|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
17.6.2009 15:33:37   
sasy20
Dan,
mam čas ko čakam da MM pride in pojemo kosilo.

Nik spančka in HB je začel jesti in piti tako da se je stanje umirilo in gre počasi na bolje. user posted image  za kapljice....

Majček čestitke za nečaka in verjamem da si se raznežla ob pogledu na to malo bitje....tudi jaz se ko vidim male ckurčke....
RS ja res je da so babice in dedki velko bol popustljivi kot jaz in MM pri Niku, samo sem ful vesela in hvaležna da ga bojo meli na morčku in da si nabere novih moči za september.
Tebi pa želim da boš uspešno premagala tole preizkušnjo s službo in da se ti bo čimprej pokazala nova pot na kateri boš uspešna.
NiLe user posted image  za lep vikend in zlikane cune....joj mene to še vse čaka.....

....evo možek doma....grem sfiniširat kosilo....

Papa

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 776
17.6.2009 16:27:35   
resnično srečna
evo...mi2 z izo spet po 2 dneh potepanja doma...včeraj sva bili na Gorenjskem pa šivali in se zabavali z mojo babico in dedkom (Izina prababica in pradedek)...joj to je bilo veselja...Iza je cvilila od užitka, ko se je dedi z njo igral z napihljivo žogo (doma je to misija nemogoče zaradi psa)...

na poti z Gorenjske mi je crknila zavora pri avtu...joj veste kaka vratolomna vožnja je to, ko stopiš na zavoro pa noga pade v luknjo avto pa še kar nori he he...sem cvilila kot kaka miš...pa pritiskala na pedalko, da sem se ustavila...saj potem sem dobila grif pa pripeljala do MM pa v vrtec in potem direkt na servis...ko so nas videli nabasane v avtu...pa vse premočene od vročine (no jaz sem bila tudi malo od vratolomne vožnje) so se nas kljub 16. uri usmilili in vzeli avto v hitro obdelavo...

jah kriza...spet smo bili ob 130 ojrov neplaniranih stroškov...grrr...

urico brez avtomobila smo izkoristili za kosilo v bližnji samopostrežni restavraciji pa za previjanje Ize v previjalnici kjer smo srečali ribiča Pepeta...in seveda Daša ni hotela domov dokler ni videla celega nastopa...pa dobila slikice...tako da sva avto domov iz servisa peljali sami z Izo...saj se nama tudi ne bi mudilo a kaj ko nas je doma čakal kosmatinec, ki je potreboval kosilo in lulanje...jah je hudič, ko se ti takole zgodi kaj neplaniranega...

MM je zvečer domov prišel z očetovim avtomobilom...sta z Dašo šla do babi peš...pa je njo potem vrnil mami ob dogovorjeni uri...ma se mi zdi, da se ta teden sploh nič nisva videla, ker ima vsak dan kaj popoldan...kar ne vključuje mene in Ize...hudič so tele priprave na dopust he he...

obisk pri avdiologu...eureka ženske...sva imeli spet pregled na Polikliniki...in končno normalen odnos...je bil nek nov zdravnik...ki se nama je lepo posvetil pa meni razložil...Izo pregledal nežno in z občutkom, tudi pri čiščenju sluhovodov ni jokala tako grozno kot ponavadi...ma če bi jo tale od prvič imel sploh ne bi jokala...tako je pa zajokala zaradi slabih izkušenj...potem smo dali čez vse teste od merjenja prehodnosti sluhovodov...do merjenja sluha v prostoru in nato so naju vprašali ali bi šli še na TOAED...seveda bi naj kao Iza popila sirup za uspavanje...pa sem rekla, da naj mi dajo najprej malo časa, da poskusim našo miško uspavati brez kemije...in seveda je uspelo...tako da smo naredili še to...eh...je bilo kot vedno neodzivno...

ampak potem je prišlo novo presenečenje...prvič odkar dajeva čez te teste naju je neka zdravnica poklicala k sebi...pa povedala v čem je sploh problem...Iza ima namreč nenavadno ozke sluhovode in je zato nos ušesa pot neprehodna...oz. slabo prehodna...zato morda tudi problemi s sluhom...predlagajo kontrolo čez 6 mesecev...pa veliko morja in kopanja, da se mogoče pa zadeva malo prečisti...potem bodo pa videli...če bo bolje bo ok...če pa ne naju pa po vsej verjetnosti čaka odstranitev žrelnice, da vidijo, če je v tem problem...in če tudi po tem ne bo izboljšanja to pomeni, da je to trajna okvara sluha in bo Iza dobila slušne aparatke...ampak šele, ko bo začela tvoriti stavke...torej v roku kakega leta se mi zdi...do takrat so rekli, da je brez veze jo stigmatizirati s pripomočki...

ni dobro...je pa bolje...vsaj vemo v čem je težava in kaj približno nas čaka...in seveda se bomo trudili karkoli že bo...

potepuhinji kot sva sva potem odložili paketek obljubljenega NiLe...hvala za kavo...pa obiskali našo zaposleno majčko...in jo potem na brzaka mahnili še po čevlje za v vodo v Tuš (akcija...ne za naše otročke ampak za malo večje in odrasle...cena 3,99 ojra če katera potrebuje)...pa našli sva še eno kjut tuniko za Izo (he he pa sem ravno rekla, da ji ne kupim nič več...)...

v glavnem sedaj sem doma...me pa čaka pranje, pospravljanje, počasi tudi kake priprave na počitnice...pa pes, ki rabi sprehod...ju3 bom šibala še v ex službo po neke stvari...pa na Gorenjsko, ker se moja ljuba mati stara...eh nor teden no...

v petek pa jupi...morje prihajamo...upam, da so se vremenarji zmotili in ne bo tako mrzlo in deževno kot napovedujejo...če pa bo se bomo pa pač stiskala in crkljali...

Sasy...super, da je Nik bolje...sicer pa uživajta skupaj dokler le lahko he he...

JABKA...he he se strinjam...velikokrat so starši in njihov pristop do otroka krivi za obnašanje...ali pa vzgojiteljice v vrtcu...ker taktnost in čutenje otroka se mi zdita dve zelo pomembni vrlini tistih, ki se z otroci ukvarjajo...moraš jih čutiti...vedeti kaj kdo lahko, na kakšen način iz njega lahko izvabiš naveč in s čem pri njem lahko dosežeš največ...tako da...eh nismo vsi rojeni za vse...samo kaj, ko ne veš kaj otrok prinese s seboj...včasih si je kakšnega super izposoditi za nekaj čas...pa potem misliš, da je 24/7 enako...pa ni tako...so otroci lahko zlati ali pa imajo žute minute..starši pač ne morejo reklamirati otroka...ampak se je potrebno spopasti z vsem...in če se s tem spopadeš na pravi način imaš lahko angelčka, če pa na napačnega pa se moraš družiti s hudičkom...

sem pa danes videla kako znajo biti današnji mladostniki grozni...sredi ceste odvrže papir...na opozorilo ga pobere a ko je dovolj daleč, da se počuti varnega gleda človeka v oči in ga ponovno odvrže...mi je sicer bilo, da bi sezula sandale pa zašprintala za njim...samo...eh kje so njegovi starši sedaj???...

v takem primeru se mi zdi, da bi pa froca z užitkom zlasala...ali pa mu eno primazala...sem načeloma proti nasilju...ampak pri tem ne pomagajo besede...je bilo dejanje iz žlehtnobe...in zahteva nekaj šokirajočega, da ga strezni...saj se vas večina ne bo strinjala...ampak sem videla že preveč paglavcev, ki so staršem konkretno zlezli čez glavo...

oh ja...sicer pa je teorija eno, praksa pa nekaj povsem drugega...

lepo se imejte ženskice...

pa res malo aktivacije he he...da ne bomo popolnoma zamrle...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 777
17.6.2009 16:31:59   
sinskaT
1,2,3..še zame!!!

Naša debata je že kar lepo na počitnicah ni kej, no saj tudi sama nisem nek vzor rednega javljanja..ampak saj štekate, zdaj nisem samo aprilčica 08 ampak tudi julijka 09 - in naš čas se bliža

Sem bila na pregledu kjer je G potrdila, da je vse bp, da je že vse zmehčano tam kjer mora bit in da je lijakec že skor zginil, kar pomeni....akcija v zelooo bližnji prihodnosti .

Jabolko - pri vas je pa vedno pestro in tko dobro opišeš kaj se dogaja,d a se od srca nasmejim.

Majček - čestitke za orenk nečaka

Simvir -tebi gre rees medalja za vestnost kar se RRja tiče, pridna.

Srečka - ful dobr tole z varstvom.

Roberta - in ostale - a se kar zmenimo za pijačko? Krista pravi,d a bi raje kje v centru? No meni je center mal zaprn, zaradi parkinga ampak ni panike, če se boste tako odločile. Povejte kako vam ustreza, jaz sem tko rekoč kar fraj, razen kakšen pregled imam al pa če se bo kaj začelo..

NiLe - hvala za lepe misli. In glede uživanja Tie z atijem - pri ans je enako - ko je z njim ali z babi ji tok dogaja, da celo na zobke pozabi .

Joan - upam da rešite zagato okoli plavalnega obroča & co. V vsakem primeru bo Jakob ziher užival.

Novopečena a kar na azurno, ja lepo...ja, kaj se pa jaz pritožujem, k grem že drugo leto zapored v rim hehe

Scorpio - lepo se imejte na morju

Sasy - a veš da sem že od parih slišala,da je zdaj ta slinavka zadnji hit user posted image No upam, da je Nik že ok.

Trnuljčica kako ti je bila všeč knjiga Znanost o vzgoji? (če se ne motim si omenila, da si jo boš kupila za na dopust..?)

Zdaj se grem pa k moji mali stisnit, ker je bila danes prvič sama pri babiki za toooolko časa user posted image (od 8h do 16h). Ja enkrat je treba začet tud brez mami 24/7 živet, mi smo pač malo pozno hihi.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 778
17.6.2009 17:05:46   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Zdaj se grem pa k moji mali stisnit, ker je bila danes prvič sama pri babiki za toooolko časa user posted image (od 8h do 16h). Ja enkrat je treba začet tud brez mami 24/7 živet, mi smo pač malo pozno hihi.

he he...mi tud še nismo tega prakticirali...joj men se sfrtajčka brez nje po mojem...takrat na dan operacije sem bila hvala bogu tolk zadeta od narkoze, da nisem bila prisebna...

ej SinskaT ti zavidam veš...porod z vsemi bolečinami vred...ker pri zobarju me je zadnjič kljub injekcijam tako bolelo, da je una rekla: ja kako ste pa rodili...pa sem sam zamomljala: Lažje ...he he...

v glavnem se boš kmalu imela fino fajn...pa ko bo prve mesece malo težaven zaradi usklajevanja ritma in navajanja na dojenje pa na kupčkanje pa bog ne daj na krčke...eh...ko boš tega svojega novega štruklja imela malo poln kufer...se spomni name...pa zvrcni...ga pridem rade volje malo pocartat he he...no zdej pa resno...veš čeprav so težki na začetku pa kljub temu brez njih ne znamo potem več živeti...in vsaka težava in zoprnija je kasneje 100x poplačana...sicer pa to že veš...

v glavnem en sms plis...ko boš dobila štručko v roke...da bomo na tekočem...ker mene že ornk firbec matra kaj ima tole dete med nogami...al bo arija al bo tenor he he...vsekakor bo pa simfonično najlepši svoji mami...

ekola pip pop pap...

She
Within the measur

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 779
17.6.2009 17:55:41   
JABOLKO3

..ja, kaj se pa jaz pritožujem, k grem že drugo leto zapored v rim hehe

ha, ha, Sinska, tole me je pa nasmejalo...

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

v glavnem en sms plis...ko boš dobila štručko v roke...da bomo na tekočem...ker mene že ornk firbec matra kaj ima tole dete med nogami...al bo arija al bo tenor he he...vsekakor bo pa simfonično najlepši svoji mami...

Ej, a gremo ugibat, kaj bo? .... jaz mislim, da bo Hana dobila bratca...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 780
17.6.2009 18:00:26   
JABOLKO3

Joj, skoraj sem pozabila... a mi lahko katera na ZS posreduje kontakt, kjer vas je kar nekaj nabavljalo ruzak za malčka nosit? Imam eno interesentko...

Lep večer...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 781
17.6.2009 18:40:03   
Isabellabina
Ojlaaaaaaaaa!Ste me kaj pogrešale??????Nič!!!!! Sej sem vedla!!!user posted image user posted image user posted image

V glavnem...mi smo vredu polno zaposleni zunaj ,noter,......najstarejša je že na počitnicah in je seveda kul....ostala dva ,pa ki še morata v šolo se pa zmrdujetauser posted image

Presneto kako čas beži   ...dan gre okoli kot bi mignil in Sinska----ja še malo pa pride tvoj čas...jaz navijam za Fantkaaaaaaaaa

Mi smo valeto dali skoz...bilo je zelo lepo in ganljivo in sem imela na trenutke čisto naježeno kožouser posted image V glavnem vsi trije razredi so se tako lepšo potrudili s predstavljanejm svojega razreda oz.vsakega posameznika...ja nimam kaj za dodat....
Spričevalo imamo 4 ...in je zelo lepo....,včeraj smo se vpisali uradno na zdravstveno šolo in sedaj čakamo 1.september ,da veselo zakorakamo v prvi razreduser posted image user posted image user posted image user posted image

No tud jaz sem včeraj zaključila s svojim treningom....je zelo uspešno končan---z začetnih 84 kg...sem prišla na 74.6 kg in sem zadovoljna....sicer bom nadaljevala doma s tekom in bodo kile šle še dol....Simvir---ti vem ,da bereš Ono---no še nkrat v bližnji prihodnosti bomo noter....

Srečka---so te že vse pohvalile in tudi jaz dodajam svoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No toliko ,zdaj grem malo prebrat za nazaj ,če bom uspela ,ker mi Laura vleče film iz Partisa(australijo)in se internet obrača tako počasi ,da je joj...

No grem veselo na delo.....branjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 782
17.6.2009 18:46:47   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

..ja, kaj se pa jaz pritožujem, k grem že drugo leto zapored v rim hehe

ha, ha, Sinska, tole me je pa nasmejalo...

Ej, a gremo ugibat, kaj bo? .... jaz mislim, da bo Hana dobila bratca...

Sem že spodaj napisala ampak...ja tud jaz mislim ,da bo fantekuser posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 783
17.6.2009 18:52:27   
resnično srečna
he he tud jaz jo imam malo na sumu, da bo tokratni pipi imel pimpija...ker je kar nekaj nakupovala...morda cotkice v modrem?...ker Pipi pimpi pa res ne bo cel roza okrog hodil...

po eni strani pa sme malo v dvomih, da ima jajčka...ker je rekla: Sicer imamo že vse doma a mi kar nekaj ne pusti, da bi še kaj ne kupila...hmm...

pitam se pitam...ampak ni vrag, da ne dočakam he he

She
Within the measur

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 784
17.6.2009 18:55:31   
resnično srečna
ooooooo Big mmmmmaaaammmmmaaa...itaq si bila pogrešana...sem se že spraševala, če ti morda le ni uspelo na hitro odpotovat kam...in itaq valeta je velika zadeva...vstop v SŠ tudi, spričevalo je bilo user posted image user posted image bravo Laurauser posted image user posted image ...

pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za -10 kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sedaj pa le počasi še tako naprej...sem občudovala tvojo linijo na fotkicah, ki si jih zadnjič priložila...pa lasje ti tudi kar lepo rastejo...tako da tvoje novoletne zapovedi se bodo izgleda res uresničile he he...

drži se...

She
Within the measur

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 785
17.6.2009 20:32:56   
NaTaŠa*
ojla

Evo se na hitrco javim. Danes sem bila 1. dan v novi službi in moram rečt da sm kr presenečena, je blo kr fajn zanimivo.

Dopusta prav konkretnega letos ne bo, ker moja dva sončka odjadrata že 25. na dopust mamica pa ostane delat,.... bomo pa šli pol za en teden v avgustu  nekam na morje za 1 teden. Z mojim srčkom je vse OK, ni straha da bi kmal šla user posted image .

Nataška raste zobki zbijajo ven ko norci, v parih dneh smo jih pridelali kr nekaj tako da za seznam jih imamo sedaj vseh skupaj 11 zobkov.

Nič zdaj grem pa malega čmrlja dat spat pa mamica mal likalnik sprehodit, pa perilo obesit, pod tuš pa ajat.

Se beremo

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

Neposredna povezava do sporočila: 786
17.6.2009 23:43:47   
JABOLKO3
Živijo!

Šele pred pol ure sem se rešila mularije... no, saj večja spita že od 9h, Jure pa... po dveh urah uspavanja sem ga imela dovolj in sem šla pod tuš... ko je tekla voda, tako nisem slišala dretja... potem pa grem pogledat in je sladko spal obrnjen v kontra smeri... jao, očitno sem ga jaz uspavala v napačni???
Sicer smo se pa danes imeli prav luštno... le moj herpes se je zelo razbohotil in ker me še kar boli in skeli, izgleda, da to še ni končno stanje - saj se zjutraj v ogledalu ne bom prepoznala... bom imela žnabelčke kot Miša, ha ha...

Joan - hvala za posredovano in lepe želje....

Big mamma - v torek sem se peljala skozi tvojo vas... sem šla v Čebelarski center v Lukovico kupit flaše za sok... pa bi te poklicala, če si doma, a je bil z menoj tudi srednji pridelek, ki je bil še ves bolan, pa nisem hotela, da koga okužimo... čestitke za izgubljene kile, ti prav zavidam...

lahko noč

< Sporočilo je popravil JABOLKO3 -- 17.6.2009 23:45:00 >

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 787
18.6.2009 7:45:17   
malamalinca
Drage moje,

malinca odhaja danes na morje...do 16.8.2009.
jupiiiiiii

Ali katera ve, če ima HRVIP ali Tmobile kakšno možnost instant interneta?

LEP POZDRAV VSEM IN UŽIVAJTE ČEZ POLETJEuser posted image

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 788
18.6.2009 8:09:00   
resnično srečna
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=26984769

tole čekirej...sej prevajat ti ni treba k naša generacija še zna...he he...po mojem so kar ugodni...pa še kolikor porabiš toliko plačaš...ker ni naročnine pa kake obveze...

She
Within the measur

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 789
18.6.2009 9:19:52   
Isabellabina
Lepo sončno jutro vsem skupaj!!!!!

Malinca-----mej se fino ,super in čimmanj skakanja za otrokiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jabolko---naslednjič kar zvrcni...
.
Imam pa eno vprašanje glede vozička Baby welta-----tiste ,ki ga imate---Ali so zadnja kolesa tudi pri vas tako čudno postrani ...niso naravnost ampak malo ...ne znam opisat....se prav vidi da jih pobira samo po robu in ne po sredini kolesa!

Zdajle pa šibamo na gas pumpo....je moj konjiček tako žejenuser posted image ,pa hladilnik zelo lačenuser posted image ....treba spet mal u nabavo!!!!

Lep dan še naprej......

< Sporočilo je popravil big mamma -- 18.6.2009 9:20:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 790
18.6.2009 12:43:34   
sinskaT
A kr tkole ste se spravile ugibat kaj bo..ups..KdO bo hehehe.. Još malo....user posted image nč ne povem.

in dons bi Srečka ter Ketrin lahko komot zvedle kdo bo, če bi se srečale v HM-ju in ne v trgovini za čevlje user posted image . Je blo luštno vas videt, tudi tebe Nile user posted image . Iza in Kaja sta pa itak carici..

..eh...ko boš tega svojega novega štruklja imela malo poln kufer...se spomni name...pa zvrcni...ga pridem rade volje malo pocartat he he...no zdej pa resno...veš čeprav so težki na začetku pa kljub temu brez njih ne znamo potem več živeti...in vsaka težava in zoprnija je kasneje 100x poplačana...sicer pa to že veš...

Te držim za besedo user posted image .

v glavnem en sms plis...

Seveda!Boste med prvimi, ki bodo izvedeli kdo se nam je pridružil.

Big m. - kapo dol  -a tok si shujšala???? Morm mal pri mami pogledat prejšnje One in si prebrat tvojo uspešnico user posted image
Glede opevane marele - men se ne zdi,d a bi bilo karkoli narobe in če sem iskrena se sploh ne poglabljam v to user posted image user posted image user posted image . Mogoče je pa kakšna napaka na vozeku, saj vaš ima kako garancijo?

Nataša - super za službo in kar je še najvažnejše, za zdravo user posted image .

Jabolko - sama še nisem doživela, da bi Hana zaspala medtem ko se jaz tuširam, me vedno pridno počaka user posted image tko da bravo za Jurčka.

Malinca - uživajte maximalno!!!

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 791
18.6.2009 14:40:07   
NiLe
Pismu, men je tu v pisarni tolk vroče, da samo o tušu in hladnem pivičku razmišljam ... jao, jao ...

in dons bi Srečka ter Ketrin lahko komot zvedle kdo bo, če bi se srečale v HM-ju in ne v trgovini za čevlje user posted image . Je blo luštno vas videt, tudi tebe Nile user posted image . Iza in Kaja sta pa itak carici..

... tudi tebe je bilo fino vidit ... ja, naša user posted image tako cveti, da je kaj user posted image

Big mamma; na ZS te čaka dobra novica user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 792
18.6.2009 14:50:05   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Big mamma; na ZS te čaka dobra novica user posted image

Joj Nile  100× ti hvala mi je kar malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 793
18.6.2009 22:07:20   
resnično srečna
ja ja...današnji dan je bil kar pester...najprej se je Iza srečala s svojo kolegico Kajo...pa mamici sta malo trgovine oropali...pa ugotovili, da je nikakva izbira moških fensi srajčk...ni čudno, da tipi jamrajo...potem smo pa zagledali našo prvo poaprilsko nosečnico...ma je tkoooo lepa res...pa tko najs oblečena...simpl ampak super lepo...pa res fajn zgleda tko da upam, da se kasneje tudi še kdaj odloči, da bo nosila trebušček he he...itaq ko ni noseča ga nima (čeprav ona pravi, da ga ima)...

no potem smo pa na hojladrija šli na kofico...pa sta Iza in kaja imeli žur...Kaja je sunila cigarete in vžigalnik s sosednje mize...pa en maraton sta užgali naokrog...jah mami sva pa meli mal letanja za njima...pa firbcali okrog po mizah...joj res sta smešni sedaj...je pač tako obdobje he he...

nakupili smo mini darilo za mojo mamo...pa Iza ma novo oblekico jaz pa tuniko (sem jo na brzaka kupila pa je kar ok...)...

potem sva pa z Izo samo leteli domov po kosmatinca pa na Gorenjsko...je pasalo v senčki ob hladu pojesti prebranac (Iza ga je potamanila kot velika), pa jagode, pa puding iz riževih ostankov (ne vprašajte me kako to zgleda ampak ostane ko riž meljejo pa se potem nekaj s čokolado zaliva)...

v glavnem je bilo luštno...se je malo z babico crkljala...

potem brzaka domov...he he sta se za nama enih 10 km vozila 2 policaja na motorju...sem se počutila kot kaka šofer predsednika, ki ima spremstvo...nero jima je jezik kazal skozi zadnjo šipo...Iza je pa spala he he...

no sva se ustavili še pred Atlantisom pa pozdravili MMja in Dašo, ki je končala plavalni tečaj...potem je pa Iza šla v banjico se kopat pa spančkat...

je danes bolj malo spala čez dan...si je ukradla samo spanec med vožnjo v avtu...tako da sedaj prinaša notri...

mene čaka pokanje...pa pranje še kake žehte...pa ju3 imam sestanek v službi (jabi a si lahko po sestanku k tebi pridem ohladit živce he he???)...

potem pa morda z Izo kar kreneva samo s kosmatincem v Strunjan...MM in Daša prideta za nama, ker Daša ju3 obišče Kekčevo deželo in potem nadaljuje s praznovanjem rojstnega dne pri prijateljici...

morda ju3 še kaj napišem...drugače pa se tudi jaz poslavljam za naslednjih 14 dni...

če bo katera od vas hodila okrog Strunjana...pokličite ali pa pridite...vableje vse...

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 794
18.6.2009 22:36:38   
JABOLKO3

...pa ju3 imam sestanek v službi (jabi a si lahko po sestanku k tebi pridem ohladit živce he he???)...

Ej, bi te bila ful vesela.... bom pa dopoldne par uric odsotna (nekako od 10h - 13h), ker se greva s srednjim poslovit v vrtec pa nujno moramo v trgovino... lahko pa tudi malo pohitimo in smo kakšne pol ure prej doma ali pa gremo malo kasneje, če prideš... pokliči...

Neposredna povezava do sporočila: 795
18.6.2009 22:49:44   
resnično srečna

...pa ju3 imam sestanek v službi (jabi a si lahko po sestanku k tebi pridem ohladit živce he he???)...

Ej, bi te bila ful vesela.... bom pa dopoldne par uric odsotna (nekako od 10h - 13h), ker se greva s srednjim poslovit v vrtec pa nujno moramo v trgovino... lahko pa tudi malo pohitimo in smo kakšne pol ure prej doma ali pa gremo malo kasneje, če prideš... pokliči...

he he sestanek ob 9ih...ma bi ti ravno podrla plane...tako da se pač vidimo drugič...

She
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 796
18.6.2009 23:26:33   
JABOLKO3

he he sestanek ob 9ih...ma bi ti ravno podrla plane...tako da se pač vidimo drugič...

Joj, škoda... sem mulcu obljubila, da greva jutri in se že dva dni veseli... je pa danes spet eno pogruntal: 'A veš mami, kateri vampir je najbolj strašen? - Vampir Rukola!' ... mislil je pa Drakulo...

Lahko noč...

Neposredna povezava do sporočila: 797
19.6.2009 8:27:06   
resnično srečna
ha ha ha...ne Vampir Rukola je najbolj okusen he he...

no pa dobro jutro...jaz spedenana...samo moja princesa pa še spi...in ker je ona moja prioriteta...jah bo pa sestanek malo počakal...he he...

se javim kaj kasneje...če se bom videla ven iz cot...

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 798
19.6.2009 9:01:43   
sinskaT

ja ja...današnji dan je bil kar pester...najprej se je Iza srečala s svojo kolegico Kajo...pa mamici sta malo trgovine oropali...pa ugotovili, da je nikakva izbira moških fensi srajčk...ni čudno, da tipi jamrajo...potem smo pa zagledali našo prvo poaprilsko nosečnico...ma je tkoooo lepa res...pa tko najs oblečena...simpl ampak super lepo...pa res fajn zgleda tko da upam, da se kasneje tudi še kdaj odloči, da bo nosila trebušček he he...itaq ko ni noseča ga nima (čeprav ona pravi, da ga ima)...

user posted image user posted image user posted image

Glede odločitve za še en trebušček..jao ne mi to govort dobra 2t pred PDP-jem, mam vsega zadosti in hočem nazaj svoje telo, spanje na trebuhu, da se zjutraj vstanm kot srnica ne pa zdaj kot ena slonica user posted image ...
ne pa saj ej luštn no, (da o otročkih sploh ne govorim) mal pa morm pojamrat zdej na konc, kako bi pa zgledal, če ne bi. Ja punce jaz bom morala kmal oddat štafeto, katera je pol naslednja carica mamica user posted image user posted image user posted image ajde ajde akcija!!

Srečka še 1x - uživajte !user posted image

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 799
19.6.2009 9:02:23   
simvir
Živjo!

Po parih dneh...se vidi da sem domauser posted image ...sama z obema.

Tisto moje zatekanje se je v pon.še stopnjevalo in sem zvečer pristala pri dežurnem zdravniku - očitno neko vnetje, možno da tudi od mozolja - dobila atbuser posted image  sedaj moram pojesti 30 tbluser posted image

V torek sem ze zbudila še bolj otečena in klicala v službo da me ne bo, za sredo sem pa itak že imela planiran dopust.
No popoldne se je zatekanje umirilo, hb.

Drugače je pestro, včeraj smo šli v G. na Mesto na ulici, je bila Sapramiška, pa klovni...danes spokam za morje, jutri pa šibamo proti Šibeniku. Sem pa gledala napoved in je cel teden bolj slabo napovedanouser posted image .

Sem se pa končno opogumila in si naročila čistačico, je spucala celo hiško in sem ful zadovoljna. bomo občasno ponovili.

Če se ne javim več se lepo imejte, Sinska tebi pa srečno na poti v Rim

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?