malaMravljica
|
Tassika, ma seveda da se ti smejim sedaj, sam se smejim cist vsemu kar si sedaj nazadnje napisala kako si redkobesedna z dojenckom. Glej, v trebuhu imas puncko in ti povem kaj ji lahko poves. Zjutraj vsatanes in reces: Dobro jutro bejba, dovolj sva spale, greva se pedenat v kopalnco. " Pol pa iseta kaj bos oblekla in ji zraven razlagas, da ti to in to in to ne stoji lepo, to je pa tko sexy. Pol lahko recimo anredis pavzo in ji reces, da mora malo spat, ker pac dojencki morajo spat. Pol ko se peljes v sluzbo je super, ker imas nekoga v avtu, ki mu razlagas kolk butasto vsi vozijo pa poves se kam bosta cez apr let hodile sopingirat. MA daj, full se lahko zgovarjas z dojenckom v trebuhu. Pa jaz, ki morem obasno se vse v dveh jezikih povedat. Strij ne isci, ce jih se nimas. Jaz sem tudi imela obdobje, ko sem jih ze kar videla, pa se sedaj nimam nobene. Prividi pac. Popek pa upaj, da ne pride ven, mogoce ne bo. Moj je sedaj sumljivo raven, ampak vcasih gre pa tako lepo notri, to ko lezim in verjetn ce se nisem prevec najedla. Takrat imam pol prav upanje, da ne pride ven, drugac je sedaj pa ze zravnen s povrsino trebuha. Sem se pa vdala v usodo, do konca imam se 11 tednov se mi zdi in kaj, ce mi pride vn in bo 11 tednov grdo za videt mi je pa tudi vseeno. Ma bom imela vsaj razlog, da si tist lep nosecniski pasek za okoli trebuha kupim, a ves, pol bi to nosila in se neb vidlo cez, no tko milsim vsaj. Sedaj pa rabim pomoc. Morem sama mal skicirat kaj hocem imet v sobici, pa velikosti lahko sama povem. Za previjalno ne vem kolk visoko naredit. Sem razmisljala 95 cm, pol nimam rok prevec dol, pa ne prevec gor. Jaz sem visoka drugace 168. Kolk mate pa ostale visoke previjalne. Pa se nekaj ne vem, kaj previjalna povrsina je verjetn vecja od previjalne podlage??? Da imam zraven se mal prostora za kaj odlozit? Joj no, sedaj lahko svoje zelje povem pa ne vem kako hocem imet Punce, ta nasa otroska sobica je velika 247 x 356 cm. Saj je kar ok a ne, se mi je vedno zdela tolk majhna. Kje se dobimo boste pa ljubljancanke povedale. JAz bom ze nekako nasla. Se vedno nimam navi s Slovenijo gor tko da bom po lastnem obcutku vas nasla.
|