|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
18.7.2009 13:13:09   
Anonimen
Sonček85, glasek tudi od naju... za melega lepotca...

MM, včeraj sem res ceeeel dan pohajkovala, pa me je moj možek dočakal na železniški in peljal na pravi pomarančni sokec, na sprehod.. doma sm šla pod tuš in že med tuširanjem spala. Nism uspela maila pogledat. Ga grem zdej...
Bla sem v Mullerju, pleničke so 6,49 EUR. Dražje kot pri vas.
Kar se malinovega čajčka tiče, ti ga kar pošljem. Mam en paketek velik... , ne kupuj tam, ker ga mam, zase bom pa že nabavla. Sm si pa včeraj kupla tud weledino olje za presredek pa 5 bodijev s kratkimi rokavčki. Taki luškani so. Danes sem šla pa k znanki v porodnišnico, je rodila punčko Hanno. Taka maalalalllaaaa je, pa tko potihem jokca pa... full lepo. Sm šla ji kupit hlače, pa majčke v NKD. Tok so lepe stvarce, pa tok se splača... Pa še eno brisačko s kapico... Je bla mami zlo vesela.
Sm pa za mojo štručko kupla dekico s kapico in pa eno trenerkico. Prva zadeva v plavi barvi., pa mi je všečuser posted image Ma ta NKD mi je čist všeč. Sonček85, HVALA, ker si mi ga omenla, svetovala...user posted image
MM, z masažami in vsemi zadevcami pa začnem 20. avg., ko nastopi moj dopust... , bom mela mucho časa.user posted image

Twixy..., jst sm za parčkanje.. user posted image HVALA, si tko simpatično napisala. Dej, jst bi te tud spoznala, pridi v Slo., pa pridm kamor treba. Iz kerga konca Slo pa sploh si, sm pozabla. Zate sm presrečna..... , kr bodi tečna, slabotna, bodi vse... sam, da miška raste. Vse se splača za malega srčka. Uf, kar se cunj tiče pa ni šans stare hlače dat gor, sam še z H&M majčkami se lahko švercam.. , pridejo zlo prav.

Pilotinca..., ja.. sam da si nazaj. Še te bom za rokavčka vlekla in še, še, še....

Ne vem kera je za sladkorno spraševala..., sm lena it gor gledat user posted image Nogavica mogoče??
No... v 24t sem šla. Vzela mi je kri..pol sm spila 50g glukoze v 4dcl vode. Počakala 1h in mi je vzela kri, pa sm šla. Čez 2 tedna sm pa dobila priporočeno pošto z napotnico, da naj grem k diabetologu zaradi zelo povišanega cukra.
Sem šla 29.6. ob 7:00. So me piknl, potem sem dobila rezultate čez 1h... pa sm mogla spit 70g glukoze v 2 dcl vode. Bljak.... in čakat 1h, dala vodo, spet čakala 1h, spet dala kri, čakala 1h, spet dala kri in vodo, spet čakala 1h, spet dala kri... čakala 2h, potem so me pa napotil jest in k diabetologu. Po diabetologu sm mogla na predavanja o prehrani. Ker je bla sumničava in rekla, da znajo bit lažno pozitivni rezultati me je dala na dieto do 20. jul., kjer bova vse še enkrat ponovili... in potem bom vidla kako in kaj. Če bo OK, grem na TORTO, če ne bo ok, dobim inzulinske inekcije do poroda. Tko... user posted image

MAŠKA, vse bo ok, ne skrbi. Jst sm tud vsa polna herpesov na ustnici, vročino sm mela, kiham, kašljam... pa zdravniku sploh nism šla. Ne skrbi, naši bebiti so zelooo zaščiteni..

Grem kuhat kosilo..

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2626
18.7.2009 13:13:55   
sonček85
maška:super da je bilo vse ok,da je hemogloin zrasel.Ja za kako kavico se pa mzenmo alli pa prideš ti po pregledu ali pa se bom jaz 1x oglasla,moj je tak bolj za te potepe.Da me raj samo psti da grem k pol sam gleda k babnce čvekamo:)user posted image user posted image
tassika:u kako lepo od nje da ti je vse dala/posodila.To res veliko pomeni.
Paketek sem pa že tudi jaz dobila user posted image user posted image user posted image
mm:jaz sem prala z rexom in dala malo lenorja  da so še cotke dišale k se je Aleks rodil saj sem jih prala 1m prej da nisem delala tega zadnji mesec.No zdaj pa perem z tekočim praškom Rex almond milk in sem zelo zadovoljna z njim,tko lepo opere in še dišijo ful a ne potrebuješ mehčalca tko lepo že sam prašek diši.Lahko pa s froschem ,ki ga punce zelo hvalijo in je res super.

Aha naj vam pa povem novičko dneva user posted image user posted image user posted image
nO ME kliče tašča zjutraj ob 7.30 pa se nisem javla k sem malega rihtala.No in jo moj pokliče nazaj pa reče kaj si klicala in je rekla da če smo z Aleksom kje zunaj da pridemo na pijačko k je v trgovini.No in mi smo imeli namen it v fasongo pa smo se še tam oglasl prej.In moj kot strela z jasnega reče da ne gremo  na morje ker kao dela in ne more.Jaz sem skor skp padla ker mi ni nič reku da bo povedu že kr danes,midva sva misla jutri.
No in reče ja zakaj pa to,zakaj pa ne,pa sva vaju povvabla,ja Sonček pridta pa vidva sama naj vaju M.pripelje al pa pride tast po vaju.Pa jaz ne to mi pa ni ker bomo šli prvič vsi trije skupaj in ne samo midva z Aleksom.Pa reče ja sej če bi bil 1.5 leta star bi pa šel Aleks sam z nama na morje če vidva nočeta.Sem misla da bom popiz.....pa kaj si misli .No pol pa reče ja a mi ga nebi zaupala.Sem pa rekla ne gre se zato če bi ali ne ampak zato da se bova o tem midva pogovorila in odločla če bo šel kdaj ali ne.Pa reče a veš kak radi otroci hodjo z dedki in babicami na morje pa uživajo-jaz sem mela pa na koncu jezika da bi rekla ja k majo tud bolj pametne in manj gobčne babiceuser posted image pa sn bla raj tih
In je bla tko jezna da je rekla D.greva da ne bo prej dež k sta šla nekam .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
18.7.2009 13:17:27   
sonček85
rižkoo:hvala za glasekuser posted image
rižkoo:jaz te  bom pa po ritki,če sem ti rekla da ti bom jaz dala weledino olje za presredek k mi ga je škoda stran vršt.:(
user posted image a SI GA ŽE KAJ UPORABLJALA ,ČENE Ga še lahko neseš pa zamenjaš,no če želiš.Čene pa a ga katera druga potrebuje.
Ja NKD pa tudi mene čist prvzame in bi kr vse pokupla.

Kaj dobrega skuhaj,mene pa danes dragi pelje v meka po 2m ,mmmmmmmm bom jedla novi sendvič.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
18.7.2009 13:34:45   
Anonimen
Sonček85, oooo šit sm pozabila user posted image OPROSTI, ga bom zamenjala....user posted image Bom pa si kej drugega vzela.....
Še kšn glas... bi mu dala... pa ne gre. user posted image
Čuvi oljčka... Aja... a je kej novga za Lumpijeve pikice...?? Zgleda, da nimam sreče. No vseeno bom kupla.user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2629
18.7.2009 13:36:12   
Anonimen
Evo vam mojga bušija....user posted image
27t 5d... uuu smo že delečč..

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2630
18.7.2009 13:46:03   
sonček85
hvala še 1x za glasek,Glasuješ lahko 1x na danuser posted image
Ja olje pa čuvam in ga dobiš v ponedeljekuser posted image
postelja:evo urejeno sem se zdle zmenla in lahko greva v ponedlejek ponjo k bom kartico dobila:)Ti pojdi jo dat samo na stran danes če jo imajo in jo dvignešš v pon.user posted image user posted image user posted image
Kako je lepi bušiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
18.7.2009 14:29:08   
malaMravljica
2x sem ze vse napisala, pa mi vedno vse zbrise. Pa sploh nic nesramnega nisem napisala nooo.. Sam Soncek, tebi glede teme tasca, user posted image user posted image user posted image   kaj, saj nisem sploh nic komentirala user posted image user posted image

Rizkoo, tebi pa glede  mazanje presredka. Saj si prebrala kaj pise na navodilih a ne. Mazat se zacne sele tam nekje v 37 tednu se mi zdi.  Caj iz malinovih listov pa ne poslijat, ga ze imam. Sem nabavla tega in caj od Welede za dojenje. Ja, cist sem padla v temo bejbi.

Sam neki mi pa ni jasno. Na slovenskih seznamih za dojencka povsod pise, da se rabi tudi  Bepanthen za mazanje prsi, jaz ga pa ne najdem. Od te znamke najdem sam kremce za dojencka, nic za mamico. Ve katera kaj pise gor na skatlci.

Pa se moj trebuh, 2 dni nazaj. Se mi zdi, da sem celo prehitela Rizkoo user posted image user posted image user posted image

user posted image   29t5d

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
18.7.2009 16:25:38   
Anonimen
Oooo MM ma končno maš trebuščkaaaaaaaa....... Zdej se pa res vidi pa veš, da si že skor na koncu... Me prehitevaš točno 2 tedna in čas bi že bil, da me v trebuščku res prehitiš, moj je ogrooooomen na meni. user posted image
NE, presredka si še ne mislim mazat, nič bat. Hočem pa bit v stanju pripravljenosti. user posted image Ko bom šla na dopust, se mi bo kr zmešal, ko bom šopat začela. Za Bepanten..., nism vidla na seznamih, da bi se ga full posebej omenjalo. Pa ne rabiš.., tok je drugih firm in so ok. Če boš pa rabla, ti pa pošljem sam da ugotovim kater je. Ni mi pa znano. Veš kaj?? Ti si tko en cool človeček, da prv upam, da rodim na tvoj r.d. user posted image Pol ne boš nikol pozabla na mojga Liama.user posted image

Sonček85, a si zrihtaaaaaaaaaallllaaaaaaa, ma si carica, veš?! Res si! Bom šla pol dol jim zatežit al bom pa prej po tel. poskusla, sm tak lenuh po kosilčku.
Ooo pa za olje bom tud zruhtala, sej maš prav. Škoda ga je. Tud un čajček tvoj sm spila... Škoda vržt.

Uf, sva se pa napokala z mojim. Sm nardila piščančje zrezke s sirom in piščančjo šunko, pa polnozrnate testenine z grahom in pa bučke... mmmmmmmm... vse je šlo!!!user posted image

Zdej je pa spppet tko lep sonček zuni, pa sveže je in mi je to vreme prv všeč.
Se bom šla mal guncat, ko perilčka zrihtam.

Neposredna povezava do sporočila: 2633
19.7.2009 10:08:39   
sonček85
mm:user posted image user posted image user posted image drugič klikni samo na miški desno tipko in klikni na nazaj in si tam kjer si prej pisala potem pa samo kopiraj in prilepi v novo okence ki si ga odprla.Tko delam jaz user posted image
bepanten kremica:je ta k ima roza črto gor.Je za ritko in za prsi .Jaz jo imam .http://www.lekarnar.com/izdelki/bepanthen-mazilo-100-g
je super.SSamo jaz jo uporabljam če ima rdečo ritko ,jo je imel do sedaj samo 2x.Druače pa uporabljam kremo za ritko z olivnim oljem ki jo kupujem v lekarni.
Za prsi ne uporabljam nič.
trebušček.je pečudovit ,
rižkoo:super in super za pojedino user posted image user posted image
Evo sem vas prišla malo pokukat ko je šel dragi ven z Aleksom ,jaz pa kuham kosilo
popoldan pa gremo na piknik k mamici.Lepo se imejte

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2634
19.7.2009 10:30:15   
Kepica83
Hej zakladki moji!
Rižkoooo in MM čestitke za čudovite trebuščke. Joj kako sta lepa. In res zgledata oba zelo negovana. Mater kak imata obe lepo kožo.user posted image user posted image user posted image čudoviti ste vsi štirje user posted image .

Tak tast in tašča sta od petka dalje na morju. Sem požrla velik knedelj in šla v petek z mojim, ko ju je pelal na avtobus. Sta me oba tak vlačila, pa lupčkala in objemala ob slovesu da so me solze oblile ko sta se odpeljalauser posted image . Še sama nevem zakaj. Evo snaha lepo rožice zaliva, mačke krmi....user posted image . Ni da ni user posted image user posted image . No midva z dragim sma po zelooo dolgem času bila včeraj v kinu.. Šla sma gledat ICE AGEuser posted image . Od kar imava Leeja ne grema nikamor. Veste da je mogoče pri prvem bebiju moralo biti tak da je odšel od naju. Jaz sedaj komaj vidim od kar imava Leeja koliko je potrebne vzgoje in kompromisov. Res sma se oba v tem času veliko naučila. Zdi se mi boljše da se učima sedaj ob psičku kot pa pri otroku. Včasih jaz kaj Leeju ne dovolim pa že gre k atiju potuho iskat. Pa včasih jaz rečem tak pa tak mora prostor naredit pa se moj vmeša pa trdi drugače. In tu moreva delovat skupno. Kar prej niti pod razno nisva. Midva najinega Leeja strogo šolama. Pri njem moreva biti dosledna 100% ker drugače naju pogrunta. Ne upava reskirat da ga nebi šolala in strogo vzgajala, ker ga boma po tem morala dati vstran. Preveč trdi karakterji so ti psi. Čeprav naju mali tak obrača včaih da je groza. Uhe povesi nazaj in pogleda z črnimi knofeki (okicami) da se ti takoj zasmili. V glavnem res sma neverjetno srečna da ga imava. In komaj čakama da dobi brateca ali pa sestrico user posted image . Boljše da dobi družbo čim prej. Ker kasneje je, slabše je. Uh zdaj pa sem se razpisala. Grem zdaj malo do naših z Leejem , pol k tašči vse pošlihtat te pa se javim. Moj dela do 18:00 tak da imam kar nekaj časauser posted image .

Lupčka vsem!!!!

Aja ..... PILOTINCA MOJA kak te je lepo brati. Tudi jaz sem te neizmerno pogrešala. Dobrodošla nazaj. Upam da si pripravljena na nove borbe, skupaj z mano. Z roko v rokiuser posted image .

Lupčkaaa tudi tebi pikica moja.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
19.7.2009 16:14:46   
Nogavica
kepica, katere pasme je Lee? Pokaži kako fotko. user posted image

Jaz vam bom tudi pokazala svojega bušija, ko mi bo ratalo fotke s fotoaparata spravit na računalnik.

Mi pa zdaj našo Živo čez dan odvajamo od pleničke. Nam kar dobro uspeva zadnja dva, tri dni. Seveda jo malo podkupujemo s Kinder jajčki, da je bolj motivirana. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
19.7.2009 16:44:42   
Kepica83
Hej NOGAVICA!
Argentinska doga je. Kak lahko ene slikice sem gor pripopate? Če meni ne gre?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
19.7.2009 16:58:23   
Kepica83
Ženskice. Našega bebija si lahko pogledate v mojem albumu. user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
19.7.2009 20:14:36   
Nogavica
Joj, kepica, kako je lep! user posted image

Jaz sem čisto nora na take pasme, ampak moram priznat, da me je zdaj, ko imam otroka, strah imeti kaj takega, ker ne vem, če bi mu zaupala. Itak vem, da je vse odvisno od vzgoje, samo, bi me bilo vseeno strah, da ga kdaj kaj "piči". Ti pa verjamem, ja, da morata biti pri vzgoji res dosledna.
Krasen je, res. user posted image

Jaz bi sicer enkrat rada imela angleškega buldoga ali pa Harlekin dogo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
19.7.2009 21:38:46   
sonček85
kepica:ja zdaj k ve da je narobe naredla in da potrebuje nekoga da bo skrbel za domek,mucike
Ja nekateri res pravijo da se vzgoja začnne pri pesekih,pa da potem spoznaš če si dovolj zrel in moačn za bebija.Kako lepo da sta šla v kino ,malo si morata oddahnit in uživat sama.
Imaš pa lepe slikce Lee-ja v albumu user posted image

rižkoo:jutri te pokličem in se dobiva v CE

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
19.7.2009 21:57:06   
Anonimen
Kepica83, fajn si predelala taščo user posted image pa lepga kužija maš zelo.
Sonček85, sm ti čist pozabila sporočit, da zapakirane pojstlce v Celju nimajo. Samo razstavljeno, ki jo jst nebi mela.
Sem pa klicala v Lj. in jo imajo, mam rezervirano do srede, ker mam jutr teste za sladkorno, v torek pa ostanem doma, ker nism čist ok. Mal vročine in herpess.. user posted image Jutr se slišiva in zmeniva kako in kaj, se pa bojim, da bom morala skenslat najin zmenek zarad tvojega malega. Ni fajn, da pridm taka v bližino. Ne vem pa kaj lahko narediva za pojstlco, misliš, da bi mi lahko posodila kartici z lumpijem pa poskusim ali?? Ne vem... najbrž neka opcija je. Kaj ti misliš?

Drugač sm pa zdej s sprehoda, sm šla sama mal zluftat glavo.... Sm z mojim čissssssssst skregana. user posted image

Držte mi pestke za jutr....

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2641
20.7.2009 7:12:51   
sonček85
rižkoo:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečanje res ne bo šlo ,se bova pa samo toliko vidle da ti dam kartico ,bom uni kolegici rekla če ti jo lahko posodoi pa j jo jaz potem peljem nazaj .Te pokličem in sporočim ko pridemo ob 15h skupaj z njo.

Hejla vsem skupaj.
No se javim na hitrco ,potem pa šibamo ven na sprehod,popoldan na potep in srečanje,....

Morem pa danes pohvalit mojega sončka da je že 3 dni spal po 8h brez zizike ponoči ,danes smo pa cedlo spali 10h strnjeno in kar od 20-6hseveda tudi brez zizike

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
20.7.2009 7:41:11   
tassika
Sonček superca za tvojega malega, ej zdaj bom imela eno neumno vprašanje, a je treba dojenčka tudi ponoči previjati, ker sem prebrala, da naj bi ga na 3-4 urce kao, zdaj pa ne vem ga ponoči podojiš in če spi in ni pokakan a ga je res treba ali ne?

evo mene spet v službi, danes mi je nekam čudno v želodcu, sem na vlaku skoraj bruhala, ampak je potem svež zrak malo pomagaluser posted image  ah ja še en teden do moje MF, upam, da bo šlo hitrouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
20.7.2009 9:00:41   
malaMravljica
Kepica, ma kolk mas lepo belo bejbo user posted image   men je res lepa, sam bi me bilo pa malo strah, ce bi se podila okoli mene. CEprav moj doma je tudi en velik kosmatinc, tukaj imamo pa enga tko smotanga psa, sploh ga ne morem stet za mojega, kar nekaj je. So ga pa starsi od mojga enkrat od enih vzel, so jih uni tko nasankal, sam kaj cemo zdej.

Tassika, po moje, da ce ponoci opazis, da je za previt ga previjes. Sam to nam bodo itak vse v soli za strase povedal, vsaj upam. Jaz sem pijavljena na predporodni tecaj in upam, da bodo tam povedal tudi kaj o negi dojencka. Tukaj imajo tolk enih tecajev, pol  pa izber pravega ce upas. Sem pa vidla, da ko je dojencek star 4 mesece lahko grem na tecaj plavanja za dojencka. To bi pa rada naredila.

Rizkoo... drzim ti pesti za danes. Pa upam, da se kmalu spet pobotata s tvojim. Sej enkrat se itak moreta, ce nista prevec na bojni nogi pol pejt kar k njemu, se stisni k njemu in mu reci, da ga imas rada. Tko bi jaz naredila.

Soncek, ti si pa naspana danes a user posted image user posted image user posted image   suuuuuper!

Nogavica, tudi tebi upam, da se odvadite od plenick. Da ne bos jeseni imela dva v plenicah.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
20.7.2009 9:44:54   
pilotina
sonček85...sem danes prebrala, da lahko glasujem vsak dan...evo danes sem že

srček srčkani je mali Aleks

sem vas le preletela, ker ne utegnem

vidim lepe buškote, krasne ste punce moje user posted image

Kepica83 srček...evo me ja, tukaj bom

imam pa eno malo spremembo v tem trenutku...z dragim sva se zmenila, da bova še malo počakala na dojenčka...trenutno ni čas in ne počutiva se...tko, da...Kepica83, močno navijam zate, da bo že kmalu plusek...midva pa bova še nekaj časa počakala nanj

malaMravljica...nisem obupala, ok user posted image ...sam vem, da čas ni tapravi za naju

mava zdej projekt "gradnja hiškice"...če dragi dobi službo greva takoj na banko, da vidiva koliko kredita bova lahko dobila...in v upanju, da bo dovolj dinarčkov, bova dotrajano hiško porušila in zgradla novo

Neposredna povezava do sporočila: 2645
20.7.2009 9:48:20   
malaMravljica
Pilotinaaaaa user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
20.7.2009 9:49:00   
mariee
Dobro jutro,

jaz em pa šele danes prevzela paketek, ker me v soboto ni bilo in sem bila prav vesela, kaj vse je notri. Full dobr.

Rižkoo držim pestke za jutri, pa da bi se čimprej pozdravila user posted image

Aja, a veš, da sem jaz zdj že dva paketa tistih nalepk od medvedkov nabavla, ki si jih takrat sem gor pripopala. Men so takooooo všeč, da sem jih mogla it nabavituser posted image user posted image

Kepica lepega kuža imaš, ampak jaz bi se ga bala, ker se ful bojim psov.

Neposredna povezava do sporočila: 2647
20.7.2009 9:50:42   
mariee
Pilotina super, sem ful vesela zate user posted image user posted image  Jaz pa upam, da se bova do poroda še preselila v kakšno večje stanovanje, ampak čakava da bodo cene še padle.

< Sporočilo je popravil mariee -- 20.7.2009 9:51:07 >

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
20.7.2009 11:04:06   
pilotina
neki ne štima s seznamom user posted image ...kr vse mi zmeče nekam

< Sporočilo je popravil pilotina -- 20.7.2009 11:06:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 2649
20.7.2009 11:22:59   
kejti
Sonček hvala na skrbi, bova že nekako uredila, da bo prav, verjetno kakšna tretja varianta kasneje za sedaj pa pri meni.
Čestitam za velike bušije!
Moj je otpotoval v Bukarešto poslovno do petka. Za vikend sva na Bledu in je bilo precej mrzlo. Potem sva pa šla k njegovem sodelavcu, ki je dobil bejbija. Smo ful fajn papcali pršutka, sirčka, olivce pa čist mal caberneta sem si privoščila njami.
Sedaj pa kuhat kumare s krompirčkom.
Lep dan vsem!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.