|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
12.5.2009 12:04:00   
pilotina
Rižkoo...jama si ti ena moja lepa žogica user posted image

MAŠKA...ti se tudi ne hecaš user posted image

tassika...ravno danes sem mami rekla, da bom naredila neko pecivo iz domače skute, ki mi jo ponuja...ta tvoj recept mi je všeč, najverjetneje zato, ker je kalorijska bomaba user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 376
12.5.2009 12:09:07   
MAŠKA
Pilotina nič se ne hecam in tudi se nisem hecala, ko sem ti napovedala, da si ti naslednja, ki bo zagledala pluska!user posted image  Itak sva zmenjene. Če jaz rodim malo po roku in ti malo pred rokom, sva lahko še vedno skupaj v P!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 377
12.5.2009 12:09:22   
tassika
Pilotina ampak je noro dober, vsaj meni, sicer imam smolo, da nikoli ne stoji čisto ravno, ker je nekaj premokro, pa ne vem če ni to spet moja pečica kriva, ker sodelavka ga je naredila in je bil baje čisto ok, ampak midva vseeno pojeva, pač malo packava z rokami in gre takoj v usta pa jeuser posted image . Namesto kisle smetane lahko daš povrhu kakšno sadje ali pa ga vmešaš v skuto, jaz tega še nisem probala, ampak pravijo, da je dobro.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 378
12.5.2009 12:14:02   
kejti

Samo da bušiji rastejo, supercauser posted image .
Rižko ne si delat skrbi zarad bušija, glavno da je vse ok. Pa kaj potem, če smo majhne a ne.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 379
12.5.2009 12:16:02   
tassika
Zgleda da imamo na tej temi povprečje 160cm samo MM je malo večja, ker hoče biti nekaj posebnegauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 380
12.5.2009 12:19:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

To pa jaz tudi prvič slišim, si moram zapomnit za kasnejeuser posted image . Bom pa probala še s kamiličinimi obkladki.
ja tudi meni se je zdelo najprej malo smešno ,samo pa res pomaga user posted image
mm:ikea.joj tam boš šele videla stvari za malo mravljico user posted image user posted image
mm:jaz imam tak trebuh sedaj po nosečnosti user posted image user posted image ,samo da je moj poln strij in malo mlahav user posted image user posted image user posted image tvoj zgleda pa tko lepuser posted image user posted image
sonček25:jaz ne ,sem prej zanosila ,glih tisti mesec ,ko bi jih naj dobila user posted image
MAŠKA.kako lepa nosečka si bila i kakšna si-boš šele sedaj user posted image user posted image
krvomočnica:tudi sama sem jo pila ,seveda tudi dragi in moram rečt da sem tudi jaz zagledala kak mesec dva po tem plusek,sem pa papcala tudi vitamin E in matični mleček.Samo ne vse skupaj ampak en mesec eno drug mesec drugo,...

Jaz sem pa velika 168cmuser posted image sam mam pa kg več k ve vse user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 381
12.5.2009 12:26:14   
MAŠKA
Sonček, a veš da takrat se mi je zdelo, da sploh nisem imela velikega trebuha, zdaj se mi zdi, pa da je bil ogromen.
Je bila pa moja punca velika 52 cm, kar je kar precej, glede na to, da sem jaz mala.
Pa podbradek mi je zelo zrasel. Sicer ne vem kakšno vezo je imel z otrokom v trebuhu, ampak sem bila kot hrček.user posted image  

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 382
12.5.2009 12:29:13   
soncek_25
O Sonček jaz sem tut tolk velika kot tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ne sekiraj se zaradi kilogramčkov...smotka...važn, da maš Aleksauser posted image

Pa še to: morm pohvalt tele vaše bušite, res so lepi in čestitke vsem res...upam, da bom tut jaz enkrat na vašem mestu in se bahala z njim, joj kakšna važička bomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 383
12.5.2009 12:37:35   
Anonimen
Ooooooo MAŠKA sm se pa nasmejala zdej.. !!user posted image user posted image user posted image  Kake veze ma otroček z podbradkom... oooo smehica ena...?
Ja, ma sej se ne sekiram.. sam me skrbi, da bom čist boga. Včasih komi sebe nosim user posted image . Pa jst sm tko rada komot.. , zdej me pa vsaka figica omejuje. Ooo sm zahtevna. Lepa si bla.. lep buškooo... Mam znanko, je mala ko naše povprečje tukaj.. user posted image  pa je bla taka reva, se spomnim. Jokala na koncu od bolečin zarad kože na bušiju. Se mi zdi, da se ji je kr skoz vidlo.user posted image

kejti.... jaaaaaaaa, pa kaj, če smo micane. BRAVO za ta mejčkaneeeeeeee....user posted image Zato me je pa moj lohk obračal user posted image  heheh.. brez zamere... ,punce. No, nč več me ne... zdej me sploh nič.., ker sm tak odpor dobila do teh ljubezenskih igric. Matr sm čudakinja.

pilotina.. ja tvoja žogica sm. Z veseljem.. in najbolj na svetu tem si želim, da bi bla ti kmalu moja... user posted image

tassika.. dobra si, da sploh kej ješ. Uf, mene so sam čikni reševali v obdobju slabosti. Neverjetno je blo.. in grozno ob misli na to mučenje.
Tud pripravljala sm teško kaj.., se mi je obračal. Za ta tvoj pecivček bi se pa jst tud pripopala pacat po krožniku in mizi in... mmmm mnjamiii...

Jst sm pa zdej s kosilčka. Sm jedla v Tomato.. tako fino riževo indonezijsko solatko.. s piščancem in gamberi. Mnjam.. zdej bi pa pasal neki slatkega. Češenj pa ne morem več vase spravit...

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
12.5.2009 12:40:12   
tassika
Jaz bom tudi važička, samo da minejo te slabosti, moram danes g. poklicat koliko časa naj še jem te tablete, se mi zdi, da mi je po nijh še malo bolj slabo, pa vsa sem mozoljasta, zdaj ne več toliko po obrazu kot po vratu, dekolteju in hrbtu, me je kar malo sram oblečt kakšno majčko na naramnice, ampak kaj naj.

Sonček kg bodo šli dol, boš videla, samo dojit je treba pa veliko km z vozičkom nardit, pa malo manj sladkarij pečt, je prišla moja sodelavka s porodniške, je rekla, da je najprej kupila nove hlače, ker se vse sladice poznajouser posted image  pa ne da zdaj ne smeš nič, ti kar jej vesela mama = vesel otrok

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 385
12.5.2009 12:43:09   
tassika
Rižko pri meni ni problem v hrani, jaz lahko komot jem, tudi če bruham, lahko potem takoj jem, sem malo čudna a ne. Mi gre pa na živce, ker vse to pride v sekundi in že letim na wc potem je pa ok in pač včasih ne pridem pravi čas do kopalnice in imam potem še delo. Jesti mi pa paše, oz kar moram, ker če ne mi je spet slabo, nič mi ni prav, počasi imam že dovolj tega in potem sem sitna in je moj siten in je začaran krog, zato mu pa danes pečem pecivo, da bo pozabil na mojo tečnobouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 386
12.5.2009 12:59:47   
MAŠKA
Rižkoo, a ti jst povem, da niti ene strije nimam! In trebuh me sploh ni oviral, se mi je zdelo, da bi ga lahko še  kakšen mesec nosila. sem se ga kar nekako sproti privajala in do zadnjega dneva sem delala vse. Par dni pred porodom sem še vsa okna na bajti pomilauser posted image , pa jih ni tako malo. Je pa res, da sem naslednji dan po porodu čutila neznansko olajšanje, ko trubuha ni bilo, zdelo se mi je da bi lahko kar poletela. In prepričana sem bila, da sem kakšnih 15 kil s porodom izgubila. No, pa sem jih samo 6... in potem v 6 tednih še 4. Ostalo imam še sedajuser posted image . Spomine na preteklo nosečnost. Res, da sta to le 2 kg, ampak se mi  jih v 4 letih ni uspelo znebit.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 387
12.5.2009 13:35:01   
drobtinica29

čaw punce!

počasi si bom morala že dopust vzet da bom vse prebrala, .... malo heca user posted image user posted image user posted image

saj ne vem kje naj začnem, včasih ko vas berem, se tud jaz vmes znajdem user posted image

TWIXY tebi najprej čestitke

no pa da začnem RIŽKO sliice s potovanja so fuuuuulllll lepe, tvoj buši tudi, nič se ne obremenjevat!!

TASSIKA tvoje slabosti so podobne mojim, le da se počasi moje oddaljujejo, jojjj hvala bogu, komaj čakam,.... zjutraj je problem začet jesti, pol sem že pri Wc školjki, pa lahko kar naprej jem, sma si malo podobne, a ne? user posted image

kaj se pa tiče velikosti, pa kolk sedaj nekaj govorite  o njej, pa jaz potem prednjačim, sem namreč velika 173cm user posted image user posted image

MM ti pa se ne obrememnjuj z bušijem, boš pač imela bolj manjšega in se boš lažje gibala!user posted image

lepo bodite
lp

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 388
12.5.2009 13:41:49   
pilotina
MAŠKA...ja ja, junija bom mela pluska

tassika...saj ne vem, če bi sploh kaj pekla...dragi se kr malo kuja, ko pečem jaffiko...pravi, da se samo redi z mano user posted image  in da naj raje nič ne pečem, nič ne kuham user posted image
v soboto sem naredila lazanjo, ampak manjši pekač...tko je ratalo, da bi mela za dvakrat...no in še isti dan je bila svakinja na obisku in je pojedla en kos lazanje...naslednji dan sva si preostanek razdelila za kosilo in ko je pojedel...da on bi pa še lazanje user posted image
ampak....moram porabit skuto ane user posted image

sonček85...boš vidla, da bojo kilce kr spuhtele...saj nimaš časa jesti, je tko user posted image

veš kaj ti moja Rižkoo...na jok mi gre zdej...kake mi ti pišeš, da se čisto raznežim...sem si naju prou predstavljala...si misliš, da se spoznava v visoki nosečnosti...še objeti se ne bova mogle...bo treba prej kaj uštimat user posted image ...ja prau kmalu bom tvoja žogica...saj veš, pilotina-junij-plusek

ste mi naredile lušte in sem šibnila na malco kr v zelenjavno...sem DOMAČE jagode kupila in jih tkoj polovico pojedla, ostalo pa pustila dragemu na mizi user posted image

in pol sem šibnila še k mojim na češnjo...so sicer tazgodnje in ne tko sladke, ampak so fine domače user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 389
12.5.2009 14:01:52   
tassika
Pilotina pa naredi burek, jaz ga bom jutri sem se lih spomnilauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 390
12.5.2009 14:07:21   
mariee
Joj kok ste ve pridne. Jaz pa samo testenine kuham, ko je treba kuhatuser posted image , pa ni to da ne bi znala kaj drugega naredit, ampak med tednom ne jeva skupaj, za vikend greva pa k staršemuser posted image

< Sporočilo je popravil mariee -- 12.5.2009 14:17:36 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 391
12.5.2009 14:22:59   
pilotina
tassika...bureka pa še nisem delala...daj mi malo povej kako gre to user posted image

mariee...ah, saj čez teden tudi midva ne kuhava neki ekstremnega...tiste lazanje sem delala v soboto user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 392
12.5.2009 14:34:06   
tassika
jaz naredim tako, samo to ni original, vlečeno testo dam na moker serviet, in ga malo navlažim, notri pa dam skuto in kislo smetano, solim in dodam malo radenske in potem zvijem skupaj ko štrudl, mogoče če gre bolj na široko in pečem po občutku na  180 stopinj, pa vmes je fino malo polivat z radensko. Baje naj bi se dvignil, ampak meni ne rata in sem spraševala okoli in tudi drugim ne.

Sem pa dobila še eno informacijo, da kao vmes še natrgaš malo testa in potem zvije, da je boljše.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 393
12.5.2009 14:36:21   
Anonimen
pilotina...,
ja vse bi dala za ta objem. Pa vedi, da so te črkice tok iskrene.., da si mislit ne moreš. Se bova pa objemčkale s hrbtom... ga mal razgibale. Tko, ko pomislim, da si med nami tuki.., med nosečkami in si tko optimistična te itaq čist občudujem. Ma ni vrag, da si zaslužiš dva... bitjeca. Lulija in luliko naenkrat. Pol nej bo junija..., na moj rojstni dan plusek. Si ga bom želela.. oooooo...močno.
Veš.. kaj ko bi ti ta biskvit zavila v škatlco in ga poslala na pokušino meni in Rižkotu.. Jst mislim, da je to dobra ideja user posted image
Drugač sm pa včer tud miksala jagode z žličko medu in mlekom... vitaminska bomba je bla. Mmmm...

drobtinica29.............ja pa kje siiiiiiiiiiiiii?user posted image  Ja... iz slikic se tud za sekundo ne da začutit kok močno lepo sva se mela... Sicer pa HVALA.

MAŠKA, bruga te za kile... Jst sam neki kompliciram brezveze. U bistvu si pa najbolj na svetu želim, da zdravo detece rodim. Hmmm...sm pa pesnika.. user posted image  Upam, da strij ne bo. To pa res upam.

mariee, testenine so zakon. Jst sm jih čez vikend pripravila s šparglji.. mmmm, veš kaj so ble dobre.

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
12.5.2009 14:41:58   
mariee
Jaz kupim v Sparu sveže njoke od firme Barone (imajo jih pa le v večjih sparih, kjer imajo delikateso s solatami, pripravljeno hrano...) in so zaaaakon. Mnjamiiii.

< Sporočilo je popravil mariee -- 12.5.2009 14:46:51 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 395
12.5.2009 14:45:56   
pilotina
drobtinica29...čau čau...sva prej istočasno pisali post zgleda oz. jst sem ga pisala celo večnost, pa te nisem videla...kako si mi ti...tvoj trebušček je tudi že na vidiku, a user posted image

tassika...evo, natisnila sem in jutri poskusim...danes ne morem, ker grem k frizerki...jupiii, komaj čakam, da se pošiškam

Rižkica...huala huala user posted image user posted image user posted image ...itak, da sem z vami, mojimi nosečkami, saj ste MOJE user posted image
a ti bi jaffiko user posted image ...ja sej je zdrava...pomaranča - sadje in čokolada - za energijo user posted image , smetana - pa za moč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 396
12.5.2009 14:48:23   
Anonimen
pilotina.. pa bi mal jaffike.. user posted image

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
12.5.2009 14:58:49   
pilotina
Rižkoo...no pol pa, ko se bova zmenile, da se dobiva jst spečem jaffiko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 398
12.5.2009 14:59:34   
mariee
Jest grem pa na kosilo, danes imamo rižotko.. Joj sem že lačna, samo še od hrane se zgovarjamouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 399
12.5.2009 15:00:51   
pilotina
ja ampak res mariee...maš prau user posted image
dober tek

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?