|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
21.7.2009 12:37:17   
tassika
Maj vauu kakšen buši, pa sobica je ful lepa, moram mojmu pokazatuser posted image

MM je rekla mislim, da ima po 17 v petek čas nisem pa 100%

Pa še en namig, drugič predno nalagaš slikice jih že prej na rač. obrneš okoli, da so stoječe in potem jih naložiš na RR in potem so pravilno obrnjene, sem se tudi jaz to že igrala.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
21.7.2009 12:38:11   
Nogavica
Evo, našega pikca user posted image

user posted image

user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
21.7.2009 12:44:53   
malaMravljica
Nogavica, kolk je lep tvoj fantek, tako nezen obrazek. Kaj menis ti, po kom ima obrazek?

Maj, lepa sobica, pridna. Pa velik trebuh ja.

Ok, pol petek tam nekje ob 17h. Ce zamudim kaksno minuto pa tudi ne boste jezne a ne.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
21.7.2009 12:44:57   
tassika
iii kako lepo, a je ta tudi spančkal a samo tako izgleda?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
21.7.2009 12:45:53   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Nogavica, kolk je lep tvoj fantek, tako nezen obrazek. Kaj menis ti, po kom ima obrazek?

Maj, lepa sobica, pridna. Pa velik trebuh ja.

Ok, pol petek tam nekje ob 17h. Ce zamudim kaksno minuto pa tudi ne boste jezne a ne.

MM ne bomo, a potem velja BTC kavarna zvezda zraven merkurja in atlantisa?  

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
21.7.2009 12:50:19   
malaMravljica
men je ok.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
21.7.2009 12:51:43   
tassika
u pol se moram pa lepo oblečt, mm boš vidla kako bajsasta, evo vzamem nazaj me je ravno tako brcnila moja biba da mi je kar sape zmanjkalo, popek je pa že zravnan. Zdaj si moram kupit neko kremco spet ker mi je zmanjkalo, pa ne vem a naj ostanem na olju od welede ali mi priporočate kaj drugega?

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2682
21.7.2009 13:01:33   
Nogavica
MM, meni tako na hitro deluje, da bo ta bolj meni podoben. Živa je bila kot dojenček namreč izrezan ati.

tassi, takoj, ko je vklopil UZ, smo dobili posnetek zehanja, tako da se je ravno prebujal, ali pa se je odpravljal spat. Je pa skozi migal, ampak očke so pa res večino časa zaprte. Je pa veliko bolj sodeloval kot Živa pred tremi leti, ona si je namreč večino časa zakrivala obrazek z rokicami in imamo samo nekaj posnetkov obrazka, tega pa imamo več kot 20 posnetkov obrazka. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
21.7.2009 14:11:06   
maj2009
nogavica! kako lep user posted image user posted image user posted image
tasika! ja ogromn trebuh zdej si pa predstavli da sm ful majhna, res zgleda ogromn na menuser posted image user posted image najprej gre trebuh pol pa jst čez  vratauser posted image

jst sm čist za za petek ob 17h!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
21.7.2009 14:36:16   
sonček85
tassika.fantek
ne  ni mi tko zanimivo pumpajne k je tko lepo met bebija na prsih.
mm:skoraj je res malo prepozno ,pa tko nebi šlo k moj dela danes,četrtek in petek 6-18user posted image A pridete v Žalecuser posted image user posted image tudi jz sem se tko veselila srečanja da bi vas spoznala user posted image user posted image user posted image če bi imela prevoz ja samo nočem bit odvisna od drugih.Moj malček gre pa že ob 20h spat pa nočem pol preganjat nobengauser posted image user posted image
rižkoo:super da ti je kremica všeč.Olje pa le pridno uporabljaj.Ja za posteljco sva pa zmagaleuser posted image user posted image ej a veš da sem danes dobla nalepkico user posted image user posted image user posted image user posted image a tvoj dragi je pa tko vesel bil-super.Ja res smo čudežn deklice.user posted image user posted image user posted image
maška.ti pa špeh ,ne biksaj ga .Si tko lepa pa postavco tud maš.
hvala ja malo me razvaja,no čeprav kdaj pa kdaj se še zbudi ponoč tko kot danes npr user posted image malo za cartanje
nogavica.iiiiiiiii kako lepe slikce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
maj lepi buši in sobica

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 21.7.2009 14:41:03 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
21.7.2009 14:39:35   
tassika
Sonček jaz grem v soboto na štajersko, kaj pa če ti jaz pripeljem tvojo poličko al kaj imaš naročeno?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
21.7.2009 14:47:11   
sonček85
Saj to ni problem ,lahko, lahko mi jo pa rižkoo tudi k se je ponudla včeeraj k sem še misla da bom lahko šla zdaj pa user posted image
Jaz bi vas spoznalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

grem kar sladoled jest od žalosti

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
21.7.2009 14:52:17   
tassika
Pa drugič, sej je še čas, smo še mladeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
21.7.2009 15:01:42   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Pa drugič, sej je še čas, smo še mladeuser posted image
prav imaš ,

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
21.7.2009 15:33:45   
sonček85
rižkoo:http://www.amazon.de/gp/product/images/B000UVVP7G/sr=1-392/qid=1247327389/ref=dp_image_0?ie=UTF8&n=355007011&s=baby&qid=1247327389&sr=1-392

tassika.poličko mi vzame rižkoo ti pa si več kot dobrodošla k meni če boš že šla mimo.Te bom vesela pa  da vidim bušija

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 21.7.2009 15:34:36 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
21.7.2009 16:05:51   
Anonimen
Sonček85
JAAAA, jst ti prinesem poličko... pa še vročine ne bom mela več v petek, pa se bom lahko stisnla k Aleksu user posted image Skratka... z veseljem... zate VSE user posted image

maj2009, jst sm za akcijo!! user posted image Sam pusti me k mami na kavico, pol pa letiva naokol... z mojim ali tvojim avtom ali peš ali, ali.... Maš lepo sobico in bušija tud. Je pa lepi velik.. velka punčka bo. Bova mal primerjale.

Tassika, JA sm za čokolado.... bom pa pač grešila user posted image Že v petek na zmenku bom grešila... z tortico zvezdo v Zvezdi. Sigurnooo!user posted image

MM, pol pa super, če lahko v petek... sm vesela in komaj čakam, da te vidim. Počakamo te pa sigurno. Fajn je blo dons klepetat... Še morava user posted image Poličko za SOnčka tud jst prevzamem... in ker mojga moža ne bom mela kam dat od vsega, ga bom poslala z vlakom domov. user posted image

Hm, kaj sm še hotla.... ammmm.. Ja nič, grem kuhat, ker sm do zdej čvekala. Sm bila pri eni RRajici in je blo prv lepo in prijetno,... Joj kok lepo je bit domaaaaaaa...
Skuham pol pa sončkat se...user posted image

Nogavica, bebi je pa tko lepo se ti pokazal.. mišek mali.. Moj se je pa sam skrival. No upam, da bo mali izrezan TI.user posted image

PUNCE, gremo glasovat za Aleksa.... vsak dan en glas in bo zmagal.... Vsak dan se lahko glasuje 1x. GREMoooooooooooooooo

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2691
21.7.2009 16:10:14   
malaMravljica
Soncek, men je pa tudi tako zal sedaj, jaz bi te tudi rada spoznala, pa Aleksa itak tudi. A ves, danes sem mojemu bejbiju ze vse povedala koga bova videla v Lj, pa sem rekla, da bodo vsi v trebuhu sam en miniSoncek bo pa tam in ga bova videla. Ja no, pa drugic, ko bo tvoj bejbi ze mal vecji, moj pa tak k je tvoj sedaj. In ves kaj, ce se v mojem trebuhu skiva bejba se bosta mogoce ze lepo spogledovala takrat, ce se pa skriva bejbo bosta pa ze  po mosko konkurenco igrala user posted image user posted image  

Jaz sem pa danes tako uzivala na balkonu na soncku, koncno poletje tukaj, pa jutri bo tudi se vroce, baje do 33 st, kar je rekord letos. Sedaj sem pa ze pripravljena, da grem pol z mojim na tenis, sem njegova navijacica, ker igra za pokal v klubu.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
21.7.2009 16:10:50   
sonček85
rižkoo:superrrrruser posted image user posted image hvala.Ja komot,sam da ne boš mela še herpesa.To se punce čuvajte,ker so herpesi za otročke zelo nevarna stvar.Tudi potem k boste imele svoje.
hh hvala za navijanje glasov rižkoo.Prava faca si user posted image user posted image user posted image
no sedaj imam čas da lahko čepim na compu k moj sonček že lepo aja od 13.30huser posted image sem dala mojga in mene v album k sva bla mala user posted image le komu je podobenuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
21.7.2009 16:13:57   
sonček85
mm:jaaaaaaaaaaaaaaaaaa  točno tko ,mogoče bosta pa parček user posted image user posted image

Saj bi šla z rižkoo, bi se ji vštulla sam cel dan v LJ in še tolg vsega bo mela da ne bo šlo v avtoček user posted image ,da bi jo pa pol za domov preganjala mi pa tudi ni.Drugič, nO NAS BO PA TAKRAT VEČ IN BOSTE ŽE  mamicee naš bo pa pravi korenjak da bom mogla že za njim lavfat user posted image user posted image Sam dajmo se zment pred zimo user posted image joj pa ko mamo vse tko nabasan avg in sep.Pa mal dopust,pa  mami moja abraham,pa krst joj kolk dinarčkov bo šlo user posted image a vse za lepe stvariuser posted image

rižkoo:ti si pa včeraj šla v 29t-jupi,čestitkeuser posted image
tassika.ti včeraj v 23tuser posted image user posted image
nogavica pa danes v 28tuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 21.7.2009 16:17:19 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2694
21.7.2009 16:18:13   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

sem dala mojga in mene v album k sva bla mala user posted image le komu je podobenuser posted image user posted image

cela mami je user posted image user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
21.7.2009 18:52:01   
Nogavica
Punce, dajte mi, prosim, link za glasovanje za Aleksa. Zadnjič sem ful hitela brat in se nisem registrirala, zdaj pa ne vem, kje je link. user posted image  Hvala.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 2696
21.7.2009 19:24:14   
Anonimen
Evo ga...

klikni na http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=291&

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2697
21.7.2009 20:42:06   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Punce, dajte mi, prosim, link za glasovanje za Aleksa. Zadnjič sem ful hitela brat in se nisem registrirala, zdaj pa ne vem, kje je link. user posted image  Hvala.
hvala vsem .Z Alleksom se oba zahvaljujeva

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
22.7.2009 7:41:41   
tassika
Jutro punce, jaz sem že v službi in se pripravljam na vroč danuser posted image

MM kdaj prideš k nam danes ali jutri?

Mariee kam si se izgubila, si na dopustu?

Kepica kako kaj zalivanje rožic?

A sem še kakšno pozabila?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
22.7.2009 8:58:25   
Anonimen
JA, meni si pozabila..user posted image

Sm pa seveda spet doma user posted image . Je tko lepo. Jezna ne morem bit, ker so me ptički zbudli in bo dan še lepši. user posted image

Jem neke čudne kosmiče .. nism pa mogla, da nebi vzela sadni jogurt čeprav ni čist ok. Mah...

Punce a je kera mela kej težav z želodcem? Jst mam občutek, da mi direkt pritiska in tko boli, pa tko sm napihnjena... Včer sm se kr zvijala. Sva šla mojim na sprehod..pa sm kr hitr hotla domov.., nism mogla. Samo leže je pomagalo.

Tassika, greva za Aleksa glasovat, dons prve.user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 22.7.2009 9:03:26 >

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.