|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
12.8.2009 17:02:11   
mariee
Tassika pri meni se ni videlo na morfologiji, ker je imel dojenček pokrčene nogice. Čestitke za punčko, se ji že po obrazku vidi, da je ena lepa punčka.user posted image user posted image A ti je Strahova na nuhalni rekla, da bo punčka? zdj greš pa lahko kupit kakšno roza oblekcouser posted image

Za kosilo si se pa res potrudila, a nisi bila nič utrujena?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
12.8.2009 18:16:55   
kejti

Tassika vse najboljše!
user posted image
Podaljšali so mi bolniško do 2. 10., no pa tudi naslednji torek bo hitro ko imam pregled.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
12.8.2009 18:47:41   
tassika
Kejti super za bolniško, upam, da jo bodo meni tudi, ker se mi ne da ukvarjat z njimi, v službo se mi pa čisto po pravici zdaj tudi več ne da.

Mariee nisem bila nič utrujena, ker sploh ni tko težko nardit kot izgleda, pa vmes sem še na tel. visela pa je šlo, mam same hitre recepte, eno uro se je pa samo peklouser posted image .

Ja strahova je rekla da naj bi bila punčka, sam da naj ne jemljeva preveč resno, ker lahko še kaj zraste in pri moji svakinji je, je bil na morfologiji fantek, meni je pa na morfologiji rekla da ne vidi dobro, ampak da misli, da ne vidi moškega spolnega organa in sem bila spet v dilemi, zdaj je dala pa lepo nogice narazenuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
12.8.2009 18:57:19   
sonček85
je prav sem imela  kaj nosi tassika pod srčkom-pupikouser posted image user posted image user posted image

maška.ok,zmenjeno pokliči.
rižkoo :ni zakaj samo da je   sedaj ok,ja proti koncu pa začenja trebuh otrdevat,samo vseeno spremljajte brcike.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
12.8.2009 19:06:02   
tassika
Ja sonček si mal čarovnice, komu si še uganila Junoni če se prav spomnim.

Hihi priznam, sem šla dons kupit eno roza rutko, za roj.dan. sem paq od kolegice dobila knjigo moj prvi album in je tko lepa, da jo priporočam, od založbe didakta.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
12.8.2009 20:30:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Ja sonček si mal čarovnice, komu si še uganila Junoni če se prav spomnim.

user posted image user posted image user posted image ja za njo sem bolj ko ne vedela ,sem pa dvema drugima ugotovila.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
12.8.2009 20:33:10   
malaMravljica
Punce, jaz sem pa lani 12.avgusta izvedela, da sem nosecka, se se spomnim kako sem bila v soku in kako so bili tisti tedni in dnevi do 1.9 potem najlepsi, 1.9 popoldne pa je sledil spet sok in najhujsi dan v mojem zivljenju. Sedaj sem pa spet srecna, tik pred crto kjer pise finis in si tako zelim, da bo tokrat na koncu vse ok, zelim si samo zdravo dete.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
12.8.2009 22:04:17   
Anonimen
MM, z nasmehom naj se konča današnji dan. Tako velko bebo maš pod bušijem, da ti sploh ne dovolim se spomnit kaj je lasnko leto bilo.
Mene ta dan čaka čez 2 dni.... , ko je odšel moj Rižkoo. No... ampak se je vrnil meni in zdej komaj čakava, da se vidiva. user posted image
Objemček zate... z bebiko bo pa vse ok.
Za epiduralno sem pa jst čist proti, ti pa premisli seveda. Akupunktura... je pa od 36 tedna dalje.
Če katero zanima sem pisala dr. Ocvirkovi v Dobrno in je tolele cenik.

Posredujem vam cene akupunkture, vzete iz cenika Term Dobrna.
Akupunktura za nosečnice - prva 20,00
Akupunktura za nosečnice - nadaljna 15,00
Akupunktura 5 x za nosečnice 76,00

Jst se bom naročila in šla... upam, da mi rata na vseh 5 user posted image

Drugač pa MM, moj trebuh je res... včasih me kr mal zaskrbi. Otrdi mi zelo pogostookrat in tud kr fejst boli. No, hitro mine.... Ne skrbi... pri tebi se še začne..user posted image
Košaro bom pa kr skenslala, sm razočarana, da ne morem une naročit in mi je tko bedno, da kr samo na Buzza ne gre. Mal mi je čudno. Če bi mela kje v bližini bi šla sprobat in se prepričat.

Grem glasovat za Aleksa potem pa grem gledat v nebo. user posted image Je dragi rekel, da ne smem spat in mi ne pove za kaj..., pa sm zdej ugotovila ampak se bom delala, da nič ne vem.... user posted image Je pa priden, romantičen moj možek, a ne?
Aja, govorim pa o tem.....
http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/ponoci-poglejte-v-oranzno-nebo.html

Lahko noč....

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 12.8.2009 22:06:25 >

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3108
13.8.2009 1:36:42   
Nogavica
Ojla!

Po kratki pavzi se spet malo oglašam. Vam moram povedat, da sem zadnje dni postavila RR, Facebook in ostale stvari na stran, ker sem si začela delati blog. Saj ne vem točno, kaj bom v njega pisala, ampak pač me je zamikalo in zdaj sem malo not padla (zaenkrat v urejanje podobe bloga).
Drugače sem dobro, mali me brca in izvaja akrobacije praktično ves dan, jaz res ne vem, kdaj to dete spi. user posted image  Živa je bila divja, ampak v primerjavi s tem prava bubica. Upam, da ne bo tako nemiren, ko pride ven. user posted image
V nedeljo odhajamo za 5 dni na morje. Mogoče se pred odhodom še kaj javim.
Lepo bodite. Zdaj pa grem brat še za nazaj, če ne bom prej zakinkala tu zraven. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
13.8.2009 8:34:42   
a.biba
Jutro babike!

Nogavica kaj pa ti noriš ponoči? Mi takrat spimo user posted image . Saj vem kako je to, če te računalnik zavede, se tudi meni to dogaja. Full dobra ideja tale blog, to bi tudi jaz delala med drugo nosečnostjo, ker je to tak večni spomin.

MM in Rižkoo držite se, očitno je že tako moralo biti. Boste pa zdaj obe dobili otroka,ki vama je res namenjen in bo vse v najlepšem redu. Verjamem pa, da vama ni lahko, že kar vidim sebe... pa saj smo močne, ne?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
13.8.2009 8:43:14   
Anonimen
Miškeeeee pišškeeeee user posted image , dobro jutro vam želim.
Pijem lih čajčka z medekom in se pripravljam na nakup moje previjalne mizice. Sva se kr odločla, plača je bla včeri, ni več kej čakat. Sva pa nardila par sprememb..... Kupla regala, ki bosta zelo uporabna za zdej in tudi kasneje. Mi je včeraj dragi enega sestavil in sm navduššeeena... Sobica se dela, slikce pridejo malo kasneje.

a.biba... ja močne smo..., močne moramo bit, ker znajo ta čustva kr povozit.

Nogavica, uf ti nočna ptica. Upam, da si vsaj kakšen utrinek vidla al pa saj O od oranžnega neba, ki je bil napovedan.
Moj dragi me je čist romantično posadil na stol.. in sva čakala. user posted image  Sm rekla, da vidim roza, oranžne, srebrne in bele in vsega boga barve.... In dejansko sem jih.., ker sm se tko fajn počutla user posted image .

Dons grem všoping v Pikapolonico, sm v novem prospektu en kup stvari našla, ki so mi všeč..., grem vseeee kupit.user posted image

(odgovor članu a.biba)
  Neposredna povezava do sporočila: 3111
13.8.2009 8:50:44   
maj2009
ojla! pozdravček še od mene!
tassika! z zamudo ampak iz srca-vse najboljše za tvoj rojstni dan!!! upam da še veljauser posted image
drugač sm pa ful zaposlena.....
se mi pa zanimive stvari dogajajo.... vsi ampak res vsi pravjo, da bom imela fantka!!!men je pa rekla g.2x da bo punčkauser posted image to mi je kr mal čudn...
in pol sm zadnjič sanjala da sm rodila enga prelepga otročka in je imel med nogami lulčkauser posted image
in kr nism čist 100% da bo punčka, sej neki bodijev in stvari imam v roza sam mam kr čudn občutk, kaj pa če bo res fantek? tok mi je vse skup smešnuser posted image

drugač se bom pa jutr spravla cunce prat, k naših ne bo doma in ne bojo vidl roza cuncuser posted image user posted image .

sm ta tedn skos neki okol hodila, šla na CSD oddat papirje (ni potrebno nobeno potrdilo od g.) vsaj v domžalah je tko. pa kosilo sm kuhala za 6 ljudi in sm bla čist aut te dni, zdej mam pa 2 dni mal frej in si jih bom uzela na izi.

dons ponoč me je po dougem času ful krč u nogo, pa se je moj že tok ustrašu, če morva že v porodnišnco!je biu čist fertikuser posted image user posted image

pozdravček vsem!!!!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
13.8.2009 10:37:53   
tassika
Ja maj ne vem kaj te daje, meni je točno pokazala, da je bejba nimam kaj falit, sčvekala sem pa tudi že vsem. Jaz pa ne vem kdaj naj perem cunjice, po eni strani je še prezgodaj, po drugi pa glede na to, da nimam sušilca se zdaj vsaj lepo suši. Kaj naj nardim? A če zdajle operem bom mogla od novembra še enkrat ali ne?

Jaz pa nisem gledala utrinkov, sva včeraj odprla en vinček in sem ga res spila samo en kozarček in mi je bilo tako slabo, da sem skoraj bruhala in sem šla spat. Noč je bila pa spet druga pesem, prvič me je biba ponoči zbudila, ker je tko brcala da me je vse bolelo, če sem bila na levem boku me je na desni špikalo, če obratno pa na levi, sem se uglegla na hrbet in dobila tako v križ, da me je vse minilo in pol sem študirala kaj naj, pa me je kasneje zmanjkalo, zjutraj pa nič, kot bi sanjala, še brca bolj malo, zdajle rahlo, ker sedim sklonjenauser posted image

joj mal moram za imena pogledat, z mojim se še vedno nisva uskladilauser posted image

Aja pa poštar mi je prinesel posteljnino in je tako lepa, še mašnice ima za baldehin pritrdit, res mi ni škoda teh 50 eur, ker sem dobila vse, prevleko za povštrček, kovtrček, baldahin in jogi rjuho, tisto obrobo in pa še povšter in kovter zraven.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
13.8.2009 12:10:37   
malaMravljica
nekaj sem vamhotla napisat, pa sem brala kaj ste druge pisale in sedaj cist pozabila kaj sem hotla.

Maj, ma pomoje bo pa pri tebi puncka. Sam kaj ko nimam nobene slikce trebuha, sam tko kot sem te videla je to punci. Ti kar navali na roza ce ti je lepa.

Jaz pa danes popoldne narocim vozicek. Punce, bugaboo cameleon, jupiiiiiii..... sam barvo bom pa verjetno izbrala ko bom narocala, res ne vem kaj bi. Oranzen je tok lep, sam se hitro maze, bez je tudi kul, pa se tudi hitro maze. Vsec mi je se modra, sam ne vem a bi al ne.

Se nekaj, punce kdaj zacnem z masazo presledka in pitjem malinovega caja. V navodilih mi vedno pise "ab 34 woche"  rizkoooo a to pomeni ko pridem v 34 teden al ko je ta mimo. Sem vprasala mojga pa je najprej neki reku pol sem pa rekla, da jaz to tko razumem in tudi on ni vec vedel. Hmmm... bi zacela kar z vstopom v 34 teden, sam vozek pride cez 3-4 tedne, pa sobica se ni pripravljena, nic oprano. Me je tko strah. Naslednji teden zacnem prat.

Tassi, kolk mas mero koutra?

Rizkoo, zal mi je, sam verjetn res ne gre gor tista kosara, po moje je brezveze kupit. Jaz imam pa tolk dela ta teden, da ne utegnem it do otroske trgovine. Kaj pa tista original kosara? A nimajo nic znizano, pa se en kuponcek za popust in imas eno zmerno ceno, al pa rabljeno??????

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
13.8.2009 12:30:14   
tassika
Uf mm nm je rekla na šoli da začnemo z masažo presredka okoli 3t pred porodom in sicer z vazelinom, da je pa tako, če po naravi nimaš prožne kože potem tudi to ne pomaga in če pač pride do tega, se ful trudijo, da te ne bi prerezal in to naredijo v skrajni sili, ker je še vedno bolje kot da se raztrgaš, ker je potem možna inkontenca na blato, če se proti riti, če se pa gor pa inkotenca na urin in to pa ni luštno. To so nam včeraj predavali.

Malinov čaj pa če se prav spomnim je sonček rekla, da od 37t naprej.

Mera, pojma nimam čakaj grem zmerit75x77

Jaz bi vzela oranžen voziček, ker mi je všeč da je živo, bež mi je taka hladna barva, za modro pa ne vem, no ja izberi kar ti je lepšeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3115
13.8.2009 13:27:38   
malaMravljica
Tassika, nam pa ce se ne motim je vceraj rekla, da zadnjih 6 ali celo 7 tednov. Je tudi rekla, da ce rodis prej, ti pol ne bi pomagalo. Ves, jaz imam prav tecaj priprava na porod in nas ima babica, se mi zdi, da bo to tudi moja babica pol - -je ena fajn punca drugace. Pa rekla je, da niti ni pomembo olje, da ni vazno katero imas, razen ce rabis pazit zaradi alergij, da je pomembna masaza in to ne sam mal bozanje ampak precej mocna masaza in redno vsak dan. In pol je rekla, da na porodu ona vidi katera je to izvajala in katera ne, pa da ponavadi vprasa in pol recejo, da kako je vedela.  JAz sem pa pol zvecer mojega vprasala, ce bi on to izvajal pri meni user posted image   pa spet sem nekaj brala in je spet pisalo, da na koncu user posted image res pripomore k hitrejsemu porodu, pa sem mu spet omenila, verjetn sem mu sedaj ze vsaj 100 x to povedala.

Ja, oranzen vozek je tok lep, sem ga zadnjic videla v mestu, ga je imela ena mamica, sam prav pri tej sem pomislila, da kako hitro se umaze. Ker ze tako se pri otrocih hitro maze in bi jaz rajsi nekaj, da se ne vidi takoj vsak flek. No, bom ze nekaj izbrala, barva sploh ni tok pomembna, sam da sem koncno na tocki ko narocim. Bi ga ze, pa morem to v pisarni anredit, moj racunalnik mi ne odpre te strani.

75 x 77 so emre koutra. hmmm...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
13.8.2009 13:41:35   
tassika
Ja to so mere, ker je za zibko, nimam še posteljice

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3117
13.8.2009 13:42:54   
sonček85
hejla!
Lepo pozdravljene,naš sonček spi mami pa mal tle pokuka.
Danes sva bila z MAŠKO na pijački in je bilo prav lepo.Ja pa kak lepi buši imauser posted image
mm:sedaj je vse ok in nimaš kaj skrbet,mala pupika lepo raste ti si vesela in tako bo do poroda,potem boš se pa cartala ,cartala,...user posted image
voziček:super ,vesel nakup.A veš pa da se oranž ne omaže tko hitro,na našmu se sploh nič ne vidi.No pa saj niti ni umazan,ker pazim nanj,potem ko bo pa začel papat pa Bog ve kakšen bo športni deluser posted image
čajček in olje za presredek:jaz sem z boojim začela ko sem bila v 37t(se pravi 36txd)mazala sem si pa vsake 3dni po tuširanju.Masiraš si pa okoli sr.ustnic in notranjost na močno,lahko tudi malo razširiš s prsti
rižkoo:akupunktura:meni je tudi najina G rekla,pa nisem šla ,sem se sam lepo sama sebe pripravila psihično in fizično,šla umirjena in lepo rodila brez težav.Drugače je pa to od vsakega posameznika,poznam eno kolegico ki ji je pomagalo.
Aja drugače pa dela ta gospa Ocvirk tudi v CE se ti ni potrebno vozit v Dobrno.Ima pa tam blizu Dipo-ta
Za unga mizarja pa ko boš mela čas pokliči,da ti razložim in povem
nogavica:lepo se imejte na morju in le javi se še kaj ,ne bodi smo na bloguuser posted image
maj:u kako si pridna,ja mene je tudi 1x krč,namaži si z unim gelom ko je za športnike(modra tuba)
tassika.ja to pa poznam-tudi mni je bilo po vinu slabo
Super za kompletekuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3118
13.8.2009 13:43:34   
sonček85
jaz imam kovterček 120*60 posteljo pa 140*70

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
13.8.2009 16:29:02   
malaMravljica
ma kok ste zlate z odgovori, Tassi in Soncek. Objemcek obema. AJz za zibko dobim vse, ker bo sposojena, za postlco morem pa kupit, bom pa to mero kot jo ima Soncek, sem pa mislila, da je mera 70 - 135.

Bejbike, najino stanovanje se sveti, sam sip nisem spucala, drugace pa vse, se sobo za goste sem spucala in jo pripravila, imamo polsovnega gosta do naslednjega vikenda notri. S tem bomo baje tok prsparal, da pokrije ceno vozka user posted image user posted image  ja, saj drugace pa imam vedno kaksne poslovne goste notri in s tem imam pol kar nekaj dela, a ne da sedaj kar mirno narocim ta vozek in se ceni lahko kar smejim. Sem cist skulirana danes a ne.

Nogavica, uziiiiiivaj na morju!

Maj, me veseli, da si se 2v1 in me nisi prehitela. Drugace pa sta najina bejbija sedaj ze tolk velika, da ne dobis niti nobene inekcije, nic, ker so cist sposobni prezivet zunaj, sam je itak lepse in cenejse v hotelu Mami *****, razvajencki mali a ne user posted image  

Punce, vceraj sem vprasala za akupunkturo in mi je predlagala kombinacijo akupunkture in ne vem vec kaksne masaze stopal, pa to masazo stopal mi casti zavarovalnica, akup. morem pa palcat, pa je se mi zdi 30 eur za 3 termine. Bom seveda sla.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
13.8.2009 20:59:44   
sonček85
mm:nizakaj,A tako si ti pridna ,okna ti naj pa kar dragi umije ,jaz jih zadnja 2 m nisem ker ni dobro.
U super da bosta za voziček prišparala s tem gospodom,sedaj pa le naroči in nič čakat.user posted image
Akupunktura :u pri vas je pa poceni,pri nas je pa kr malo dražje ,za vsako srečanje se mi zdi da je 15€ jih je pa okoli 5 če se ne motim.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3121
13.8.2009 22:12:29   
malaMravljica
no ja Soncek, firma bo prisparala, ne moj zep. Akupunkturo pa delajo tukaj baje 3 termine. Jaz sem bila ves cas prepricana da grem na epiduralno, sedaj sem pa cist opustila to misel, sedaj se sam se dojencka veselim.

In jaaaaaaaaa, narocila sem vozicek, ne bom vam vec tezila user posted image user posted image user posted image  dobila sem ga za 760 eur, kosara + sportni del, nakupovalna torba, prevleka za dez in proti komarjem. sedaj rabim se adapter za lupinico, sam ga bom na ebayu vzela, ker so najcenejsi. Sedaj sem pa cist vazicka par dni ok, ker sem tok vesela, da je iskanje in odlocanje o vozicku za mano.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
14.8.2009 9:10:48   
a.biba
 MM user posted image  za voziček! Pa je le padla odločitev. Ne rečem, da je poceni, pa če je to želja in se da uresničit zakaj pa ne. In barva?
Nič preveč razmišljat o porodu, saj ko si tam se tako vse vrti drugače odvisno od dogajanja, pa tudi to boste zmogle. Malo bibo imejte za cilj in ne bo tako hudo.

Neposredna povezava do sporočila: 3123
14.8.2009 9:25:46   
malaMravljica
biba, ves kaj, na koncu sem vzela neko kombinacijo modre, sploh ne vem vec kako, obe modri pac. Sem slisala, da bez barva je st 1. in se pol full caka, da ti ga dostavijo, jaz pa nimam ravno casa, ker je ze sedaj rok dostave 4 tedne. In gledala sem, da ne bo takoj vsaka packa vidna. Ja, pa 2 avta imamo modra in gre zraven. In v stanovanju tudi veliko modre, ker nam je ocitno ta barva zelo lepa. Pa bejbiju bo modra tudi zelo lepa, ker sedaj ko razmisljam o tej barvi ze pridno miga z rokcami cist na rob trebuha, da prav boli user posted image  No, v sobici od bejbija pa ne bo cist nic modre, stene bodo dzungla, prevleke bi pa pol verjetn lahko v oranzni dala, pohistvo pa belo in malo temno rjavo. Se mi vsaj zdi, tocno ne vem.

Punce, kaj se vse spite danes al kaj????? Jaz sem pa ze zdavnej vse od zajtrka pospravila.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
14.8.2009 9:32:17   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: kejti

Podaljšali so mi bolniško do 2. 10., no pa tudi naslednji torek bo hitro ko imam pregled.

Kejti, to so ti pa kar lepo podaljšali, meni so do zdaj dvakrat le po dobra dva tedna. Za koliko so pa tebi podaljševali od začetka?

Zdaj grem pa k sosedi na kavico, lepo se imejte punce!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?