|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
7.4.2009 23:28:32   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Prvega kjomarja sem letos ubila že februarja, tako da mi raje ne govori o tej nadlogi...

Tole od blata je pa res zanimivo... Hmmm...

jaz tud ne bi vedela to prvič slišim..............nimam pojam kaj bi bilo

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 276
7.4.2009 23:31:57   
janja 27
sem se odločla da ne bom dajala več seznamčkov o mesečnikih za tiste k z nami ne čvekajo več..mi je brez veze................itak se mame niso oglasle že mesece, al pa sam enkrat in konecuser posted image

ma sem smotkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 277
7.4.2009 23:32:37   
irma78
sem za nekaj časa odložila delo na RRju, kot ste opazile.

Se je moj dragi končno odločil, da je sušnega obdobja konec in smo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  na veliko. Je pasalo kot sto user posted image .

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 278
7.4.2009 23:33:47   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

Prvega kjomarja sem letos ubila že februarja, tako da mi raje ne govori o tej nadlogi...

Tole od blata je pa res zanimivo... Hmmm...

jaz tud ne bi vedela to prvič slišim..............nimam pojam kaj bi bilo

P je delal popoldne. Dopoldne pa se je to zgodilo. Ko pa sem nameravala P poklicati, je pa mel blato že OK. Sem pa rekla, da če bi se čudno počutil, oz. bil tečkast, bi ga takoj pelala h P.

Morda pa je pojedel preveč mleka mojega. Oz. bolj vodenega. K sm mela joškice takooooooooooooooooooooo nabite da sem sam čakala da se mi priklopi.

Dobrodošla janja.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 279
7.4.2009 23:35:17   
gogabojan

sem se odločla da ne bom dajala več seznamčkov o mesečnikih za tiste k z nami ne čvekajo več..mi je brez veze................itak se mame niso oglasle že mesece, al pa sam enkrat in konecuser posted image

ma sem smotkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisi smotka.

Saj če bi jim bilo, bi se vsaj enkrat na mesec javile pa se ne. Tako da, če mene vprašaš si se edino prav odločila. Če pa se javijo, pa jih itak lahko spet dopišeš zraven.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 280
7.4.2009 23:35:23   
irma78

Dejte me v rit brcnit, da bom bolj pogumna glede tega, da Maticu ni treba dajat kapice ali traku, če ne piha! Se vidi, da je to moj 1. otrok in da sem tolk v letih, da se mogoče celo pretirano bojim zanj! user posted image  

Niki je tudi moj prvi otrok, pa tudi moja leta niso ravno rosna - sem med najstarejšimi tukaj gor, pa sem dokaj flegmatična in nde kompliciram preveč, kar se user posted image  tiče. Mogoče me bo to še kdaj teplo - upam da ne. So me pa danes punce v Tivoliju podučile, da žabic pa Nikiju res ni treba več gor dajat in evo ti ga na, ko smo šli popoldne na okrog je bil brez žabic, samo v nogavičkah in supergicah, pa je imel čisto tople nogice.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 281
7.4.2009 23:36:52   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Se je moj dragi končno odločil, da je sušnega obdobja konec in smo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  na veliko. Je pasalo kot sto user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no vidiš. pa je še bolj pasalo, ker sta si zaželela drug drugega.

Pa sama pohota te je bila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 282
7.4.2009 23:37:09   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Gogabojan hvala za odgovor - sicer pa je bilo pri nas danes 27°C user posted image  Verjemite, da sem se zunaj skoraj stopila!!! Še dobro, da je vsake tolk časa precej zapihalo, da sem se malo ohladila...

PikicaStonoga po mojem možek od Goge potrebuje več spanja in gre zato prej v posteljo... (sej veš, ženska zvečer dobi energijo s user posted image , njen možek jo pa izgubi) user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja moj dragi je pa kot medvedek. Sam spal bi. Njemu je spanje vladar sveta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ko le nebi smrčal, nebi mela ni proti. Tak pa sem čist nervozna, če želi kdaj mal popoldne spati. Pa se potem, ko spi popoldne že dve uri tako skregava, ker on se noče zbuditi.

Je bolj zaspane sorte. user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj je tudi take zaspane sorte.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 283
7.4.2009 23:38:23   
janja 27

bravo bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 284
7.4.2009 23:42:45   
irma78
Pa še nekaj začenjam počasi ugotavljat. Da očitno mojemu Nikiju vse manj paše moje mleko. Sem ga popoldne hotela podojiti, no GO. Pa bi moral biti lačen, ker je od zadnjega hranjenja minilo 4 ure. Mu potem dam moje načrpano mleko po flaški, osto no go. In potem poizkusim še z jabolčno/bananino kašico - te bi pa pojedel kolikor bi mu jo dala. Jaz res ne vem, a je to znak, da je najinega dojenja res počasi konec??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 285
7.4.2009 23:45:13   
janja 27
goga pridi na FB ti moram neki povedatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 286
7.4.2009 23:46:09   
gogabojan

Pa še nekaj začenjam počasi ugotavljat. Da očitno mojemu Nikiju vse manj paše moje mleko. Sem ga popoldne hotela podojiti, no GO. Pa bi moral biti lačen, ker je od zadnjega hranjenja minilo 4 ure. Mu potem dam moje načrpano mleko po flaški, osto no go. In potem poizkusim še z jabolčno/bananino kašico - te bi pa pojedel kolikor bi mu jo dala. Jaz res ne vem, a je to znak, da je najinega dojenja res počasi konec??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Poskušaj par dni mu še dajati svojo ciciko. Morda pa si kaj takega pojedla, da ni hotel piti. Ali pa bolj verjetno da ga dlesni matrajo zaradi zobekov, ki bodo zrastli.

Moj je med dojenjem takoooo jokal, ker ga je dlesen bolela, lačen pa tudi bil.

Al pa mu enostavno ni bilo do mleka. Jaz sem kot dojenček mleko oz. dojila do 1,5 mescev. Pri 5 mescih pa no WAY kakršnokoli mleko.

Tak da, to si vzemi z rezervo. Če ne bo hotel cicike več meti, boš pomoje opazila čez par dni. Ko ti jo bo vedno začel zavračati.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 287
7.4.2009 23:46:40   
janja 27

mogoče pa res....hmm ..al pa je mel sam tak dan.....boš vidla kaj se bo dogajalo prihodnje, jaz tud počasi uknijam sedaj dojim 4 obroke na dan..............

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 288
7.4.2009 23:47:30   
gogabojan
kaj a dobim klobase

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 289
7.4.2009 23:52:32   
irma78
Bom še nekaj dni poskušala, pa bomo videli, kaj dogaja. Jaz drugače itak dojim samo še 2krat na dan, enkrat si ga pa načrpam. Več mleka žal nimam.

Neposredna povezava do sporočila: 290
7.4.2009 23:54:45   
janja 27

kaj a dobim klobase

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si danes že dobila KLOBASO..........maš zadostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 291
7.4.2009 23:55:07   
gogabojan

Bom še nekaj dni poskušala, pa bomo videli, kaj dogaja. Jaz drugače itak dojim samo še 2krat na dan, enkrat si ga pa načrpam. Več mleka žal nimam.

Ah ne sekiraj se. Saj se bosta že pocartala tudi na drugačen način. Uno prvo mleko z fajn protitelesi, takoj po rojstvu je dobil. To je važno. Zato pravijo, da ga magari vsaj trikrat po porodu daš na ciciko, da sprejme ta protitelesa, pa četudi takoj potem ga zalivaš. To je rekla moja babica, ki me je porojevala, in kolegica od mojega. Neka mičkana Maja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smešna, ampak odlična (vsaj mislim)user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 292
7.4.2009 23:55:34   
janja 27

jaz sem dva meseca še dojila zjutraj in zvečer....tko da kr vstrajaj in bouser posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 293
7.4.2009 23:56:06   
irma78
ja saj poznaš našo Gogo. Njej nikoli ni zadosti klobas! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 294
8.4.2009 0:02:42   
gogabojan

ja saj poznaš našo Gogo. Njej nikoli ni zadosti klobas! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jp taprave ali v prenesenem pomenu
hahaha

ima slike kolin na FB, pa sem videla da delajo klobase. Ker pa sem stradala seksa, se mi je pa klobasa zaluštala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PUNCE, URA JE POLNOČ. HALOOOOOOO meni pa fullll dogaja

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 295
8.4.2009 0:03:26   
irma78
Nič Goga in Janja, itak sta samo vidve še med živimi, ura je polnoč in jaz počasi odhajam pančat. Danes je bil tako pester dan, da bom po mojem v hipu zaspala. Moj itak že drnjoha v dnevi, tako da si bom zakonsko posteljo očitno delila z Nikijem, ker sama ne bi spala in mi ga ni za prestavljat v zibko.

Lepo spita, pa se beremo verjetno spet tekom večera.

Pa mirno nočko!

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 296
8.4.2009 0:05:40   
gogabojan

Nič Goga in Janja, itak sta samo vidve še med živimi, ura je polnoč in jaz počasi odhajam pančat. Danes je bil tako pester dan, da bom po mojem v hipu zaspala. Moj itak že drnjoha v dnevi, tako da si bom zakonsko posteljo očitno delila z Nikijem, ker sama ne bi spala in mi ga ni za prestavljat v zibko.

Lepo spita, pa se beremo verjetno spet tekom večera.

Pa mirno nočko!

Lahko nočko in čawbaw

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 297
8.4.2009 0:05:58   
irma78

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jp taprave ali v prenesenem pomenu
hahaha

ima slike kolin na FB, pa sem videla da delajo klobase. Ker pa sem stradala seksa, se mi je pa klobasa zaluštala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A je to kaj novega, da se tebi ob polnoči dogaja??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti imaš itak toliko energije, da kar pokaš. Blagor tebi, jaz sem pa potem dopoldne čisto out. Ampak si ne morem pomagat - večeri so moji in takrat počnem stvari zase, ki ji čez dan ne morem.

Neposredna povezava do sporočila: 298
8.4.2009 0:09:39   
gogabojan

hahaha

A je to kaj novega, da se tebi ob polnoči dogaja??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti imaš itak toliko energije, da kar pokaš. Blagor tebi, jaz sem pa potem dopoldne čisto out. Ampak si ne morem pomagat - večeri so moji in takrat počnem stvari zase, ki ji čez dan ne morem.

Meni ponoči in dopoldne fullll dogaja. Okoli 15h pa me začne zvijati. Ob 19h pa sem spet kot prerojenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Saj bo, ko bom šla v službo. Takrat bom pa fajn prisiljena. Tak da mam še malo časa.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 299
8.4.2009 0:21:46   
Dream

Se strinjam s tabo, da jih ne daješ več na seznam. In še nekaj: za seznam hujšanja - rada bi se znebila vsaj 15 kg.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?