scorpiogirl
|
Dobro jutro Posadka, vse najboljše in najlepše! Pa bodi še naprej tako pozitivna, te je tako luštno brat Spanje ... Nal tud spi tako nemirno, da je groza ... sva mu prav iz tega razloga podrla posteljico, ker se je skoz butal v ograjo in se zato tudi zbujal ... sicer je trenutno samo na jogiju (z ograjico, ker drugače se je zvalil na tla in tam nadaljeval spanje ), pa načeloma lepše spi. Še vedno ne prespimo noči, mu pa včasih uspe, da se zbudi šele okrog 5h (kar je zame še vedno sredi noči, ampak naj mu bo, ker popije mleko in takoj zaspi nazaj ). Imamo pa v planu čimprej naredit eno rošado v spalnici, da bo spal na večji postelji. Pa še par omar bomo s tem pridobili, kar je pa sploh super, ker mi kronično zmanjkuje prostora (pa ob tem, kako planiram, kaj vse bo v teh omarah, se imam na sumu, da bo premalo omar tudi potem ). Bova se pa z MM za luksuz več prostora in omar odrekla luksuzu svoje postelje ... in pristala na jogiju pa mi je važno samo, da mi ostane moj jogi, ker na dopustu sem bila cela polomljena ravno zaradi ležišča ... sem rabila par dni, da so se kosti postavile nazaj tko ... malega sem oddala v vrtec, zdej pa že iščem, kaj je za naredit ... mi je kar čudno takole brez animacije no, nočna žehta je obešena, da se bo imela čas posušit ... MM še drnjoha, pesjanar bo vesel, če ga peljem ven ... potem pa v Kranj na cajtng (škoda, ker ni nobena iz Kranja ) pa v Baby center v lov za tistim povštrom za malega (odkar smo doma, spet nenormalno kašlja ponoči, pa bo treba imet kar dvignjeno vzglavje, to pa zdej zaradi ograjice skor ni mogoče drugač kot s tistim povštrom), pa v knjižnico ... pa mogoče še na kakšno kavo, da ne bo treba se učit no, še en izpit je narejen, enega sem v petek oddelala, pa še čakam rezultate ... dva še prideta v bližnji prihodnosti, pa še dve seminarski, par izdelkov, pa en izpit še jeseni (če bo tole vse tko, kot sem si zamislila), potem pa končno še zadnji letnik pa mir mi je že kar mal odveč tale faks ... sploh, ker so nas vse, kar res rabimo za naš poklic, naučili že v prvih dveh letnikih, in je sedaj samo še neko brezvezno filanje ur ... mi gre kar na ob določenih predmetih, ker se točno vidi, da so na programu samo zato, da se zafila tisto število kreditnih točk, pa da se jih čimveč pomeče da o tem, da skoz spreminjajo sistem in ena brezvezna pravila, sploh ne govorim ... pa se ne bom jezila že tkole zjutraj, ampak grem raje kej koristnega naredit ... pa še prijetno bo, ko se bova s pesjanarjem podila zunaj imejte se krasno ... bo najbrž zdej mal več cajta, pa se večkrat kaj javim (da boste imele kej za brat, če že drugega ne )