|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
11.5.2009 13:40:03   
sonček85
evo sva že nazaj s sprehoda in tko pančka da kr groza,no samo mami ga bo morala sedaj zbudit ,ker bo potreno dat zizo ,je že 4h naokoli.
Ja pa kupila sem mu dve igrački za jajčko in za na voziček ,ki igrajouser posted image user posted image user posted image
pilotinca:jajaj je že začek ,se vidi da je bik po horoskopu user posted image user posted image in ti kako si kaj?
mm.ujej samo takrat si jokala od veselja.
Saj sem jaz tudi se za vsako figo k mi kaj ni pasalo z dragim se zjokala1x na mesec ziher user posted image user posted image pride pa mine
trebušček:malo še naj zraste ,samo meni se zdi da bo to bolj user posted image kot pa user posted image naj malo zraste pa ti bom povedala potem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 326
11.5.2009 14:47:18   
twixy
Puuunce imate ZS user posted image user posted image user posted image  Upam,da sem vsem poslala,ce katera ni dobila pa mi naj sporoci.

Drugace pa ne, nisva se na porocnem potovanju user posted image
V apartmaju pa sva zato ker so pri nama doma moji in njegovi starsi in midva sploh ne bi imela nic miru pa se nonstop je glasno zato sva se midva se vceraj razvajala v apartmaju user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 327
11.5.2009 14:56:28   
mariee
Twixy UUAUUUUUUUU, kako si bila pa lepa nevesta in slikce so ful dobreuser posted image user posted image , no sej sta oba lepa oz. vsi ste bli lepiuser posted image  sem čisto navdušena!!!! RES FUUUUL LEPO!!!! Hvala za slikce!!!user posted image user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 328
11.5.2009 15:16:53   
pilotina
ja tassika, res vas bom kmalu dohitela...vsaj na seznam...odločitev je padla, saj sva se z dragim dogovorila, da junija zagledava pluska...in ja, pijeva čajčka in je prau obrega okusa user posted image

mariee...kako si...tvoj trebušček tudi pridno raste, ane user posted image

sonček85...evo mene, tukaj sem po dolgem času...malo sva se igrala na vrtu in sem zdej ponosna lastnica gozdnih jagod user posted image , no še paradajz, peteršilj, zeleno, solatko, bučke, baziliko, čilije sva posadila...a ja pa še sončnice in navadne jagode
skratka sem dobro...vsake toliko malo flešev kar se tiče user posted image , ampak nič hudega
pa ti, kako si mamica lepa...spiš kej?

twixy...ooo, pridna si, hvala...sem že vse pogledala in se jokala poleg...kak lep par sta user posted image ...kdaj pa odpotujeta?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 329
11.5.2009 15:19:48   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

ja tassika, res vas bom kmalu dohitela...vsaj na seznam...odločitev je padla, saj sva se z dragim dogovorila, da junija zagledava pluska...in ja, pijeva čajčka in je prau obrega okusa user posted image

Ej tocno tako user posted image
Midva bova tudi lepo delala na user posted image  in ce bo uspelo bo, ce pa ne pa zal..
Pa ne bom gledala na nobeno bolezen in nic. Ce nama je usojeno bo uspelo in se bo user posted image  lepo razvijal!
Se mi zdi kot,da sem se ponovno rodila in ponovno zaljubila zdaj po poroki user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 330
11.5.2009 15:21:34   
Anonimen
Twixy... jaz nič dobila user posted image

(odgovor članu twixy)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
11.5.2009 15:22:15   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina
twixy...ooo, pridna si, hvala...sem že vse pogledala in se jokala poleg...kak lep par sta user posted image ...kdaj pa odpotujeta?

Greva 16.5.
Aaaa se malouser posted image user posted image user posted image user posted image Drugace pa ne na Tenerife kot sva prvo mislila.. Odlocila sva se za drugam sicer malo drazje ampak,ko sem slikice vidla sploh nisem hotela nikamor drugamuser posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 332
11.5.2009 15:23:01   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Twixy UUAUUUUUUUU, kako si bila pa lepa nevesta in slikce so ful dobreuser posted image user posted image , no sej sta oba lepa oz. vsi ste bli lepiuser posted image  sem čisto navdušena!!!! RES FUUUUL LEPO!!!! Hvala za slikce!!!user posted image user posted image

Hvala user posted image user posted image
Bom se zrasla za 5cm,ko vsi tako hvalite user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 333
11.5.2009 15:23:29   
twixy
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Twixy... jaz nič dobila user posted image

Ne? user posted image
Ti se 1× posljem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 334
11.5.2009 15:31:01   
Anonimen
user posted image Seeeeeeemm, dobila seeeem... Ma krasna nevestica sii! Jeeeeeee.., lepotička.
Full lepe slikce, lep dan...., lepa vidva. Ooo sm vesela. Bravo zatee...  Me kr stiska pri srcku, ko obujam svoj "D" dan..
In veš kaj, miškica? Vse ob svojem času.... Mami boš... samo to mej v mislih. Pač enkrat... ne gre vse naenkrat. Zdej se moraš navadit bit žena. Jst sm že ufurana.. user posted image  Mu rečem.. "možek, žejna sva"... user posted image
Skratka... bodita zaljubljena... vse naslednje dni, ki so pred vama....
Kam na dopustka..? Firbček sem.

(odgovor članu twixy)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
11.5.2009 15:33:05   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Greva 16.5.
Aaaa se malouser posted image user posted image user posted image user posted image Drugace pa ne na Tenerife kot sva prvo mislila.. Odlocila sva se za drugam sicer malo drazje ampak,ko sem slikice vidla sploh nisem hotela nikamor drugamuser posted image

pol pa gresta v sanjske kraje, če so še lepši kot Tenerifi user posted image

ja zdej se razvajajta do sobote, pol pa gasa naprej na razvajanje user posted image

te bomo pogrešale

< Sporočilo je popravil pilotina -- 11.5.2009 15:34:11 >

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 336
11.5.2009 15:38:34   
Nogavica
twixy, nisem dobila fotk user posted image .
Mi jih, prosim, pošlješ?

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 337
11.5.2009 15:39:43   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: twixy

Ej tocno tako user posted image
Midva bova tudi lepo delala na user posted image  in ce bo uspelo bo, ce pa ne pa zal..
Pa ne bom gledala na nobeno bolezen in nic. Ce nama je usojeno bo uspelo in se bo user posted image  lepo razvijal!

veš, da mi je prou všeč kar si napisala...samo pozitivno naprej, pa bo vse dobro user posted image

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 338
11.5.2009 15:43:41   
soncek_25
Twixy jaz bi tut slikice vidla, mi jih lahko pošlješ? 

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 339
11.5.2009 15:43:55   
pilotina
tassika...te pogrešam...kaj ga delaš danes

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 340
11.5.2009 15:45:05   
Anonimen
Ja Pilotinček moj... ti tud kej takega napiši.. user posted image  Nate pa itaq skoz mislim... in na tvoje jagode.. mmmmm... ti sam povej kdaj, pa dam naslov. user posted image
Sam da si nazaj z dopustka, da se spet rasčvekamo v stari novi zasedbi... user posted image
Cmokaaaaaaaaaaaaaaaaa

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 11.5.2009 15:46:22 >

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 341
11.5.2009 15:46:29   
mariee
Pilotina, moj trebušček raste jauser posted image user posted image  moram že pazit kaj oblečem, da me ne opazijo, ker bom do nuhalne še tiho, pol bom pa vsem povedala in ponosno razkazovala trebuščkauser posted image  Joj Pilotina, kako si pridna, da imaš toliko posajenegauser posted image , gozdne jagode-- mnjaaaami... jaz pa nimam vrtauser posted image

Pilotina in Twixy želim vama, da čimprej zagledata user posted image  ali user posted image !! držim pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 342
11.5.2009 15:46:48   
pilotina
ooo soncek_25...kako si ...sem se pridružila k vam v junijski seznam  user posted image

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 343
11.5.2009 15:49:35   
tassika
evo me, sem brala knjigo, še malo pa je bo konec, je tako zanimiva, da potem pa ne znam nehatuser posted image

Twixy ful so lepe slikce, ma vse je lepo, obleka,... tudi šopek. Res super, da sta se imela tako fino. Za vse ostalo bo pa še čas, tako kot pravi rižko, ne vse naenkrat, mogoče pa iz poročnega potovanja, kaj pa vešuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 344
11.5.2009 15:53:38   
malaMravljica
Sedaj me je pa Twixy do joka spravila. Tako lepe slikce, pa tako srecna je bila na porocnio dan, itak da morem zacet jokat.

Drugace pa, vsem vam posiljam en poljubcek, ker ste enostavno vse the best!

Tassika, najprej sem prebrala od tebe, da se za fantka ne da tolk lepih zadev kupit, joj ves kolk lepo imajo tudi za fantke no, pa sem se cist uzivela v cortkane zadeve za fantke in pol sem bila ze cist not, je pa Soncek napisala, da bo bolj puncka pri meni, sem kar mal slabo ostala. Saj jaz se veselim karkoli bo, sam firbc me tolk matra, vprasala pa ne bom, da bo presenecenje. Sam jaz vedno govorim tukaj der kleine in moj vedno sprasuje, ce vem kaj kar on ne ve, morem zacek pravino govorit, sam ne vem od kje sem to pobrala, pac ker je pri nas dojencek m spola in vsi tukaj govorijo, da bo fantek.

Punce, jaz oddam moje sanjsko ime za puncko, mojemu ni vsec in eni kolegici sem povedala sedajsnjo izbiro in je rekla, da v Nemciji ne smem uporabit tega imena, ker je arabskega izvora, tukaj je pa nekako nastrojeno proti njim. Torej, ce bi bila puncka in bi bilo po moje bi bila Leila. Sem spet na lovu za lepo ime za deklico in vem, da ga bova skupaj nasla. Nekaj ze imam v mislih, sam je precej klasicno.

Pilotina, jaz sem danes posejala 3 vrste solate, baziliko, dill - kako se rece po slo ne vem, ker nikoli nisem vedela, peterislj in bledo. Jutri bom pa grah, strocji fizolcek in kumarce. V soboto sem pa krompir. Ne se cudit, je vsega malo, ker je vrt mali, sam solate bo pa zadosti. Jagode mi pa ze cvetijo.

Sedaj pa grem brat mail od Rizkoo, imava hude nosecniske probleme user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 345
11.5.2009 15:54:55   
pilotina
Rižkoo...sem sem pozitivna, dragi pa še bolj in skupaj nama bo ratalo, da vam naslednji mesec pripopam slikco z mojim pluskom user posted image

hihi, ja gozdne jagode že barvajo v rdeče, sam kaj ko jim ne rata dobiti tiste prave barvice, saj so prej v mojem želodčku user posted image user posted image user posted image

mariee...ja lepo je meti vrt...midva ga vsak večer občudujeva...sva ponosna najn user posted image  in še poleg tega, naju sosedi filajo s komplimenti, da kaki lep vrt mava user posted image
ja pa če je res lep user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 346
11.5.2009 15:55:08   
Anonimen
Deklce moje, jst grem k ta snoppy... user posted image
Grem k mami moji na poolento. Obožujem polentooo...
Mejte se lepo...

user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
11.5.2009 15:55:44   
soncek_25
Hej pilotinca...ja, sem končno spet na seznamu...no lepo da smo skupaj, da se bomo vzpodbujaleuser posted image
twixy pridruži se nama...bomo še močnejšeuser posted image

Ja, poleg tega imamo pa še tele punce tle gor, tko da ni hudič da nam kmal ne ratauser posted image user posted image user posted image

Čisto ste me zasvojile, cel dan v službi visim tle gor, namesto da bi delalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 348
11.5.2009 15:58:43   
pilotina
tassika, malaMravljica...vama odpišem, ko pridem domov, ker "moram" šibat user posted image ...je konc šihta za danes user posted image  in nočem niti minute več ostati v zaprtem...grem na sončka user posted image
ljubčka vsem

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 349
11.5.2009 16:02:53   
malaMravljica
ha ha, Rizkoo bo tudi polento danes, jaz sem jo tudi. Pa so me vsi sprasevali, ce je to otroska hrana.

Tassika, saj ni tezko do idej za kuhat, pri nas kuham vsak dan, vcasih se dvakrat pa se nikoli ne ponavlja.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?