afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: anmp2601 Pozdravljene, redno vas prebiram, zdaj se vam bom pa pridružila pri debatah. Sej z afnico malo še kakšno rečeva pri Domžalskih mamicah, a ne? Drugače, imamo fantka Luka, ki je danes star pol leta. Bravooo! Kar se pa tiče uvajanja goste hrane...Pri nas laufa samo sadje, ki ga naš čmrl poje kar 130ml. Zelenjave pa ni šans, razen če zmešam mal banane not. Da ne govorim o čaju al pa vodi. Že dva tedna se trudim, da vsaj malo spije. Pa noče, ne po žlički ne po flaški. Vmes sem 2 čaja kupila, ker sem mislila da mu okus ni všeč. Kako jih prepričate da kej spijejo? Tejčika29, mi mamo tud naslednjo sredo pregled in cepljenje. Lep sončen dan še naprej! anmp2601- dobrodošla pri oktobrkah , se v ponedeljek nisva spoznali, ker si bila pri p. Sem brala,da je Lukec že dober . Pa čestitke za pol leta! Ste imeli tortico? Mi je jutri ne bomo, ko ima Neli pol leta. Sem pa šla v H&M sem ji vzela tri klobučke, sem si rekla da ji bo ziher vsaj en ok, no ok je en , enega bom pa številko menjala. Tud men ni več jasno kaj punco oblečt. Danes je imela trenirko spodnji del, (brez žabic), body dolg rokav, čez mikico, spodaj pa nogavičke in copatkre. Pa v bernardiju je imela trak. Itak je skoz v naročju, je skoraj edini otrok tam(od cca 10), ki ni v vozičku. Zgled jo polna luna nekaj daje, danes je tud skoz nekaj piskala.
|