Anonimen
|
Sonček85, jupi za zobkota. Jupi za vabila... Si vidla, kako fajn se zrihta brez vmešavanj . Pa še full lepš zgleda... in spominček je in ni tako kot pri večini. DObr je bit drugačen, včasih. Upam, da se jutri vidiva. Sm bla pri Oktaviji, boga bo še dons v bolnici. Sm mal gledala Celjsko porodnišnico... sobe pa tko.., ma ni slabo ampak me je kr mrazil. ko ne maram bolnic... A so ti kej znane te nadstandardne sobe?? Aja... ja, jst bom najbrž kr brez prevoza. Upajva, da nama rata... se do MAŠKE zapeljat... Slikce so pa tkooooooooooo lepe... ressssss....Lepa mami si zlo. drobtinica29, jupi za pohajkovanje in le prilimaj slikico... , da vidimo kje si že... kejti, odločila sem se, ker škodi ne. Odločila sm se na podlagi izkušenj mojih prijateljic. Ena od vseh teh mamic ni šla... , vse ostale so mele pa kr hitr pa fajn porod. No, ni rečen da zarad tega ampak.... kaj pa vem. Moja G mi je zelo priporočila, res zelo... Od tega ona nima nič, je pa rekla, da neverjetno kako se pozna razlika pri tistih, ki so bile. No tko... tko je padla moja odločitev. Še 4 tedne pa grem..., če ne rodim prej. Dons sm vidla eno v porodnišnici...., full odprta pa v 26 tednu, so jo takoj napotil v Lj. Brrrrrrrrr, sploh ne moreš vedet... MM, dober večer. Dons sm lutala naokol, sem pa na bolniški. Mam srečo, da sm v CE, ne pred očmi mojega delodajalca. Tud jutr bom, v sredo tud. Tok mije lepo kljub vročini in... brrr. Sm pa fajn kuhala dons in šopinigirala. Ti pa ne jej preveč zvečer, žeja ubija. Poznam. Kdaj pride vozek?? Jst komi čakam moje naročilo, komiiiiiiiiiiiiiiiii.......... Vse mam, vse mam in sm čist srečna. Počasi si bom začela štimat torbo za porodnšnico, kaj pa vem... Kr naj bo pripravljen, jst mam že dolgo občutek, da bom prej mami. sonček_25, JUPI tud zateeeeeeeeeee..., joj kok lepo. Sam pogumno naprej... MAŠKA, jupiiiiiiiiii tud tebi za take pohvalne besede. BRAVo.., men so čist všeč, MM pa zihr tud. Za svetovalko pridem, ti sam povej... Lahko pa svetujem in obenem pijem kavico . HVALA ti.. Špehc je pa tud moj spremljevalec sam..... pa kaj.... , moj pravi, da sm mu zdej velik bolj všeč... , ko ma kaj prijet. Sm bla suhec prej preveč. Dragi bi me kr mel z 10 kg več . Ja, do danes sm jih pridelala 10kg. 6 pred ničko sm zagledala.... pa me sploh ni pretresla . Twixy, kje si zdej. Počivašššššš?? Jst pa zelo, zelo pogrešam Pilotino. Miškaaaaaaaaaa.... Pozdravlja vas vseeeeeeeeeee...., Kepica83. Še zmer uživa na morčiju, jst ji pa še nism na sms odpisala. Ja, Kepica, grda jst. Ti bom dons. Oz. dons bi že mogla bit doma, a ne?? Miška, OPROSTI tok lenarim, da prv lenarim in... kr pozabljam iz dneva v dan vse. Nč, lep večer. Grem jst k tašči na tortico... Tud dons k*** pa sladkorna. Iiiiiiiii sm vas pobarvala...in podčrtala..
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 17.8.2009 20:24:25 >
|