|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
3.8.2009 20:25:32   
Anonimen
Maj2009... oooooo si nazaj.., me je že skrbel zate!!
O joj kaj to pišeš.... ??!! Ja, dej pejt se pokazat, moraš se.. in pojdi. Sploh ne razmišljaj in ne tuhtaj preveč. Pusti te tablete.... sam zavajajo in ... sploh ne moreš vedet kaj se dogaja, če si blažiš z nečim.
Če ti je sumnjivo, PEJT!
Za Kipling torbo se pa pomenva, ko zrihtaš to zadevco... Pejt in se mi javi, makar po sms. Zdej me pa skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2951
3.8.2009 20:37:05   
tassika
Punce jaz pa sploh ne vem kako izgledajo popadki, a to kar veš ko pride do tega, meni tudi zadnje čase otrdeva trebuh ful, sam boli pa nič?

Maj upam da bo vse ok, sam pomoje jo bodo preventivno zadržali na opazovanju, pa uno inekcijo za pljučka bo tudi skoraj gotovo dobila, moji mami so pri zadnji sestri ustavljali popadke v 26t in je potem rodila samo malo več kot 14 dni pred rokom, tako da ne preveč skrbet, zanjo pošlihtat te zadeve, samo če pridemo pravočano in zato me skrbi ker ne vem kako to izgleda, upam, da izvem v sredo v šoli.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
3.8.2009 20:40:23   
Anonimen
Kepica83, sm laufala naokol, nism uspela odpisat.
Ja, počakat boš morala. Res je zgodaj... in je odvisno od M in ciklusa in vsega. Jst sm mela zlo kratke cikluse in se je v 5t že slišal srči čeprav je rekla, da sigurno ne bova nič vidle, ne slišale.. pa sva ampak kakor sm ti napisala... Od vsake do vsake je drugače zato se ne primerjaj preveč. Sam počakaj in mal več teh obrazkov mejuser posted image , ne pa skoz žalostne. Vse bo ok, jst držim pesti in mislim nate, petek bo pa že čist kmalu.... , boš vidla. Sam boži buškota in misli pozitivno. Verjamem v najboljše in tud želim ti to.

Sonček85, kako bi sploh lahko kogarkoli motila s temi čudovitimi slikicami???! Glej ga nooooooo..., mišek. Tak priden otroček je. Zajoka sam kadar ga jst prjet ne znam!!! user posted image Počasi bi mi to že moral it od rok, ne?? Fajn je blo včeri resss...

drobtinica29, res si zginla kot ena drobtinica in jst sm se spomnila nate. Kr preberi si.., kot je sončica napisala. Vidimi, da si uživala, se spočila... Jst bom tud v petek zginla in ne morem dočakat. Uf, inekcijoo.... rrrr..

a.biba... ma nehi nooo..., zadnji delovni dan, zdej pa diploma!! Hm..., no če je treba je treba.. in upam, da ti rata. Men tud orhidejce ne grejo.. user posted image Lepo od sodelavcev.... Jst pa še do 24.. wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ..pol se mi pa mešat začne od sreče.. in bom zmešaaaaaaaaannnaaa....

Pilotina, pa uživaaaaaaaaaa,...

MM je pa na svojem lepem jezeru in plaaaaaaaaavvaaaa....

Punce, jutr mam pa jst težko pričakovani pregled. Sm rekla, da ne bom šla niti kg gor pa ni šlo. Sm dobila 1 kg, ma ne morem vplivat... Ko se najem sm na 59,6. Sm dons kr učke zgubla.., zjutraj pa 58,2. Uglavnem, vzhajam.
Sm mela pa čudne sanje.... Rodila sm, ne vem pa ne kako, ne kaj... niti otročka ni blo ob meni.... Sm se pogledala v trebuh.., je bil lep pa raven pa.. niti sledi o nosečnosti... skratka, zmedeno do konca.
Pol sm se pa zbudla v solzah, ker sm zgubla taščo v sanjah.. pa moj možek je bil na poti v nebesa..... , umiral je... Jst pa od bolečine... Tok sm jokala, da je skočil, me objemal... tolažil... Jst sm se pa kr obesla na njega... in že zbujena sm mislila, da gre zares in da ga zgubljam. Jst sm bla čist konc. Mam učke še zdej kot žaba. user posted image

Držte mi jutr pesti..... , no strah me nič ni ampak nikol se ne ve.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2953
3.8.2009 23:23:23   
maj2009
tolk da se vam javm!
nardil ctg, vse ok je rekla babica da zgleda da je maternica mal nemirna. drugač vse ok! ginekolog pregledal z uzjem mat. vrat je dolg še 31mm (pred 14dnevi je bil 40mm) in dobro zaprt, pikica je žže obrnjena na glavo to je pa tud use!

uglavnm počivat pa kr še kakšn tabletk uzet, če bo pa krvavitve al pa stopnjevanje otrdevanja pa nazaj.
uglavnm z mojim sva šla mal pogledat kam bomo šli čez slaba 2mesca . je pa tko lilo da sva po avtocesti peljala90km na uro! no še zmer sva bla hitra od doma do porodnišnce 15minutuser posted image

lahko noč vsem!
se slišmo jutr zjutri!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
4.8.2009 8:15:42   
tassika
Maj samo da je vse ok, sem mislila nate ponoči ko nisem mogla spatuser posted image

Zdaj pa čakam mojo frizerkouser posted image  

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
4.8.2009 8:19:38   
a.biba
Jutro na moj prvi ne delovni dan (kar se tiče službe seveda, drugače bo pa dan za pospravljanje).

Kepica83 tudi jaz sem imela v prvi nosečnosti tako hitro pregled oz. kontrolo, kjer mi je potrdil nosečnost, pa se je videl samo "rumenjak" in je rekel, da kaj drugega tako ni za pričakovati. Tako, da nič ne skrbi bebica se razvija, daj ji čas in čimbolj mirno počakaj do konca tedna.

Maj2009 me veseli,da je vse ok. Se pa jaz spomnim, da se mi je to zgodilo v 30. tednu, vendar so se lažni popodki po pol ure umirili, tako da nisem hodila na pregled. Seveda bi zdaj takoj letela, takrat sem imela pa mirno nosečnost. Malo ustavi konje, pa pazi nase in sončka pod srčkom.

Rižkoo uživaj ob gledanju vajinega zakladeka, pa nič sladkorne!

Sonček85 kako pa vaš fant hitro raste. Fajna si, da deliš slikice z nami, jaz sem tako nora na to in z veseljem gledam, tako da ŠEEEEEEEEEE.... vašega sončke!

Tassika saj ne moreš v naprej vedeti kaj so popadki, nič se ne boj, ko jih dočakaš boš vedela. Sicer sem imela jaz zelo blage in sem bila skeptična, zato sem si merila čas in ko so na 7 minut pojdi v porodnišnico. Jaz sem imela še čas za sprehod po Celju, pa čakanje v vrsti za ctg, potem je šlo pa vse gladko naprej brez dodatnega čakanja.
Otrdevanje trebuha je pa normalno, samo boleti ne sme.

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
4.8.2009 8:21:26   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Zdaj pa čakam mojo frizerkouser posted image  

Lepo frizurco in prijeten čvek ti želim!!!user posted image  Pa slikico še za nas user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
4.8.2009 11:54:27   
tassika
Evo mojo novo frizurco, samo se ne vidi čisto dobro, vmes imam še malo medenih detajlov, ravno tko da mal razbije monotonost sam to se bo na sončku bolje videlo.

ps. slikca je bolj tko tko se ne znam sama slikatuser posted image

user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
4.8.2009 15:59:50   
a.biba
Lepo, lepo... pa saj nisem verjela, da mi boš uresničila željouser posted image . Supar frizurca!!! Ti si tak dobra, da sebe slikaš, jaz še drugim ne dovolimuser posted image . In kako se počuti danes nosečka oz. kako se počutite danes nosečke? Olajšanje ob takšnem vremenu?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
4.8.2009 16:26:56   
tassika
Meni je še vedno vroče kljub ohladitvi, me kar kuha, da ne povem da sem taka ko bi pojedla košarkaško žogouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
4.8.2009 17:09:27   
Kepica83
Hej hej!
Tassika lepa frizurca, ni kaj.user posted image  blagor tebi da si taka kot da bi žogo pojedla.user posted image

a.biba kak pa si ti kaj?

Jaz sem dokaj vredu. Čakam petekuser posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
4.8.2009 17:14:29   
a.biba
Kepica83 - ti imaš še zdaj frnikolo, kmalu bo tenis žogca, potem za rokomet... vse to naju še čaka, samo da si ti že dosti bližje.

Jaz sem ok, neobremenjena, čeprav se pa ne morem spravit stran od RR user posted image . Full vas je fajn spremljat, sam žalostne konce težko berem, teh se pa izogibam. Imam pa še kar dan za pospravljanje, pa že cel dan neki na glavo obračam, še en dan pa bom naokoli - rečmo!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
4.8.2009 17:18:31   
Kepica83
user posted image  hehe samo trebušček je že malo bolj okrogel. Se morem pohvalit. Ko sem bila prvič nosečka sem pri 8 tednih že pravi lampek imelauser posted image . Naj le raste. A ti pa čistiš?
Midva z mojim srčkom pa sma doma in celo popoldne poležavama na kauču. Zjutraj sma hodla z Leejem k veterinarju zdaj pa počivamo. Pravi dan za poležavanje je.user posted image  ti tudi pojdi ležat rajši user posted image . veš kak je fajn?

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
4.8.2009 17:44:04   
a.biba
Saj delo mi ne gre preveč od rok, me mala miška skoz nekaj moti in na kriva pota spravlja - je postala prava navihanka. Zdaj pa moram it, kaka - rito brisat. To je šele fajno delo user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
4.8.2009 17:47:05   
Kepica83
Hehe saj lepo to da je navihanka. Naj le bouser posted image

a ve katera mogoče kdaj se začneko krči ob rasti maternice? Mene malo skrbi ker me nič ne špika v spodnjem delu. Mogoče 1x na dan kaj špikneuser posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
4.8.2009 18:15:25   
tassika
Kepica šele okoli 14t nič prej, če prej špika pomeni samo da se maternica krči ker želi vn spravit tujka, za njo je nosečnost kot tujek in pač rabi malo časa da dojame da to ni to. Nič skrbet, mene je ful špikalo in me še sedaj, pa sem se hvalila da mi ni nič slabo pa je lepega 8t prišlo tudi to kar iznenadauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
4.8.2009 18:19:50   
Kepica83
slabosti si imela komaj v 8 tednu?? blagor tebi. Jaz jih imam že cel teden. Da ne govorim o prebavnih motnjah, in NE apetitu + vročinauser posted image . ampak vse se da preživeti samo da bo user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
4.8.2009 18:39:08   
a.biba
Prvi znak pri meni, da nekaj ni vredu je bilo to, da mi ni bilo nič slabo, nič me ni tiščalo in sem sodelavki rekal, da se sploh ne počutim nosečno. In popoldan sem začela rahlo krvaveti. Tako, da kar naj bodo znaki četudi niso najboj prijetni - vse za bebico. Špikalo je pa tudi mene skoz.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
4.8.2009 18:48:55   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

Prvi znak pri meni, da nekaj ni vredu je bilo to, da mi ni bilo nič slabo, nič me ni tiščalo in sem sodelavki rekal, da se sploh ne počutim nosečno. In popoldan sem začela rahlo krvaveti. Tako, da kar naj bodo znaki četudi niso najboj prijetni - vse za bebico. Špikalo je pa tudi mene skoz.

mene pa nič in to me malo skrbiuser posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
4.8.2009 19:06:59   
a.biba
V prvi nosečnosti se ne spomnim, da bi me špikalo. Zdaj pri ss me je, tak da ne vem, če je to ravno pozitiven znak.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
4.8.2009 19:31:13   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

V prvi nosečnosti se ne spomnim, da bi me špikalo. Zdaj pri ss me je, tak da ne vem, če je to ravno pozitiven znak.

ja mene tudi v prvi nosečnosti je špikalo. sedaj pa nič. srčno upam da bo v petek vse vredu. čeprav imam slab občutek. user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
4.8.2009 20:12:51   
Kepica83
Punce imam eno vprašanje če katera mogoče kaj več ve. Kakšni so kaj dohodki noseče študentke? Oz. če ji kaj pripada?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
4.8.2009 20:47:00   
Anonimen
hello bejbe..
Evo tud mene. Pojedla nektarino, spila jogurt..., zdej pa kratko poročilo.
Sm mela pregled. Sinček moj je ok, težek točno 1,5 kg, obrnjen na glavico... lep in resen . Je rekla, da nama dobro gre, 1 kg sm pridelala od 1.7. in nism bla kregana, sva pa usekale debato o CE ali LJ porodnišnici. Je rekla, da te povsod lahko isto doleti.., poroda se ne da predvidet. Edino kar je bolš v LJ, je to, da majo takojšnjo oskrbo aparate..vse, vse.. za novorojenčka s katerim kaj ni ok.... So pa tud od povsod drugod hitri do LJ. Je rekla, da preveč pričakujemo in včasih dramatiziramo in... nas že mala stvar iztiri in skritiziramo vse povprek. Je rekla, da... G sploh ni tak podatek kot je babica. Babica če je ok, zna bit velik lažje. Če bo katera v CE je zelo priporočala babico Brigito, baje je super.
No tok...., najbrž ne bomm rinla v LJ.
Drugač pa... 1.9. se začne CTG. Mam pa moteno toleranco za slakorno. Enkrat trebušna slinovka dela ok, drugič spet ne... in to naj bi bil tud razlog, da sm šla v mesecu kr 4 kg gor. Uglavnem tko.........

Maj2009, BRAVO. Tel. mi neki štrajka... in piše, da sms še ni dostavljen k tebi.. al tebi štrajka gsm? Ma, sam da je vse ok..., vesela sm full.

Aja.. dobila sm potrdilo za CSD, nč ni rekla, da ni več potrebno, bom vidla kaj pravijo na csd... šla bom pa čez kakih 14 dni... Tud bianco napotnico mi je dala in za rešilca... Me je kr zmrazil, ker je to že čist pred mano... Tok hitr je šlo.

Kepica83, vse o ok... ne sluti nekaj predčasno... Še mal..., jst bom na morčiju, ti me boš pa v petek razveselila, a ne?? Kar se dohodkov za študente tiče, pa bolj malo vem... Sm zaposlena teta.... user posted image Dej mal pobrski po netu al pa direkt pokliči kam.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2973
4.8.2009 21:07:41   
tassika
Rižko super za pregled, kar pa se porodnišnic tiče pa se strinjam s tvojo g. povsod je enako. Sploh sedaj ko imamo tak baby boom in mislim, da te res nikjer ne obravnavajo več kot nek hud individualizem, pač se moramo sprijaznit s tem. Jaz si samo želim, da ko bom enkrat tam, da bo vse minilo hitro in z čim manj bolečin. Ne mislim pisat nobenega porodnega načrta, nobenih hudih pričakovanj, ker si potem lahko razočaran, samo da bo vse potekalo tako, da bo najboljše zame in za malo bibo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
5.8.2009 8:20:12   
a.biba
Jutro!

Rižkoo user posted image user posted image user posted image  bravo za pregled!!! Glede porodnišnice Celje imam jaz osebno samo dobre izkušnje in kar se opazila - če si ti spoštljiv do njih, so tudi oni do tebe. Če pa že kar na začetku iščeš napake, potem ti vrnejo v enaki meri (opazovanje drugih porodnic). Je pa res čisto odvisno na koga naletiš, na to pa tako nimaš vpliva.

< Sporočilo je popravil a.biba -- 5.8.2009 8:22:41 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Porod: Rutinski posegi med porodom so lahk...
photo
Doula Špela Peternel je za portal Ringaraja spregovorila o tem, zakaj so povsem rutinski posegi med porodom lahko nevarn...

Božična smrečica
Admin

Kakšno božično smrečico ste postavili letos?

umetno (74%)

živo (19%)

iz drugih materialov (2%)

nobeno (4%)

Število vseh glasov: 89

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!