|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
7.4.2009 18:11:19   
PikicaStonoga
Ma dej jaz sme bl apo tistem še 2x zunaj pred blokom je fajn vetrček pihal, sem se mal ohladila ja ...poletje ojoj ..sam če smo ga lani preživele in to noseče, bomo tud leto ...

no kje ste vse? Jaz bi mal čvekala ...mojga še en čas ne bo user posted image  Tijana je pa lih zapančala pa mam čas ...stanovanje sem že spucala včerej pa danes zjutraj, ostal mi je še hladilnik se mi ga pa zdej ne da, bom jutri ....

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 226
7.4.2009 18:17:56   
Pšemek
Jaz se že pd petka spravljam eno okno spucat, pa mi nikakor ne uspe. Tri sem že pred mesecem, do tega pa nisem mogla, ker je bil "zagrajen" z Nejkino posteljo, pa nisem mogla do njega. Zdej smo jo pa preselil, pa kar ne najdem časa, da bi ga spucala. Pa kje je še vseh 9 strešnih user posted image . Zgleda se me loteva spomladanska utrujenost. Al je pa to samo izgovor.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 227
7.4.2009 18:34:03   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Jaz se že pd petka spravljam eno okno spucat, pa mi nikakor ne uspe. Tri sem že pred mesecem, do tega pa nisem mogla, ker je bil "zagrajen" z Nejkino posteljo, pa nisem mogla do njega. Zdej smo jo pa preselil, pa kar ne najdem časa, da bi ga spucala. Pa kje je še vseh 9 strešnih user posted image . Zgleda se me loteva spomladanska utrujenost. Al je pa to samo izgovor.

Misliš rečt, ne vzameš si časa ...user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 228
7.4.2009 18:35:43   
PikicaStonoga
Jaz mam pa danes sladkarije za večerjo, pa NIČ sladkega doma user posted image user posted image user posted image  sem preden sem začela hujšat pojedla vse zaloge in potme nisme nič kupovala user posted image user posted image user posted image  a jemoćno kake palačinke na dom naročit? tko k pico recimo? kok se mi jih lušta ...sej bi si jih spekla, sam z marmelado niso tok dobre k z evrokremom, evrokrema pa tud nimamuser posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 229
7.4.2009 18:39:19   
Pšemek
Lucka, ko si mi poslala sms smo se ravno poslavljale. Škoda, da ti ni uspelo priti, verjamem pa, da sta ravno tako uživala.

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 230
7.4.2009 18:41:12   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Jaz mam pa danes sladkarije za večerjo, pa NIČ sladkega doma user posted image user posted image user posted image  sem preden sem začela hujšat pojedla vse zaloge in potme nisme nič kupovala user posted image user posted image user posted image  a jemoćno kake palačinke na dom naročit? tko k pico recimo? kok se mi jih lušta ...sej bi si jih spekla, sam z marmelado niso tok dobre k z evrokremom, evrokrema pa tud nimamuser posted image user posted image user posted image

Mislim, da se da... poglej tole: http://www.pizzafonsalamon.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=46

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 231
7.4.2009 18:46:10   
PikicaStonoga

Mislim, da se da... poglej tole: http://www.pizzafonsalamon.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=46

joj pšemek jaz sme pa iz medvod to je pa za LJ tu dpiše dostava po LJ :( kr neki ...kje jaz živim ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 232
7.4.2009 18:46:43   
Pšemek

Misliš rečt, ne vzameš si časa ...user posted image

Ma prav ne da se mi, če po pravici povem user posted image . Sem imela namen to pomlad tudi generalko stanovanje pospravit, pa se mi ne da. Sem našla izgovor, da sej smo se šele septembra vselili, pa še ni treba generalke... In sem jo pristavila za eno leto user posted image  user posted image  user posted image .

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 233
7.4.2009 18:47:36   
Pšemek

joj pšemek jaz sme pa iz medvod to je pa za LJ tu dpiše dostava po LJ :( kr neki ...kje jaz živim ;)

A na vašem koncu ni nobenega ponudnika?

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 234
7.4.2009 18:54:33   
PikicaStonoga

A na vašem koncu ni nobenega ponudnika?

je ena picerija pa ne vem kaj majo od sladkega bom prav poklicala

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 235
7.4.2009 18:55:20   
PikicaStonoga
mah samo pice pa solate dostavljajo

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 236
7.4.2009 19:00:57   
Pšemek

mah samo pice pa solate dostavljajo

Joj, to mora biti pa res grozno, da lahko ješ, ampak nimaš kaj...

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 237
7.4.2009 19:39:54   
jolly123

Še dobro da sem tako napokana sladoleda da me tole nič ne gane user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 238
7.4.2009 19:42:27   
jolly123
No naše dete je šlo spat, upam da ga to noč ne bo preveč napenjalo, ker se mu je uspelo konkretno pokakat pred spanjem. Sicer pa imam na sumu Aptamil, da ga napenja. Namreč tale dvojkica se mi zdi tako penasta, malo obrneš flaško okoli pa rata sama pena od mleka. user posted image  user posted image Ne vem kako se temu izognit user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 239
7.4.2009 19:51:30   
laknerš
Jolly a ti pol prideš jutri ali ne? Kdaj pa?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 240
7.4.2009 20:47:05   
gogabojan
Kuku jaz sem tu.

Dan je bil odličen spet.

Smo tepihe vrgli v smeti. Bomo meli sam laminat. Smo mal preventivno to naredili.
Ko smo bili na alergijskih testih, je rekla, da če je na jajca, da se lahko kasneje sprevrže v prah in pršice.

Pa sva se z mojim odločila bolje preprečiti kot pa zdraviti.

Kje pa je IRAIRA????? Jo kar mal pogrešam. IRAIRAAAAAAAAAAAAA grevi na koffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............................... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jolly ne sekiri se zarad vrtca. Lahko pa te mali preseneti, pa bo z veseljem hodil v vrtec. Saj veš družba je pač družba. Se spomnim Bojana, ta je bil nor na vrtec. Začel jokati ko je moral domov stran od prjatlov.user posted image user posted image user posted image

Pikica100noga upam da si se fajn posladkalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 241
7.4.2009 21:38:17   
PikicaStonoga
kukuc kje pa ste vse? kakšno zatišje ...
itak da sem jedla palačinke, sem našla eno picerijo in restavracijo v sosednji vasi, ki dostavlja vse :)

kako ste? za mano je tud en lep dan, samo sem tok utrujena, najbrž bo tole sonce kr naenkrat tok toplo,pa mi je čez dan vroče, zvečer pa utrujena za znoret.

zdele sam še postlo raztegnem pa grem spat ...pa možeka še počakam je odpelu nazaj v LJ eno poslovno partnerko iz nemčije, je bila pri nama na obisku, smo naročili domov za jest. Ponavadi ko je prihajala, smo hodili kr skupi na večerje, zdej
ko mamo pa dojenčka, je pa prišla do naju, je rekla, da bi rada da smo vsi skupi kot vedno :) luštno sem mal obnovila smvojo angleščino user posted image user posted image user posted image  ma bi res rabla mal ko nč ne uporabljam obm čist pozabila user posted image user posted image  ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 242
7.4.2009 21:45:05   
gogabojan
Res tu je pa ratalo pravo zatišje. user posted image user posted image user posted image

Saj je prav, to pomeni, da se cartate z možekiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pikica, jaz sem tudi fulllll utrujena zvečer, bi sam dol padla. Al kaj, ko mi ni za spati. Za compom pa mi lezejo oči skupaj.

Dopoldne če sem vzunaj je odlično, vse dokler ne pridem gor in ne pojem kosila ali pač popold. malico. Takrat pa me že začne vleči v pojstlo. Ko pa pojemo večerjo, sem pa mortus... user posted image user posted image user posted image

Čakam da se moj dragi zmisli iti dol z računalnika, da lahko kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 243
7.4.2009 22:05:12   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Pikica, jaz sem tudi fulllll utrujena zvečer, bi sam dol padla. Al kaj, ko mi ni za spati. Za compom pa mi lezejo oči skupaj.

to se tebi samozdi da ne morš zaspat ...pejt spat pa tud če boš eno urov  zrak gledala, slej ko prej boš zaspala ...če boš pa ostala na računalniku se boš pa zbrihtala in boš še težje zaspala .... 

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 244
7.4.2009 22:07:04   
PikicaStonoga
Info za tiste, k mate v bližnji prihodnosti namen it na Gradiško jezero:

9. maja se bo tam dogajalo - tradicionalni tek okol jezera - lahk greste laufat user posted image user posted image user posted image  drugače se pa takrat izognete, ker zna bit gužva ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 245
7.4.2009 22:14:04   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Včeraj sva imela 3. cepljenje, pregled pri zobozdravniku in laboratorij (kri). Kar se tiče testa, ni bil nič kaj priden, saj je vzel le eno kocko v roke, sestra pa je hotela, da si kocko poda iz roke v roko in vzame še drugo kocko. Potem ni hotel pobrati rozine, nazadnje se ni hotel usesti, vmes pa je namesto rdeče volne opazoval prstane na roki med. sestre. Skratka, nič od nič. Edino pediatrinjo je potegnil k sebi, da smo se pra lepo nasmejali user posted image   

Ja koliko ima pa že zob, da je imel pregled pri zobozdravniku? Kako pa to sploh izgleda? 

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 246
7.4.2009 22:16:43   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

aja, tejčika, moj poje okoli 200 ml kašice zvečer. To jemljem kot samostojni obrok (čeprav ga potem čez kako uro še podojim in gre spat).
Zelenjave pa poje zdaj okoli 50 ml.

dream, jaz imam mojega na tem soncu samo s trakom na glavi, v bodiju in majčki z dolgimi rokavi. Če ne piha, mu ne oblečem niti jopice. Saj sem že jaz v kratkih rokavih!

Jaz mu pa v tej vročini tudi traka ne dam. Že tako ni nikoli maral preveč stvari na glavi, če pa malo bolj zapiha, mu dam pa eno tanko bombažno kapico gor.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 247
7.4.2009 22:22:59   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Da vam samo povem kakšnega brezveznega p. ima Neli. Pri 6m ne pregleda nič- ne kri, ne vodo, kaj da bi sposobnosti pogledal. Sem vprašala sestro, če preveri kaj- itak da ne.user posted image  Potem sem mu sama rekla naj da vodo kotrolirat zaradi urinskega refluksa- mora na 3 mesece- pa na oli sem ga opozorila da škili.
Na mizi se je nekaj tresla- je rekel a naj vam dam za nevrologauser posted image , mislim za znort. Sem bla hitro na vrsti, zdajle je blo pa ziher vsaj 8 dojenčkov za mano, pol si predstavljate zakaj ne dela kontrole??

Pri nas Nikiju pri pregledu pri 6. mesecu tudi niso vzeli krvi, pa si je pediatrinja vzela kar nekaj časa za pregled. Je rekla, da kri pregledajo pri 9. mesecih, sedaj so pa le urin in je bil bp.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 248
7.4.2009 22:33:45   
irma78
Ja a ste že vse v postelje popadale, da se moram spet sama s sabo pogovarjat??? Hudobne ste, saj veste da se jaz ne maram sama s sabo menit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No mi smo šli pa potem popoldne še zavarovanje za moj novi avto sklenit, pa v HM po supergice in kapico za Nikija potem pa še na kofi k svakinji. Ta kofi se je potem sprevrgel v vecerjo in smo se spet privlekli domov malo pred 21. uro, tako da sem spet preživela en lep dan.

Jutri si pa mislim vzeti dopoldne bolj na easy in bova z malim bolj na terasi lenarila - seveda če ga bom prepričala v to, popoldne gremo pa po avto. Seveda pod pogojem, da bo sel moj dragi lahko ob normalni uri iz službe.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 249
7.4.2009 22:35:20   
gogabojan
Evo mene nazaj.

Uffffffffff je pasu en fajn živalski user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica100noga. Če pa ležim eno uro v pojstli, bodi prepričana da bom še bolj živčna, ker moj takoj ko zaspi začne SMRČATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. Obliže sem kupila, vendar ne hasnejo, ker smrči čez usta potem. Pa se še huje sliši. Zgleda ma mandeljne al grlo mal bolj zatečeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Al pa si je obliž dol dal, ker ga v temi glih ne gledam. Pa ga nateram nato ko mam že vsega dosti, da gre kontra spat. Pa potem zaspim kot top od vonjav njegovih nog user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (saj vem da je gnusno napisano, mal heca no, čeprav čudn hec user posted image user posted image user posted image user posted image ), ojoj sem zdaj to zakomplicirala.

Mi tudi ne nosimo kapic al pa trakca. No ko prideva ven že, čez neki časa, pa mu kar dam dol. Je mel danes trakec, ko pa sem mu dala dol trakec, je bil čist prešvican za vratom. Bošček.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?