|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
7.4.2009 22:39:38   
gogabojan
Kuku še kdo tu???

Če vas ni da bi mal poklepetala, grem igrco igrati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 251
7.4.2009 22:41:19   
Dream
Irma 78 verjetno si spregledala,da sem že napisala, zato citiram svoj tekst. In  ne, zobkov še nima, ker je to bolj kot ne neke vrste posvet.

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

afnica mala vabila nismo dobili, samo sestra nas je poslala na pregled (imamo kar zraven, tako da nam ga niti oblačiti ni bilo potrebno), v bistvu pa je bil to samo razgovor. Zobozdravnica nam je povedala nekaj o deformacijah zaradi stekleničke in dude, pa malo o uporabi sladkorja in podobno - v bistvu nič novega, ker smo imeli v šoli za starše eno predavanje samo o ustni higieni malčkov. Sem pa včeraj podpisala izjavo in imamo problem z iskanjem zobozdravnika že rešen. Glede cepljenja ob smrkanju ne vem, pri kašlju ali driski pa user posted image  pri nas ne cepijo. Raje pokliči in vprašaj, da ne bosta zastonj hodili.

Še eno vprašanje: Kako je sedaj s tem, da se med 11. in 15. uro naj ne bi izpostavljali soncu. Je to mišljeno tako, da se user posted image  primerno zaščiti (se pravi,da je v senci) ali da se ga v tem času sploh ne vozi na sprehode? Malo me tole res bega, ker mi je škoda, da ne bi šla nič ven, po drugi strani pa se jih še ne sme mazati z zaščitno kremo? 

No, punce, mi zna katera odgovorit na vprašanje?

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 252
7.4.2009 22:41:49   
gogabojan
IRAIRA kdaj grevi na kofiiiiiiiiiiiiii????????????????????

Kam si zginla no????? Si kaj zamerila??????? Ti internet ne dela??????? A ste živi in zdravi??????? Javi se, da bomo vedele oz. bom vedela da je vse ok.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 253
7.4.2009 22:42:15   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Evo mene nazaj.

Uffffffffff je pasu en fajn živalski user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica100noga. Če pa ležim eno uro v pojstli, bodi prepričana da bom še bolj živčna, ker moj takoj ko zaspi začne SMRČATIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII. Obliže sem kupila, vendar ne hasnejo, ker smrči čez usta potem. Pa se še huje sliši. Zgleda ma mandeljne al grlo mal bolj zatečeno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Al pa si je obliž dol dal, ker ga v temi glih ne gledam. Pa ga nateram nato ko mam že vsega dosti, da gre kontra spat. Pa potem zaspim kot top od vonjav njegovih nog user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (saj vem da je gnusno napisano, mal heca no, čeprav čudn hec user posted image user posted image user posted image user posted image ), ojoj sem zdaj to zakomplicirala.

Mi tudi ne nosimo kapic al pa trakca. No ko prideva ven že, čez neki časa, pa mu kar dam dol. Je mel danes trakec, ko pa sem mu dala dol trakec, je bil čist prešvican za vratom. Bošček.

Sem že prav pogrešala tvoje poročanje o vajinem posteljnem življenju. Se mi je kar zdelo, da kaj takega počneš, ker te tako zgodaj ni bilo gor na RR. Go Goga Go!

Pri meni pa v tej smeri še vedno suša. Pravi, da ga čez dan preveč izčrpam, in potem samo še spi. Izgovori, izgovori. Si bom mogla enega ljubimca ubost, potem ko bo šla kakšna kilca dol. Hecam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

Neposredna povezava do sporočila: 254
7.4.2009 22:43:49   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: irma78

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Da vam samo povem kakšnega brezveznega p. ima Neli. Pri 6m ne pregleda nič- ne kri, ne vodo, kaj da bi sposobnosti pogledal. Sem vprašala sestro, če preveri kaj- itak da ne.user posted image  Potem sem mu sama rekla naj da vodo kotrolirat zaradi urinskega refluksa- mora na 3 mesece- pa na oli sem ga opozorila da škili.
Na mizi se je nekaj tresla- je rekel a naj vam dam za nevrologauser posted image , mislim za znort. Sem bla hitro na vrsti, zdajle je blo pa ziher vsaj 8 dojenčkov za mano, pol si predstavljate zakaj ne dela kontrole??

Pri nas Nikiju pri pregledu pri 6. mesecu tudi niso vzeli krvi, pa si je pediatrinja vzela kar nekaj časa za pregled. Je rekla, da kri pregledajo pri 9. mesecih, sedaj so pa le urin in je bil bp.

Pri nas urin pregledajo pri 5. mesecih, kri pri 6.

Sicer pa afnica mala - na tvojem mestu ne bi nič čakala 3. cepljenja pri tem P...

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 255
7.4.2009 22:46:15   
irma78

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Da vam samo povem kakšnega brezveznega p. ima Neli. Pri 6m ne pregleda nič- ne kri, ne vodo, kaj da bi sposobnosti pogledal. Sem vprašala sestro, če preveri kaj- itak da ne.user posted image  Potem sem mu sama rekla naj da vodo kotrolirat zaradi urinskega refluksa- mora na 3 mesece- pa na oli sem ga opozorila da škili.
Na mizi se je nekaj tresla- je rekel a naj vam dam za nevrologauser posted image , mislim za znort. Sem bla hitro na vrsti, zdajle je blo pa ziher vsaj 8 dojenčkov za mano, pol si predstavljate zakaj ne dela kontrole??

Pri nas Nikiju pri pregledu pri 6. mesecu tudi niso vzeli krvi, pa si je pediatrinja vzela kar nekaj časa za pregled. Je rekla, da kri pregledajo pri 9. mesecih, sedaj so pa le urin in je bil bp.

Pri nas urin pregledajo pri 5. mesecih, kri pri 6.

Sicer pa afnica mala - na tvojem mestu ne bi nič čakala 3. cepljenja pri tem P...

Očitno dela vsak pediater tako kot se mu zdi in sploh ni nobene ustaljene prakse. Potem se pa zanesi na njih.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 256
7.4.2009 22:48:28   
Dream
Še dobro, da Slovenija ni tako velika kot npr. amerika...

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 257
7.4.2009 22:49:04   
gogabojan

Irma 78 verjetno si spregledala,da sem že napisala, zato citiram svoj tekst. In  ne, zobkov še nima, ker je to bolj kot ne neke vrste posvet.

afnica mala vabila nismo dobili, samo sestra nas je poslala na pregled (imamo kar zraven, tako da nam ga niti oblačiti ni bilo potrebno), v bistvu pa je bil to samo razgovor. Zobozdravnica nam je povedala nekaj o deformacijah zaradi stekleničke in dude, pa malo o uporabi sladkorja in podobno - v bistvu nič novega, ker smo imeli v šoli za starše eno predavanje samo o ustni higieni malčkov. Sem pa včeraj podpisala izjavo in imamo problem z iskanjem zobozdravnika že rešen. Glede cepljenja ob smrkanju ne vem, pri kašlju ali driski pa user posted image  pri nas ne cepijo. Raje pokliči in vprašaj, da ne bosta zastonj hodili.

Še eno vprašanje: Kako je sedaj s tem, da se med 11. in 15. uro naj ne bi izpostavljali soncu. Je to mišljeno tako, da se user posted image  primerno zaščiti (se pravi,da je v senci) ali da se ga v tem času sploh ne vozi na sprehode? Malo me tole res bega, ker mi je škoda, da ne bi šla nič ven, po drugi strani pa se jih še ne sme mazati z zaščitno kremo? 

Lej (z mojega zornega kota), se mi zdi, da sedaj še ni tako močno sonce, da bi ga morala med temi urami skrivati. Če pa te je strah, pa daj na RTV SLO teletekst, tam pri vremenu, začnejo opozarjati, ko je UV previsok.

Jaz bom bolj začela paziti takrat, ko bom videla, da bo sonček začel že fajn pripekati. Za zdaj pa ni take panike. To je bolj takrat, ko temperatura sonca preseže 26 oz. 27 stopinj. Pred tem pa ni tako hudo.

Glede kreme. Ker še ne smejo kao nesmejo imeti kreme proti sončenju, je zelo fajn, če kupiš hladilno mazilo, in ga s tem namažeš. Kupi lekarniškega, ker je najbolj naraven, al pa od bebival - full dobra krema, le da dišiuser posted image .

Uffff sem zakomplicirala (standard kajneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ).

Kratko in jedernato: zaenkrat ti še ni treba paziti na te ure. Glej teletekst, imajo opozorila. Kremo pa lahko uporabljaš hladilno, je najboljši približek proti opeklinam. Sonček lahko mal pobarva kožice s to kremo, ni pa hudo, kot če bi bil brez.

Blablabla, bolje da utihnem preden še bolj kr neki napišemuser posted image user posted image user posted image

No, punce, mi zna katera odgovorit na vprašanje?

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 258
7.4.2009 22:49:16   
PikicaStonoga
gogabojan zakaj se pa ne zmenita da greš ti spat in on na računalnik in kot ti zaspiš, gre še on da te ne bo motilo njegovo smrčanje?

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 259
7.4.2009 22:50:20   
Dream
Dejte me v rit brcnit, da bom bolj pogumna glede tega, da Maticu ni treba dajat kapice ali traku, če ne piha! Se vidi, da je to moj 1. otrok in da sem tolk v letih, da se mogoče celo pretirano bojim zanj! user posted image  

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 260
7.4.2009 22:52:07   
PikicaStonoga

Dejte me v rit brcnit, da bom bolj pogumna glede tega, da Maticu ni treba dajat kapice ali traku, če ne piha! Se vidi, da je to moj 1. otrok in da sem tolk v letih, da se mogoče celo pretirano bojim zanj! user posted image  

Kako misliš da si v letih? Kter letnik pa si?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 261
7.4.2009 22:53:01   
PikicaStonoga
Nč zdej mam pa dost za dans grem spat!!!
NOČKO!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 262
7.4.2009 22:53:18   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

gogabojan zakaj se pa ne zmenita da greš ti spat in on na računalnik in kot ti zaspiš, gre še on da te ne bo motilo njegovo smrčanje?

Zato, ker mene potem moti vse. Od klikanja miške, do svetlobe po tv, ki se spreminja. Če pa zraven leži v temi pa prej on zaspi.

Saj bo. Jaz pravim, ko bom res tak fejst utrujena, se bom ulegla, fajn uštimala v pojstli in takoj zaspala.

Neposredna povezava do sporočila: 263
7.4.2009 22:55:09   
Dream
Gogabojan hvala za odgovor - sicer pa je bilo pri nas danes 27°C user posted image  Verjemite, da sem se zunaj skoraj stopila!!! Še dobro, da je vsake tolk časa precej zapihalo, da sem se malo ohladila...

PikicaStonoga po mojem možek od Goge potrebuje več spanja in gre zato prej v posteljo... (sej veš, ženska zvečer dobi energijo s user posted image , njen možek jo pa izgubi) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 264
7.4.2009 22:56:43   
gogabojan

Delaj tako kot se tebi zdi najbolje. Ti najbolje poznaš svojega otroka. Jaz sem videla, da je moj švicu danes pod trakcom, pa sem mu ga dala dol. Seveda pa gledam da ga oblečem v take stvari, da če bi zapihalo ali kaj, da ma jaknca al termo ali trenirka kaputco, da vsaj malo ga pokrijem po glavici.

Jaz vem, da nevm pretiravala s tem. Ampak to sem jaz. Sem zelo odgovorna. Sam če je nam vroče, kako je šele našim otrokom. Tega se moramo tudi zavedati.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 265
7.4.2009 22:59:06   
gogabojan

Gogabojan hvala za odgovor - sicer pa je bilo pri nas danes 27°C user posted image  Verjemite, da sem se zunaj skoraj stopila!!! Še dobro, da je vsake tolk časa precej zapihalo, da sem se malo ohladila...

PikicaStonoga po mojem možek od Goge potrebuje več spanja in gre zato prej v posteljo... (sej veš, ženska zvečer dobi energijo s user posted image , njen možek jo pa izgubi) user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja moj dragi je pa kot medvedek. Sam spal bi. Njemu je spanje vladar sveta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ko le nebi smrčal, nebi mela ni proti. Tak pa sem čist nervozna, če želi kdaj mal popoldne spati. Pa se potem, ko spi popoldne že dve uri tako skregava, ker on se noče zbuditi.

Je bolj zaspane sorte. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 266
7.4.2009 23:00:51   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Kako misliš da si v letih? Kter letnik pa si?

4 leta starejša od tebe...

Neposredna povezava do sporočila: 267
7.4.2009 23:04:14   
Dream

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja moj dragi je pa kot medvedek. Sam spal bi. Njemu je spanje vladar sveta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ko le nebi smrčal, nebi mela ni proti. Tak pa sem čist nervozna, če želi kdaj mal popoldne spati. Pa se potem, ko spi popoldne že dve uri tako skregava, ker on se noče zbuditi.

Je bolj zaspane sorte. user posted image user posted image user posted image user posted image

Da nisi ti zdele mojga dragega opisovala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 268
7.4.2009 23:06:50   
Dream
Glede kapic, trakov in ostalih oblačil ti dam čist prav. Pri meni se je danes prvič zgodilo, da je Matic z veseljem spil nesladan čaj. Se je točno videlo, da je bil obrok kosila GH in potem še zunaj tako vroče. Sicer pa mu ves čas preverjm pod oblačili, če je kaj poten - bi ga hitro slekla, da se mi ne bi skuhal, ampak očitno ima rad toplo.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 269
7.4.2009 23:14:28   
gogabojan

Glede kapic, trakov in ostalih oblačil ti dam čist prav. Pri meni se je danes prvič zgodilo, da je Matic z veseljem spil nesladan čaj. Se je točno videlo, da je bil obrok kosila GH in potem še zunaj tako vroče. Sicer pa mu ves čas preverjm pod oblačili, če je kaj poten - bi ga hitro slekla, da se mi ne bi skuhal, ampak očitno ima rad toplo.

Včeraj ko sva bili z Marisho na sprehodu, sem malčka vzela iz vozička. Sem slučajno rokico dala pod jaknco (ga nisem fullll oblekla, mel je prehodno jaknco tako tanko), pa je bošček bil prešvican po hrbtu. Sem ga takoj slekla. Seveda sem pazila, da nebi bil moker pa da bi pihalo. Se pač je čutilo, da je prešvican bil.

Pa ni nič hudega. Zdrav mi je še vedno. Če bi pretiravala, bi se mu do sedaj kaj poznalo.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 270
7.4.2009 23:15:38   
gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image sem se prav nasmejala zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Resno ti rečem. Mojemu sam da je spati. Morda pa on prespi še moje urice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 271
7.4.2009 23:19:25   
gogabojan
Joj še dve stvari.

Danes sem prvič letos videla in ubila KOMARJA. Sem pomivala posodo, ko vidim, da nekaj leti okoli mene. In tresk plosknem z rokami, ubijem pogledam KOMAR.   OMG kaj so že začeli pohod. Sem svojemu rekla, da morava nujno nabaviti mrežo za okna.

Druga stvar: Danes zjutraj je moj malček kaku. Ko sem ga previjala, je imel blato čisto belo, in tekoče. Kot da bi mu mlek zlila v plenico. Mi je malo steklo po previjalni.

No drugič ko je kaku, je bilo malo bolj rumeno in zeleno, kot jogurt. Tretjič ko je kaku, je bilo še bolj rumeno in malo manj tekoče, vendar vseeno smrdeče. Četrtič in petič ko je kaku, je bilo blato že normalno.

Jedu je tako kot vsak dan. ZAKAJ JE IMEL TAKO BLATO????????

Neposredna povezava do sporočila: 272
7.4.2009 23:22:13   
Dream

user posted image user posted image user posted image user posted image sem se prav nasmejala zdaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Resno ti rečem. Mojemu sam da je spati. Morda pa on prespi še moje urice. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj tudi!

Neposredna povezava do sporočila: 273
7.4.2009 23:26:25   
Dream
Prvega kjomarja sem letos ubila že februarja, tako da mi raje ne govori o tej nadlogi...

Tole od blata je pa res zanimivo... Hmmm...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 274
7.4.2009 23:27:47   
janja 27
čer

sem vedno bolj pozna mi prej ne zneseuser posted image user posted image user posted image user posted image

moj je v nočni jaz pa čekiram rr kaj ste napisale................

pa nimam nič pametnega za povedat

popoldan sem zložila skrinjo za igrače z ana teraso, bli pa smo cel dan zunaj, zvečr pa sem šla k žlahti po taščo z obema ker moj gre v nočno že 18.15 h ....dala sem jih spat, pospravla kuhno, sala prat temne cunje in še prej vse bunde, da jih pospravim..................nč pametnegauser posted image user posted image user posted image

dream glede 11 in 15 ure se strnijam z gogo..kar ti je napisala bi ti tud jazuser posted image user posted image user posted image user posted image

afnicamala - jaz bi zamenjala P takoj, neglede al si imela cepljenje al ne, ker to je pa too much..ne vem no...........

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?