Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 0:29:24
|
|
|
|
Dream
|
No, zdej se pa tudi jaz poslavljam. Cunje sem dala sušit, druge tudi prat, torej šibam v miževo deželo. Lepo nočko vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 0:59:34
|
|
|
|
gogabojan
|
Uffff kok je že ura. Punce dobro jutro
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 7:09:10
|
|
|
|
gogabojan
|
Jutro punce. Sonček se že smeji, ptički že pojejo. je že pokonci. Danes pa novim prigodam naproti. Noč smo lepo prespali. Upam, da nebo tečko. Zadnjih štiri dni ni bil. Je bilo res lepo. Upam zdaj, ko sem ga pohvalila, da ni bil tečko (razen včeraj, ko je bil takkkk zaspan, pa ni hotel spati, ampak sem ga hitro spedenala da je zaspal) nevm obrnila situacijo. Uživajte v prelepem dopoldnevu. Se še kaj javim. lp
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 7:18:02
|
|
|
|
Pšemek
|
Dobro jutro! Mi smo pa danes imeli pestro noč. Jok ob 12h je sanjala, ob 1h sem jo priklopila, pa verjetno ne bi bilo trba, sam sem bila ful zaspana in nisem dojemala in sem jo avtomatsko priklopila. Potem pa še jok ob 5h, ko je bila pa res lačna . Vstale sva pa 6.40.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 7:28:23
|
|
|
|
afnica mala
|
Dobro jutro Neli je tud zajokala danes ob 22h, potem sem jo ob 5h šla nahranit, pa je ostala čist budna, pol je enkrat zaspala, pa ob pol šestih sem jo spet slišala, no zdaj se je pa dokončno zbudila, jo slišim ko čeblja v postejici. Ponoči je imela nekaj zamašen nosek, je morala prav pavzo naredit med hranjenjem, da se je nadihala in potem spet vlekla- bogica. Ji bom zdele dala fiziološko, bomo videli kako bo. Jaz sem pa včeraj zaspala že ob 21h , danes pa upam, da tudi.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 7:36:15
|
|
|
|
laknerš
|
Dobro jutro tudi iz najine strani. Hana še spi. Smo pa imeli za razliko od drugih kar burno noč. Zaspala je ob 19.30 brez problema. Se zbudi ob 2h in jok tako kot bi jo neki zvijalo. Pa jo vzamem k sebi, pa tudi tam ni mogla zaspat. Tako sva se več kot eno uro igrali igrico Dudo vn in dudo not. Ob 3.30 sem ji dala za jest pol se je pa zgodilo. Atomska bomba v njeni plenički. Je tako streljalo in bobnelo.... Grem po stvari, da bi jo previla in ko pridem nazaj je bil drek po celi vreči. Pokakana je bila čez bodi in žabice. Še sreča da je bila v vreči da ni bilo vse po postelji. Sem vrgla lubija v zrak da sva jo šla kar stuširat saj je mela drekec še po laseh. Nato je sveže umita in preoblečena sladko zaspala in še vedno spi.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 7:39:10
|
|
|
|
coccinella
|
Dobro jutro punce! Midve sva imeli tudi včeraj pregled oz. 3. cepljenje, pregled napredka v razvoju pa tudi ne... (imava istega pediatra kot afnica mala). Ampak so jo pa stehtali in zmerili in ima 9200g in velika je 72 cm . Naslednji pregled imava 7.7. Spet se dela en lep dan, Gaja sicer se spi ampak ko se zbudi in pojeva, bova šli ven. Potem popoldne moram pa jaz iti k zobozdravniku, uufff, ampak kaj čmo tudu to je treba
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 7:43:35
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Dream Dejte me v rit brcnit, da bom bolj pogumna glede tega, da Maticu ni treba dajat kapice ali traku, če ne piha! Se vidi, da je to moj 1. otrok in da sem tolk v letih, da se mogoče celo pretirano bojim zanj! Kako misliš da si v letih? Kter letnik pa si? 4 leta starejša od tebe... ma dej to ni nobena starost!!!!!!!!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 7:46:08
|
|
|
|
laknerš
|
Kje je pa Jolly dons? Ponavadi je med prvimi.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 7:48:28
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: Dream Dejte me v rit brcnit, da bom bolj pogumna glede tega, da Maticu ni treba dajat kapice ali traku, če ne piha! Se vidi, da je to moj 1. otrok in da sem tolk v letih, da se mogoče celo pretirano bojim zanj! Niki je tudi moj prvi otrok, pa tudi moja leta niso ravno rosna - sem med najstarejšimi tukaj gor, pa sem dokaj flegmatična in nde kompliciram preveč, kar se tiče. Mogoče me bo to še kdaj teplo - upam da ne. So me pa danes punce v Tivoliju podučile, da žabic pa Nikiju res ni treba več gor dajat in evo ti ga na, ko smo šli popoldne na okrog je bil brez žabic, samo v nogavičkah in supergicah, pa je imel čisto tople nogice.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 7:53:47
|
|
|
|
Dream
|
Dobro jutro tudi z moje strani (Matic še pančka)! Včeraj popoldne ni nič spal in je bil zvečer tako sklofan, da je pojedel samo pol obroka in sem seveda pričakovala budnico že dosti prej kot ob 7h, pa mi sedaj še vedno spi IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Dobro jutro tudi iz najine strani. Hana še spi. Smo pa imeli za razliko od drugih kar burno noč. Zaspala je ob 19.30 brez problema. Se zbudi ob 2h in jok tako kot bi jo neki zvijalo. Pa jo vzamem k sebi, pa tudi tam ni mogla zaspat. Tako sva se več kot eno uro igrali igrico Dudo vn in dudo not. Ob 3.30 sem ji dala za jest pol se je pa zgodilo. Atomska bomba v njeni plenički. Je tako streljalo in bobnelo.... Grem po stvari, da bi jo previla in ko pridem nazaj je bil drek po celi vreči. Pokakana je bila čez bodi in žabice. Še sreča da je bila v vreči da ni bilo vse po postelji. Sem vrgla lubija v zrak da sva jo šla kar stuširat saj je mela drekec še po laseh. Nato je sveže umita in preoblečena sladko zaspala in še vedno spi. Mislim, tole je pa res hudo! Si sploh ne moremo predstavljati, kolk naše malčke zvija, da ne morejo spat in se potem takole pokakajo, kajne? Me pa mislimo, da tečkajo kar nekaj brez veze... Jaz sem za primere, da se slučajno kaj takega zgodi, kupila podlogo, ki jo imam pod rjuho - na eni strani je bombažna, na drugi plastificirana. Škoda, da pride do jogija, čeprav ima pralno prevleko. Boga revica Hana, resnično!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 7:56:09
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Dream Dejte me v rit brcnit, da bom bolj pogumna glede tega, da Maticu ni treba dajat kapice ali traku, če ne piha! Se vidi, da je to moj 1. otrok in da sem tolk v letih, da se mogoče celo pretirano bojim zanj! Kako misliš da si v letih? Kter letnik pa si? 4 leta starejša od tebe... ma dej to ni nobena starost!!!!!!!! Boš pol povedala, ko boš v mojih letih, ko te bo povsod neki špilalo, trgalo, cukalo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 7:57:10
|
|
|
|
afnica mala
|
Še naše mere 6900g, zmerila je pa ni , v treh tednih je dobila 500g , ampak je doma pol 2x ful kakala- ziher 100g saj klicarim za novega p., sam je skoz zaseden telefon, upam, da še velja. Saj pravijo naš p. je ok, če imaš zdravega dojenčka, Neli ima zaradi ledvičk več ostalih težav. a katera ve kolk časa se čaka na Metelkovi za okulista za dojenčka?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 8:05:37
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala Še naše mere 6900g, zmerila je pa ni , v treh tednih je dobila 500g , ampak je doma pol 2x ful kakala- ziher 100g saj klicarim za novega p., sam je skoz zaseden telefon, upam, da še velja. Saj pravijo naš p. je ok, če imaš zdravega dojenčka, Neli ima zaradi ledvičk več ostalih težav. a katera ve kolk časa se čaka na Metelkovi za okulista za dojenčka? Odvisno od ''gužve''. Mi smo čakali dobra dva tedna. Pa ni tam (vsaj k sem jaz naročevala) odvisno ali gre za dojenčka ali otroka. Tak je vsaj meni sestra rekla.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 8:06:08
|
|
|
|
afnica mala
|
jeeee- še velja, sam da se naslednji teden cepi, pol pa grem kar tja- 3. cepljenje bo imela že pri novem p.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 8:06:53
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Dream Dejte me v rit brcnit, da bom bolj pogumna glede tega, da Maticu ni treba dajat kapice ali traku, če ne piha! Se vidi, da je to moj 1. otrok in da sem tolk v letih, da se mogoče celo pretirano bojim zanj! Kako misliš da si v letih? Kter letnik pa si? 4 leta starejša od tebe... ma dej to ni nobena starost!!!!!!!! Boš pol povedala, ko boš v mojih letih, ko te bo povsod neki špilalo, trgalo, cukalo MENE ŽE ZDAJ pa sem pod 30 Pa me suka, pa me trga, pa sem za v penzijo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 8:07:33
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala jeeee- še velja, sam da se naslednji teden cepi, pol pa grem kar tja- 3. cepljenje bo imela že pri novem p. a za novega P? H kateremu pa bosta hodili zdaj?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 8:08:32
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
laknerš ojoj za Hano, samo da je dala iz sebe, kar je blo treba in je zdaj OK! Za danes - glede na to, da se jolly nč ne javi, a bo sploh prišla danes do tebe? Če ne boš huda, bi jaz bla danes doma, bi rada mal počivala in likala,pa še v službo morm. V PON sem bila pri valli, včeraj v Tivoliju in bi rada en dan premora. Danes grem sicer v službo, samo grem peš z vozičkom in to jemljem kot sprehod ... nekej razmišljam, da bi jo začela navajat na spanje v postlejici NE v košari pa ne vem če mam dovolj energije za to, ker VEM, da bo joka na kubik, ne na kvadrat in da se bom 3x na dan matrala, da zaspi VSAJ eno uro Po drugi strani pa ne vem a ma smisel ...sej pač spi v košari kaj zdej ...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 8:25:28
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga laknerš ojoj za Hano, samo da je dala iz sebe, kar je blo treba in je zdaj OK! Za danes - glede na to, da se jolly nč ne javi, a bo sploh prišla danes do tebe? Če ne boš huda, bi jaz bla danes doma, bi rada mal počivala in likala,pa še v službo morm. V PON sem bila pri valli, včeraj v Tivoliju in bi rada en dan premora. Danes grem sicer v službo, samo grem peš z vozičkom in to jemljem kot sprehod ... nekej razmišljam, da bi jo začela navajat na spanje v postlejici NE v košari pa ne vem če mam dovolj energije za to, ker VEM, da bo joka na kubik, ne na kvadrat in da se bom 3x na dan matrala, da zaspi VSAJ eno uro Po drugi strani pa ne vem a ma smisel ...sej pač spi v košari kaj zdej ... Kar se mene tiče sploh ni panike če vaju ne bo, ker je naša Hana danes kar precej tečka.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 8:26:00
|
|
|
|
laknerš
|
Jolly zate vabilo še vedno velja!!!!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 8:26:33
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Jolly a ti pol prideš jutri ali ne? Kdaj pa? Hey sem šele zdaj prebrala, sem šla kar spat včeraj. Očitno ne pridem, ker je moj danes doma...tko da bo on Taja merkal da grem jaz po opravkih.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 8:32:59
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala jeeee- še velja, sam da se naslednji teden cepi, pol pa grem kar tja- 3. cepljenje bo imela že pri novem p. a za novega P? H kateremu pa bosta hodili zdaj? Klemenčičevi
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 8:38:20
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Kje je pa Jolly dons? Ponavadi je med prvimi. Desc je doma pa je okupiral računalnik Grem mu zdaj tamlga naštimat da ga pelje malo ven. Mi smo mel spet stokanje od 4-ih naprej....eh....sej ne vem več...bo že enkrta bolje al kaj? Mogoče bom samo jaz prej pregorela.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 8:46:22
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: laknerš Jolly a ti pol prideš jutri ali ne? Kdaj pa? Hey sem šele zdaj prebrala, sem šla kar spat včeraj. Očitno ne pridem, ker je moj danes doma...tko da bo on Taja merkal da grem jaz po opravkih. OK pol pa drugič.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 9:05:45
|
|
|
|
čebelka77
|
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala jeeee- še velja, sam da se naslednji teden cepi, pol pa grem kar tja- 3. cepljenje bo imela že pri novem p. a za novega P? H kateremu pa bosta hodili zdaj? Klemenčičevi Klemenčičeva je zakon! smo ful zadovolnji z njo, je imela že Ažbeta.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?