|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
12.5.2009 19:30:01   
drobtinica29

pilotinca ........... tukaj sem user posted image , berem vas vsak dan ali vsaj vsak drugi, pišem pa ko mi je user posted image
ja tudi moj buši je že počasi na vidiku, konec tedna se bom slikala in dala novo slikico za vpogled. drugače pa kot sem že napisala, slabosti se počasi oddaljujejo in vrača se apetit, včasih že imam take čudne želje, ampak kaj čem user posted image , nosečke smo take,...user posted image
tebi pa želim čimprejšnjega plusekaaaa!!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 401
12.5.2009 20:15:50   
sonček85
maška-user posted image user posted image user posted image lepa si bila user posted image
sonček25-se ne sekiram glede kg,sam da sem donosla zdravega otročka po imenu Aleks,ki je moje srce in ga imam raa z vsem kar premorem,vsem srcem,dušo,...
a res isto sva velikiuser posted image user posted image user posted image user posted image
tassika -kg jih ni več veliko ostalo ,grejo kr lepo doluser posted image user posted image user posted image user posted image sladkega pa hvala bogu ne jem veliko,tisto pecivo danes k sem ti pa zjutraj pisala je blo pa tko sam biskvit z borovnicamuser posted image
pilotina-jesti pa res nimam časa(pa še sama sem pop.k  moj dela) ,sploh mi pa nki ne paše,nimam apetia,sam moram jest zaradi mleka in  bebijauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 402
12.5.2009 20:38:47   
malaMravljica
Soncek, spet vprasanje zate.

Kaj menis, mi bo prisel prav ta zacetni komplet od Avanta? Pa ne glej cene, v trgovini ni bilo popusta user posted image user posted image  
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.ca02.09.01.04/1469705

Pa eno tolk dobro sobico sem videla, previjalna je imela tolk odprtih predalckov, previjalni del pa tako velik, omara tudi zakon, z zunanjimi predalcki in 3 delna, postelja pa kot postelja pac. Pa je moj rekel, da za 600 eur verjetno ni neka kvaliteta in ce bi jo dala rajsi delat. Je ze vprasal prejle mizarja, sam se ni ravno izjasnil ja ali ne, ker ima tolk dela, to bi moral pa do konec poletja naredit. No, bomo videli,  ce bi ta delal bi naredu tolk dobro. Se enega super mizarja imam v famililji, pa je cist prezaseden, ga niti vprasat ne upam.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 403
12.5.2009 21:11:11   
kejti

Glede strij sem slišala, da se je potrebno mazati in ne samo po trebuhu ampak tudi okoli stegen.
Kilogramčki grejo gor potem pa tudi verjetno grejo dol.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 404
13.5.2009 6:59:03   
tassika
Jutro punce, evo sem včeraj klicala mojo g. glede bolniške in moram danes it iskat in pa še v laboratorij dat vodo, baje da zaradi bruhanja in tako zgodnje vstajanje sploh ni več zame, tukaj komaj gledam, kako se hitro razvadiš na luksuz, no ja pa priznati moram, da nisem šla ravno zgodaj spat in potem je to to. Nič se moram obleč do konca.

papa

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 405
13.5.2009 7:40:37   
mariee
Dobro opravi Tassika!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 406
13.5.2009 8:15:22   
Anonimen
Tassika, pestke mam skup.

Evo meee..spet jem jagode. Sm tko navalila na to sadje zdej, da se mi bo hitro zamerlo.
Moram vam pojamrat, da me spodi tok močno špika.... , pregled mam pa šele 26.5. in sm že pravi mali neučakanček. Prej sm mela tok enga dela in oganizacije ..., zdej pa spet vsak dan kot vsak..in sm spet z mislimi pri bebiju... in čutim vsako stvar še bolj intenzivno. Joooj... naj se katera poroči.. da ji pomagam organizirat vse, da se mal zamotim... ali pa naj.. se odloči za kak velik projekt prenove stanovanja... Jst u tem uživam user posted image

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 407
13.5.2009 8:20:48   
malaMravljica
Rizkoo, mi bomo prenavljali otrosko sobico user posted image user posted image user posted image  ej, baje je najin lesar ( saj je ena druga beseda tudi, se je sedaj ne morem spomnt)  rekel, da bo naredu sobico. Jeeeee... ves kolk lepe stvari dela, res je profi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 408
13.5.2009 8:34:39   
mariee
Jaz pa komej čakam gozdne jagode...

joj punce, včeraj sem šla v šoping popoldne in sem bla toooooook zmatrana, da sem mogla zunej na klopcah sedetuser posted image , sestra pa mami sta pa nabavljale.

mM joj, to pa bo lepa sobica, boš mogla slikco pokazat.

Neposredna povezava do sporočila: 409
13.5.2009 8:34:42   
Anonimen
Ej Mravljica še tukaj.. user posted image  Ja, jst tud prisegam na mizarje, lesarje... sam je treba dobrega najti. user posted image  Jst zaenkrat ne bom sobice kupovala... moj kabinetek bom spremenila, mal pobarvala... pa previjalno mizico not... omaro kupla.. pa kake poličke, pa bo. Ajal bo pa itaq v zibelki ob meni... nekaj mesecev, pol pa še pojstlico dobi. Nč preveč dinčkov ne bom dajala za sobico. Ko bo večji, pa vse dobiii... user posted image
Zibko pa dobim... kupit moram le še to blazinico za not in pa poušterček, koutrček. In to bo edina zadeva, ki bo second hand. Sm se zapičla, da hočem vse novo. To je najbrž pri prvemu tako... pol bo pa vse rabljeno..

Neposredna povezava do sporočila: 410
13.5.2009 8:45:36   
Nogavica
mM, če lahko jaz odgovorim iz svoje izkušnje pri Živi glede nakupa tistega kompleta od Aventa - mi smo rabili samo eno malo stekleničko, pa še to samo drugi mesec, ko sem ji dodajala AM samo zvečer, pred spanjem, tako da jaz tega ne bi (in ne bom) nabavljala.
Mi smo imeli za prvih nekaj mesecev samo flaško in dudico in je bilo čisto dovolj. Čajčke in vodi je začela piti šele nekje pri 5-6 mesecih, do takrat je bila samo na zizi.

Če pa dojenje ne bi steklo, kot je treba, pa itak lahko greš naknadno iskat flaške in ostalo potrebno. Zakaj bi si delala nepotrebne stroške vnaprej, če ne veš, ali boš sploh potrebovala. user posted image

Jaz sem že med nosečnostjo npr. nameravala kupiti pumpico za mleko, ker sem mislila, da je to nujno potrebna oprema. No, na koncu mi jo je na srečo posodila kolegica, pa je nisem niti 1x uporabila, dojila sem pa 2 leti.

tassi, dobro opravi.

kejti, glede kilogramov imam jaz drugačno izkušnjo - gor so šli z lahkoto in to zelo (zanosila sem z 58kg, roditi pa sem šla s pribl. 90kg) in jih brez diete nisem spravila dol, kljub temu da sem polno dojila pol leta in vsak dan vozičkala minimalno 2-3 ure. Na prednosečniško težo nisem prišla v dveh letih nikoli. Sem se pa lani po splavu kar fajn zredila, tako da sem to nosečnost štartala s kar veliko zaloge in me je močno strah, da se zgodba ponovi.

Še zdaj se mi je strašno težko sprijaznit, da sem prej nosila oblačila velikosti S, nekatera tudi XS, zdaj pa L. user posted image
Pri nekaterih gredo kilogrami res takoj dol, ampak jaz nisem imela te sreče.

Uh, sem zabluzila zdaj.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 411
13.5.2009 8:49:53   
Nogavica
Rižkoo, meni pa se zdi, da tebe vedno nekaj špika malo pred pregledom. Mogoče te psiha daje. Saj bo hitro minilo do pregleda in bo vse o.k.

Meni pa se dogaja, da se mi na čase zdi, da čutim gibe, ampak je toliko rahlo, da nisem prepričana (čeprav sem že enkrat dala to skozi). Zdaj sem pa tudi jaz že čisto nervozna, ko se bliža pregled (naslednji petek), ker se mi zdi, da bi ga zdaj že morala čutit. Živo sem tudi začutila nekje v tem času, samo sem bila takrat v prednosti, ker sem bila suhica, in pravijo, da suhice prej začutijo. Se tolažim s tem.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 412
13.5.2009 8:53:52   
malaMravljica
Rizkoo, ma ti si vse zamudila. Sploh ne ves kako trendi otrocicka bova midva imela user posted image user posted image user posted image  a ves, da bo imel ze na zacetku vodno postlco, sva mu ze narocila vodni jogi za postlco. To se pa pol ne da prenasat in ker imamo sobe cist skupaj ga mislim kar na zacetku v svojo postlco dat, v vodni baje itak zelo lepo spijo. Ce pa ne bo slo ga bom pa v zibko k meni dala.

Joj, take priprave imam za dojencka, tako vse lepo mu zelim pripravit, vceraj sem mojemu razlagala, da lezalnik v modri barvi gre lepo v naso kuhinjo in dnevno, pa je rekel, da je barva cist brez pomena, sam zdravo dete da dobiva. Saj si jaz tudi tega tako zelim, sam ne smem mislit, da bi lahko bilo kaj narobe, negativne misli bi dojencek cutil sedaj.

Mariee, si si kupila kaj lepega?

In ker ze govorite o utrujenosti in spikanju. Mene ta teden tudi nekaj precej spika v trebuhu, vcasih se morem kar usest. Moj problem je, da vcasih kaj pretezkega dvignem in pol me malo trebuh boli. Kaj ve dvigujete recimo 6 x 1,5 l radenske? Jaz sem zadnji dva taka paketa sama v vozek, pa iz vozicka v avto, tukaj je pol pa moj gor znosu. Zraven pa se tezka vrecka in pol me je tako trebuh bolel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 413
13.5.2009 8:56:39   
Anonimen
Nogavica, ne sekiraj se za kg. Najbrž tud jaz ne bom na svojih 49 nikoli več. Ma pa kaj. Na moment se zasekiram pol si pa rečem... briga me user posted image
Kar se špikanja tiče..., ne vem.. možno, da je psiha.. sam.. je obremnjujoča. Pa pika kr močno veš?!user posted image  Jst sm danes točno v 18t in 1d pa ti ne morem rečt, da sm začutla.. Res so neki premikci ampak ko jih hočem spet, ni nič. Me mal heca. Konkretnega kaj..da bi lahko rekla.. premika se Rižko pa nism začutla. No, res je, da občutka ne poznam... ne vem.. teh mehurčkov in žgečkanja in vsega kar punce pišejo, jst nimam...
Uuu ti si pa tud že deleč.. oo kok krasno... se buši vidi? Kaj mala pravi? Si že povedala vsem svojim..?

MMravljica, nič nism zamudla... Vse o pojstlci že vem. user posted image
Jst dvigujem NIČ. Sam vlečem sesalec pa stol...pa... premaknem kaj... za vse ostalo je tukaj moj možek, ki nič mi ne pusti... user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 13.5.2009 8:58:50 >

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
13.5.2009 9:00:43   
malaMravljica
Nogavica, a ves sem se ravno zjutraj sprasevala ce bom rabla te steklenicke, pa kaj bo pol z vozkom, lezalnik, in vsem tem. Sem prisla do zakljucka, da to bo definitivno se vse rabil moj brat in bom pol njemu dala user posted image user posted image user posted image  sem pridna a ne user posted image   joj, za crpalko tudi nisem vedela ali jo morem imet, pa je ne bom kupila. Ves,  moj ljubi si bo ze vzel nekaj casa, ko bom rodila, samo on reeeeees dela, imamo firmo doma in jeseni je za nas glavna sezona, pol ves, ne bo mi skakal po trgovinah, pa saj ves, moskega v en tak nakup poslat user posted image user posted image  ceprav, saj jaz pa tudi ne bom kar pol leta pol doma zaprta user posted image  

Punce, kaj Tassika ima danes mogoce nuhalno? Zakaj jaz mislim, da ima v petek? Ce jo ima pa tudi jaz pestke drzim.

Neposredna povezava do sporočila: 415
13.5.2009 9:08:36   
tassika
Ne MM nuhalno imam v petek. Šla sem k svoji g. po papirje za bolniško. In včeraj ko sva govorili, je rekla, da me bo dala še v laboratorij urin pregledat in potem jaz dons pridem in čakam na ta papir 45 min ker ni mela napisanga, o laboratoriju sem pa samo sanjala in zdaj sem že doma. Pa mi je vseeno važno, da imam papir in da to zrihtam, laboratorij bo pa drug teden ko imam tudi pri njej pregled.
user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 416
13.5.2009 9:10:37   
malaMravljica
aha, vceraj ste tolk napisale, da sem brala, pa polovico ocitno spustila. Do kdaj imas sedaj bolnisko?
Tassika, bos v petek vprasala za spol?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 417
13.5.2009 9:12:43   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Uuu ti si pa tud že deleč.. oo kok krasno... se buši vidi? Kaj mala pravi? Si že povedala vsem svojim..?

Ja, Rižkoo, meni se ful vidi, vsi že vejo, ker ne morem več skriti. Tudi znanci so že opazili in me sprašujejo.
Živa je vsa raznežena in carta in lupčka trebuh. user posted image

Na strani 3 sem dala 2 fotki, pa lahko pogledaš, koliko se mi je vidlo takrat, zdaj se seveda že bolj. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 418
13.5.2009 9:16:39   
pilotina
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. U*                        27                    Tržič                   19.04.2009
02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.06.2009
03. *Manca*          (13.05.85) 23      ok.Kranja            xx.xx.2009 ?
04. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
05. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.xx.2009
06. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.2009
07. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.xx.2009
08. lorelai28               22                  Ljubljana              30.04.2009
09. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.04.2009
10. Miniko                                        SV.Štajerska         xx.xx.2009
11. Nincrli                    24                 ok.Maribora          xx.xx.2009
12. mića                                                                       
13. soncek_25       (12.01.80) 29     Zasavje                xx.xx.2009
14. polmaja                 36                                              xx.xx.2009
15. Kaya88             (22.12.88)20       Voličina                xx.xx.2009
16. barvar                                                                      xx.xx.2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                 STAROST:         KRAJ:      PREGLED: PDP:                                    
01. MalaMravljicauser posted image  12.10.78 (30)  Nemčija  po 1.maju    02.10/2009
02. Maj2009user posted image      18.06.84 (24)  Ok.Domžal    24.4.       02.10/2009
03. Rižko user posted image           20.06.82 (26)  Celje             26.5.       13.10/2009
04. Nogavica user posted image    18.05.77 (31)   Maribor                       20.10.2009
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika                        20.10.2009
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor     19.5.          28.10.2009
07. Nea_Teja user posted image         33               Cerknica       
08. Maxy                     30               Ljubljana                
09. Tassika          12.8.83 (25)       Domžale 22.5. 15.5NS23.11.2009
10. mariee            04.05.83 (25)                      18.05.       29.11.2009
11. Nataša28                                                   14.05.       23.12.2009
12. Kejti                 21.2.73(36)       Celje
13. Maška              31.5.75 (33)    ok.Celja                       14.01.2010

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

8. Velikost ploda po mesecih
KLIK

1 mesec    0t0d   do  4t4d
2 mesec    4t5d   do  9t1d
3 mesec    9t2d   do  13t5d
4 mesec    13t6d  do  18t3d
5 mesec    18t4d  do  23t0d
6 mesec    23t1d  do  27t4d
7 mesec    27t5d  do  32t1d
8 mesec    32t2d  do  36t5d
9 mesec    36t6d  do  40t  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 419
13.5.2009 9:18:23   
pilotina
jutro...

sem seznamčka poiskala...nekje daleč smo ga pustile user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 420
13.5.2009 9:22:29   
Anonimen
Pa mariee user posted image ... si mela pa rojstni daaaaan...  oo šit .
Evo neki zate... z mal zamude...
user posted image
Evo pilotina..pogledam seznamček... in jo najdem.. še nekaj jih je v te lepem mesecu.. user posted image  
Kako si danes, miška? Pijeta čajčka... če boš še rabla.., povej.Jst ga grem direkt na tržnico iskat, je tanajboljši.

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 13.5.2009 9:25:11 >

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 421
13.5.2009 9:33:20   
tassika
Ne vem do kdaj imam bolniško, to zdaj imam do 22.5. Po ta papir sem mogla it, da bo moja zdravnica poslala na komisijo, potem bom pa videla, a bodo odobrili ali ne, piše pa gor grozeči splav, bruhanje in hormonska terapija. Toliko znam prebrat.

Ja MM če se bo videlo bom vprašala, sem prevelik firbc da bi čakala, saj bo presenečenje potem drugačno, recimo koliko bo imel lask, moj pravi, da mora imeti po meni temne, ker imamo punce rajši temnolasceuser posted image , pa komu bo podoben, sam ne vem kaj pol če bo punčka bo pa hotu da je blond ali je lahko tudi po meniuser posted image . pa ugotavljava kakšna bo barva učk, moj ima modro-zelene, jaz pa čisto zelene s parimi rjavimi pikicami notri. Kaj mislite? 

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 422
13.5.2009 9:38:12   
Anonimen
Lepe ZELENE bodo user posted image .

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
13.5.2009 9:41:23   
tassika
A ne, bo čisto po mamiciuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 424
13.5.2009 9:42:49   
malaMravljica
Tassika, mi smo imeli vceraj obiske in ta, ki naj nam bi sobico delal mi je tudi rekel, da naj ne vprasam za spol, da to more bit presenecenje. Sem rekla, da saj ne bom, sam firbc me pa matra ves kako.
Joj, meni moj g vedno dela navaden in 3d uz in tam se ze tako lepo vidi, predzadnji pregled se mi je ze zdelo, da je obazek cist po ockovi strani, tokrat pa spet, obrazek ne bo po nasi strani, jaz sem si pa tako zelela. Mojemu sem celo rekla, da ce bi bila puncka in bi imela lase po moji mami - -take rdece na oranzno in pol zelene ocke po meni. Moj je reku, da to bi bil stvor user posted image user posted image  no, potem sem se mal premislila kaj sem rekla.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.