Anonimen
|
Kepica83, sm laufala naokol, nism uspela odpisat. Ja, počakat boš morala. Res je zgodaj... in je odvisno od M in ciklusa in vsega. Jst sm mela zlo kratke cikluse in se je v 5t že slišal srči čeprav je rekla, da sigurno ne bova nič vidle, ne slišale.. pa sva ampak kakor sm ti napisala... Od vsake do vsake je drugače zato se ne primerjaj preveč. Sam počakaj in mal več teh obrazkov mej , ne pa skoz žalostne. Vse bo ok, jst držim pesti in mislim nate, petek bo pa že čist kmalu.... , boš vidla. Sam boži buškota in misli pozitivno. Verjamem v najboljše in tud želim ti to. Sonček85, kako bi sploh lahko kogarkoli motila s temi čudovitimi slikicami???! Glej ga nooooooo..., mišek. Tak priden otroček je. Zajoka sam kadar ga jst prjet ne znam!!! Počasi bi mi to že moral it od rok, ne?? Fajn je blo včeri resss... drobtinica29, res si zginla kot ena drobtinica in jst sm se spomnila nate. Kr preberi si.., kot je sončica napisala. Vidimi, da si uživala, se spočila... Jst bom tud v petek zginla in ne morem dočakat. Uf, inekcijoo.... rrrr.. a.biba... ma nehi nooo..., zadnji delovni dan, zdej pa diploma!! Hm..., no če je treba je treba.. in upam, da ti rata. Men tud orhidejce ne grejo.. Lepo od sodelavcev.... Jst pa še do 24.. wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ..pol se mi pa mešat začne od sreče.. in bom zmešaaaaaaaaannnaaa.... Pilotina, pa uživaaaaaaaaaa,... MM je pa na svojem lepem jezeru in plaaaaaaaaavvaaaa.... Punce, jutr mam pa jst težko pričakovani pregled. Sm rekla, da ne bom šla niti kg gor pa ni šlo. Sm dobila 1 kg, ma ne morem vplivat... Ko se najem sm na 59,6. Sm dons kr učke zgubla.., zjutraj pa 58,2. Uglavnem, vzhajam. Sm mela pa čudne sanje.... Rodila sm, ne vem pa ne kako, ne kaj... niti otročka ni blo ob meni.... Sm se pogledala v trebuh.., je bil lep pa raven pa.. niti sledi o nosečnosti... skratka, zmedeno do konca. Pol sm se pa zbudla v solzah, ker sm zgubla taščo v sanjah.. pa moj možek je bil na poti v nebesa..... , umiral je... Jst pa od bolečine... Tok sm jokala, da je skočil, me objemal... tolažil... Jst sm se pa kr obesla na njega... in že zbujena sm mislila, da gre zares in da ga zgubljam. Jst sm bla čist konc. Mam učke še zdej kot žaba. Držte mi jutr pesti..... , no strah me nič ni ampak nikol se ne ve.
|