malaMravljica
|
Sedaj me je pa Twixy do joka spravila. Tako lepe slikce, pa tako srecna je bila na porocnio dan, itak da morem zacet jokat. Drugace pa, vsem vam posiljam en poljubcek, ker ste enostavno vse the best! Tassika, najprej sem prebrala od tebe, da se za fantka ne da tolk lepih zadev kupit, joj ves kolk lepo imajo tudi za fantke no, pa sem se cist uzivela v cortkane zadeve za fantke in pol sem bila ze cist not, je pa Soncek napisala, da bo bolj puncka pri meni, sem kar mal slabo ostala. Saj jaz se veselim karkoli bo, sam firbc me tolk matra, vprasala pa ne bom, da bo presenecenje. Sam jaz vedno govorim tukaj der kleine in moj vedno sprasuje, ce vem kaj kar on ne ve, morem zacek pravino govorit, sam ne vem od kje sem to pobrala, pac ker je pri nas dojencek m spola in vsi tukaj govorijo, da bo fantek. Punce, jaz oddam moje sanjsko ime za puncko, mojemu ni vsec in eni kolegici sem povedala sedajsnjo izbiro in je rekla, da v Nemciji ne smem uporabit tega imena, ker je arabskega izvora, tukaj je pa nekako nastrojeno proti njim. Torej, ce bi bila puncka in bi bilo po moje bi bila Leila. Sem spet na lovu za lepo ime za deklico in vem, da ga bova skupaj nasla. Nekaj ze imam v mislih, sam je precej klasicno. Pilotina, jaz sem danes posejala 3 vrste solate, baziliko, dill - kako se rece po slo ne vem, ker nikoli nisem vedela, peterislj in bledo. Jutri bom pa grah, strocji fizolcek in kumarce. V soboto sem pa krompir. Ne se cudit, je vsega malo, ker je vrt mali, sam solate bo pa zadosti. Jagode mi pa ze cvetijo. Sedaj pa grem brat mail od Rizkoo, imava hude nosecniske probleme
|