PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga nekej razmišljam, da bi jo začela navajat na spanje v postlejici NE v košari pa ne vem če mam dovolj energije za to, ker VEM, da bo joka na kubik, ne na kvadrat in da se bom 3x na dan matrala, da zaspi VSAJ eno uro Po drugi strani pa ne vem a ma smisel ...sej pač spi v košari kaj zdej ... Jaz sem ga na posteljico pričela navajat tako, da sem ga polagala vanjo, ko je bil čisto buden, da se je navadil okolja, pa vrtiljak sem mu naštimala in ga je gledal. Se je hitro navadil in potem tudi s spanjem ni bilo problema. Sedaj je kvečjemu problem s tem, da najraje spi v svoji posteljici. In če ga "mučimo" kje drugje, je ves tečen, ko ga dam v posteljico, pogleda vrtiljak, pa na steni nalepko tigrčka, se prav na glas zasmeji in v šusu zaspi. IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 no, mi smo ga navadili ko je imel 3 mesece - pa se mi zdi tako bolje....kaj pa ko preraste košaro??? Naš jo je ravno te dni in bi ga itak morali navadit. Pa ti povem, da ni bilo hudega z navajanjem....so pa dnevi, ko noče in noče zaspat in so drugi dnevi, ko ga dam ko zazeha v posteljo (čez dan) in se igra s svojo visečo igračko in enim medvedkom, ki ga ima, pa sam zaspi ČE MENE VPRAŠAŠ - SE SPLAČA, tudi če bo par dni kriza najprej....se obrestuje Sva se ravnokar z mojim odločila, d ajo navadiva na posteljico - čez dan jo bom uspavala jaz, zvečer pa moj Zvečer je itak manj problemov, je kr navajena, ker vedno pač spi v svoji postlejici, tako da bo mojimel manj dela Čez dan je pa bil problem, da je navajena spat v košari od vozička, ker sva zandjih nekaj mesecev ble non stop na terenu in po trgovinah zaradi hiške in je pač vedno valda spala v vozičku in se je navadila. Zdaj smo z nakupi pri koncu in lahko lepo umirjeno ostajava doma :) Home sweet home :) Tako ja, jutri začnem navajat ...