malaMravljica
|
Tassika, nam pa ce se ne motim je vceraj rekla, da zadnjih 6 ali celo 7 tednov. Je tudi rekla, da ce rodis prej, ti pol ne bi pomagalo. Ves, jaz imam prav tecaj priprava na porod in nas ima babica, se mi zdi, da bo to tudi moja babica pol - -je ena fajn punca drugace. Pa rekla je, da niti ni pomembo olje, da ni vazno katero imas, razen ce rabis pazit zaradi alergij, da je pomembna masaza in to ne sam mal bozanje ampak precej mocna masaza in redno vsak dan. In pol je rekla, da na porodu ona vidi katera je to izvajala in katera ne, pa da ponavadi vprasa in pol recejo, da kako je vedela. JAz sem pa pol zvecer mojega vprasala, ce bi on to izvajal pri meni pa spet sem nekaj brala in je spet pisalo, da na koncu res pripomore k hitrejsemu porodu, pa sem mu spet omenila, verjetn sem mu sedaj ze vsaj 100 x to povedala. Ja, oranzen vozek je tok lep, sem ga zadnjic videla v mestu, ga je imela ena mamica, sam prav pri tej sem pomislila, da kako hitro se umaze. Ker ze tako se pri otrocih hitro maze in bi jaz rajsi nekaj, da se ne vidi takoj vsak flek. No, bom ze nekaj izbrala, barva sploh ni tok pomembna, sam da sem koncno na tocki ko narocim. Bi ga ze, pa morem to v pisarni anredit, moj racunalnik mi ne odpre te strani. 75 x 77 so emre koutra. hmmm...
|