|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
19.6.2009 10:50:55   
NiLe
Dan, dan!

Pred nami je vroč dan in zaenkrat še uživam v znosnih razmerah na del. mestu ... vprašajte me, kako bo čez 2 urci ... bom kot cunja user posted image ... no, glede na to, kaj nam vremenoslovci napovedujejo za naslednje dni, se bom kar ornk prekurila, da bom lažje preživela hladovino in dež... grrrr.

IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

Glede odločitve za še en trebušček..jao ne mi to govort dobra 2t pred PDP-jem, mam vsega zadosti in hočem nazaj svoje telo, spanje na trebuhu, da se zjutraj vstanm kot srnica ne pa zdaj kot ena slonica user posted image ...
ne pa saj ej luštn no, (da o otročkih sploh ne govorim) mal pa morm pojamrat zdej na konc, kako bi pa zgledal, če ne bi. Ja punce jaz bom morala kmal oddat štafeto, katera je pol naslednja carica mamica user posted image user posted image user posted image ajde ajde akcija!!
.. ti kar pojamraj ...sicer se odlično držiš in ti user posted image prav pristoji .... čeprav te imam na sumu, da še niste rekli zadnje besede user posted image user posted image , sploh zato, ker si včerja omenila, da boš sprobala še kakšno P v SLO user posted image user posted image ...
za navijanje za NASLEDNJO APRILSKO user posted image se pa takoj priključim ... dejmo, punce, akcija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. go, go, go
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Big mamma; na ZS te čaka dobra novica

Joj Nile  100× ti hvala mi je kar malo

.. bejž no, bejž ... ni za kaj,... z veseljem pomagamuser posted image !

Srečka in Simvir ... uživajta 100/h na user posted image user posted image user posted image ... upam, da debata ne bo čist zamrla, glede na to, da sta pridni in redni čvekici!

... zdele pa šibam delat ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 801
20.6.2009 14:48:38   
Krista28
Živjo,

Vidim da so se dopusti lepo začeli in po vrsti bomo vse lepo na morčiju uživale...no mi letos ne prav veliko....samo za slab teden v avg. gremo....

Čakam da se maladva zbudita in gremo na zaključno predstavo v vrtec, potem pa še na en piknik (prijatelj MM ima 40 let...) Naš piknik lepo uspel, jaz sem se nalaufala po stopnicah gor in dol...sicer sem pa itak še nekaj fotk dolžna in se moram še lepo zavzet in gor dat...

Lepo bodite...se še kaj beremo..

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 802
21.6.2009 15:11:56   
resnično srečna
evo nas...smo pridrveli na vrat na nos nazaj z morja...razlog ni nič kaj vesel...naš dedi se je ponoči poslovil...in sedaj nas ta teden čaka urejanje in organizacija pogreba...

no ja...tole leto res ni pisano na kožo naši družini...a bomo že...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 803
21.6.2009 21:46:42   
Jo@n
Srečka in Ait, Iza in Daša, iskreno sožalje.
user posted image user posted image user posted image user posted image

Dedi počiva v miru in na nebu nova zvezdica pazi na vas.

Objemček vsem 4!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 804
22.6.2009 8:59:14   
bela vrtnica
Srečka, iskreno sožalje.

Jaz sem pa danes čisto cotasta. Ti zobki so pa res ...
Se je Zara danes na eno uro zbujala, ob 5 pa se je odločila, da ima dosti spanja. Komaj čakam, da pridem domov in upam, da malo zaspimo popoldne.
Za seznam: imamo 10. zob.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 805
22.6.2009 12:25:08   
Tanja555
Srečka, iskreno sožalje tudi od nasuser posted image .

Imaš ZS.

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 806
22.6.2009 13:22:06   
NiLe
Srečka, vsem skupaj izrekam iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 807
22.6.2009 13:36:51   
Roberta69
Resnično srečna, moje iskreno sožalje celi družini! Upam, da izgubo čim manj boleče prebrodite.

Moj mali sonček je pa pred nekaj devi zbolel in je imel par dni kar 40 vročine, po predlogu pediatrinje smo mu dajali svečke, tako da je padla na 38, 5 in čez 4 ure spet narasla na 40! Revček se je res čisto skuhal. Ni pa pediatrinja nič ugotovila, kaj in zakaj user posted image Zdaj je že dva dni brez vročine, je pa dobil ful flekcev (mi je že pediatrinja rekla, da se bodo po vročini pojavili flekci) tako da prov klavrno izgleda. Pa tudi drugače je kar malo ošvohnel, se kar nekako opoteka med hojo in se vsake toliko časa začne jokat user posted image Prov smili se mi, ker se vidi, da mu nekaj ni prav. Naše noči so sedaj še bolj divje, saj se zbujamo kar na dobri dve uri, problem pa je to, da se ne podoji in takoj zaspi nazaj, ampak to kar nekaj traja in se še repenči itd. Spi kar pri meni, ker bi se mi ob vstajanju pa res čisto zmešalo. Prehranjevanje je pa zdaj res čisto na psu, ker ne spravi vase skoraj ničesar, še za zajtrk se zmrduje, za kosilo sem pa že zadnjič rekla, da ga je nazadnje jedel pred kakšnim mesecem ali dvema.

Kofetek: sicer ni bilo ne vem koliko interesentov, ampak jaz s takšnim ubožčkom ne bi zdajle še nikamor hodila. Sinska, bi šla pa vseeno mogoče konec tedna ali pa naslednji teden s tabo na kakšno pijačko, da te še vidim tako srečko nosečko (če boš seveda za to). Se bova slišali, ti pošljem na ZS številko. Seveda, ste dobrodošle tudi ostale.

Jaz sem pa danes končno zadihala, ker je za nekaj časa konec z učenjem. Ma, ta fax je res bljak, koliko enega učenja nekih čisto neuporabnih zadev!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 808
22.6.2009 13:58:49   
NiLe
Jabi, imaš ZS.

Miny, žal sem šele danes videla tvoj ZS, tako da  user posted image .... ti zadevo pošljem po pošti. Prav?

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 809
22.6.2009 15:35:43   
Isabellabina
Dan

Srečka--najprej iskreno sožalje še od naju 2user posted image user posted image user posted image

Pri nas smo tudi zboleli...najprej Jakob 2 dni visoka vročina do 40.1 in sedaj za njim še Jernej enaka vročina....zdaj teče drugi dan in jo zbijam s Calpolom a po 4 urah spet naraste nazaj.....so pa zraven v igri še zobki ,saj gredo zdaJ še trojkice venuser posted image ,danes ponoči nisem nič spala in je stalno jokal buba,buba in prstke tlačil v usta,....ah saJ BO.......

Ne vem kako naj šibam u lekarno po zdravila ,ker tamalga nebi sabo jemala ,ko pa ga dam u naročje drugam vklopi sireno in tuli ko zmešan...ko ga vzamem nazaj se usta zaprejouser posted image razvajenec maliuser posted image user posted image ....ja pa jesti tudi nič noče ,le pije ,pa še to ne veliko.....no zaenkrat dovolj,da vem ,da nebo dehidriral......sem pa izvedla ,da je v vrtcu ta teden samo trije otroci ostali od 16-ih ....vsi ostali zboleli in očitno je naš UJakob še ujel zadnji vlak viroze in prinesel domov.....me prav zanima kolk bosta zdaj bolana ,ko bo Jakob domauser posted image user posted image

no toliko ,moram it.....mi jernej ne pusti da še tipkam.....

imejte se lepo kljub sivemu vremenu

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 810
22.6.2009 15:53:31   
resnično srečna
res najlepša hvala vsem...

naša iza ima pa tudi bolj teške dni zadnje čase...gredo zobki ven...pa izkorišča svojega velikega brata...pa pogreša očka, ki ga ni z nami...eh...

roberta...tudi Iza je pred kakim mesecem imela podobno sceno...najprej ni jedla...potem vročina...nato flekci...pa zobek je prišel...no ponoči je pa ona spala...zaspanka pač...bo bolje boš videla...samo malo časa mu daj...pa bo junak spet stabilno korakal po svetu...

ko smo že pri spanju...zadnjič se je 1ič zgodilo, da je začela zvečer jokati...pa Daša z njo...tko za brez veze...se mi je zdelo takrat...sem jih najprej mirila jaz...potem MM...no včeraj ko smo izvedeli pa uro smrti dedija se je pa poklopilo...čeprav pogojno verjamem v to...sta očitno punčki čutili nekaj...morda se je pa prišel poslovit????

BM...upam, da se kmalu naspiš...pri temle vremenu res ni čudno, da se dogajajo take stvari...temperatura je taka kot na vlakcu smrti...malo gor pa malo dol...naši organizmi se pa ne zmorejo tako hitro privaditi...

punce moje zlate...meni se bo očitno spet obrnil svet na glavo...nas v prihodnjih mesecih čaka prenova...pa selitev pa adaptacija na življenje v hiši s taščo...

saj jo razumem, da ne more biti sama v ogromni hiši...pa težko hodi, ne vozi avtomobila...potrebovala bo družbo...no mi se bomo pa rešili oderuške najemnine...samo stanovanje bi si rada prej malo drugače uredila...pa otroško sobico bo potrebno urediti...saj je to vse luštno...samo spet bo tona stroškov in selitev človeka vedno ubije...

izguba partnerja, oporoka...smo o tem že govorile...in sedaj šele ugotavljam kako težko je, če se partnerja med seboj ne pogovorita tudi o tako zoprnih zadevah...dedi ni niti povedal kako bi želel biti pokopan, niti ni naredil oporoke in to je potem hudo za tistega, ki ostane na tem svetu...sva se mi2 z MM kar odločila, da skupaj sestaviva...oporoko...pa pooblastila drug za drugega...ker nikoli ne veš kje te kaj čaka...

sploh pa si ne predstavljam kako je ko izgubiš nekoga s katerim si delil slabo in dobro 40 let...ostane velika praznina...pa stalno lahko gledaš njegovo delo...pa čakaš, da pride po stopnicah...sploh pa je verjetno hudo, če nekdo gre tako, da se ne moreš od njega posloviti...

konec šolskega leta...no pa smo ga dočakali...klaverno...se je proti našemu velikemu vse zarotilo in sedaj iščemo novo šolo...ker so mu tukaj kar rekli, da lahko 10x dela popravce pa ne bo naredil...in to so ti neki učitelji...vse bolj ugotavljam, da gre šolam za neke renomeje...ne pa za podajanje znanja...je moj sin tako razočaran nad vsem...sploh je pa najhuje, ker je izgubil vero v samega sebe...in potem vzgajaj če moreš...največji šit je pa če nekdo hoče svoje neizživete ambicije živeti preko svojega otroka...joj sploh ne vem kaj naj...ker jaz se tako ne maram prerekati in en svoj prav nekomu vsiljevati...po drugi strani pa se mi smili lasten sin, ker je nesrečen pri tem, da se ne more sam odločiti in se ga v nekaj sili...grrr...pa tako življenje...

She
Within the measur

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 811
22.6.2009 19:14:01   
JABOLKO3
Živijo!

Srečka - torej se je dedi poslovil... za vas je hudo, on pa je našel svoj mir... vsem iskreno sožalje tudi od naše družine... ti je Joan tako lepo napisala, da nimam kaj več dodat...

In ker že vse pišete o nekih boleznih, se še jaz pridružujem klubu... sem včeraj dobila mastitis... jao, pri nobenem do sedaj nisem bila nikoli niti blizu čemu takemu, včeraj dopoldne pa naenkrat ugotovim, da me boli, pa sem še mislila, da me je morda zjutraj, ko smo brali v postelji, kateri butnil... potem je bila bolečina čedalje hujša, pa proti večeru vročina, pa bruhanje, pa hud glavobol... in se je kar stopnjevalo, tako da sem s težavo spakirala za našega drugošolca, ki je šel danes zjutraj na letovanje... no, ob 10h so me prepričali, da je treba nekam iti in me je tašča odpeljala v Lj. na urgenco... tam pa na šalterju vrli mladenič vtakne mojo kartico v tisto mašino in mi pove, da bi morala na urgenco v Domžale, sicer sem pri njih samoplačnica... krasno, hvala lepa, sva se z dolgimi nosovi obrnile in nazaj v Domžale... tam je bilo na srečo vse prazno in sem takoj opravila, dobim recept za antibiotik in vprašam, kje je dežurna lekarna, pa mi sestra pove, da pri polikliniki v Ljubljani...mislim, da te kap... sva šle lepo domov, ker sem hotela kar počakat do jutra, da odprejo našo lekarno, a je šel MM raje takoj v Ljubljano, da sem lahko že takoj vzela prvo dozo... danes je bistveno bolje, vročina ni več visoka, boli manj, le malo švoh sem še... In tako je tudi pri nas dojenja konec... sem malo žalostna , a vendar... fant je dovolj star, da misli še na kaj drugega, kot na priklop na mamo, a ne?

Sicer pri nas po starem, družinski poglavar se je srečno vrnil domov, jaz sem še vedno družinska čistilka, perica, kuharica, vzgojiteljica in animatorka otrok, vrtnarica in še kaj bi se našlo in nič ne kaže, da se bo v tej smeri kaj spremenilo...

Lep večer vsem,
Metka

Neposredna povezava do sporočila: 812
22.6.2009 22:08:30   
lepa posadka
Dober večer!

Iskreno sožalje tudi od mene Srečka. Tebi in celi tvoji ekipi. Naj vas dedi sedaj čuva na drugi strani.

Selitev... ja, saj si že sama zadnjič omenjala, da bo to verjetno naravna posledica. Privoščim, da je to ena zadnjih... pa da si uspete prej poštimat po vaših željah, da boste vsi uživali pod eno streho. Tašči bo gotovo dobro delo, ko boste v bližini.

Konec šolskega leta... jah, pri nas se zadnjih 14 dni vsak dan vrsti nekakšen zaključek in raznorazne prireditve. Ob prvih sem jokala in vzdihovala, sedaj jih imam počasi že dovolj :-) Sploh v šoli smo imeli piknik, pa zaključno prireditev 2ih razredov, pa podelitev priznanj, pa danes še zaključno prireditev cele šole...  No, jutri pa se naša drugorojenka poslavlja od vrtca in sedaj že prav konkretno veseli šole :-) To bo spet ganljivo :-) Smo pa v razredu od ta velikega pripravili eno rpesenečenj učiteljici, ki se od naših mulčkov poslavlja po dveh letih... je bilo prav ganljivo... otroci so pa tako uživali, ko smo se dobivali pri nas in vadili. So komaj zdržali, da učiteljici niso vsega sčvekali :-)))

Takole je izgledalo:
user posted image

Bolezni... vsem privoščim hitro ozdravitev. Vreme je res kot en roller coaster... pa ne malo gor in malo dol... v petek je bilo fejst čez 30, v soboto pa 13??!! Tudi jaz sem v soboto kar malo preležala, kar nisem že zelooo dolgo. No, včeraj smo imeli spet sonček in sem bila bolje. Smo pa preživeli celo popoldne v gozdu med borovnicami. Saj ne, da bi jih nabirali za domov... smo se jih pa pošteno najedli. Sem razmišljala, da bi res doma posadila še kakšno ameriško borovnico. Sodelavke mi jo fejst hvalijo. Naši mali pa res radi visijo v tem grmovju v tem eltnem času in obirajo ribez... no, tega je sedaj konec... malin je bilo malo... in po vsem tem spomladanskem izobilju, bo treba kar nekaj časa čakat na kakšen nov sveži dar narave.

Službe... vidim, da ne jemljejo samo meni energije do javljanja na RR... tudi druge ste fejst redkobesedne. No, moja služba omogoča določeno mero fleksibilnosti... je pa odgovornost previsoka, da bi lahko kakokoli zlahka vse  obvladovala. Do septembra sem pristala, da speljem par reči... potem pa želim omejitev dela, da bom lahko mirno po 5ih urah odšla domov. Predvsem je poudarek na mirno... saj sedaj grem tudi lahko domov kadarkoli želim... delo pa mora nit narejeno. Saj delo samo po sebi ni napačno. Morda bi ga bila čez 15 let čist vesela. Bomo videli... čez dober mesec se začnejo počitnice, pa bo potem marsikaj jasno in upam, lažje.

Hb, je Tomažek kar priden v varstvu. Z mamo uživata, ko je lepo vreme. Sta cele dneve zunaj in zadnji hobi je: porivanje ene stare kosilnice po dvorišču gor in dol. Pa skakanje po lužah je tudi poseben užitek, pa lovčjenje mačk... boge reve, se ga že kar bojijo, ker ves čas skaže za njimi in jih tepe. Pravzaprav zadnje čase tepe vse po vrsti. Pa še zelo močan je. saj vem, da bo minilo... ampak tole dopovedovanje:  ne tepst, boži, boži... se mi sliši že kot ena lajna v ušesih... Mi je bilo pa danes zabavno poslušat, ko je mala čuvala Tomaža v igralnici, da sem jaz pospravila par cunj v omare, sicer bi bile hitro v razsutem stanju. Pa slišim: Tomaž, tebe pa ni nič luštno mirkat... si poreden.

Vam prilimam še eno slikico našega navihanca:
user posted image

Morje... Naše pride navrsto čez en mesec. Smo pa nameravali tale podaljšen vikend na Kolpo šotorit, pa je vreme prav ogabno. Menda se ja kaj osuši in ogreje do četrtka.

Jabka... ponovno dobiš 5 za prosti spis. Spet si me nasmejala. SIcer mastitis ni ravno zabavna zgodba. Poleg antibiotika priporočam še tople obkladke. Se lažje vozlički sprostijo. Glede dojenja si pa spet prav simpatično napisala.

Srečanje... tudi jaz bi vas bila vesela še kdaj v bližnji prihodnosti. Pa si ne predstavljam kdaj. Morda, če bo te praznike slabo vreme in ne boste vse ušle po svetu... se lahko kje vidimo.

Sinska... če slučajno ne pridem spet do RR pravočasno... naj bo čudovito doživetje, naj te glede Hane ne skrbi preveč, dete zdravo, mirno... ti pa srečna. Si bila res luštna in zadovoljna nosečka.

Gotovo sem hotela še kaj pokomentirat... pa me mika postelja in par novih knjig iz knjižnice.
Lahko noč.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 813
22.6.2009 22:27:19   
trnuljčica
Srečka iskreno sožalje za dedijauser posted image
Glede selitve: upam, da bo čim manj stresna , skupno bivanje pa v obojestransko zadovoljstvo.

Bela vrtnica Zara in Mali princ sta bila ponoči očitno enako naštelana...user posted image user posted image Moj se je 2 x zbudil ponoči , pol pa ob 5 ih zjutraj in ne in ne zaspat (no po mačje- mama migne proč od postelje in uuuuu). Ko je tašča prišla sem se morala zrihtat v 5 minutah in odletet v službo... Popoldne me je pa kar zmanjkalo. HB je spal eno urco.
Mogoče je pa vreme, ker mene že dva dni RES grozno bolijo sklepi . Danes so se kolenom in drugemu  pridružili še kolki in sem hodila v službi kot oma. V avto pa ven je pa itak bila tragikomedija... HB mi je sedaj prijel analgetik... Ma saj greuser posted image , kaj bi zdaj jamrala, kaj bom pa potem čez leta...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 814
23.6.2009 9:26:28   
Ketrin
Srečka, tudi od nas iskreno sožalje... Punce so vse tako lepo napisale, da se pridružujem vsem besedam in mislim...

Drugače pa še en raport po dolgem času...

Vreme: za znoret, katastrofa... ampak bo že...

Kaja: je ok. živahna kot vedno, prava mala cigančica, ko sva v lokalu gre kr od mize do mize in debatira s folkom...

Zdravje: HB vsi zdravi.

Služba: bo spet mal na stranskem tiru zaradi varstva...

Vrtec: smo bili na roditeljskem in imamo super tovarišico in pomočnico... 1.9. začnemo...

Spanje: z MM sva izvedla še zadnji ukrep: nova postelja za Kajo... ta velika... kupili smo Dormeo Memory 190x90 in spet predrmali sobo... In.... Kaja že 2 noči super spi in se zbudi samo 1x, oz. 2xuser posted image Sej ne morem verjet kakšen luksuz je to... Sicer se zdej že 2 noči jaz zbujam ko dojenček in posluša, hodim naokoli, pa lulat, pa pit, pa Kajo gledat, pa premetavam se k norc, ampak naj le tako ostane....

Nič... to je naše poročilo....

Zdaj se najbrž spet kar lep čas ne bom javila, ker gremo na morčija... tko da vam vsem skupaj želim prijetne poletne dni... Sinska tebi pa: SREČNO!

user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 815
23.6.2009 9:30:05   
misa79
Eno hitro javljanje še od mene. Upam, da naju niste že čist pozabile ;).

Srečka - iskreno sožalje in čim manj stresno selitev.

Mi smo super, mali je že pravi "dec", zdaj pa je žačel še na veliko čvekat. Sicer bolj malo razumemo, se mu pa do solz nasmejimo, ko kaj razlaga...... Najraje od igrač pa ima trenutno knjige - ne vemo sicer po kom ima to? user posted image Ponoči se še vedno zbujamo, dojimo se še tud malo, pa zobki rastejo spet na polno - zdaj jih ima že 16. Čakamo še samo petice. Je pa naš tak en radovednež, da se mu mora ves čas nekaj dogajat, drugače je pravi sitko....Je pa prav luštno vsak dan opazovat napredek.....

Vsem želim čim lepši dopust, bolančki pa se hitro pozdravite, da boste lahko uživali poletje.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 816
23.6.2009 10:48:11   
scorpiogirl
Hiter pofočk še od mene user posted image
mi smo super, preživeli krasen dopust, sedaj pa doma in peremo, peremo user posted image
vsi trije smo na dopustu uživali maksimalno, pesjanar v varstvu prav tako, mačka pa je bila čist vesela, da je imela celo stanovanje zase user posted image no, živalski svet je bil tud vesel, ko smo prišli domov user posted image pa Nal je našega pesjanarja očitno ful pogrešal, se kar obeša po njemu pa ga objema ... dobro, da je user posted image potrpežljive sorte user posted image
dopust je bil res zakon, smo se naigrali, nahodili, naplavali, najedli morske hrane ... pa še bi lahko, ampak se je blo treba vrniti ... pa bo tudi doma fajn user posted image
petkov izpit naredila z 9 ... rezultate sredinega še čakamo ... par izpitov pa še sledi ... Nal gre v ponedeljek še malo v vrtec uživat, da se bo mami lahko učila ... potem pa uživancija user posted image

zdej pa še ta pomembno ...
Srečka, se strinjam z ostalimi, so vse po vrsti krasno napisale ... sožalje vaši družinici user posted image pa čimlažje aklimatiziranje user posted image

Sinska, komaj čakam, da zvem, kdo se bo pridružil vaši družinici ... pa verjamem, da ti še težje čakaš user posted image še eno krasno obdobje je pred vami, tako da vam želim čimveč uživanja user posted image

tko ... se bom potrudila še kakšno fotko nalimat, sedaj pa šibam ... me čaka še kar nekaj dela user posted image
uživajte user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 817
23.6.2009 14:09:11   
bela vrtnica
Pozdravček!

To vreme je res idealno za spat. No, mogoče bo pa ta noč boljša in se bomo malo naspali, ker zdaj že par noči ne spimo. Se človek res razvadi, če cele noči otrok lepo spi potem pa spet kot na začetku zbujanje na par ur.

Miša a vi pa že kar 16 zob. Superca ste. Nam že te štirke tako nagajajo, da res ne vem kako bo, ko bojo trojke na udaru.

Sinska tebi želim lahek porod. Moja kolegica je v soboto rodila, in sicer je bil porod tako hiter, da je kar v avtu pred porodnišnico rodila. Noro, ni kaj.
Tudi meni se že pošteno luštauser posted image , samo ko pa se spomnim na neprespane noči se še malo povlečem nazaj. No, ampak kmalu bomo pa res začeli razmišlati o drugem.

Uživajte.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 818
23.6.2009 14:36:00   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: bela vrtnica

Sinska tebi želim lahek porod. Moja kolegica je v soboto rodila, in sicer je bil porod tako hiter, da je kar v avtu pred porodnišnico rodila. Noro, ni kaj.

... ja, sem brala na Rodili so user posted image ... madonca, kako pa je to izgledalo ... res nora avantura ...

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 819
23.6.2009 15:40:51   
sinskaT
Srečka - tudi od mene iskreno sožalje. Kam se pa selite, če ni skrivnost?

Roberta - ta vikend verjetno ne bom doma, kaj pa čez teden user posted image

In hvala vsem za lepo popotnico v rim, zdaj pa sploh ne dvomim, da se bo vse super speljalo, ko imam tak dober back-up user posted image .

Bela vrtnica - kaj me strašiš user posted image user posted image
Daj malo več povej, kako kar v avtu user posted image
Jaz imam namen se vozit v NM (cca. 40min) sam, če bo kej na hitro se začelo si pa ne upam, kaj menite?!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 820
23.6.2009 20:01:36   
resnično srečna
eto nas...

smo zadnje dni bolj leteči...

Izi sem našla primerno oblekico za petkov pogreb...kot bi ji jo kdo namenoma naredil...je pa črne barve...z roza mašnico...spodaj bo pa imela kar črne pajke in roza sandalčke...čeprav sem jaz zelo proti črni bo pa tole vseeno ok...izgleda v tem kot kak črni angel...

dopust bomo glede na tole vreme tudi prestavili...ker je brez veze, da vegetiramo nekje v hiši...bomo raje počakali na sonček...

vrtec...smo danes dobili obvestilo, da smo iz 51. mesta prispeli na 13. mesto...no ja glede na okoliščine je to kar ok...bo Iza pač v vrtec začela hoditi naslednji september...

Murgle...bodo pa spet naša postojanka...nasproti Veterinarske postaje...sicer po mojem še kaka 2 meseca ne...ampak jeseni bi pa morali že biti preseljeni...

rojstvo v avtu...he he zanimivo ja...sem prebrala...mah SinskaT ti se le nič ne sekiraj preveč...če boš v avtu boš pač v avtu he he...saj meni pa ni veliko manjkalo, da bi v dvigalu he he...

posadka...super, da si se javila...je tako lepo videti slikice he he...

bela vrtnica...eh vi kar v akcijo...saj noči bodo take kot bodo...pa če se toliko odlašaš...kar se pa zobk tiče smo pa mi na istem...le da Iza takrat veliko spi...

JABI...jao a zdej pa mastitis...pa to da te v UKC niso vzeli???...pa hudiča saj zdaj si Ljubljančanka no...grrr pa tile naše evidence...Izi pa njena zdravstvena kartica štrajka in moram na ZZZs po novo...

eto...tole na brzino...je treba mladiče nahranit, ker sem zadnje dni slamnata vdova...sva danes bila z MMjem kot sveže zaljubljena na randiju...sva se podila po trgovinah za kako lepo kravato in srajco...in sva imela kar srečo...je bila dobra izbira in še cenovno ugodna...ker sva skoraj z belimi najprej gledala cene...ma ne dam za kravato 100 ojrov...

v glavnem po nakupu sva spet šla vsak na svoj konec he he...in no ja...se vidi, da se pogrešava čeprav se nisva videla le 1 dan...si ne predstavljam živeti tako, da bi bila 5 dni narazen kot najini kolegi...

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 821
23.6.2009 22:08:20   
Jo@n
Čer!
Ja tile dnevi res čisto prehitro brzijo in potem res ni časa za javljanje.... Je LP prav ugotovilauser posted image .

Pri nas je bil prejšnji teden še bolj pester, MM na službeni poti v tujini, jaz user posted image  teden v službi z miljavžent obveznostmi in polovico ljudi na dopustu, pa še brez varuške smo bili in sem se z J skoraj srečevala na cesti v Domžale k tašči in nazaj. K sreči smo MM dobili nazaj, varuško tudi, pa tudi službeni ritem je nekoliko bolj podoben koledarskemu in letnemu času.

Čez vikend smo jo "na sodni dan" mahnili na Primorsko na femili piknik, k sreči je bil na kmečkem turizmu, tako da smo dopoldanski dež in burjo opazovali od znotraj, popoldansko ledeno sonce pa smo šli na hitro pogledat tudi ven. Mali princ je (itak) očaral še preostalo žlahho, s katero se še ni srečal, se podajal iz rok v roke in iz naročja v naročje, pa ne zato, ker bi bil tak crkljivec, ampak je poizkušal, kdo ga bo odnesel do najbližje kljuke. Ja, pri nas so kljuke zakon, takoj za njimi so vrata, pa še kakšen štekar. Kakšen chicco in kaj jaz vem kaj še user posted image . Itak je J soboto odnesel s polurnim spanjem in omagal na poti nazaj domov. Saj midva bi tudi, pa ni bilo nobenega, da bi voziluser posted image .

Nedeljo smo se pa še malo pocrkljali, in vikend je minil kot bi mignil. Pa spet ponedeljek in novim zmagam naproti... K varuški je šel J takoj, naju je pa malo zmotilo, ker bo pri njej sedaj (začasno???) tudi odrasel sin, ki pa kadi??? In kljub odprtemu oknu sedaj J prismrdi po cigaretah domovuser posted image . Pa nama ni prav, sploh ker sva midva nekadilca. Bova počakala še par dni, če se slučajno težava odpravi sama od sebe... drugače pa bo treba stopit v akcijo in naredit red.

Jabček, a ti pa kar mastitis? A se ti ne zdi eno leto prepozno? No, HB ti je AB prijel, upam da si že bolje, glede zgodbe z urgenco pa.. no comment.... Je MM pred leti potreboval urgenco sredi noči, pa jih je najbolj skrbela nepotrjena kartica. In se je bil pripravljen z bolečo nogo sprehodit do avtomata. Japajade, mali možici v avtomatu pa ponoči ne delajo... Tako da so mu na zaupanje in osebno dali tisto škatlo amoksiklava za vnet noht, da se je zjutraj potem vrnil s potrjeno kartico...

Sinska, a ni tale tvoja user posted image  brzinsko minila. Kakorkoli že, srečno na poti v Rim, pardon NM, verjemi da bo vse v redu.

BM, čestitke za minus kile. Si pa faca, res. Sploh ne bom komentirala, kako švoh karakter sem. Ko pridemo z morja pa res začnem.

Neposredna povezava do sporočila: 822
24.6.2009 12:53:58   
Roberta69
Srečka, a kar selitev je na programu :) No, jaz sicer nisem pristaš dvo ali več družinskega bivanja, ampak sem prepričana, da si boste stvari uredili tako, da vam bo super.  V vašem primeru (najemnina in to), pa celo mislim, da boste na boljšem - se mi le zdi user posted image za tisto najemnino denar stran metat (ker to dobesedno počneš), čeprav po nekaterih izračunaih se vseeno kao bolj splača živeti celo življenje v najemu kot pa kupiti stanovanje user posted image Pa še lokacija mi odgovarja, bomo relativno blizu, tako da bo lahko kdaj pa kdaj padlo kakšno varstvo, enkrat mi, drugič vi in pa seveda že samo druženje :) Pa k Meti bosta šli lahko zdaj kar peš :) V glavnem, jaz imam ful dober filing za vas in čeprav je zadnje čase videti, kot da se vam vse podira na glavo, mislim, da bo nov list, ki ga boste obrnili, v vaša življenja prinesel mnogo harmonije - go for it!

Ketrin, sem vesela za vas, da noči končno postajajo nečemu podobne :) A veš, da sem tudi jaz resno razmišljala o ta veliki postelji, namreč, ko Liama gledam v zakonski, se dobesedno razvleče čez celo in bi rabil skoraj dve :) Mi polovico časa prakticiramo kar tako, da MM spi na kavču, ker se drugače nenormalno gužvamo. Bomo videli, če bo zbujanja manj, ko se neha dojenje, čeprav se bomo po moje dojili do naslednjega, če ne še dalj user posted image , če je to sploh možno. Sem sicer "fouš" tistim, ki že skoraj ves čas ali pa vsaj nekaj časa spite normalno - bolj ali manj celo noč in otroci v svoji postelji, starši pa v svoji - samo sem nehala preveč razglabljati o tem, zakaj ja in ne... Liamu izgleda tako paše, midva pa nekako v sebi nimava tega, da bi ga ne vem kako "silila" spati tam, kjer pač noče. Bomo pustili času čas...

Sinska, komot se zmeniva za drug teden, edino v četrtek dopoldne ne morem. Ti pošljem ZS (sem zadnjič pozabila) in upam, da se res še uspemo videt, da ti kar v živo zaželim vse lepo :) Še vedno skoraj ne dojemam, da že dobite kar še eno štručko, jaz se včasih ne morem načuditi, da že obstoječa sploh obstaja, pa je tu, točno danes, že 14 mesecev :)

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 823
24.6.2009 21:36:36   
Krista28
Pozdravljene,

Najprej resnično srečna....iskrene sožalje od naše družine. Tole leto je za vas res kar težko...verjamem pa, da to pomeni spremembe...in ti jih boš znala obrniti na bolje...

Pri nas ni nič posebej novega...tedni drvijo mimo....včeraj zvečer sem imela celo čas brat knjigo...ja...naš ta veliki ima ati fazo, in ga lahko samo on umiva, pripravlja večerjo, cerklja....skratka..."atika imam rajši". Nadja pa je prav živahna punca..in zdele še nekaj čivka tam v sobici v pojstli...upam da omaga, ker sicer tud ta velik ne bo zaspal...pa sicer takle čas oba spita... Imeli smo zaključno zabavo v vrtcu, kjer Kristjan ni hotel nič nastopati, mala pa se je na vse pretega trudila, da bi pasala k ta velikim....je na koncu majčko dvigala, pa hlačnice gor vlekla....in medla fante na odru...je en tako zaljubljen vanjo, da tud peti ni mogel, ker jo jo ves čas božal in lupčkal...ga je Nadja odganjala kot muhe...user posted image user posted image . Vsak drug vikend imamo piknike- moj je imel okroglo, prav tako vsi njegovi prijatelji....vreme je pa tako drekasto da joj...nič kaj poletno....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 824
25.6.2009 12:51:08   
JABOLKO3
Živijo!

Po lenobnem prazničnem jutru se je moški del družine odpravil na sprehod, preden se sonce spet kam skrije, jaz imam pa urico zase... mi danes ni treba kuhat, ker nas je tašča!! povabila na kosilo... tako sem na hitro opravila nekaj nujnih higienskih posegov na sebi (pedikura, manikura, depilacija, umivanje las...), zdaj pa zabušavam... in paše... saj opravki tako počakajo, moje tri hišne prijatelje (imenujejo se Pralko, Sušilko in Pomivalko) sem pa zaposlila, brez skrbi... ko smo že pri tem - a ima katera tisti sesalec, ki sam sesa?... mi ga je ena znanka zadnjič ful hvalila, pravi da je za sproti super, vsake toliko pa vzame 'ta pravega' v roke in posesa po kotih, pa je... pa me malo mika, čeprav mi cena ni preveč všeč... no, sesanje kar naprej pa še manj

Naš šolar se je včeraj vrnil z letovanja in je še vedno ves navdušen, kaj vse so počeli... jaz pa precej manj, odkar sem odprla potovalko in ven potegnila popolnima premočene trenirke, štumfe... so jih po dežju vlačili po gozdovih in kaj vem kje... in ker odlično navzkrižno zaslišujem, mi je na koncu priznal, da ga je v mokrih cunjah kar precej zeblo - kaj pa, če je bilo pa 15 stopinj??? No, preživel je in (zaenkrat) kaže, da brez posledic... In edina stvar, ki jo je izgubil, je dežnik, kar je zanj izreden uspeh...

Je bil pa naš srednji zaklad med bratovo odsotnostjo izredno priden, pa sedaj ne vem, če je hotel pokazati, da je za siceršnji špetir v hiši kriv izključno starejši brat ali pa mu je tako prijalo več najine pozornosti... sva se pa dva dni nazaj lotila urejanja legic - smo namreč imeli vse pomešano v enem velikem zaboju in se sploh nista igrala z njimi, ker se jima ni dalo neskončno brskat in iskat tistih micenih delcev, če sta hotela kakšno stvar sestaviti po načrtu... sedaj sva pa vse posortirala po 'področjih' v manjše škatle in vse, kar je bilo načrtov, sestavila in moram priznat, da sem zraven tudi jaz zelo uživala...

Torej počitnice smo dočakali, a se jih jaz precej manj veselim kot lansko leto, saj moram čez nekaj tednov v službo in to na povsem novo delovno mesto, kar je že samo po sebi stresno, za otroke pa organizirati varstvo - ker nečakinji ne upam pustiti vseh treh, se bosta starejša malo izmenjavala pri babicah... pa da raje ne pomislim, da moram najti redno varstvo za Jurčka od septembra dalje - ko gledam oglase, me pa vse mine... pa kakšne cene postavljajo te tete - 550 €/mesec se jim ne zdi nič posebnega... Pri vsem tem me pa še blazno jezi, ker se MM okrog tega nič kaj ne vznemirja in mirno dela plane za službena potovanja in razne dodatne obveznosti... jaz pa sem zato zadnje čase rahlo sitna, kar mi ni preveč všeč...

No, pred nami je nekaj prostih dni, saj ima družinski poglavar do torka dopust... planov še nismo naredili, jih bomo prilagajali vremenu, saj napoved ni ravno bleščeča... vsekakor pa nameravam te dni izkoristiti MM-jevo prisotnost in končno narediti za službo, kar sem obljubila...

NiLe - prav prijeten obisk je bil zadnjič... pa kako se je Jure razveselil Tie - še nisem videla, da bi se komu kar tako v objem vrgel... pridite še kdaj... pa lepo se imejte na morju...

Posadka - lepo te je prebrati in pogledati slikice, čeprav so ti užitni zadnje čase bolj redki... ja, služba... a veš, da sploh ne vem, kaj delaš v službi... kakor tudi za večino punc tukaj gor ne... očitno mi je bila služba v preteklem letu nekje daleč in med našimi srečanji druge teme bolj pomembne, pa vas nikoli nisem pobarala... No, vidim, da se imate lepo in bravo za presenečenje za učiteljico... če boste kaj v naše konce zavili, se pa le oglasite...

Ketrin - tvoj post me je pa zelo razveselil, ti res privoščim, da končno spite... torej postelja je bila kriva, jao... uživajte na morju...

Misa - sem se kar zamislila ob vaših 16 zobkih... Jure jih ima ravno pol manj in nič ne kaže, da bo kmalu številka višja...

Scorpio - bravo za prijeten dopust, ti res privoščim, da si uživala... si zaslužiš, ker si tako pridna s študijem in vsem ostalim...

Bela vrtnica - glede neprespanih noči... manjša je razlika med otrokoma, prej se nehajo, ha ha...

Srečka - torej se boš preselila v bližino moje službe... ima pa skupno bivanje svoje dobre in slabe lastnosti, pa je težko reči kaj je bolje... jaz sem želela biti na svojem, pa za to plačujem kar visoko ceno... ne vem pa, kako bi bilo, če bi bilo drugače... vsekakor ti želim in iz srca privoščim, da si nov domek uspete prijetno urediti in da se boste vsi skupaj imeli dobro...

Joan - to ti pa verjamem, da te hudo moti, ker tip zraven malega kadi... pa kaj je ves dan doma ali kaj... mene bi kap, si sploh ne predstavljam, kaj bi naredila... ti ji kar povej, da te moti in ne dovoliš, da zraven otroka kadi, pol se naj pa odloči, ali bo še pazila tvojega malčka ali pa crkljala svojega bumbarja... pa če se kaj sporečete - na Brezovici poznam eno krasno punco, ki išče kakšnega otročka za pazit za čez počitnice... bi jo jaz z velikim veseljem angažirala, če bi bili bližje...

Roberta - glede dojenja... jaz sem tudi mislila, da se bo naš fante še kar dojil in dojil, ker je tako užival zraven in bi se še 5x na dan, če bi bila jaz za to... pa smo morali sedaj silom prilike nehat, pa sploh ni nobenega problema... sploh ne pogreša in se sedaj tako lepo stisne k meni, ko ne išče več, kje bi se bilo za priklopit... sem prav veselo presenečena...

Krista - torej 'ati fazo' imate, praviš... paše, a ne, ha ha... pa veš, kaj je še fino pri fantih - ko so malo večji, jih mora na javnih mestih vedno ati vodit na WC, ker nočejo več na žensko stran, ti pa ne moreš kar na moško vdirat...

Medtem, ko tole pišem, so fantje že zdavnaj doma in sem morala vmes že kakšno intervencijo ali dve opravit... so že spet glasni, pa grem v kontrolo...

Lep dan!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?