Anonimen
|
MM, full mi je všeč tvoj vozek. Barva pa sploh..., res. Je obema modra všeč... Za košek pa ne vem, jst bi mela kr unga s kasetami..., ne vem, mi je všeč.. Navadnega na vrečke zihr ne bom mela..., da mi smrdi v bajti. No, sej nism lena, da bi ga nesla sprot vn ampak... ma ne vem.. najbrž bo kr ta s kasetami, itaq so pogosto v akciji te kasetke in pač.. Bušija maš pa tkoooo lepga, res. Ne vem.. punčka, fantek.... a mava obliko trebuha kej podobno? maj2009, jst sm tud šopala v pikapolonici... in tud kupla jogi rjuhe iz letaka, ki so ga poslali, pa še uno igračko fehnovo, ki je za n pojstlico... Obožujem te igračke in nočem nič drugega samo baby fehnnnn... in barva in vse kar majo mi je carsko.. Za previjalno torbo dobiš link.. ko najdem, ne najdem. Oz. ti kr slikco pošljem, ko jo dobim. Je pa Kiplingova, sicer dražja ampak totalno kvalitetna in prostorna. Mi nč ne bo žal dat dinčke. Upam, da nisi kej pofarbala v stroju. Aja... prala še čisto nič ne bom, mi je mal prezgodaj, rabim pa še kup zadevc. Osnovno mam..., še previjalna pride v sredo in sm zmagala. Te malenkosti se pa že sproti nabavijo. Mam tud jogi, pa posteljnino, pa nepremočljivo podlogo, pa rjuhce, pa... hm.... to je to. Posteljca je u nulo za pančkat. Bi se kr sama not vlegla. Tassika, tud jst sterilizatoorja pa grelca ne bom kupovala..., sej se da vse naknadno. Bravo za posteljninico, je full lušna. No jst sm mojo kr precej plačala amapak mi je bla všeč in všeč in všeč..., čist paše v malo sobico. Pa kvalitetna in mehka je tud. In kje je ta Idexe trgovina?... prvič slišim. Sonček85, jst tud mislim nate... sam briga te, ti dons uživaš, jst pa kot v savni. Dons je preveč.... Nč, grem na sladoled... k*** pa sladkorna... Twixy, nisi nobena avša..... CMOKA sam pridi bolj pogosto noooooooo..., da nas ne bo skrbel. Ne tolči se po glavi, to boli. Pa ... hm.., kdaj pa mi spol zvemooooooo??! Al nas boš pustila v nevednosti. No... kar se tega tiče, pa ne bom jezna... Objemček ti miška.. Aja.. kako pa se počutiš kot ženica?? Nogavica, uživajte na morjuuuuuuuuuuuuuu!! mariee, jupi za zibko. Jst moram pa po mojo v belo krajino... naslednji teden najverjetneje... juuupi... Šola v CE je 4 dni. Midva mava od 25. do 28.8. Še mal pa se gremo učit bit mamice pa očiti. Joj ženske.... še en teden delam......... wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, pol pa noge u luft. Dost mam, tok mam dost, da je že zadost. MAŠKA, kavica kmalu.. V mignonu na tortici... Joj kaj še... nč, 1 kg mam več.... dete mi raste.. Bodite pridne..., pa mejte lepo nedeljo... Evo ena slikca od mojga uživaškega buškota z morja... 30t 5d, dons že velik več... Pa še ena od nove pojstlce in posteljnine.... in regala... in še nedokončane sobice. Lupčka vsem vam..
|