|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
20.7.2009 12:12:22   
maj2009
ojla punce!
sm vas na hit mal prebrala.
jst sm mela ful delaven vikend.v petek sva do 11h zvečer sobico za user posted image barvala (bom slikala pa prlimam fotke v album), v soboto sva generalno pomivala in čistla sobico (ostau mi je še okn za pomit), zvečer sva šla pa tud mi2 geldat v kino ICEAGE. je blo fajn se mal nasmejatuser posted image user posted image .
učer sva pa ceu dan vandrala po naši lepi deželici. sva praznovala 1. obletnico najine porokiceuser posted image . sva šla na brezje, na vršič, v trento, bovec, log pod mangartom,.....uglavnm pršla sva domov ob 8h zvečer ful zmatrana in kr nisva mogla vrjet da je let okrog in konc vikenda. sva se usedla na balkončk, pojedla sladoledi obujala spomine na porokico. res je blo lepo.

dons sm spala do 10h, do zdele sm pa mal nalepkice limala po sobici, je tko fino ustvarjat za user posted image k mi je vse tko luškano. user posted image ja u soboto sm v BC kuplauser posted image blazino za previjalno, tako rumeno da paše v sobico in eno dudko.

zdej morm it pa kosilo kuhat, bom nardila filane paprike in krompir, pa kup cunj me čaka, lahko bi tud kej oprala,....
zvečer pa grem po starše v lj k pridejo iz Lurda.

mm&rižko- ful lepa bušija, ampak moj je ogggggggrooomn v primerjavi z vama, ful mam velzga, me vsi sprašujejo, če grem u kratkm rodituser posted image user posted image

mm kdaj prideš k nam da se dobimo na pjački in ostale??

pozdravček vsem user posted image in neuser posted image !!! lep sončen in ne prevroč dan vam želim!!!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
20.7.2009 13:41:42   
Nogavica
Dobila sem paketek! user posted image

Je bilo 3,30€ poštnine, ampak notri pa kar nekaj stvari - nalepka Baby on board, Aventova steklenička, še ena Aventova posodica s pokrovčkom za shranjevanje hrane, kuponček za brezplačno prvo striženje malčka, palčke za ušesa, Hipp kopel za dojenčka (350ml), en izvod Mame, Babybook 2, kapsule (vzorčki) medexovih prehranskih dopolnil, bon za 10% popust v Chicco prodajalnah, Nivein paketek vzorčkov v plastični škatlici (robčki, kopel, kremica za rito), cela škatla NeoVin+ (tega sem najbolj vesela, ker sem ravno končala svojo škatlico CentramedMami) pa še nekaj reklamnih brošuric.

Danes ob 18.30h imam 3D UZ. Se vam jutri (če ne prej) javim s fotkico našega fantka. Držite pesti, da bo lepo sodeloval. user posted image

Evo, še moj buši (kot lahko vidite, je proti vašim ogromen user posted image ):
22 tednov
user posted image

24 tednov
user posted image

26 tednov
user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
20.7.2009 13:55:12   
malaMravljica
Nogavica, 
a 3D imas danes. Suuuuuper, bos uzivala. Vam tolk privoscim te 3d, ker men ga pac dela vsakic in vem kolk je fajn. Pa vedno tolk firbcam kaksen obrazek ima user posted image  
Ja, s trebuhom me pa prehitis. Sem primerjala sedaj tvojega v 26 tednu in mojega v 30 tednu, pa kar precej zaostajam se mi zdi. Sam ni panike, tvoj bejbi je pac spredaj notri, moj pa verjetn zadaj. Sam a ves, moj bejbi se tudi vcasih naflika cist tukaj pri popku in pol ga bozam, pa vprasam, ce je to ritka in bi lahko ze mal kaksno cez ritko dala. Jaz imam take doaloge s tem bejbijem, ce me kdo poslusa si misli, da se mi je cist strgalo. Sedaj sem pa sploh prebrala,da v 30 tednu ze vse slisi in da ze sprejema tudi jezik, ki ga govorimo, tko da ko sem sama morem non stop slovensko z dojenckom govorit, da ze sedaj slisi razliko med obema jezikoma.

Maj, pridna s sobico. A ves, jaz pridem v cetrtek zvecer dol, v petek ob 13h sem pa pri frizerki narocena, v certek mi ni zneslo vec. Pa petek dopoldne urejam paprirje za poroko in na CSD za paketek za dojencka.  Vikend verjetn ve ne bi, pol ostane se ponedeljek v bistvu. A bi slo? Dejte povedat. Torek pa jaz ne bi, ker grem verjetn v sredo zjutraj nazaj in imam te voznje ze itak poln kufr.  Ma tolk malo casa bom tokrat dol, sam kaj cem, drugace ne gre.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
20.7.2009 14:07:58   
tassika
MM meni ponedeljek popoldne ustreza, ker imam MF in imam dopust, pa imam tudi avtočka, kje bi se pa dobile?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
20.7.2009 14:11:21   
tassika
Drugače se pa jaz bolj malo pogovarjam z mojo bibo, sploh ne vem kaj bi ji povedala, sem bolj redkobeseden tip človeka (zdaj MM crkuje od smeha)user posted image . Me pa zdaj že kar konkretno brca in tudi se včasih postavi tako da imam trebuh v trikotnik in pol se moj reži, lej kje jo imaš. Me pa še ne zboja ponoči.

MM gledala sem trebuščke oktobrk in imaste tako lepe in skoraj nič strij, jaz se še vedno veliko mažem in se mi zdi, da imam že kar privide ker samo iščem, kje bo kaj, ma sem grozna vem. Bom pa sigurno imela izbočen popek, ker se že kar konkretno ravna s trebuha, pač sem se tudi s tem že sprijaznila.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
20.7.2009 14:58:42   
malaMravljica
Tassika, ma seveda da se ti smejim sedaj, sam se smejim cist vsemu kar si sedaj nazadnje napisala user posted image user posted image user posted image

kako si redkobesedna z dojenckom. Glej, v trebuhu imas puncko in ti povem kaj ji lahko poves. Zjutraj vsatanes in reces: Dobro jutro bejba, dovolj sva spale, greva se pedenat v kopalnco. " Pol pa iseta kaj bos oblekla in ji zraven razlagas, da ti to in to in to ne stoji lepo, to je pa tko sexy. Pol lahko recimo anredis pavzo in ji reces, da mora malo spat, ker pac dojencki morajo spat. Pol ko se peljes v sluzbo je super, ker imas nekoga v avtu, ki mu razlagas kolk butasto vsi vozijo user posted image user posted image  pa poves se kam bosta cez apr let hodile sopingirat. MA daj, full se lahko zgovarjas z dojenckom v trebuhu. Pa jaz, ki morem obasno se vse v dveh jezikih povedat.

Strij ne isci, ce jih se nimas. Jaz sem tudi imela obdobje, ko sem jih ze kar videla, pa se sedaj nimam nobene. Prividi pac.

Popek pa upaj, da ne pride ven, mogoce ne bo. Moj je sedaj sumljivo raven, ampak vcasih gre pa tako lepo notri, to ko lezim in verjetn ce se nisem prevec najedla. Takrat imam pol prav upanje, da ne pride ven, drugac je sedaj pa ze zravnen s povrsino trebuha.  Sem se pa vdala v usodo, do konca imam se 11 tednov se mi zdi in kaj, ce mi pride vn in bo 11 tednov grdo za videt mi je pa tudi vseeno. Ma bom imela vsaj razlog, da si tist lep nosecniski pasek za okoli trebuha kupim, a ves, pol bi to nosila in se neb vidlo cez, no tko milsim vsaj.

Sedaj pa rabim pomoc. Morem sama mal skicirat kaj hocem imet v sobici, pa velikosti lahko sama povem. Za previjalno ne vem kolk visoko naredit. Sem razmisljala 95 cm, pol nimam rok prevec dol, pa ne prevec gor. Jaz sem visoka drugace 168. Kolk mate pa ostale visoke previjalne. Pa se nekaj ne vem, kaj previjalna povrsina je verjetn vecja od previjalne podlage??? Da imam zraven se mal prostora za kaj odlozit? Joj no, sedaj lahko svoje zelje povem pa ne vem kako hocem imet user posted image  
Punce, ta nasa otroska sobica je velika 247 x 356 cm. Saj je kar ok a ne, se mi je vedno zdela tolk majhna.

Kje se dobimo boste pa ljubljancanke povedale. JAz bom ze nekako nasla. Se vedno nimam navi s Slovenijo gor tko da bom po lastnem obcutku vas nasla.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
20.7.2009 15:06:18   
tassika
MM ne vem še kaj imam čakam do pon če se bo videlouser posted image  , ampak imaš prav tem je veliko, smao jaz sem mal olena, sploh zjutraj ko vse delam nekako vpolspanju, sej pol se uležem na kavč in kakšno rečeva, pol pa šibam v službo, tukaj pa si ne upam kaj preveč, da me ne bodo koam zaprliuser posted image

Mere moje previjalne so: previjalna površina 100š *70g, predalnik 80š*90v globina predalov 58g.

No sej za kavico se slišimo, lahko se dobimo tudi v dravljah, tja že vse znamo, pa da se ne gužvamo v center, čeprav meni še malo bolj diši BTC, dovolj parkinga in bi lahko šle v zvezdo tam pri hali11 zraven merkurja, imaj ovse tortice, sladoled, kavico,... Naj še kakšna kandidatka pove.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2657
20.7.2009 15:16:17   
malaMravljica
Tassika, hvala za podatek o previjalni. Jaz bi pol dala mal visjo naredit, ker sem mal visja od tebe. sam ej, zdej pa gledam sobice v katalogu in je tolk idej kar naenkrat. Ves kaj bom rekla, da bi tudi imela. En tak visok predalnik, k so sam predali notri, brez vrat. Tam lahko tok stavri dam, kasneje pa igrace in knjige. Pa se mojemu sem sla sedaj rect, naj poklice unega gospoda, ki nama je predlagal veliko posteljo in naj prever kaj meni njegova zena. Bolj zenskam zaupam glede tega kot moskim.

Mah, sem sla iskat slikco od tvojega trebuha, pa ne najdem vec. Sem ti hotla povedat kaj se skriva notri, znam napovedat ves user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
20.7.2009 17:08:05   
malaMravljica
Punce, sem mogla takoj na racunalnik pritect, da vam to povem sedaj.

Sej veste, da moj je imel eno idejo, da bi dal veliko posteljo za bejbija, ker je uni tip mu to reku. In danes sem ga non-stop sprasvala, ce je se enkrat poklical tega gospoda in ga vprasal, kaj bi oni naredili, ce bi imeli se enkrat dojencka, da kaj meni njegova zena.

Sedaj je moj sel igrat tenis in me je klical s poti nazaj. je klical tega gospoda in sta se zmenila, da dobiva njihovo postlco mere 70 x 140. Pa saj ne ve vem, tolk sem vesela, da nisem mogla niti vprasat, nam bo dal sam vodno tehniko al celo postlco. Jutri uradno naroci je reku. In pol mi je se reku naj vzamem en kos papirja in napisem angelcare gor, da je to nekaj kar se da pod strmacek in da ta je najboljsi, da to rabva. He he.. je ponavljal pisi angelcare, jaz pa njemu saj poznam ....

Tko, moj bodoci mozek je tolk zlat, me je sedaj tolk razveselil, sem mu ze obljubila masazico celotnega telesa danes. Z veseljem jo naredim, ker on sploh ne ve kolk sem vesela. Sem se namrec ze sprijazlna s tisto velikansko posteljo in hodila merit v sobo, kolk prostora bo to vzelo. Sedaj sem sla pa 70 x 140 zmerit, kolk bo to cortkano. Pa se rekla sem, da bi imela en regalcek zraven previjalne in je moj reku, da to pa res ni tezko naredit. Jupii!!

Neposredna povezava do sporočila: 2659
20.7.2009 18:15:19   
tassika
Evo MM ti pošljem na mail k je bolj taka slikica pa ugotovi kaj bouser posted image

Super za posteljico, kar se pa angelcare tiče sva se pa midva zaenkrat odločila, da ne bova kupila, če dobiva za darilo prav, če pa ne pa nič. Baje ga uporablja samo 5% mamic, sem prebrala v reviji mama.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2660
20.7.2009 18:29:10   
maj2009
ojla! mere moje previjalne so pa take, ker sm velikauser posted image 157cm: previjalna deska 85šx80g, previjalna 60g, 83,5š, 90v.

mm  na kterem koncu si ti doma? ker midva mava planiran dopust od 25.7. do 8.8. in bom v Izoli. če si kje na primorskem bi blo fajn se kje na obali dobit, drugač bi pa z mojim počakala do pondelka da se vidmo, samo bi blo bolš dopoudne. da ti dam dinarčke za poličko.

ko zaklučva s sobico jo poslikam in prpopam! men je ful ušeč.

moj je glih po previjalno desko skoču tko da bo vse na svojem mestu kukr more bituser posted image user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
20.7.2009 18:30:22   
maj2009
mm super za postelco, sej tako velikost si želela ane?user posted image user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
20.7.2009 19:45:21   
malaMravljica
Jaaa Maj, tako sem hotla. Ze gledam posteljnino in baldahine sedaj. Vsa srecna sem.
Pa zs sem ti dala.

Tassika, jaz sem tudi ze rekla, da ne bom tega angelcera nabavljala, sam ko sem brala pol, da ene mamice morajo ponoci it porukat dojencka, ker ne diha, mi je bilo vedno tako hudo in sem se bala, kaj ce se mi to zgodi. ampak ves, res jih ima to zelo malo, verjetn je bolj za dober obcutek. Ker je sedaj moj reku da to rabva sem pa itak res srecna.
ufff to pa odpira sedaj pocasi Tassika, kaj si mi poslala. he he.. a ves,da jaz sem pa razmisljala, ce bi sla sedaj v SLo na profi slikanje v nosecnosti. Slikanje imam zastonj, sam slike bi mogla placat. Se nisem cist odlocena, sam joj glih zdej mam tolk izdatkov, pa se tolk malo casa bom dol.
mmmmm ma pomoje da je puncka ja. Ceprav, da bi ti pa cist azres lahko povedala ti more pa trebuh se mal zrast pa slikca more bit pol cist od strani narejena.

bejbe, pa-pa do jutri! Jaz sem grem stiskat z mojim user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
20.7.2009 19:54:20   
tassika
no bova še malo počakali s šloganjem, mogoče pa v pon. povejo kaj ima moja biba med nogami. Če imaš možnost slikanja, pojdi, samo lepše bi bilo če bi bil še tvoj zraven, malo premislita, imata še malo časa da obadva prideta potem k nam se slikatuser posted image

ps. lepo stiskanjeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2664
20.7.2009 21:39:09   
sonček85
tassika:previjanje:jaz ga ponoči previjem če ga čutim da je res polulan-da ima polno pleničko in če je pokakan drugače pa ne ,ker ga s tem samo prebudiš in potem lahko imaš probleme z uspavanjem.
mm.ja res sem se in sem ga prav kar zbudila ob 6h ,ker sem misla da mi bo joška poknalauser posted image user posted image 8 h skupaj še gre nekako ,samo 10h je pa polna -prepolna zizikauser posted image
pilotina:hvala user posted image
maj :čestitke za prvo obletnico user posted image
nogavica lep buši in čakamo poročilo s pregleda 3D
mm:Srečanje:tko sem žalostna da kr kaj..Moj dela v čet. in petek 12h,potem pa še v soboto 6-14 tko dauser posted image .v ponedeljek pa nimam avta tko da spet ne gre.Jaz sem žalostna ker vas ne bom mogla  spoznat pa tko sem se veselila .
previjalna .meni osebno je dobro če je malo večja od podloge ,saj kot si sama rekla lahko kaj ob strani odložišuser posted image
visoko imej pa tko da ti ne bo potrebo bit sključena ko boš previjala.Stoj ravno tvoj pa naj zmeri kolk visoko bi imela pa bo ajbolje
postelja:kako lepo ,še so dobri ljudje user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
21.7.2009 6:13:07   
tassika
Jutro punce, jaz že pijem kavico in čakam, da šibnem v službo. Tukaj pa je slikica za šlogat. user posted image  Tista, ki ugane, dobi virtualno čokoladouser posted image

user posted image

Sam slikica je zdajle od zjutraj in sem še tko mal pomečkana, sem vidla na nogahuser posted image .

Sonček super, da toliko časa spi, da bi si pa vn sčrpala in mu potem dala pa ne gre ali kako, kaj a zdaj naprej spi ali ne več?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
21.7.2009 8:38:33   
malaMravljica
Ojoj Soncek,sedaj mi je pa tako hudo. Sam jaz res nujno morem k frizerki, si se sedaj nisem nic strigla, ker hocem it na drugo frizuro in pocasi ze zive zgubljam s temi lasmi, mi sedaj v nosecnosti se tko pocasi rastejo. Saj jaz bi lahko tudi petek, sam kaj ko pred 17h ne morem obljubit, da mi rata pridit v Lj. To je pa pol zate cist prepozno a ne, ker imas malege Soncka s sabo. Pa saj jaz bi te tudi tkooo rada vidla, pa miniSoncka tudi. KAj menis petek tko pozno?

Tassika, joj ta tvoj trebuh, nisem vec zihr za puncko. To bi bil lahko pa tudi fantek ves. Jaz na tvojem mestu ne bi cist nic rozastega se kupila. Tassi, kaj si si pa ti zelela, fantka al puncko?

Punce, jaz sem pa mojega vceraj se vprasala kaj meni o temi izvornih celic, sam sem rekla,da se moram prej pozanimat kako je tukaj s tem, ker pojma nimam. Pa je moj takoj reku, da to se mu zdi pa ful pametno. Sedaj pojma nimam kolk je tukaj to drago, ce das privat notri, mal upam, da je cenejse kot v Slo. Twixy, ti kaj ves o tem? 

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
21.7.2009 8:51:04   
tassika
MM nič nimam rozauser posted image , samo eno vrečko, ki jo šparam če slučajno bo, drugače podarim naprej, imam pa take lepe bele, oranžne, zelene, rumene, pa enega modrega, mi je čisto vseeno ga bo imela tudi punčka če bo ker ima tako lepega zajčka spredajuser posted image

MA ne vem kaj bi imela, včasih sem na vsak način želela punčko, mogoče jo še vedno malo bolj, če bo pa pač fantek, bomo pa tudi njega imeli radi a neuser posted image .

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2668
21.7.2009 8:54:09   
malaMravljica
ma ce bo fantek bos pa itak rekla, da fantki so se bolji in pol bo tvoj mamin srcek user posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
21.7.2009 8:56:34   
tassika
Ja in moj bo skakal do stropa in moj ati enako, ker ima namesto sin tri hčereuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2670
21.7.2009 9:06:07   
MAŠKA
Zdravo punce!

Joj kako lepe bušije imate... kar vse po vrsti! Men se zdi, da je moj že skoraj tako velik kot od Tassike...samo s to razliko, da Tassikin je le od dojenčka, moj ima pa še špehca zraven user posted image . Punce vidim, da pri tem tudi EMŠO odigra svojo vlogo. Ma moj res ni tako lep. Še dobro, da majčke vse skrijejouser posted image

Spola napovedovat pa jaz ne znam.... niti po trebuhu, niti po občutku. Še zase me je občutek varal, sem imela celo prvo nosečnost občutek, da bo fantek, ne vem sicer zakaj, pa je bila punčka, zdaj pa imam spet nek občutek, da bo fantek, torej bo najbrž punčkauser posted image . Sicer mi je pa najbolj pomembno, da donosim zdravegauser posted image .

Sonček! Tebe pa Aleks razvaja! 8-10 ur spati že pri treh mesecihuser posted image . Upam, da obdržite ta ritem čim dlje!

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 21.7.2009 9:07:53 >

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
21.7.2009 10:22:58   
Anonimen
Oj punce... ,jst sm pa pančala do zdej. Mejčkan sm bolančka.., pa sm kr doma. Zakaj pa ne? Bolniška do petka, me ne zanima. Hočm mal počivat, se posončit, pohajkovat... vseeeee..
Moj cukr je slabo. Povišan .., kar pomeni dieta naprej do 24. avg. Tko je, sm se pa itak že navadla in včeraj tudi pregrešila. Je bla moja prjatlca pr men in sva šle mal v kitajsko in na tortico s sladoledom. Briga meee...
HVALA, ker ste mislile name in poslale smsuser posted image

Tassika, lepga bušija maš..., jst rečem punčka. Čokolado bi pa tapravo, ni fer. user posted image
MM, dimenzije moje previjalne že maš, sm ti vse poslala. Moža maš pa res zlatka, super za pojstlco in angel care. Jst ga bom tud sigurno nabavla.
Za naš zmenek se prilagodim. Lahko v ponedeljek, lahko v petek. Mogoče bi blo v petek še bolš, ker sm ceeel dan frej in lahko kadarkoli in zate, da se ne boš matrala dan pred odhodom, v ponedeljek sm pa na šihtu do 16. Ne vem, povej sama. Se prilagodim in pridem kamorkoli. Kje v Dravljah ste ble, pa ne vem.

Sonček85, HVALA miljon. Kremca full diši, moje rokice tud user posted image . Žal mi je, ker se nism mogla stisnt k Aleksu... ampak bolš preventiva ne??
Za pojstlco sva pa zmagalleeeee...., vse si uredila, vse. SM te mojmu tko pohvalila včeri, ma mu kr ni jasn, da babe tko sodelujemo pa sploh dobro ne poznamo. Sm mu rekla, da smo čudežne deklice.

Aja.... ja, sva se pobotala... , brezveze vse skupi. Sm čist srečna, da sm sama samcata.. mi tkoooo paše.

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 21.7.2009 10:30:39 >

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2672
21.7.2009 11:09:11   
maj2009
oj! evo mene iz lublane...sm šla mal čez tržnco do čopove in me že vse tko boli spodi, da sm šla nazaj kr u cerku se mau usedt pa še hladna je bla.

mm jst tud bl navijam za petek kadarkoli in kjerkoli v lj (v dravljah pa tud jst nism bla).

rižko! a si zato da greva v petek mau po trgovinicah šnofat k vidm da si ti tud ceu dan frej, pa se tko zmenva da greva predno se pol z mravlco dobimo??? si za?

zdej grem pa sobico slikat da vam prpopam pol v album slikce.....................user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
21.7.2009 11:23:41   
tassika
Ok kaj pol rečemo petek okoli 17.00 v btc-ju, meni tudi ustreza, sicer sem v službi do 14,30 ampak grem pol še na eno pjačko, če pa bom bolj hitra pa vaju (rižko in maj) poiščem v baby centruuser posted image

Rižko čokolado pa dobiš, sam da ne bom kriva za tvoj cukr, pol ti jo rajši kasneje prinesemuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 21.7.2009 11:24:34 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
21.7.2009 12:15:13   
maj2009
jst sm čist za!
mormo se mm prlagodit tko da naj pove če je za in smo zmenjene!
rižko! pa ti si za?
no zdej pa lahko pogledate v moj album slikce kakšn trebuščk mam že jst in sobico za najino pikico!

sm se namučla ampak je šlouser posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.