malaMravljica
|
Punce moje, nazaj sem oz nazaj sva in nazaj smo danes ponoci sva se vracala, ker ima moj danes golf turnir, pac poslovni stiki, ki se jih ne smemo braniti. Dopust je bil lep, sanjski in se lepsi, v bistvu zadnji, ko sva bila sama. Hmm... naju ze hecajo, da imava stres samo zaradi dopustov, sam cez dobre 3 tedne gremo nazaj in tisto bo pol zadnji moj dopust, ker sem ze sedaj mal manj mobilna. Hmm... in kaj sva naredila, mal sva trcena, jaz noseca in dojencka pricakujeva, pa sva postala lastnika colna. Jaz se drugic niti ne bom vec smela vozit, ker me je blo ze tokrat mal strah zaradi trebuha, sam moj se veseli kot mali otrok. Pa punce moje, sam poleti se imamo tako lepo, od sredine avgusta naprej do zacetka poletja pol sam stres, delo, delo in delo. Sem si sla pogledat ticker, baje sem ze v 29 tednu. Mal sem se zastrikala in se kar vsem razlagam, da sem v 27. tednu. Nisem vas cist nic brala, mogoce jutri, danes ne bo ravno casa. Upam, da ste vse ok, da je Pilotinka spet aktivna med nami in da je Twixy tudi ok. JA, sem pa vidla slikce trebuhov. Tassika, super, Drobtinica tudi. Hmm... jaz sem tudi naredila eno mega sliko trebuha, sam je ne smem gor prilimat, ker sem cez trebuh z mlekom za soncenje napisala ime bejbija in poslikala. In se cmok, cmok, cmok za Rizkoo. Res si zlata!!
|