Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 9:53:28
|
|
|
|
tassika
|
ojla bejbe, kako kaj, pri nsa je pa oblačno, ponoči je padalo in je tko luštno k je malo bolj sveže. Sem si že privoščila ful dobr zajtrk sem ga sanjala in zdaj pijem kavico, biba brca, še bolj se mi pa pojavljajo take čudni občutki ful hitri enaki balončki, a to pomeni da se ji kolca? MM super za vozek, sploh ker vem da ti je bil od začetka všeč in to je več kot pa tista cena katero si plačala, pa veš da je ugodna jaz sem jih pri nas gledala, te na rit flikne kakšne so, grem pa zdaj pofirbcat če bom najdla tvojo barvo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 10:10:44
|
|
|
|
tassika
|
vidim je sicer ful mala slikca, tak temen je
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 10:12:18
|
|
|
|
malaMravljica
|
na tem linku je 10 dol po vrsti, tam kjer pise Basisfarbe dunkelblau mit Bekleidungsset canvas blau ma tok kombinacij imajo, da se itak nisem mogla odlocit
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 10:13:36
|
|
|
|
malaMravljica
|
Tassika, pejt in klikni na tistega ki sem ti napisala, bos vidla, sploh ni temen.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 10:15:53
|
|
|
|
tassika
|
iiii lep je, oranžen mi pa ni tolk všeč al je pa samo tukaj čudna barva
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 10:17:34
|
|
|
|
malaMravljica
|
a ne Tassi, da gre to za fante in za punce. Ej, ves kako ga je pa moj komentiral. Je rekel, da sem narocila baby porsche
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 10:19:01
|
|
|
|
tassika
|
gre gre, tudi roza oblekca bo pasala notri
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 10:21:24
|
|
|
|
malaMravljica
|
ne bom nic prevec cvekala in se izdala!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 10:52:01
|
|
|
|
tassika
|
haha sej nisem mislila tko, oboje gre notri riza kiklca ali pa zelen pajacek, al pa vojaške hlače pa srajčka,...
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 11:17:10
|
|
|
|
maj2009
|
ojla! vidm da že tassika in mm pridno klepetata! jst pa že 1. stroj cunc perm sm dala na 30 pol bom dala pa na 2x spiranje pa bo , ane? mam en stroj sam krpic pa tistih tetra plenic, neki sm povijalnih dubla pa tetra majčk in sm rekla da jih bom kr oprala, če bom mogla slučajno široko povijat da ne bom pol paničarla pa prala k pridm iz porodnišnce. dobr da sm šla en bodi in hlačke (temno roza) na roke oprat ker bi mela vse bodije pol rozne in ne bele no sej ne bi blo nč naarobe ker bova itak mela me je moj prepriču, da ma g. prou. tko da sm zdej 100% da bo punčka. sm učer spet mal zapravlala (kupla 4bodije, 2 hlačke do pasu, 2pajacka v bc), pa (3 bodije, 2 jogi rjuhe v pikapoki, k majo eno akcijo in so rjuhce iz bambusa), pol sm šla pa še mal čez vele (tassika ve kje je to) in zavila v idexe in kupla bele žametke z roza rožicami, en bodi z ovratnikom tak bel in roza pa še enga pajacka za spat. Tassika peld pogledat k majo ena znižanja!!! pa v lekarno sm šla po fiziološko, po 70%alkohol, hladilno, olje in kremico... me teli nakupi kr zmatrajo da sm popoudne ful fuč in samo ležim. no sej zdej upam da bo počas konc s tem mava že skor uglavnm vse. no modrc za dojenje še rabm, pa kšno brisačko za po kopanju, pa aspirator za nos,.....sej bo. grem pogledat če se mi slučajno kej farba v stroju mm lep voziček!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 11:23:52
|
|
|
|
malaMravljica
|
uff maj, si pa zapravljivka sej vem, si nisi mogla pomagat a ne. Mene je pa kar panika, ker sem na oktobrkah vidla kupe cunc na slikcah, jaz sem mi zdi, da nimam tolk. Ma mi bo pa kdo dokupu a ne. Drgac maj, ce imas kaksen seznamcek kolk cunc mas ga pa lahko gor prflikas, da se bomo mal orientirale lahko. punce, jaz bi pa kupila brezkasetni kos za plenice, za 30 kom od Diaper Champ za 51 eur, men se zdi kar ok cena, ker so povsod drazji, pa dobre ocena ima ta. Kaj mislite?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 11:30:03
|
|
|
|
tassika
|
MM ne sekiraj se, če bo kaj zmanjkalo boš pa dokupila, mene pa mikajo une hlače k jih omenja maj z rožicami ni 2x za rečt da dons letim dol, sej grem sam čez cesto Za koš sem se jaz odločila, da bom imela kar navadnega na balkonu in ga sproti praznila. KAj menite o sterilizatorjih, prsni črpalki in pa grelnikih za flaške? a se to rabi?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 11:45:58
|
|
|
|
malaMravljica
|
Tassi, jaz sem pa sedaj kos kar narocila, ker pozimi se mi ne bo dalo plenic vn na balkon nosit, poleti pa imamo na balkonu grill in pol vedno pecemo zunaj, pa ko je lepo vreme jemo zunaj in ne pasa pol tja. Pa za smeti vem, da se mi ze sedaj noce vsak dan jih v kanto nosit, kompost ja, smeti pa ne vsak dan, mi ze tako sortiramo te smeti k nori, na 10 razlicnih varjant. Ja, pa se nasa kanta ne stoji zunaj ampak v enem skladiscu, ne vem kako bo ko bodo plenice . Jaz pa sterilizatorja in grelca ne mislim kupit, pa crpalko tudi sam po potrebi naknadno ce bo treba.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 11:50:25
|
|
|
|
maj2009
|
tud jst ne mislm kupt sterilizatorja pa koša, črpalko bom pa vidla če jo bom rabla pa bom pol mojga poslala pa mi bo prnesu, sej itak ve kako zgleda jst sm pa plenice pa ostalo kr u sušilca ruknla in bom vidla kolk bo šlo sploh kej skup! sam teh zadev bo pol ful za peglat, joj
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 11:51:47
|
|
|
|
tassika
|
Veš mm to je zato k si v hiši, jaz sem v bloku, balkon takoj zraven, ni daleč, nikoli ne pečemo gor, ker ni placa , smeti imam pa takoj zarven ko se z dvigalom pripeljem v klet, sem faca a ne. No jaz sem tudi rekla, da tistega ne bom kupovala, razen če pol vidim, da bi rabila črpalko, ampak to bom še počakala.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 11:52:00
|
|
|
|
maj2009
|
aja grelnik za flaške pa tud ne mislm kupt ker mam mikrovalovko in pravjo da se da z njo use uštimat!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 11:58:31
|
|
|
|
malaMravljica
|
ja Tassi, mas fajn za smeti, jaz jih pa nimam tok zraven, pa pozimi zna bit tok snegca pri nas, pol je pa zoprno non stop vn pa notr. Sem ze takoj na zacetku vedela, da ta kos bom kupila, sam najprej sem hotla na vrecke, pa me je minilo, ko sem mal vrecke v eurote prepacunala in vse pozabljamo, da se da pol se vse dokupit, to smo pa novopecene mamice, sam kaj tako je.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 12:03:09
|
|
|
|
tassika
|
Maj kolk si vzela številko hlačk
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 12:04:44
|
|
|
|
maj2009
|
ma ja vse kr mislmo da mormo met že vswe predn se rodi . jst sm pa vidla, da majo v bc hauckove prenosne postle znižane za 40% in se jo kr splača ane? mi je rekla kolegica da so kr kvalitetne zdej pa nevem če bom mojga prepričala d a jo greva iskat, ker jo bova itak ful rabla, k bom jst ful v izolo hodila in bo lohk pikica notr pančkala.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 12:05:47
|
|
|
|
maj2009
|
št. 62! pa bodi tud da bo za čez novoletne praznike vsa lepa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 12:10:31
|
|
|
|
tassika
|
evo že šibam pogledat, kaj ste pa kaj od kozmetike kupovale, jaz tega nimam še nič, ne škarijc ne nič, sem rekla, da to pa pol enkrat konec sept., čakam še k mamo v sredo v šoli nego dojenčka in mogoče bodo tam kaj povedali.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 12:15:39
|
|
|
|
maj2009
|
ej tassi niso rožice ampak od pudlce glavica pa je taka mal roza, jst kr rožice povsod vidm
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 12:27:14
|
|
|
|
malaMravljica
|
maj, sam pazi ko bos to prala, da ti rozice oz karkoli ze je ne zabarva belega oblacilca. Tassi, jaz imam kozmetiko od Welede, sam nic kaj dosti, pa skarjice in tisto za nosek cistit. To fiziolosko razstopino in kremico za ritko sem pa hotla zadnjic v Slo v lekarni kupit, pa so mi rekli, da ne tako zgodaj kupovat, da nima tok dolgo rok uporabe, sploh kremica za ritko, ce ti jo tam zmesajo. Bom cist na koncu to vzela. Pol pa rabim sam se posteljnino, koutr, obrobo za postlco in podlago za previjalno. Pol imam vse. Sem pridna a ne. Saj bi to tudi ze, pa ne vem kaksno barvo rabim.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del 14.8.2009 12:31:06
|
|
|
|
MAŠKA
|
Mravljica, vesoljski voziček si izbrala! . Vidim, da se vse obrača na vse strani, ful funlcionalen izglesa!. Je pa res, da je tudi cena vesoljska . Ampak sigurno boš z njim zadovoljna!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?