Roberta69
|
Zdaj pa že meni diši po morju, ko se vsi odpravljate ... no, ne še čisto, je treba prej še nekaj stvari spedenat, potem pa en mesec uživancije (jaz bom vmes najbrž tudi za par uric zalaufala lapitopija, ampak ne bo sile). Me pa že ful matra, predvsem zato, ker sem že par vikendov doma in ali delam ali pa se učim, da končno, saj me je sram, naredim še teh par izpitov in potem diplomiram. Še najbolj pogrešam kak izlet v hribe, tako da tudi to pride na vrsto. MM-ja moram pa spet pohvalit, da je prov ena kraaaasna varuška . Šele zdaj, ko je z malim skoraj 24/dan, se je odkril njegov potencial in vam rečem, da je mama in pol ali pa še več. Ga ima Liam tako rad in ga porajta veliko bolj kot mene , se mi zdi, da sem mu nuja zgolj za dojenje, drugače bi pa kar očija izbral, ki ga zna tako lepo zabavat, da se cel kar dan presmeji . No, kakor koli že, samo da je mali škratek srečen. A Brinči pa vročino, ja . Sam najbrž ni nič pretresljivega, a veš, da pa jaz verjamem, da gre bolj za kakšno reakcijo, ker ni vaju, kot kaj drugega. Drugače pa tudi jaz ne bi preveč komplicirala okrog tega in forsirala s tabletami. K sreči Liam sicer ni bil nikoli bolan (mislim, da je imel smo 1 dan malce vročine), je pa res, da bi ga MM že velikokrat odpeljal na pregled, npr. ko se mu pojavi kakšen lišajček, velika buška... skratka, kar koli "nenavednega", pa ga potem ne peljeva, ker se meni zdi, da ti pri takšnih malenkostih pediater nima kaj pomagat in lahko potem pa kar skos na preglede hodiš. Pisanje zamira, razen Simvir je treba pohvalit - je kar zelo pridna, ampak nič hudega, tako je človek vsaj lahko na tekočem . Vodni pripomočki: jaz sem planirala, da bomo brez vsega, da ga bomo pač malce prekladali po naročju, pa je MM predlagal, da je vseeno bolje, da kupiva obroč ali kaj podobnega, ker kaj pa veš, lahko ti v vodi zdrsne, te zagrabi krč ali kaj podobnega. Nisem pa še preštudirala, kaj bomo vzeli. Razmišljala sem o obroču + kakšno bolj free varianto, mogoče celo kaj takega, kar ima Scorpio. Itak je pri vseh stvareh tako, da šele, ko kaj zares uporabljam, vidim, če nam paše ali ne, pa naj bo drugim še tako fajn. Izgleda se nakupi šele pri naslednih obrestujejo . Potovalna "krama": drugače mi pa spoh ni jasno, kako se bomo letos spravili za en mesec na morje Lani sva šla namreč z dvema avtomobilma in sva komaj pripeljala Kdo j ešel že s celo družino kamipirat samo z enim avtom (mission impossible) . No, letos je plan tak, da damo na streho potovalni kovček in najino prtljago zreduciramo na minimum. Ful bo odtehtalo tudi to, da ne bo vozička (naš je bil res XXL). Bo pa treb aodvleči razne bazenčke, blazine (imamo pred prikolico kamenje in ni ravno primerno za igranje), pa kakšno senco (BTW v ponedeljek jih prodajajo v Hoferju za ful ugodno ceno, se še ni čisto razjasnilo, kje so tiste od lani), cel kuuuup igrač itd. Mogoče pa dobimo kakšno idejo še od drugih aprilčkov/aprilčic.
|