mnjamiii... Jst sm pa zdej s kosilčka. Sm jedla v Tomato.. tako fino riževo indonezijsko solatko.. s piščancem in gamberi. Mnjam.. zdej bi pa pasal neki slatkega. Češenj pa ne morem več vase spravit...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 12:40:12
|
|
|
|
tassika
|
Jaz bom tudi važička, samo da minejo te slabosti, moram danes g. poklicat koliko časa naj še jem te tablete, se mi zdi, da mi je po nijh še malo bolj slabo, pa vsa sem mozoljasta, zdaj ne več toliko po obrazu kot po vratu, dekolteju in hrbtu, me je kar malo sram oblečt kakšno majčko na naramnice, ampak kaj naj. Sonček kg bodo šli dol, boš videla, samo dojit je treba pa veliko km z vozičkom nardit, pa malo manj sladkarij pečt, je prišla moja sodelavka s porodniške, je rekla, da je najprej kupila nove hlače, ker se vse sladice poznajo pa ne da zdaj ne smeš nič, ti kar jej vesela mama = vesel otrok
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 12:43:09
|
|
|
|
tassika
|
Rižko pri meni ni problem v hrani, jaz lahko komot jem, tudi če bruham, lahko potem takoj jem, sem malo čudna a ne. Mi gre pa na živce, ker vse to pride v sekundi in že letim na wc potem je pa ok in pač včasih ne pridem pravi čas do kopalnice in imam potem še delo. Jesti mi pa paše, oz kar moram, ker če ne mi je spet slabo, nič mi ni prav, počasi imam že dovolj tega in potem sem sitna in je moj siten in je začaran krog, zato mu pa danes pečem pecivo, da bo pozabil na mojo tečnobo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 12:59:47
|
|
|
|
MAŠKA
|
Rižkoo, a ti jst povem, da niti ene strije nimam! In trebuh me sploh ni oviral, se mi je zdelo, da bi ga lahko še kakšen mesec nosila. sem se ga kar nekako sproti privajala in do zadnjega dneva sem delala vse. Par dni pred porodom sem še vsa okna na bajti pomila , pa jih ni tako malo. Je pa res, da sem naslednji dan po porodu čutila neznansko olajšanje, ko trubuha ni bilo, zdelo se mi je da bi lahko kar poletela. In prepričana sem bila, da sem kakšnih 15 kil s porodom izgubila. No, pa sem jih samo 6... in potem v 6 tednih še 4. Ostalo imam še sedaj . Spomine na preteklo nosečnost. Res, da sta to le 2 kg, ampak se mi jih v 4 letih ni uspelo znebit.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 13:35:01
|
|
|
|
drobtinica29
|
čaw punce! počasi si bom morala že dopust vzet da bom vse prebrala, .... malo heca saj ne vem kje naj začnem, včasih ko vas berem, se tud jaz vmes znajdem TWIXY tebi najprej čestitke no pa da začnem RIŽKO sliice s potovanja so fuuuuulllll lepe, tvoj buši tudi, nič se ne obremenjevat!! TASSIKA tvoje slabosti so podobne mojim, le da se počasi moje oddaljujejo, jojjj hvala bogu, komaj čakam,.... zjutraj je problem začet jesti, pol sem že pri Wc školjki, pa lahko kar naprej jem, sma si malo podobne, a ne? kaj se pa tiče velikosti, pa kolk sedaj nekaj govorite o njej, pa jaz potem prednjačim, sem namreč velika 173cm MM ti pa se ne obrememnjuj z bušijem, boš pač imela bolj manjšega in se boš lažje gibala! lepo bodite lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 13:41:49
|
|
|
|
pilotina
|
MAŠKA...ja ja, junija bom mela pluska tassika...saj ne vem, če bi sploh kaj pekla...dragi se kr malo kuja, ko pečem jaffiko...pravi, da se samo redi z mano in da naj raje nič ne pečem, nič ne kuham v soboto sem naredila lazanjo, ampak manjši pekač...tko je ratalo, da bi mela za dvakrat...no in še isti dan je bila svakinja na obisku in je pojedla en kos lazanje...naslednji dan sva si preostanek razdelila za kosilo in ko je pojedel...da on bi pa še lazanje ampak....moram porabit skuto ane sonček85...boš vidla, da bojo kilce kr spuhtele...saj nimaš časa jesti, je tko veš kaj ti moja Rižkoo...na jok mi gre zdej...kake mi ti pišeš, da se čisto raznežim...sem si naju prou predstavljala...si misliš, da se spoznava v visoki nosečnosti...še objeti se ne bova mogle...bo treba prej kaj uštimat ...ja prau kmalu bom tvoja žogica...saj veš, pilotina-junij-plusek ste mi naredile lušte in sem šibnila na malco kr v zelenjavno...sem DOMAČE jagode kupila in jih tkoj polovico pojedla, ostalo pa pustila dragemu na mizi in pol sem šibnila še k mojim na češnjo...so sicer tazgodnje in ne tko sladke, ampak so fine domače
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 14:01:52
|
|
|
|
tassika
|
Pilotina pa naredi burek, jaz ga bom jutri sem se lih spomnila
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 14:07:21
|
|
|
|
mariee
|
Joj kok ste ve pridne. Jaz pa samo testenine kuham, ko je treba kuhat , pa ni to da ne bi znala kaj drugega naredit, ampak med tednom ne jeva skupaj, za vikend greva pa k staršem
< Sporočilo je popravil mariee -- 12.5.2009 14:17:36 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 14:22:59
|
|
|
|
pilotina
|
tassika...bureka pa še nisem delala...daj mi malo povej kako gre to mariee...ah, saj čez teden tudi midva ne kuhava neki ekstremnega...tiste lazanje sem delala v soboto
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 14:34:06
|
|
|
|
tassika
|
jaz naredim tako, samo to ni original, vlečeno testo dam na moker serviet, in ga malo navlažim, notri pa dam skuto in kislo smetano, solim in dodam malo radenske in potem zvijem skupaj ko štrudl, mogoče če gre bolj na široko in pečem po občutku na 180 stopinj, pa vmes je fino malo polivat z radensko. Baje naj bi se dvignil, ampak meni ne rata in sem spraševala okoli in tudi drugim ne. Sem pa dobila še eno informacijo, da kao vmes še natrgaš malo testa in potem zvije, da je boljše.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 14:36:21
|
|
|
|
Anonimen
|
pilotina..., ja vse bi dala za ta objem. Pa vedi, da so te črkice tok iskrene.., da si mislit ne moreš. Se bova pa objemčkale s hrbtom... ga mal razgibale. Tko, ko pomislim, da si med nami tuki.., med nosečkami in si tko optimistična te itaq čist občudujem. Ma ni vrag, da si zaslužiš dva... bitjeca. Lulija in luliko naenkrat. Pol nej bo junija..., na moj rojstni dan plusek. Si ga bom želela.. oooooo...močno. Veš.. kaj ko bi ti ta biskvit zavila v škatlco in ga poslala na pokušino meni in Rižkotu.. Jst mislim, da je to dobra ideja Drugač sm pa včer tud miksala jagode z žličko medu in mlekom... vitaminska bomba je bla. Mmmm... drobtinica29.............ja pa kje siiiiiiiiiiiiii? Ja... iz slikic se tud za sekundo ne da začutit kok močno lepo sva se mela... Sicer pa HVALA. MAŠKA, bruga te za kile... Jst sam neki kompliciram brezveze. U bistvu si pa najbolj na svetu želim, da zdravo detece rodim. Hmmm...sm pa pesnika.. Upam, da strij ne bo. To pa res upam. mariee, testenine so zakon. Jst sm jih čez vikend pripravila s šparglji.. mmmm, veš kaj so ble dobre.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 14:41:58
|
|
|
|
mariee
|
Jaz kupim v Sparu sveže njoke od firme Barone (imajo jih pa le v večjih sparih, kjer imajo delikateso s solatami, pripravljeno hrano...) in so zaaaakon. Mnjamiiii.
< Sporočilo je popravil mariee -- 12.5.2009 14:46:51 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 14:45:56
|
|
|
|
pilotina
|
drobtinica29...čau čau...sva prej istočasno pisali post zgleda oz. jst sem ga pisala celo večnost, pa te nisem videla...kako si mi ti...tvoj trebušček je tudi že na vidiku, a tassika...evo, natisnila sem in jutri poskusim...danes ne morem, ker grem k frizerki...jupiii, komaj čakam, da se pošiškam Rižkica...huala huala ...itak, da sem z vami, mojimi nosečkami, saj ste MOJE a ti bi jaffiko ...ja sej je zdrava...pomaranča - sadje in čokolada - za energijo , smetana - pa za moč
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 14:48:23
|
|
|
|
Anonimen
|
pilotina.. pa bi mal jaffike..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 14:58:49
|
|
|
|
pilotina
|
Rižkoo...no pol pa, ko se bova zmenile, da se dobiva jst spečem jaffiko
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 14:59:34
|
|
|
|
mariee
|
Jest grem pa na kosilo, danes imamo rižotko.. Joj sem že lačna, samo še od hrane se zgovarjamo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 12.5.2009 15:00:51
|
|
|
|
pilotina
|
ja ampak res mariee...maš prau dober tek
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?