|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
31.7.2009 9:41:15   
Anonimen
Še od mene pozno dobro jutro...

Ja, pilotina.. prehitela si me.. , pridna, da ne pozabiš. Jsn se vsak dan spomnim, hočm, da zmaga, da dobi eno lepo smehasto slikico user posted image  Kako si kaj.., delaš ali si frej?

Tassika, sivka... ? Odganja vse al sam te komarje?user posted image

O jst sm pa tko težka si ratala. Prv težka.... premikam se kot račka... in zanimivo, Rižkoo čist očitno raste. Na tehtnici spet kaže več, jaz pa jem bolj man in večinoma samo sadje in zelenjavo. Ne morem vplivat, fantek moj raste ... jst se pa kr bojim št. 6 pred ničko. Kaj pravite kok nej bi se še zredila v 2 mesecih in pol?  Zdej sm v povprečju dobila 1kg na mesec. A se to poveča na koncu al?! user posted image  Mamiceeeeeeee, povejteeeeeeee.............

Drugač pa iščem mizarja... user posted image  Zalublena sm v tisto previjalno.

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2901
31.7.2009 9:50:45   
tassika
Rižko ne vem, rekli so mi da komarje odganja.

Glede kg se pa ne sekiraj, itak da dojenček raste, pa mišice dobiva pa kosti se mu debelijo, jaz sem se v 4t zredila 1,5kg pa sem bila pohvaljena da se ne redim preveč, tko da mislim, da tudi pri tebi ni panike.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
31.7.2009 10:16:30   
MAŠKA
Rižkoo nič bat. Jaz sem se v prvi nosečnosti v zadnjih dveh mesecih zredila le 1 kg. Od začetka sem kasirala kar po 2 na mesec dvakrat celo po 3. Vse skupaj sem pa pridelala 13 kg. Amapak na koncu res ni šlo gor veliko.

In ti praviš, da še nimaš 60 kg pri 30 tednih??? Jaz se ji že bližam pa imam komaj 16 tednovuser posted image

Jaz pa danes čakam poštarja, da vidim, če mi bodo podaljšali bolniško. Vsaj kakšen mesec bi mi pasalo še bit doma, ker imamo v avgustu vrtec zaprt in sva z Mašo skupaj doma. Se imava prav fino!user posted image

Zdaj grem pa glasek oddatuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
31.7.2009 10:26:56   
Anonimen
Tassika, ma sej veš... pr kg vedno zakompliciramo babe user posted image

Maaaaaaaaaaašškaaaa, upam, da dočakaš pošto tebi v korist. Držim pesti. Pol bota pa z malo uživale....
Jst pa na šihtu še kr vztrajam... , ta nova je zbolela. Mi je zadnjič pojamrala, da misli, da ne bo zmogla in da razmišlja, da je nebi bilo več. Kokr nism žleht bi mojmu šefu privoščila mal zmede. Pa da začne mal cent tud tiste, ki nimajo titul dr. in mag. Vedno je podcenjeval in delo in ženske. No, sej še mal... do 24. avg. Vmes mam pa 4. avg. dopust, pa na morčija greva 7. avg., vrneva se 11. avg. Pol pa še mal delam, pa jim vsem skupaj pomaham. user posted image
Kar se kg tiče..., si pa najbž štartala z več... Jst sm z 50kg. Zato se bojim te 6 pred ničko. user posted image  

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2904
31.7.2009 13:48:52   
pilotina
user posted image

twixy naša mi je sporočila, da je v bolnici in čaka kakšna bo usoda...čim bo kaj več vedela bo sama javila

drage punce, jst jočem in ne morem verjeti...bodimo močne za našo twixy, ki si zaluži vse dobro in držmo pesti zanjo in njenega dojenčka

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
31.7.2009 14:47:02   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

user posted image

twixy naša mi je sporočila, da je v bolnici in čaka kakšna bo usoda...čim bo kaj več vedela bo sama javila

drage punce, jst jočem in ne morem verjeti...bodimo močne za našo twixy, ki si zaluži vse dobro in držmo pesti zanjo in njenega dojenčka

user posted image

Pa neee nooo. !!!! Joj dajmo držat pesti da bo vse ok!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
31.7.2009 14:59:43   
Anonimen
Ej ne noooooooooo, sm prv čutla, da je neki v zvezi s tem. Ne nooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2907
31.7.2009 15:25:02   
pilotina
zaenkrat počakajmo...kot je napisala twixy, počakajmo na usodo...morda se vse obrne na bolje

ta čas pa bomo v mislih z njo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
31.7.2009 21:18:39   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

user posted image

user posted image

Pa neee nooo. !!!! Joj dajmo držat pesti da bo vse ok!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se podpišem.Mislimo na vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
31.7.2009 21:18:57   
sonček85
hejla da se vam javim

rižkoo:ja ko pride ga pokličem in vprašam.zgodbo ti pa povem v nedeljo da upam da bo za stvar.
una druga je tudi zelo lepa pa še draga res ni.Ti vse najdešuser posted image user posted image
ti se mi ne sekiraj za kg ,tko kot imaš je zelo lepo.jaz sem na začetku dobivala po 2kg na mesec na kocu pa malo bolj a ne veliko.Če zračunam na 9mesecev pa da sem se zredila za 17kg sem na mesec dobila gor 1,8kguser posted image itak pa zdaj dojenječlk dobiva na teži p posteljica pa vse tko da,.....nobene panike glede teže ti uživaj v nosečnosti in pika
pilotinauser posted image user posted image user posted image user posted image ja ni problema.Poglej midva sva se pogovarjala da je pon in torek slabo potem v sredo in naslednje dni pa gremo.Bomo videli po jutru se že dan pozna .Ti ko boš vedela sporoči in se bova vama prilagodilauser posted image

evo za nammi je super dan,danes dela ati zadnji del službe potem pa 1t uživanja user posted image user posted image user posted image user posted image
no pa da vam še pokažem kako pa že mi lepo držimo glavcouser posted image user posted image user posted image aja pa frzurce nisem jaz delala tko so se mu sami naredli k se mu kravžlajo user posted image

hvala za glaske-zlate steuser posted image user posted image user posted image če bi slikco dobila bi bila zelo vesela.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
31.7.2009 22:05:26   
MAŠKA
Joj naša Twixyuser posted image , uboga revica, koliko mora pretrpet. Tudi jaz držim pestke zanjo in njeno pikico. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa dobila danes pošto. Bolniško so mi podaljšali do 18.8. Rižkoo, ko boš tudi ti doma, se bomo zmenle in se dobimo enkrat pa še Sonček in Aleks zraven! Smo vse iz Celjskega konca! Rižkooo 24. avgust bo na en, dva, tri tu!

Drugače pa sem prvo nosečnost štartala s 56, to pa z 58. Dve kilci sta mi ostali od prejšnje, čeprav sem jih vmes spravila dol, ampak sta se mi vrnili. Zdaj sem pa tudi že skoraj dve pridelala. Mah, rada dobro jem....

Sonček! Aleks pa tako raste!user posted image  13.8 imam spet pregled in se skozi Žalec peljem - boš doma?

Nočko vsem!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
1.8.2009 22:16:01   
Anonimen
Oooo, dons vas pa ni, ni... Zihr se mate vse lepo in pohajkujete kot jaz že ceeel dan.
Ma moja mamika roj. dan in sva šla z dragim tok jest, da trebuh poka. Dons sm grešila pa kar bo naj bo.... Moj otrok not prv uživa in brca. Cukra je dobil za vse nazaj.... Nism hotla rečt "NE", je blo preveč, preveč dobr.user posted image Sej vem, da sm mal neodgovorna ampak po tolkih dneh diete.... , ne gre.
Pol sva se pa mal šetkala po Pikapolonici, pa BC-ju, da je moj mož sploh videl kolk vsega je treba otročku nabavit in kolk drago je vse.. user posted image
No mela sva en lep dan..., jutr ga bom mela pa tud. Grem k sončici in Aleksu na obisk.
Skratka... uživajte še jutri...

MAŠKA...komaj čakam ta dan, verjemi mi. Še 23 dni... vmes mam pa 4., pa 10. in 11. dopust user posted image , grem na morčija. Pa še.. hm.. 3 vikendi... pa smo padi na.. 16 delovnih dniiiiiiiiiiiiiiiiiii, wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. pol apa gremo kofetkat. Z veseljem...

Sonček85
Evo..
Predmet natečaja je izbor otroške fotografije
Nagrada je izdelava unikatnega otroškega portreta
Natečaj se začne 1.3.2009 in traja do 31.8.2009
Žrebanje za nagrado bo potekalo vsake dva meseca
Organizator bo zmagovalca razglasil na prvi strani portala maminajdi.si 1.5, 1.7 in 1.9.2009. Zmagovalci posameznega obdobja bodo o zmagi obveščeni tudi po elektronski pošti.

Še malo pa bo jutri... Aja.. Oktavije ne dobim, je nedosegljiva. Sm ji sms poslala. Če ne bo odgovora, pa pridem sama.. Itaq.user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2912
2.8.2009 9:22:13   
a.biba
Jutro!

Evo nas črnuhe, smo "že" nazaj, čeprav nam ni bilo do tega. Super je bilo, če bi se pa kdaj naveličali pa tudi ne vem, se nam je skoz dogajalo.

Sem vas na hitro preletela...

Twixy user posted image  tudi jaz mislim na vas... in močno držim pesti.... resnično upam, da je lažni preplah in se bo vse izteklo dobro.

Kepica83 ČESTITAM!!!! Zdaj pa le pazi na sebe in bebico v sebi, pa tud če boš morala simulirati. Je vsega vredno.

Ta mesec se ti ne bom pridružila, mogoče naslednjega. Bomo poročala! Me je pa tisti dan, ko sem dobila M pošteno zvilo - samo ne v smislu, da nisem noseča, ampak da sem izgubila enega otročička in se to ne bi smelo dogajat zdaj. Pa je cartanje pomagalo in smo uživali naprej.

Sem pa včeraj cartala pol meseca starega dojnčka in mi je bilo tako prijetno in toplo, pa nič mi ni bilo hudo kot sem pričakovala.

Vsega kar ste do zdaj napisala ne bom pokomentirala, ker sem se izgubila, bom poskusila naprej slediti.

Vsem skupaj lepo nedeljo, mi imamo še vedno bolj dopustniško potepanje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
2.8.2009 13:26:13   
Kepica83
Hej biba!!!! Veš da sem mislila nate. Škoda ker neboš z mano štartala 9 mesecevuser posted image . Ampak glej da me hitro dohitiš!!!

Babike eno vprašanje: 9.8. greva z dragim na morje. Tam 7.8. bom jaz nekje že v 6 tednu. Kaj mislite da naj grem k G ali počakam da pridem z morja. Mislite da že bo srček?user posted image . Jaz bi res rada šla ampak me je strah da bo kaj narobe.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
2.8.2009 14:33:25   
sonček85
ojla!
se vam javljam po dveh dneh.
maška.zaenkrat nimam nič v načrtutko da se la hko zmenva in dobimo.
Ja raste pa zellllloooo,naš miško
rižkoo.kdaj pa kdaj se pa lahko pregrešiš,saj mora otrček dobiti tudi malo sladkorčka da bo bolj živahen
je danes se pa vidmo.Hvala za podatke in praqvila natečaja.zlatka si
biba:joj ,nimam besed.
Drugi mesec štrtaš za kepico
user posted image
kepica.jaz bi šla vseeno prej na pregled,toliko da ti pove  kako je,kje in če si zaprta,plodovnica ,....in boš šla pomirjena na morje.Pa mogoče bo že srček,pri meni je že bil tak časuser posted image user posted image user posted image
narobe ne bo nič ker si nosečka in pol in boš čez 9m mami.bosi pozitivna in razmišljaj pozitivno,ker to dojenček čuti.
kako lep tikerček imaš user posted image in si že v 6t user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 2.8.2009 14:34:59 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
2.8.2009 14:55:42   
Kepica83
Sončica mojauser posted image hvala ti. Zlata si da me tak pomiriš in daš nasvete. Bom šla na pregled v sredo popoldan. Sem očkotu prebrala kaj si napisala pa se je pomiril in se tudi strinja da grema na pregled. Vse bi dala da bi slišala srčkauser posted image .

Mojega nagovarjam da če bi bila punčka da bi ji bilo ime Lejla. user posted image Pa še se ni čisto omehčal. user posted image . Sem mu rekla da imam korenine od spodaj pa bi blo lepo kakšno bolj tako ime. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
2.8.2009 15:20:07   
sonček85
zelo sem vesela da sem vaju pomirila.
Vsaka topla,pozitivna beseda je zlata vredna.
Lejla je lepo ime ali pa Leila.sKUPAJ BOSTA NAŠLA LEPO IME  na katerega bo otrček več kot ponosen.
Bodita mirna,cartajta se ,pojdita na sprehod ,božajta bušija in vsak dan bo lepši saj bo buši lepo rasteluser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
2.8.2009 19:44:21   
strumf
čav punce. upam da se me še spomnete. sem bila z vami bolj na začetku teme (v prvem delu)user posted image . potem pa sem vas nehala spremljat, ker sem imela eno ful dolgo krizo in sem čisto odklopila forumeuser posted image user posted image .
pa sem se odločla da vas malo pridem pogledat - po dolgem času in kaj ugotovim, da ste vse že srečke nosečke user posted image user posted image user posted image user posted image bravo. in tudi jaz sporočam veselo novico, da sem tudi jaz približno 8 tednov noseča user posted image user posted image user posted image user posted image . sicer šele na začetku (slabostiuser posted image in  vse kar spada zraven) vendar upam, da bom sedaj srečno prišla do konca.

punce zakon steuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
2.8.2009 20:11:07   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: strumf

čav punce. upam da se me še spomnete. sem bila z vami bolj na začetku teme (v prvem delu)user posted image . potem pa sem vas nehala spremljat, ker sem imela eno ful dolgo krizo in sem čisto odklopila forumeuser posted image user posted image .
pa sem se odločla da vas malo pridem pogledat - po dolgem času in kaj ugotovim, da ste vse že srečke nosečke user posted image user posted image user posted image user posted image bravo. in tudi jaz sporočam veselo novico, da sem tudi jaz približno 8 tednov noseča user posted image user posted image user posted image user posted image . sicer šele na začetku (slabostiuser posted image in  vse kar spada zraven) vendar upam, da bom sedaj srečno prišla do konca.

punce zakon steuser posted image user posted image

Hej strumfi!!!!!user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla nazaj. Čestitke za nosečnostuser posted image . Jaz sem tudi v 6 tednu tako da sem malo za tabo. No sedaj mam nekoga s katerim lahko grem skupaj skozi 9 mesecev. Ostale so že vse daleeeeeč pred mano user posted image user posted image . Na prvi pregled grem ta teden 1x. Verjetno v sredo. Strah me je. Ampak upam da bo vse vredu tokrat. Ti si imela kak SS ali hvalabogu ne? No želim ti lepo nosečnost in javi se kaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
2.8.2009 20:19:39   
strumf
oj kepica83, če se ne motim si potem tudi med marčevakmi kajne user posted image ?

nisem imela ss ampak sem v 20t rodila mrtvega otročka user posted image . sedaj 15.8 bo ravno eno leto od te nesreče, tako da sem potrebovala, kar nekaj časa, da sem to tragedijo preživela in šla naprej.

ampak sedaj sem veselauser posted image user posted image , in upam da nama bo sedaj uspelo priti do konca. vidim pa da so res vse ostale punce že res daleč pred nama. no bova pa imeli vsaj nasvete iz prve roke user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
2.8.2009 20:32:50   
tassika
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. U*                        27                    Tržič               xx.xx.09
02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža     xx.xx.xx
03. *Manca*          (13.05.85) 24      ok.Kranja        xx.xx.09
04. zvesta             (24.10.79)29        Lenart            xx.07.09
05. Fargesia                26                ok. Ljubljane     xx.xx.09
06. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana          xx.xx.09
07. lorelai28               22                  Ljubljana          xx.xx.09
08. Zvezdica1980       28                  Velenje             xx.xx.09
09. mića                                                                       
10. soncek_25       (12.01.80) 29     Zasavje             xx.xx.09
11. polmaja                 36                                           xx.xx.09
12. Kaya88             (22.12.88)20       Voličina             xx.xx.09
13. barvar                                                                   xx.xx.09
14. a.biba (anonimna biba)    25      Štajerska            xx.xx.09
15. MiniMiska

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                 STAROST:         KRAJ:      PREGLED: PDP:                                    
01. MalaMravljica12.10.78 (30)  Nemčija                    02.10/09user posted image
02. Maj2009      18.06.84 (25)  Ok.Domžal   05.08.     02.10/09user posted image
03. Rižko            20.06.82 (27)  Celje            04.08.     13.10/09user posted image
04. Nogavica     18.05.77 (32)   Maribor                       20.10.09user posted image
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika                     20.10.09
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor                    28.10.09user posted image
07. Nea_Teja          33               Cerknica       
08. Maxy                     30               Ljubljana                
09. Tassika          12.8.83 (25)      Domžale       19.08.  23.11.09user posted image
10. mariee            04.05.83 (26)                                   29.11.09
11. Nataša28         29                   okolica MB                25.12.09
12. Kejti                 21.2.73(36)       Celje                      14.01.10
13. Maška              31.5.75 (33)    ok.Celja                   16.01.10
14. Nincrli                    24            ok.Maribora                xx.01.10
15. twixy             10.02.81 (28)      Nemčija                   04.02.10
16.Kepica83(miniko)20.11.87(21) Sv.Štajerska            xx.04.10
17. Strumf                  (20.5.82) 26       ok.Brežic             xx.03.10

MAMICE  user posted image
user posted image

MAMICA:            DOJENČEK:           RD MAMICE:     RD DOJENČKA: 

01. soncek85      Aleksander             02.04.1985       23.04.2009

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

8. Velikost ploda po mesecih
KLIK

1 mesec    0t0d   do  4t4d
2 mesec    4t5d   do  9t1d
3 mesec    9t2d   do  13t5d
4 mesec    13t6d  do  18t3d
5 mesec    18t4d  do  23t0d
6 mesec    23t1d  do  27t4d
7 mesec    27t5d  do  32t1d
8 mesec    32t2d  do  36t5d
9 mesec    36t6d  do  40t

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
2.8.2009 20:47:07   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: strumf

oj kepica83, če se ne motim si potem tudi med marčevakmi kajne user posted image ?

nisem imela ss ampak sem v 20t rodila mrtvega otročka user posted image . sedaj 15.8 bo ravno eno leto od te nesreče, tako da sem potrebovala, kar nekaj časa, da sem to tragedijo preživela in šla naprej.

ampak sedaj sem veselauser posted image user posted image , in upam da nama bo sedaj uspelo priti do konca. vidim pa da so res vse ostale punce že res daleč pred nama. no bova pa imeli vsaj nasvete iz prve roke user posted image user posted image

user posted image jaz sem verjetno med aprilkami. 10.4. mi je računalnik izračunal PDP. Žal mi je za tebe, za tvojo pikico in za tvojo slabo izkušnjo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tokrat bove obe prispeli srečno do cilja. Boš vidla. Si že imela prvi pregled?

Ja nasvete boma pa res imeli. Tu naše babike vse predebatirajo od najmanjše malenkosti ... In nemorem ti povedat koliko sem se že naučila samo iz njihovega branja.

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
2.8.2009 20:55:03   
tassika
Strumf čestitam, boš videla da bo tokrat vse ok, tako kot je pri nas, malo je prisotnega stahu, ampak skupaj preživimo.

Če te pa kaj zanima pa kr vprašaj, jaz sem na bolniški skoraj doktorirala iz vseh zadevuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
2.8.2009 20:56:05   
tassika
Pilotina sporoča, da je že na poti v bosno in da se vrača naslednjo nedeljo, da je ne boste preveč pogrešaleuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
2.8.2009 20:59:53   
Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Pilotina sporoča, da je že na poti v bosno in da se vrača naslednjo nedeljo, da je ne boste preveč pogrešaleuser posted image

Ja kaj bo pa afnica v Bosni??? Jaz bi tudi šla. Tak pogrešam vse svoje sorodnikeuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?