|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
10.6.2009 17:17:44   
Majček28
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

... no, piva še ni umaknil iz hladilnika, tako da upanje na ozdravitev nekje v bližnji prihodnosti še obstaja... 

hahahahahah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...tole je pa za polulat od smeha seuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo, je že sreda, še mal pa bo Brinček doma. Po informacijah baje nima nobenga domotožja, pokliče pa pokaže na vse 'morske' sosede, ko pa vprašajo kje je mami al pa očka pa vprašanje kr preignorira user posted image user posted image
MAh nej uživa, jaz imam pa tud kr mal slabo vest, ker sem pričakovala da jo bom bolj pogrešala...sej ne da je ne, ampak ne tolk kot sem mislila, da jo bom.Je pa to verjetn zato, ker vem da uživa in da je v dobrih rokah, a ne? Midva sva šla v pon ne pico pa na sladoled zvečer, včeri v Argentinsko pa v kino, dons še ne vem...nič mi ni hudga user posted image

Malinca...pa veš da mi res user posted image  nagajajo...pišuka, brezdelje ma res ene posebne učinke, men HB na traparije udar pa se počutm k ena najstnica

Srečka...končnooooo, remont je bil potreben, pri laseh mislim, in fullll ti paše user posted image ...upam da z zobki čimprej porihtaš in da ne bo prehudo bolelo...sem imela problem z enim  (HB ) modrostnim in je to taka psiho bolečina, da bi rajš imela cel dan popadke kot pa eno uro zobobola.......no, mal pretiravam user posted image

Sinska, mi tud čakamo jenčija, pa ne mojga, ampak od brata. Je imela že v ponedeljek rok pa nič še ne kaže, dons na pregledu so pa tud rekl, da ne bo še nč....no tebi želim, da pride takrat, ko bo za vas najprimernejši dan...to je pa verjetn vsak dan...user posted image

Roberta, buške- kriza ko se zgodijo, ampak tud minejo, preverjeno user posted image  To je pač cena če se greš Krištofa Kolumba in raziskuješ do onemoglosti

Speli, ja res, le po kom je taka čveka, a ne? Pri nas so pa copati atrakcija...ker v dveh ne gre je eden čist dost za racanje naokrog. Res so hecni...in ko hočem fotkiča vzet je pa vsega konc user posted image

...grem mal še brezdelje delat user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 751
10.6.2009 21:32:51   
NiLe
Čeeeer!

Eto, danes sem že od 6ih v pogonu, pa imam še nekaj energije za RR ... otroci spijo kake pol urce, jaz pa hop na sedežno, lepitopija v naročje in bandidosa v roke in akcija .user posted image ...

Po službi sem imela G in sem se s5 načakala ... joj, to Leonišće je res tu mač ... sem se šla pokazat k Puškotu, če je Mirena na svojem mestu in je vse BP. Malo me je okrcal za ohlapne mišice med. dna in je rekel, da moram pridno vadit, da ne bom na stara leta začela "puščat" user posted image ... je bila pa čakalnica polna žensk, ki so prišle na prvi poporodni pregled in kar nekaj jih je imelo s seboj user posted image , ki so več ali manj spali ... joj, kako so mičkeni in nebogljeni user posted image ... domov sem prilomastila šele ob 19ih, nikjer nobenega ... moji so se šli kar potepat ... no, ko so le prišli domov pa večerja, tuš, spanje .... eto, zdej je pa končno miiiir.

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

NiLe..i am sorry...so sorry...je bilo v planu za danes...sem te hotela ju3 presenetiti...pa Majčko tudi...pa ekola...ne bo nič iz vsega skupaj...

nč se sekirat ... ti se lepo pocajtaj ... upam, da ni prehudo bolelo, ko so injekcije popustile ... btw, very nice hair cut ... bravo!!!!

Majček; no, vidiš, da ni tako hudo ... prav fino ti je ... vi2 kar uživajta ... Brinči tud uživa, zakaj ne bi še ti, a ne? Če bo ju3 kaj časa, mogoče uletim do tebe ...

Jabi; ah, ti pa znaš pričarati nasmeh na usta! Faca si! Ni kaj, pestro je pri vas ... z veseljem berem vaše pripetljaje!

Simvir; luštna sobica ... ampak kot je ena dejala, manjkajo igrače in nered ... hec, hec!

Vrtnica; to bo Zari in TM luštno poleti!

Sinska; navijam zate in za vašo novo bebico .... da bi se čim prej odločila priti na svet.. joj, še malo pa boste 4je ... to vam bo luštno!

Posadka; pri vas je tudi pestro ... pa Tomažek je tud pravi pobalinček ... glede srečanja 20.ega ... jaz sem načeloma ZA ... a boš sama s Tomažem ali kako?

Sem ravnokar MM poslala SMS (je službeno  na eni tekmi), da je Tia končno omagala pred pol urce ... danes sta se cel dan potepala in očitno ji je bilo tako všeč, da sploh ni hotela spat. Od zjutraj sta bila od doma, domov sta prišla samo pojest kosilo in pobrat starejša dva in potem spet akcijaaaa ... ni kaj, očitno se Tii veliko bolj dogaja, ko je z očijem kot z mami, ki je tako dolgočasna .. he he

Nič ... toliko za danes, jutri ... mogoče se še kaj javim pred vikendom, ki bo spet v znamenju morčka ... napoved je lepa, tako da je treba izkoristit fraj vikend (pri nas so vedno bolj bizi, ker MM dela) in se gremo malo namočit!

Pridne bodite, uživajte s svojimi sončki ... adios

< Sporočilo je popravil NiLe -- 10.6.2009 21:37:30 >

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 752
11.6.2009 7:39:32   
simvir
Dobro jutro!

Smo spet malo manj čvekasteuser posted image .

Mene danes čaka pop. sestanek za N. (včeraj sta z očkom opravila sistematskega), jutri pa obletnica mature, že 10.user posted image , se že prav veselim. Pa jutri imava 5. obl poroke, samo se z MM sploh ne bova videla, no zjutraj in zvečer v posteljiuser posted image . Še viked bo tik tak minil, v soboto dop. MM dela (mi gremo verjetno na Lunin festiva), pop rd ene dvoletnice, v nedeljo en krst...

Srečka upam da danes ne bo prehudo in da se čimprej pocajtaš, pa pazi na kakšen prepih. Pa res najs frizurca, ti paše. Sem se pa tudi jaz bala, da se misliš res na 2cm pošišatuser posted image .

Majček no vidiš saj bo kmelu konec tedna, vidva pa kar uživajta ob večerih, da bosta nabrala energijo za naprej in za nazaj, tudi za še kakšnega user posted image .user posted image

Nile vidim da tvoji prav uživajo, tudi če so brez mamice, je lažje iti v službo kajne. Pa super za dobro opravljen pregled.

Novopečena sem zadnjič pozabila, glede preganjanja moljev. Na 1. mestu je divji kostanj, 2. vinska rutica, 3. žajbelj, 4. orehovi listi, sivka - ta je bolj blaga. Če imaš kaj od tega (sedaj lahko nabereš orehove liste, kasneje pa še kaj), daš v kozarec in postaviš v omaro, fino je občasno menjati.

Speli, ja tudi meni je kar čudno ker še n novih user posted image , sem že zadnjič reklamo delala, da bo treba kar v akcijo če želite imeti dve leti razlikeuser posted image . No saj morda je katera, pa se ne javlja, ali pa še skrivauser posted image . Kar pogumno punce.

lep dan

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 753
11.6.2009 23:04:50   
Roberta69
Srečka, nova podoba je zelo +++++ user posted image . Tudi jaz sem si za kar dobrih 10 cm skrajšala lase, pa me še kar nekaj daje, da bi si jih še spredaj, tako do ene sredine obraza, postrigla, bom še videla. Zdaj imam že ene 8 let skos dolge in naravne, prej je bilo pa skos eno psreminjanje od vseh možnih barv in frizur user posted image , pretežno pa je prevladovala blond, od tukej tudi Liamova barva user posted image user posted image user posted image . Ne, kot otroček sem bila bolj svetlolasa.

Mi se pa tele dni dojimo in dojimo in kar dojimo, mi že ni bilo nič več jasno, pa danes opazim, da "revčku" rinejo na plano kar 4 štirice naenkrat, ni kaj, pri mojem sončku je vse nekaj v štiricah - roj. datum 24.4.2008.

Drugače je pa pri bajti veselo, ker gredo meni ene stvari, naj potrkam, kot po maslu user posted image in bo dopustek/morček kot zaslužen...

Upam, da se nas vsaj nekaj uspe najti na kofetku. Sinska, komaj čakam, da te vidim z najbrž že orng trebuščkom user posted image . Glih včeraj sem izvedela, da je ena soseda spet noseča (zdaj imata 16 mesečno hčerkico) in rodi konec oktobra, pa me je kar nagovarjala, da naj še mi pohitimo user posted image . Saj, počasi se bomo res spravili v akcijo, ampak zaenkrat je poudarek na počasi user posted image . Srečka, mi se pa vidimo kak vikend na obali, drži? Posadka, mi bomo imeli tisti vikend, ko bosta v LJ najbrž obiske, drugače se pa lahko vsaj na hitro vidimo.

Imejte se lepo!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 754
12.6.2009 13:37:43   
NiLe
Dan, dan ... kam ste vse mrknile user posted image ??

Jaz se javljam samo toliko, da nas prestavim na prvo stran user posted image ... še urco in pol oddelam, pol pa domov do konca spakirat in juhej, šibamo na morčka ...

... imejte se lepo, uživajte v vikendu, sončku, prijetni družbi ... user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 755
12.6.2009 14:06:23   
simvir
Ja pa res, kje pa ste vse čvekice? Se mi zdi da vas veliko samo bere.

Če nobena nič ne napiše ni kaj komentirat, sama sebi pa tudi ne pišem tule.

Nile lepo se imejte na morčku, jaz tudi komaj čakam drugo soboto ko že šibamo na dopust.

Tudi jaz želim vsem lep vikend, jaz grem danes zvečer končno malo venuser posted image .

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 756
12.6.2009 15:38:01   
Krista28
Ojla,
Jaz tudi odhajam v pester vikend...imamo v nedeljo pikinik za okroglo od MM....kar veliko prijateljev pride...komaj čakam...

Če se boste dobivale na kavi kje v centru, sem tud jaz za, da uletim....sicer je pa težje, ker ne morem za tolk časa ven....

lepo uživajte na morju, tiste ki odhajate...ostali se bomo pa v senčki hladili....

Roberta, vi kar pogumno....saj je kar luštna taka razlika...

simvir...ti si pa prav pridna z javljanjem...user posted image user posted image  le tako naprej...pri nas vse beležijo pa je bolj kriza...so pa zdajle na dopustu in mam tud mal več gužve...men paše...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 757
12.6.2009 15:38:34   
Krista28
O Joan, a si ti tud  v odhajanju? :-))

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 758
12.6.2009 18:38:58   
Majček28
Dannnn,

no pa je petek...končno...so se mi pa plani mal pokvaril!! Sem se včeri po službi, ob pol 8h, lotla generalne celga stanovanja pa pranja, da mi ja v soboto ne bo treba in bom na polno uživala sonček pa na en piknik šla...no pa ne bo nič iz tega, jutri zjutraj namreč letim na morčija po Brino. Dva dni nazaj je dobila vročino in zakuhala na 39...sta jo dedi pa babi kr k zdravniku peljala kjer so jo komplet prečekiral in jo animiral 2 uri....animiral v dobrem smislu-je babi rekla, da kaj tazga še v življenju ni doživela, da so bli tooook prjazni pa uslužni, da ji je šlo kr na jok.Da je sestra sred čakalnice na tleh sedela pa se z Brino igrala, da jo je DR. k seb vzela za računalnik pa sta tipkala pa muziko poslušale in plesale seveda. Pregledal so jo komplet, z urinom in krvjo, vse OK, ampak so ji dal antibiotik, katerga pa babi ni dala brez mojga 'DA' in ker potem naslednji dan ni blo več vročine ji ga tud ni dala. Zvečer pa spet vročina, dons čez dan je blo kr OK, kaj bo ponoč se ne ve. Jutri grem zjutraj dol, zvečer jo spakiram v avto in greva domov, babi in dedi si bosta pa še mal odpočila in podaljšala morčija.
Pišuka, mi je tkoooo hudo, ampak me ne skrbi prveč, ker vem, da če bosta mislila, da kaj ni OK jo bosta še prej peljala do DR kot bi jo jaz sama. Vročino pa lahko dobi doma al pa na morju.
Je pa rekla DR da je vročina mogoče tudi odziv na to,da naju pogreša pa ne zna drugač pokazat in je podzavest to zakuhala.
Ah, bomo že preživel, a ne user posted image

Kej dost ne bom komentirala, vse uživite kjekoli že boste, naj vas sonček greje.

po pa

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 759
12.6.2009 21:55:57   
Jo@n
Čer!

Pa je spet teden naokrog in se moram hitro javit, da me ne objavite na seznamu pogrešanih...

Imamo 2 nova zobka (hvala Nile), še zadnjo dvojko in drugo od štiric, poslednji dve pa bosta kot kaže tudi hkrati pokukali na plano. No, hudega res ni bilo, le 2-3 jokajoči budnici na noč zadnji teden, ki pa sta bili k sreči kratkega značaja.

Še vedno smo brez varuške, upam da bo dobro okrevala po operaciji, mali princ pa je bil ves teden pri varstvu pri taščici. Midva z MM pa sva na relaciji sem in tja skoraj srečevala sama sebeuser posted image . J je pri tašči obredel enosobno stanovanje user posted image  in do potankosti raziskal vse metode odpiranja in zapiranja vseh vrst kljuk in vratuser posted image . Babi servis bo na sporedu tudi prihodnji teden, razen ponedeljka, ko ima taščica nujne, neodložljive opravke user posted image (no comment, res ni omembe vredno). Midva z MM pa gužvo v službi. user posted image  Seveda so še dobri ljudje na svetu user posted image  user posted image  user posted image  , pardon med aprilčicami, in Iza bo imela v ponedeljek družbo, Srečka pa generalko, če ima dovolj živcev in frej rok za varstvo (tuje) mularije. Pa še J bo okusil dekliško & pasjo družbo. Mogoče bo potem kaj lažja izbira za prihodnost, ali nabavimo kužka, ali pa naročimo Iza model. user posted image  user posted image  user posted image

Ko smo že pri tem, pri nas nič novega, imamo v planu, ampak bomo še malo počakali. Mogoče se pa aprilčice skupaj ojunačimo? Saj vem, ko bood pa novice deževale, nas pa ne bo za ustavit, hehe.

Sinska, tebi pa čas res hitro beži, kar ne morem verjet, da že (skoraj) dneve odštevaš.

Majček, a Brina pa kar vročino? No, upam da je res le reakcija na tvojo odsotnost in da AB ne bo potreben.

Krista, Simvir in Nile, a kar na morje??? Joj, sem vam fovš, pa bo treba še slab mesec počakat in oddelat svoje...

Ko smo že pri morju, ravno razmišljam, ali naj malega sploh dajem v Fredov obroč ali ne, na Difu je noter kar užival, ampak lej ga šmenta, obroč ki ga imam doma je ravno tako rdeč, pa po obsegu občutno manjši kot tisti na tečaju. In ga J s svojo drobno postavo povsem deformira, da ne služi svojemu namenu. No, razen če bi moral spominjat na napol potopljen trajektuser posted image . Zdaj pa ne vem, ali naj pozabim vse skup in furamo na morju dobro staro oči&mami varjanto po rokah, ali pa se ozrem za oranžnim Fredom, ki je od 2 let naprej, ima sicer malo manj vzgona, ampak ni šmenta da velik bi bil pa dovolj... Ah saj vem, spet imam probleme s  težavamiuser posted image .

Naj bo dovolj za danes, sem si obljubila bolj zgoden bjutislip, imamo jutri vsi 3 fotosešn pri fotografu, je MM pred časom dobil darilni bon in se gremo ovekovečit za vse večne čase... Pa moramo bit lepi, spočiti in naspani. No, potem pa svizec pride...

Nočko!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 760
12.6.2009 22:30:04   
novopecena
dober večer

no da namo spet na 2. strani pa mal popišem tale kvadratek.

joj tko sm vam fouš ko že vse pakirate ali razmišljate o morčku. pri nas letos "naše" morje odpade, gremo pa pogledat na azurno obalo user posted image . Pred mesecem dni je MM šel z motorjem v Francijo za 4 dni mal pošnofat kako se en kolega gor drži (slovenec ki je šel s trebuhom za kruhom in je oskrbnik ogromne vile) in je rekel da ima konec avgusta/začetek septembra fraj pa nas je povabil. madona ga bom kar kušnila ko pridem gor.
sem pa dobila tud povabilo na 4 dnevni oddih v kamp na Krku in bova z malim šla da mal namočiva nogice. jah sj ponudbe kar dežujejo user posted image user posted image

smo se pa danes tko nasmejali Reneju. Za hišo nam raste češnja in ko sva jo z mojo mami skubili je Reneja animiral njegov ati. Pač iz češenj je treba peške pobrat in jih ven izpljunit-no in to pljuvanje je bilo Reneju tako všeč da se je smejal da so se ljudje na cesti ozirali k bajti user posted image seveda je tudi sam sprobal kako to gre in moram rečt da je kar lužico sline imel med nogami.

Majček boš vidla da bo jutri Brina takoj vzcvetela ko te bo zagledala-mogoče se bo pa še crkljat pustila. Če ne pa prid malo našega scrkljanca pocartat-ne bo imel nič proti user posted image

Srečka super izgledaš user posted image pogumna punca. jest se tud že spravljam h kakšnemu frizerju sam kar nekako ne najdem časa. imam pa že kar poškodovane, tko da ne bo fino če bom predolgo odlašala.

nič grem še mal daljinca sprehajat.
fajn bodte pa javite se še kaj user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 761
12.6.2009 22:41:55   
scorpiogirl
Čerrrrrrr user posted image

pa se je vse skup mal umirilo in končno tud jst najdem cajt za čarunalo ... oziroma za malo bolj prijetne opravke za tole kišto user posted image
zadnje dneve tud bolj kot ne sama sebe srečavam ... ampak bo že jutri vse odtehtano, ko bom zavohala morski luft user posted image izpit danes odpisan ... ostalo tud mimo ... je bil pa cel dan (kolikor nisem bila v Lj na izpitu) v znamenju pucinga pa pakiranja ... no, večina zadev že čaka v avtu, nekej cunj se pa še na stojalu suši user posted image madonca, k da se selimo, tolk zadev vlačimo s sabo user posted image user posted image

Joan, jst sem v Atlantisu kupila ene zadevce (plovce) za okrog pasu ... bomo sprobali, pa poročam, kako se obnese ... če bo kul, komot tud posodim user posted image mi tile obroči ne sedejo lih, ker je položaj noter krneki ... no, upam, da ne bom čez kakšen dan po trgovinah lovila fredovega obroča user posted image
tko ... Srečkino frizurco še pohvalim user posted image user posted image user posted image
če bo katera na naši obali v naslednjih dneh, naj kar zvrcne pa se dobimo na kakšni kavici user posted image drugače pa vse po vrsti ornh uživajte ... mi bomo user posted image

čavči user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 762
13.6.2009 11:55:06   
Roberta69
Zdaj pa že meni diši po morju, ko se vsi odpravljate user posted image ... no, ne še čisto, je treba prej še nekaj stvari spedenat, potem pa en mesec uživancije (jaz bom vmes najbrž tudi za par uric zalaufala lapitopija, ampak ne bo sile). Me pa že ful matra, predvsem zato, ker sem že par vikendov doma in ali delam ali pa se učim, da končno, saj me je sram, naredim še teh par izpitov in potem diplomiram. Še najbolj pogrešam kak izlet v hribe, tako da tudi to pride na vrsto.

MM-ja moram pa spet pohvalit, da je prov ena kraaaasna varuška user posted image . Šele zdaj, ko je z malim skoraj 24/dan, se je odkril njegov potencial in vam rečem, da je mama in pol ali pa še več. Ga ima Liam tako rad in ga porajta veliko bolj kot mene user posted image , se mi zdi, da sem mu nuja zgolj za dojenje, drugače bi pa kar očija izbral, ki ga zna tako lepo zabavat, da se cel kar dan presmeji user posted image . No, kakor koli že, samo da je mali škratek srečen.

A Brinči pa vročino, ja user posted image . Sam najbrž ni nič pretresljivega, a veš, da pa jaz verjamem, da gre bolj za kakšno reakcijo, ker ni vaju, kot kaj drugega. Drugače pa tudi jaz ne bi preveč komplicirala okrog tega in forsirala s tabletami. K sreči Liam sicer ni bil nikoli bolan (mislim, da je imel smo 1 dan malce vročine), je pa res, da bi ga MM že velikokrat odpeljal na pregled, npr. ko se mu pojavi kakšen lišajček, velika buška... skratka, kar koli "nenavednega", pa ga potem ne peljeva, ker se meni zdi, da ti pri takšnih malenkostih pediater nima kaj pomagat in lahko potem pa kar skos na preglede hodiš. 

Pisanje zamira, razen Simvir je treba pohvalit - je kar zelo pridna, ampak nič hudega, tako je človek vsaj lahko na tekočem user posted image .

Vodni pripomočki: jaz sem planirala, da bomo brez vsega, da ga bomo pač malce prekladali po naročju, pa je MM predlagal, da je vseeno bolje, da kupiva obroč ali kaj podobnega, ker kaj pa veš, lahko ti v vodi zdrsne, te zagrabi krč ali kaj podobnega. Nisem pa še preštudirala, kaj bomo vzeli. Razmišljala sem o obroču + kakšno bolj free varianto, mogoče celo kaj takega, kar ima Scorpio. Itak je pri vseh stvareh tako, da šele, ko kaj zares uporabljam, vidim, če nam paše ali ne, pa naj bo drugim še tako fajn. Izgleda se nakupi šele pri naslednih user posted image obrestujejo user posted image .

Potovalna "krama": drugače mi pa spoh ni jasno, kako se bomo letos spravili za en mesec na morje user posted image Lani sva šla namreč z dvema avtomobilma in sva komaj pripeljala user posted image Kdo j ešel že s celo družino kamipirat samo z enim avtom (mission impossible) user posted image . No, letos je plan tak, da damo na streho potovalni kovček in najino prtljago zreduciramo na minimum. Ful bo odtehtalo tudi to, da ne bo vozička (naš je bil res XXL). Bo pa treb aodvleči razne bazenčke, blazine (imamo pred prikolico kamenje in ni ravno primerno za igranje), pa kakšno senco (BTW v ponedeljek jih prodajajo v Hoferju za ful ugodno ceno, se še ni čisto razjasnilo, kje so tiste od lani), cel kuuuup igrač itd. Mogoče pa dobimo kakšno idejo še od drugih aprilčkov/aprilčic. 

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 763
14.6.2009 13:51:59   
Majček28
da nas vrnem na prvo stran...

...in sploh ni čudn, da nobenga ni tuki gor, ko je pa zuni tak lep sonček...A kaj pa jaz počnem da sem zdaj na RR?...Kaj pravte?...V službi sem user posted image ...ja, ja vem da je nedelja, ampak to za nas 'turiste' nč ni važen user posted image
Sej mam še eno urco do konca pa bo že nekako, pa glede na to, da ni to pravksa vsake nedelje bo tud za preživet.

Včeri sem zjutraj letela po Brino in zvečer nazaj...kok sem jaz koma, tale vožnja me je čist ubila, me je pa Brina zato tolk bolj razveselila. Se je stiskala k men pa me lupčkala pa še stran nisem smela pogledat, je bil že protest. Je pa sicer brez vročine ima pa pikice po celih nogicah in ritki...verjetno bo 6. bolezen, greva se pa vseen v ponedeljek pokazat k P. AB ji nismo dali, vročine nima več, pikice sicer izginjajo, ampak če ne drugega, da bo za ziher, ker jaz pač nisem DR....hm, čeprav se mi zdi, da bi mame bile kdaj za to bolj usposobljene.

Evo in kakor je bil petek zame ne 'šiti dej' se vse počas spravlje na svoje mesto in same pozitivne stvari se dogajajo. KONČNO SEM DOLAKALA DA SEM V DRUGO PONOSNA TETA user posted image user posted image user posted image . V soboto zjutraj ob 6.36 se mi je rodil (s 5 dnevno zamudo ) nečakec, ki to sploh ni...je kar nečak in meri 53 in tehta 4,140g. Ker sem včeri letela med Ljubljano in Pulo, ga grem takoj po službi mal pofirbcat pa solzico sreče potočit...a veste kaj, čist nič ni tolk vredno naših živčkov in skrni kot samo naši sončki...in enako velja za vse ostale sončke in njihov nasmeh na ličkih.
Joj čist sem se raznežla, mam že solzne učke...hm, hm, dost bodi, moram še eno uro oddelat pa ne zgleda če se bom glih cmerala user posted image

Želim vam lep sončen vikend, teden, mesec,....se oglasim kmalu

papa

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 764
14.6.2009 14:05:53   
SpeliG
Majček, user posted image user posted image  za korenjaka-nečaka!!Mere so res konkretne in si upravičeno ponosna teta. Mogoče te pa zanese zdaj, ko boš spet pestovala novorojenčkauser posted image ... Čist možno, da ima Brina 6. bolezen, sploh ker je imela kar visoko vročino, ki je značilna za to. Mi smo imeli takrat 3 dni ful visoke vročine in potem 3 dni pikice po teleščku in neraspoloženo deklico. Potem pa je bila spet dobri stari dobrovoljček, kar je običajno.

No, mi smo kljub sončku notri, ker je čist prevroče, da bi bili trenutno zunaj, plus Martina spi svoj popoldanski dremež. Razen tega je MM zbolel, ima vročino in se premika po stanovanju kot slabo ohranjen 70- letnik, da mi gre že kar na živce, priznam. Sploh ko vsake pol ure začne "joj joj joj, me boli...". Ženske res čist drugače prenašamo bolečino, evo.
Tudi pri nas smo sicer že morsko raspoloženi, čez en teden bomo že na prvem daljšem poletnem dopustu, juhuhu!! Martina ima obroč za plavat, bomo pa videli, kako se bo obnesel, lani nismo imeli še nič.
Glede potovalne krame pa planiram, da bomo letos bistveno manj založeni kot lani- odpade Quinny, ki je vzel pol prtljažnika, odpade posteljica (bo kar med nama), pa zaloge Aptamila, ki smo ga lani seveda še vlačili s sabo, pa še kaj bi se našlo.

Lepo se imejte, uživajte v sončku, Majček, tebi pa naj delovni dan čimprej mine!!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 765
15.6.2009 6:45:26   
sasy20
Dobro jutro punce!

JOj vem da imam že kar nekaj kazenskih točk ampak vseeno....

JAz sem danes spet na bolniški...naš mali je v vrtcu staknil SLINAVKO user posted image  bogica mala...sva dva dni na metelkovo letala no v soboto so mu vzeli kri in bris na koncu vseh preiskav ugotovili da je le virusno user posted image ...HB je bila včeraj naša zdravnica je ugotovila samo da ga je vidla da je slinavka in nam dala mazilo za mazanje ustk....je tok bogi da nč ne spravi vase....se borim za vsako kapljico vode da jo spravim vanj. Najhujši vikend je za nami in upam da bo sedaj šlo na bolje.
No današnja noč je bila boljša in upam da bo kaj več pil.

Drugače naš korenjak koraka....a ne kar tako suvereno....zelo dobro premisli ali bi šel ali ne....še vedno je najraje na kolenih ker je 100% hitreje in mu je to ljubše....prava lenčina vam rečem.....
Je pa prava papiga in ponavlja čisto vse kar sliši ali pa vidi....se mu pa prav vidi da hodi v vrtec....zdej se sam brez problema igra...najde novo zaposlitev ko se prve naveliča.....super je....

No ta teden je še doma, potem pa šiba na morje in ostane na morju do konca avgusta.....meni je bilo mal grozno ker se bomo samo vikende vidli...ampak bolje kot da same čudne bolezni dam nosi....kombinirali bomo dopuste, tašča, moja mami in midva tako da bo lahko skos dol.

No toliko poročila za enkrast iz našega brloga....upam da ste vse ok...no sej bom šla prebrat...če bo škorček še malo spančkal.

Lepo se mejte in uživajte v poletnih dneh.

Papa

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 766
15.6.2009 7:47:06   
simvir
Jutro!

Za nami je res pester vikend, sama praznovanja, včeraj popoldne je pa še gugalnica dobila svoje mesto na našem vrtu.

Zdaj pa najprej pohvale Srečki za pogum in probo čuvanja, res si caricauser posted image user posted image user posted image .

Brina in Nik upam da se čimprej pozdravitauser posted image , Majček čestitke za korenjaka nečaka, pa za vse nove zobke (mi imamo tudi eno štirico zunaj - 9. zobek - ne vem ali sem že napisala ali ne).

Glede rdečega Freda, naš N. je v njem plaval še lansko poletje (star 2 leti in 3m), pa ni med majhnimi. Je pa res da leto prej pa ni hotel biti v njem. Se pravi uporabljali smo ga pred enim letom in po drugem letuuser posted image user posted image . Kako bo letos z malim bomo pa še videli. Smo pa pri Pampers srečelovu dobili čolniček pa se bosta še v njem malo namakala.

Jaz sem pa zdajle v službi z zatečenim očesom (se mi dela očitno podkožni mozoljuser posted image ) - me kar malo moti, upam da ne srečam preveč ljudi čez danuser posted image , ker sem malo smešna. Upam, da čimprej uplahne. Če bo slabše grem pa kar domov, je danes in jutri MM varuška, sta šla tašča in tast danes na dopust.

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 767
15.6.2009 17:21:37   
resnično srečna
dan še od mene...

Iza spet spi...danes 3tjič...ji je pa njen današnji družabnik kar lepo družno pomagal pri spanju...sta se ujela v tajmingu in enakovredno spala...pa tudi drugače sta bila prav luštkana...sicer nam ni znesli malo dlje od doma noske pomolit ampak je bil pa balkon za zabavo...

Jakob bo itaq po poklicu vratar električar...ma lahko bi po mojem ure in ure ga pustil, da zapira in odpira vrata...sicer mu je Iza malo mešala štrene ko jo je lovil po stanovanju in pod vprašaj postavljala njegovo kondicijo...ampak je potem vskočil kosmatinec, i jima je nosil žogico in je postala igra tudi malo statična...

pri hrani se pozna razlika...Iza je sadje in skutke, Jakob zelenjavne čorbe...suma sumarum sta pa idealna he he...

vikend smo preživeli na Obali...vreme lepo...le strašna suša je, tako da smo že našli prvo utopljeno šojo, ki je imela žejo večjo kot pamet in se utopila v rezorvoarju za vodo...nam je dalo misliti da smo nastavili rešilne bilke...pa vse rože imamo pojedene...zmanjkuje trave pa se živali spravljajo na vse mogoče...malo je pa zagotovo močna tramontana doprinesla...

zelenjava zaenkrat še raste...koliko časa pa bo pa nihče po mojem ne more garantirati, saj so v zemlji že za 5 cm velike razpoke...bo treba urediti kapljično zalivanje...

pobrali smo že zadnje češnje in prve hruške, rešili mladega kosa, ki ga je podil Nero in Iza se je prvič nastavila temeljito komarjem...je pokasirala kar nekaj pikic in sem že naredila paniko, da so norice...

no ja niso...

majček...6. bolezen, domotožje...karkoli že...važno, da ste ok...pa da je Brina srečna, ti da si lepo prevozila relacijo...in predvsem ČESTITKE TETA...

sasy...ubogi Nik...se bo že prvo leto dodobra prekužil z vsemi boleznimi...ampak bo pa potem bolje...pa super, da bo toliko na morju...in babice so super varstvo...čeprav znajo tudi scrkljat otroka...ampak to je še najmanj...glede hoje pa...vse ob svojem času...Iza sicer že veselo hodi in od danes naprej se tudi sama pobira...se je morala pri Jakobu malo považnat...

NiLe...še malo pa bo morje...v glavnem vikend je bil zagotovo uživancija...vse ostalo bo pa tudi kaj ne he he...

krista...upam, da je bilo praznovanje uspešno...in da ste lepo zalili okroglo...saj druženje je super stvar...sploh če se znajo ljudje obdržati v mejah alkohola...glede pijačke v mestu pa...ej nimam pojma kdaj in kako...ker tudi mi odidemo onec tedna iz Ljubljane in se vrnemo šele čez 14 dni...

simvir...joj ti revica...jaz podkožnega mazolja še nisem imela...in upam, da me vsaj to ne doleti, če kasiram že vse ostalo...pa da res hitro mine...drugače ti bo pa morje pozdravilo...kam pa sploh odhajate???...

roberta...eh striženje pri meni ni stvar poguma...ko me prime se postrižem...dolge lase pa imam predvsem zaradi praktičnosti...1 2 3 pa je...tako je pa potrebno fenanje pa oblikovanje frizure pa redni obiski frizerja...kar pa meni ravno ne gre od rok no...saj če me dobro postrižejo še ni panike, ker lepo obliko drži par mesecev...so pa dolgi lasje bistveno manj vroči, ker jih spraviš preč od obraza...

ekola za prvo silo branja je...se pišemo še kaj...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 768
15.6.2009 18:11:35   
trnuljčica
Pozdravljene!

Kaj še veste kdo sta Trnuljčica in Mali princ?user posted image

Vidim, da smo mi z morja, drugi sedaj greste...
Pa vidim nekaj o nosečkah... A je še katera, al so samo plani (mi ne znese brati za nazajuser posted image ,ker čez 15 min letim na slikanje)?

Majček čestitam za nečakauser posted image .

RS sem 5 min preden smo šli videla kako je s tvojo službouser posted image , pa ti nisem mogla nič napisati, ker se je mudilo... Skratka, verjamenm, da je šok, zmeda,jeza, razočaranje... ampak kot ti praviš vedno se odprejo druga vrata... In ti si taki pozitivec in ob tem pa še odločna ženska, da boš ziher znala poskrbeti zase in svoje mladiče. Tudi finančno.user posted image Stres pa je ziher, že pri meni je bil, pa sem relativno brez problemov praktično čez noč menjala službo... Vse se porihta al pa pogliha...

Zdaj pa letim...

A ja, po prihodu z morja je MM ves vesel mahal s pošto- dobili smo vrtec.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 769
15.6.2009 18:43:44   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

obroč ki ga imam doma je ravno tako rdeč, pa po obsegu občutno manjši kot tisti na tečaju. Zdaj pa ne vem, ali naj pozabim vse skup in furamo na morju dobro staro oči&mami varjanto po rokah

poskusili oboje...sicer je bila voda dokaj mrzla (21 stopinj)...v Fredu ni hotela biti niti pod razno...če jo je pa oči mel je pa vriskala pa brcala pa norela...ampak je preživa in je človek ne more držat varno...

sem se odločila, da ji kar rokavčke nataknem...in naj se nauči...če to ne bo šlo pa bomo improvizirali...ma novega Freda ne bom kupovala...

se je pa meni tisti na DIFu tudi zdel občutno večji...grrrr...pa sem mislila, da je samo naša mala zrasla...

trnuljčica...čestitke za vrtec...vem, da bo Mali princ tam užival...in brez skrbi smo mislili na vas in vedeli, da uživate zaslužene počitnice...kako je prenesel vožnjo gospodič???

glede moje službe pa...kaj je že to??? he he...ma uživam...tko da brez skrbi...bomo pogruntali kaj super truper zadovoljujočega in finančno zadostnega...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 770
15.6.2009 22:37:37   
trnuljčica
Vožnjo je tja grede prenesel po atijevo dobro, po mamino tko tko... Ati je glede na siceršnje histerično dretje v avtu vsakič, ko timer preseže 20 minutk,  pričakoval podobno (torej pesimistično je gledal)... Mami pa je bila optimist in je mislila, da bo ponoči spal v avtu. Bilo je pa vmes. 
Dokler sem se nagibala k njegovemu sedežu in si pri tem vrat zvila, da je lahko božal moje lase je bilo vse ok, sicer pa ueeeeeuser posted image .

Spal je pol manj kot sicer ponoči. Je pa šlo. Le podnevi je bilo naslednji dan hudo, ker je spal le tisto svojo urco dopoldan pa slabo urco popoldan... Midva pa koma (od 18 ih do 4 ih itak vožnja, pol pa je on zaspal za 1 urco šele ob 6 ih zjutri)... Naš pač nikoli ne nadoknadi čez dan kar mu fali od noči... Čuden ptič...

Nazaj grede smo bili pogumni in smo šli po kosilu, pa je bilo super... Le mama je bila animator... Vsakih 10 minut drug spored...user posted image Smo večji del plesali, pa peli... Mali je itak že dolgo ritmično res nadarjen... Skoz bi plesal ... Se mu je sedež, kar zibal v ritmu muzike na struju.user posted image Zaspi pa naš preverjeno res 100 x težje v avtu, pa ne tako dolgo kot bi v postelji... Ja kaj čmo, mora meti močnejše vibracije...

Naš je plaval v Fredovem obroču- in sem ugotovila da tečaj (2x) res ni bil stran vržen denar(tko da bomo hodili 2x letno dokler ne splava- sem malo govorila z mamami in vsi ki so v tečaju splavajo do 4 leta)... Je stalno plaval od enega do drugega, pa se na glas smejal... Pa stalno bi bil v vodi... Al pa ob njej...  A v senci se mora tudi biti??? Ne vem, ne vem...Tko da  sva bila na plaži od 8-8.30 do 10 ih zaradi sonca. Pol domov spat. Pa potem popoldne urco in pol pa spat... Ker mi brez postelje ne zaspimo. A v vozičku, da se tudi da??? Mogoče že , ampak nazadnje smo ga nafentali decembrauser posted image user posted image user posted image Pa kanglica, lopatka in kamenčki, da jih meče v vodo- le kaj bi brez tega.
Smo mu pa kupili en čolniček in se je kar rad vozil, le polno kamnov si mu moral dati notri, da jih je metal v vodo in  je bil mir in ni izvajal akrobacij.

Sicer je bil prava atrakcija... Vsi so mislili da je starejši, ker je skoz hodil okoli brez vozička in sprehajal psa (brez heca- če mu ne daš povodca se je sposoben dreti dokler ne doseže svoje), pa tekal... Ma jaz ne vem ta otrok sploh ne zna normalno hodit, le teč... Ne vem kam se mu mudi... Ostali starejši, pa skoz v vozičku, pa par korakov, pa pazi asvalt, pa travo, pa neraven teren, ... Našemu je pa vse glih... Nama je bilo pa tako čudno, ko so prve dni vsi govorili, pazi to, pazi ono... Pol so pa pogruntali, da naš enostavno ne pade...

Neposredna povezava do sporočila: 771
15.6.2009 22:38:25   
NiLe
1,2,3 zameeeeuser posted image ... pofočkala sem se, zdej pa šibam k zasluženem počitku ... vikend je bil lušten, danes so me čakale cote na kubik, tako da grem sedaj mirne vesti spat ... ju3 imam pa dopust in grem mal čekirat, kakšna je kaj ponudba v Trstu.

Bodite v cvetju!

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 772
17.6.2009 10:57:31   
NiLe
knok, knok ... je kdo domaaaaa??? Kaj je zdej punce, a bomo pustile, da naša debata čist zamre??? user posted image user posted image

Spi, dete, spi!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 773
17.6.2009 11:42:31   
JABOLKO3
Živijo!

Najprej hiter pregled dogodkov zadnjega tedna... MM je v četrtek zjutraj sredi dopoldneva zlezel iz postelje in se odpravil v službo... sicer je dal vsem vedeti, da je še vedno bolan, a vseeno... v soboto je naš srednji imel zaključni izlet z vrtcem - pohod družin na Slivnico... in smo se imeli prav fino... no, jaz sem na poti gor in dol vzela pod okrilje še enega fantka, čigar starši niso imeli časa, babica, ki ga je spramljala (in ji sploh ni nihče povedal, da gremo na hrib) pa ni bila sposobna hoje (zanjo sem organizirala prevoz z avtom) ... no, ta fantek velja za enega izmed najbolj porednih v skupini... z nami je bil pa čisto priden... in navdušen, ko mu je MM pripovedoval o planinarjenju, pa o živalih v hribih... mene je kar za roko prijel in sva hodila... in se vprašaš, zakaj je sicer tako nemogoč...
V nedeljo smo šli k babici na Štajersko, kao češnje obirat... pa so bile že čisto gnile in je bilo brez veze, so bile pa že višnje zrele in smo se preusmerili kar nanje... in nabrali 2 ajmarja... in potem sem doma do 2h zjutraj izkoščičevala in polovico prevrela za marmelado, polovico pa namočila v citronko za sirup... nato pa ves ponedeljek kuhala marmelado in sirup... včeraj sem potem imela kar nekaj dela, da sem vso lepljivo in z rdečimi pikami posuto kuhinjo spet v normalno stanje spravila... vmes je še v ponedeljek zvečer naš srednji nekaj zakuhal, tako da je bila noč precej naporna, sedaj pa šprica zadnje dneve vrtca... danes zjutraj se je pa MM odpravil na službeno pot, tako da bomo do sobote zvečer sami... no, jaz sem za začetek danes dobila menstruacijo in herpes na ustnici... tako da imam občutek, da bo še pestro...

Majček - čestitke za nečaka... pa pesti za Brino, da se hitro pozdravi...

NiLe - upam, da je bil šoping uspešen... pa zmenita se s sestrico - jo tiste hlače čakajo... tebe pa dekica...

Krista - kako je uspelo praznovanje?

Simvir - tebi pa čestitke za redno javljanje... ja res, bi vse rade veliko brale, a če bolj slabo pišemo, tudi brat ni kaj...

Srečka - bravo za uspešno varstvo... si te kar predstavljam, da si uživala zraven... pa da bi tvoja zelenjava nekako preživela - da ne bo trud zaman...

Trnuljčica - dobrodošla nazaj...

Moram zaključit, ker sem mojemu srednjemu fantiču obljubila, da se bova igrala, ko bo Jure spal... pa da se prej ne zbudi...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 774
17.6.2009 15:29:52   
NiLe
S5 jst ... ja, očitno imam velik časa in energije user posted image ...

Jabček, lepo te je brati ... pa fino, da je zdravje spet pri vaši hiši user posted image ... ja, ob priliki se s sister res zapeljeva do tebe ... samo med tednom je res kriza, ker pridem domov šele ob pol 5ih ... ma, bomo našli en dan, da prideva, prav?

Srečka, hvaaaalaaaaa ... zlata si user posted image !

Big mamma, čekiraj ZS user posted image !

Simvir, upam, da si "ukrotila" nadležen mozolj!

Sasy, ja ubogi Nik, no ... tolaži se s tem, da bo sedaj dva meseca užival na morju in okrepil imunski sistem  in bo jeseni kot nov ...

Trnuljiča, prav fino ste se imeli ... pa prov nasmejala sem se vašim dogodivščinam ... tvoj princ je res faca!
Majček, user posted image za konkretnega nečaka!

Spi, dete, spi!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?