Anonimen
|
Sonček85, glasek tudi od naju... za melega lepotca... MM, včeraj sem res ceeeel dan pohajkovala, pa me je moj možek dočakal na železniški in peljal na pravi pomarančni sokec, na sprehod.. doma sm šla pod tuš in že med tuširanjem spala. Nism uspela maila pogledat. Ga grem zdej... Bla sem v Mullerju, pleničke so 6,49 EUR. Dražje kot pri vas. Kar se malinovega čajčka tiče, ti ga kar pošljem. Mam en paketek velik... , ne kupuj tam, ker ga mam, zase bom pa že nabavla. Sm si pa včeraj kupla tud weledino olje za presredek pa 5 bodijev s kratkimi rokavčki. Taki luškani so. Danes sem šla pa k znanki v porodnišnico, je rodila punčko Hanno. Taka maalalalllaaaa je, pa tko potihem jokca pa... full lepo. Sm šla ji kupit hlače, pa majčke v NKD. Tok so lepe stvarce, pa tok se splača... Pa še eno brisačko s kapico... Je bla mami zlo vesela. Sm pa za mojo štručko kupla dekico s kapico in pa eno trenerkico. Prva zadeva v plavi barvi., pa mi je všeč Ma ta NKD mi je čist všeč. Sonček85, HVALA, ker si mi ga omenla, svetovala... MM, z masažami in vsemi zadevcami pa začnem 20. avg., ko nastopi moj dopust... , bom mela mucho časa. Twixy..., jst sm za parčkanje.. HVALA, si tko simpatično napisala. Dej, jst bi te tud spoznala, pridi v Slo., pa pridm kamor treba. Iz kerga konca Slo pa sploh si, sm pozabla. Zate sm presrečna..... , kr bodi tečna, slabotna, bodi vse... sam, da miška raste. Vse se splača za malega srčka. Uf, kar se cunj tiče pa ni šans stare hlače dat gor, sam še z H&M majčkami se lahko švercam.. , pridejo zlo prav. Pilotinca..., ja.. sam da si nazaj. Še te bom za rokavčka vlekla in še, še, še.... Ne vem kera je za sladkorno spraševala..., sm lena it gor gledat Nogavica mogoče?? No... v 24t sem šla. Vzela mi je kri..pol sm spila 50g glukoze v 4dcl vode. Počakala 1h in mi je vzela kri, pa sm šla. Čez 2 tedna sm pa dobila priporočeno pošto z napotnico, da naj grem k diabetologu zaradi zelo povišanega cukra. Sem šla 29.6. ob 7:00. So me piknl, potem sem dobila rezultate čez 1h... pa sm mogla spit 70g glukoze v 2 dcl vode. Bljak.... in čakat 1h, dala vodo, spet čakala 1h, spet dala kri, čakala 1h, spet dala kri in vodo, spet čakala 1h, spet dala kri... čakala 2h, potem so me pa napotil jest in k diabetologu. Po diabetologu sm mogla na predavanja o prehrani. Ker je bla sumničava in rekla, da znajo bit lažno pozitivni rezultati me je dala na dieto do 20. jul., kjer bova vse še enkrat ponovili... in potem bom vidla kako in kaj. Če bo OK, grem na TORTO, če ne bo ok, dobim inzulinske inekcije do poroda. Tko... MAŠKA, vse bo ok, ne skrbi. Jst sm tud vsa polna herpesov na ustnici, vročino sm mela, kiham, kašljam... pa zdravniku sploh nism šla. Ne skrbi, naši bebiti so zelooo zaščiteni.. Grem kuhat kosilo..
|