|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
11.8.2009 20:29:57   
sonček85
mm:jaz na velikoooooooooooooooo držim pestke.
Po moje bo pupika od tassike

a gre še katera druga v volčji potok 30.8

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
11.8.2009 21:55:10   
tassika
haha kar malo še ugibajte, jaz vem kaj bouser posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 11.8.2009 21:57:18 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
12.8.2009 8:05:16   
a.biba
Dan!

user posted image Tassika iiiiiiiiii smo lepi, pa že veliki zgledamo...(vajinega otroka mislim, da ne bo pomoteuser posted image ). Jaz ugibam, da bo punčka, zdaj pa še ostale.

MM držim pesti za tvoj sanjski voziček!

Rižkoo dobrodošla nazaj!

Twixy res držim pesti, da vam še ta izvid pove kar hočete slišati. Ne morem si predstavljati kaj dajete skozi, sem pa v mislih z vami!

Pilotinca tele rojstne dneve bom pa tud jaz počasi nekam poslala, ta mesec imamo 10 udeležb na kolendarju, pa dva rojstva. Pa to dol padeš. Bomo bankrotiral samo zaradi roj. dnevov. Smo zdaj omejili proračun in res ostajamo pri pozornostih, ker to pa ni več normalno kako se je to obdarovanje povečalo.

Zdaj pa kavico pit....

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
12.8.2009 8:20:13   
tassika
Jutro punce, evo jaz sem že posesala, pričakujem obiske, zdaj šibam v trgovino, ker nimam nič za jest pol bo pa kavica.

A.biba se strinjam odkar je evro so roj.dnevi ratali kar hud zalogaj.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
12.8.2009 8:40:12   
sonček85
tassika:
Ker danes praznuješ rojstni dan,
naj sreca k tebi se poda,
naj izpolni vse želje tvojega srca,
naj v srcu prijateljstvo živi
in naj bo ljubezen vodnik vseh poti!

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
12.8.2009 8:50:55   
tassika
evo častim user posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
12.8.2009 8:55:23   
Anonimen
Tassika, VSE NAJBOLJŠE....
Velik tortice se najej, velik napij... To je tvoj zadnji roj. dan... , preden postaneš mamiiiii..., pol bo pa itaq biba vse pojedla.. user posted image
Evo en darilček zate.... Not je pa, kar si želiš...
user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 12.8.2009 8:56:47 >

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3082
12.8.2009 9:10:29   
mariee
Tassika VSE NAJBOLJŠE, si ap dobila včeraj darilo za rojstni dan ane. Jaz tudi mislim, da bo punčka. A nam boš povedala kaj je, a bomo mogle ugibat do konca?user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
12.8.2009 9:13:00   
mariee
Rižkoo lepo da si nazaj, smo te pogrešale!!! user posted image

mM seveda držimo pestke, da bo voziček kmalu tvoj!!user posted image user posted image

Sonček pošiljam Aleksu nazaj poljubčkeuser posted image

Tassika a drugač je bilo pa vredu na ultrazvoku?

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
12.8.2009 9:30:53   
malaMravljica
                     Tassika

user posted image

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
12.8.2009 9:30:58   
tassika
MAriee ne vem še čisto točno a povem a ne, a imate rajši presenečenja a vam pokažem slikco med nogami, mam točno slikanouser posted image

Pregled je bil kar ok, sam nimam skoraj nobenega filmčka, ker se je preveč premikala biba, pa še dvakrat jo je brcnila, imam pa filmček ko požira plodovnico, sicer v 2d ker se bolje vidi, pa filmček k miga z rokico in enege 3d ke ni neki ful dober, imam pa kar nekaj lepih slikic, samo samo pol obraza, ker je imela biba pred sabo obe roki in nogo, pa še popokovino. A veste, da ima stopalo dolgo že 4cm, meni se zdi to kar velikouser posted image

ps. kljub vsemu moram pa povedat, da se je zdravnica ful trudila da bi dobila čimveč lepih slikicuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 12.8.2009 9:32:02 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
12.8.2009 9:39:14   
malaMravljica
Tassika, ma saj smo videla obrazek no, sedaj itak ze vse vemo kaj bo, hihihi.... user posted image

Rizkoo, midve imava pa se nekaj hudo pomembnega za naredit, pa nic ne vem kaj. Povej!

Danes sem hotla narocit vozek, pa ne vem ce mi bo popoldne zneslo, imam proti veceru danes prvic predporodni tecaj, mi je malo smotano, ker na prvem delu sem manjkala zadnjic. Za vozek sem pa mojemu vceraj rekla kaj narediva, enega bolj poceni in pol bova pac dobila tolko kolkor bova placala -- mislim predvsem na to, da midva bova z vozkom res veliko sportala, al tega, ki je meni tudi po ugodni ceni se vedno predrag. pa je reku, da cenejsega bova pol tudi cenejse prodala, ta pa ceno obdrzi,torej bom vzela bugabooja, ceprav imam zaradi cene kar malo slab obcutek zraven.

Moj bejbi se je pa ravnokar prebudil in ze izvaja jutranjo gimnastiko. Soncek ze ve, da tej gibi so sedaj ze tako mocni, da kar mal boli zraven. 

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
12.8.2009 11:29:14   
MAŠKA
Tassika V S E  N A J B O L J S E !!!!  user posted image user posted image user posted image

Se vidi iz slikic, da bo krasen dojenček, spol bi lažje ugotovile, če bi slikico z mednožjem pokazalauser posted image .

Sonček, mogoče bomo mi šli v Volčji potok, ampk ne vem še za sigurno, je še dolgo do takrat...  Jutri te pokličem in se vidiva, če bo zneslo!

MM čestitke za izbiro vozička! Itak je to tvoj prvi otroček, mogoče ga boš še za naslednjega porabila... če si takrat ne boš novega zaželeauser posted image . Pa važno je, da je mamica zadovoljna, če si tega tako želela, bi bila z vsakim drugim nezadovoljna.

Mariee sem pozabla napisat za poštnino za voziček. 40 EUR je znašala za tega.

Tudi jaz se velikokrat spomnim na Twixy . Revica očitno prestaja hude čase, da se nič ne oglasi. Stisnimo pesti, da bo sreča na njeni strani! 

Pozdravček tudi vsem ostalim!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
12.8.2009 11:33:59   
mariee
Maška hvala za info!

Upam, da bo Twixy čimprej dobila izvide in da bo vse vredu!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
12.8.2009 12:36:50   
mariee
Tassika naj bo kar presenečenje. Saj boš kupovala kakšne posteljnine in oblekce in se boš z barvo izdalauser posted image user posted image  Ja jaz tudi upam, da se bo videlo, ker bi res rada vedela.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
12.8.2009 12:52:02   
Anonimen
U gužvi sm čist, me izkoriščajo še zadnje dni. Študiram, da bi šla kr na bolniško do 24.8. Dost mam, ne počutim se vem ok.

MM, poslala sm ti mail s prošnjoo.. Pa juuupi za vozičkaaaaaaaaaaa..., jupi, upam, da je to to. Sicer pa za prvega bebija naj bo najboljšeee..., sploh pa če ti je tok zlo všeč.

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 12.8.2009 12:53:37 >

(odgovor članu mariee)
  Neposredna povezava do sporočila: 3091
12.8.2009 12:58:54   
tassika

IZVIRNO SPOROČILO: mariee

Tassika naj bo kar presenečenje. Saj boš kupovala kakšne posteljnine in oblekce in se boš z barvo izdalauser posted image user posted image  Ja jaz tudi upam, da se bo videlo, ker bi res rada vedela.

Mariee a na morfologiji ni nič videla?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
12.8.2009 13:02:03   
a.biba
user posted image TASSIKA vse najboljše!

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
12.8.2009 13:03:50   
twixy
Tassika

user posted image

Popolnost.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
12.8.2009 13:21:07   
tassika
O twixy kako si, lepo da si se javila, vse držimo pesti zateuser posted image

Evo sej ne znam bit tiho user posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu twixy)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
12.8.2009 13:36:35   
a.biba
Bravo jaz in Mariee user posted image user posted image user posted image ! Čestitke mami in ati, zdaj pa čakamo na predloge imen.... nikoli nimamo dovolj, ne?user posted image

Twixy user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
12.8.2009 14:27:27   
malaMravljica
Twixy, kako si. Non stop mislim nate in upam,da je vse ok. Ce si ok se veselim najinega srecanja, ce bos mogla pocivat pa se bova videli drugic. Sem bila kar zalostna, ker se nismo videli v Ljubljani. Ej, same fajn punce so prisle.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
12.8.2009 15:09:54   
Anonimen
user posted image Tassika, prava lulika.... al se motim?

Twixy, ni mi jasno zakaj vsaj ne napišeš kaj.... ?! Si kr zginla kot vidiš nas pa vse skrbi. Sej nočem bit zatežena ampak cool pa tud ni, da te enostavno ni. Vsaj napiši ok sm, nism ok.... Vseen smo nekak kr mal povezane in tko nas pustit v pričakovanju in nevednosti, pa tud ni lepo. Sploh pa, ker sm te klicarla kot zmešana za naš "zmenek"..., pa ni blo nobenega odgovora .... dan pred tem sva si pa tok fajn pisale. No ne glede na vse.., upam, da si ok... , ti in pikica.... Ni mi pa ok, da si taka user posted image  Grda si. Pa tud, če boš jezna name..., jst sm nate že..., ker te kr ni in vemo NIČ.

mariee, lepo, da ste me pogrešala. Tudi jaz sem mislila na vas.... ampak zelo uživala. Jst ne vem a je to psiha al karkoli.. ampak mene dons vse boli, počutim se zanič, slabo mi je... skratka, nikakva sem. 5 preteklih dni sem bla pa kot sonček..., sam uživala sem, niti sledi on bolečinah, niti sledi.. o počutju kot ga imam danes. Grozna sm.

Sonček85, ma nism nč rihtala veš?! Nism nobene panike delala, sam spremljala. Sm pa rabila en sms.... , da me mal nakulira. Če bi zapaničarla, sm mela zraven bolnico. Moj je bil čist paf. No, pol ni blo niti sledi o....
Lupčka ti za tako hitro odzivnost. Mali je pa tok lepi .. pa kašicaaa...mnjami je papal.
Veš... men 7-10x na dan tko otrdi trebuh in tko boli, da se sprašujem, je to normalno? Jst si rečem, da je kr vse normalno, nočem komplicirat.... Mi je pa kr mal prepogosto. Joj Sonči.. še mal... pa bom mami... user posted image
Aja... najino G sm pozdravila... , te je lepo nazaj. Ma zlata ženska je.

Pilotina, pa ti si prava bosankica ratala... si bla tm kr 100 let, mam filing!! Pa kje si... no?? Joj te roj. dnevi.... Pri nas jih avgusta ni veliko.... in prv je tko, ker ne smem preveč jest. user posted image

Aja, ko sm bla na morčiju mi je pisala Kepica83... Neeeeeeeeeee...o šit, pa Twixi mi je pisala!!!!!!!!! Zdej brskam po mobitelu in ŠOKKK....
Pa sej nism normalna..., TWIXY, ne bom brisala tistega gor.., da boš vidla kako sm se počutla.... ampak zdej... , zdej je kapnl mi..., nism te mela shranjene.. in... ooooooooooooooooooooo oprosti!!
Ja pisala je, da Izvidi so zanekrat 70% vredu, za ostalih 30% pa mora počakat. Je doma in ima strogo mirovanje. Pozdravlja vseeee....user posted image
Ma, sm zmešana.... MIška, OPROSTI, ker sm te kritizirala gor ampak to zato, ker ne maram bit v nevednosti pri takih zadevah. Te mamo rade in nas skrbi za tvojo pikico.

Punce moje ostale.., HVALA za lep sprejem nazaj..., lepo je bit spet z vami. user posted image  Pridne, pridne...

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 12.8.2009 15:11:36 >

Neposredna povezava do sporočila: 3098
12.8.2009 15:37:38   
malaMravljica
Rizkoo, poslusaj sedaj pa moj problem. Mene pa moti, ker mi trebuh se niti enkrat ni otrdel. Na pregledu mi je vceraj rekel, da je to sedaj ze normalno, da se tako telo pripravlja na porod, sam meni ni se nikoli. Haloo, kaj ne bom pol nikol rodila al kaj. Sem imela takrat probleme, ko me je zacel trebuh spodaj bolet, ce sem kaj dosti hodila al pa delala, sam ni mi pa otrdel.
Kaj naj si mislim???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
12.8.2009 16:08:01   
tassika
MM pomoje ni panike, enim otrdeva, drugim ne. Meni tudi in včasih je čist trd in malo boli, sam jaz malo zmasiram pa pijem magnezij, tko da rižko dokler niso bolečine v intervalih kot popadki je vse ok in normalno, ne se sekirat.
Jaz sem si pa naredila tko dobro roj.dnevno kosilo, sem skuhala riž z grahom in čemažem, pa solatko in pa pljučno v listnatem testu z ajdovo kašo, njami. Zdaj se bom pa razpočla. Aja pozabla sem, za sladico je pa jogurtovo pecivo z borovnicam in ribezomuser posted image

Ps. Rižko prav si vidlauser posted image
ps1. MM še noben ni notri ostaluser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Tvoja višina je ...
Naša črtica koraka

Moja je 166 cm, rojena sem leta 1977. Ti pa si od mene ...

višja in mlajša (40%)

višja in starejša (18%)

manjša in starejša (12%)

manjša in mlajša (23%)

isti letnik, a večja (5%)

isti letnik, a manjša (3%)

Število vseh glasov: 685

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!