|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
7.6.2009 21:53:58   
novopecena
dobr večer

no en raport še iz našega brloga. smo več ali manj skakajoči po celi sloveniji in uživamo 100 na urco. saj berem vas dokaj redno, za pisanje pa kar zmanjka volje in ... eh pač ni

moram se pohvalit oz. našega frajerja da je danes začel delat samostojne korake. no naredu je že prej kakega, danes pa kar po celem stanovanju-povsod ga je blo dost user posted image in kar je najlepše je to da smo bili na Jesenicah in jo je maširal v pričo babic-ma smo vse vriskale user posted image joj kaj me zj čaka. a ima katera kakšen recept kako se zredit...saj zj ko mi bo uhajal in me šetkal bom izgubila še tisto zadnjo maščobno blazinico ki se me oklepa user posted image (me naslednjič sploh vidle ne boste več user posted image user posted image )

no pa dost heca to so resne zadeve hahaha

aja pa pridobili smo 10. zobek user posted image

vem da je ena rastlina ki odganja molje in ostali mrčes če jo imaš posajeno-veste kako se ji reče. nekje v glavi mi je znano "moljevka"-bi bilo to to ali sem pomešala za katero drugo rastlino?

pa še ene tri fotke našega Reneja

user posted image

s sestričnama
user posted image

user posted image

a je pri vseh frizerjih prvo striženje otroka za plačat? nekje (mah spet ne vem kje) sem slišala da je 1. brezplačno pol pa plačljivo. sem se malo zanimala okoli in so cene 10 €

no pa dost za danes. uživajte pa radi se (s)mejte user posted image

< Sporočilo je popravil novopecena -- 7.6.2009 21:56:25 >

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 726
8.6.2009 7:23:17   
simvir
Dobro jutro!

No moje ni preveč dobro, je bila današnja noč katastrofalnauser posted image . Že včeraj je imel Tevž cel dan vročino (38-39°C), ponoči pa tudi Calpol ni pomagal, da bi lahko v kosu prespal kakšno uro. No zdajle moji trije še spijo (ali pa tudi ne večuser posted image ), jaz pa skoraj ne vem kako sem se pripeljala v službo. MM ima popoldne šiht, tako da če bo imel mali še tako vročino, grem prej s šihta.
Sem pa skoraj sigurna da so zobki (drugega ni videti), zdi se mi da rineta ven zgornji štirki. Sem pred nekaj časa že rekla da me je strah, kako bo ko bodo začele izraščati trojke in štirke. in sem imela prav. Se še dobro spomnim kako so mu rasli ostali zobki, pa vsi nejčeviuser posted image . Čeprav smo pri 4,5. mesecih dobili prvega, zdaj skoraj že zamujamo z nadaljevanjemuser posted image . Smo pa zato zadnje čase dobro spali.

Tanja o boga Neli, pa škoda za dopustuser posted image . Mene je tudi strah da bo na morju podobno, že če so zobki je dovolj.

Novopečena tvoj Rene je pa pravi cukeruser posted image , res lepe fotke. Za prvo striženje ne vem če je kje zastonj. Se mi pa zdi da jaz za Nejca nisem plačala, ampak to zato ker ga niti ni mogla postriči do konca, je bila akcija skoz user posted image .  Ga zdaj kar sama. Tevža še pa še nismo strigli, če ne bi imel vročine bi ga včeraj, ker sem tudi Nejca.
Glede rastlin ki odganjajo molje bom pogledala v zapiske s tečaja o zeliščih. Baje je dobro, da rastline menjaš.

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 727
8.6.2009 7:31:20   
resnično srečna
Moljevec - Plectranthus thunberdii user posted image
Moljevec drugače imenovan harfovec ali plektrant slovi kot rastlina, ki s citronastim vonjem listov odganja molje. Postavljen med druge prelepe rože pritegne našo pozornost z bogatimi in gostimi listi. Moljevec je lahek za gojenje in zelo primeren za viseče posode.
Moljevec prihaja iz južne Afrike in pripada družini Lamiaceae - ustnatice.

user posted image
Lastnosti:
Velikost: je viseča rastlina z do 1 metra dolgimi mladikami. Ima majhne kroglaste ali široke jajčaste liste, ki rastejo v velikim številu. Listi imajo svežo zeleno barvo in so belo pisani z izrazito vidnimi žilami. Spodnja stran listov ima rahlo rdečo barvo. Cvetovi so beli ali rahlo modri in so zbrani v množico pokončnih latastih socvetij. Spodnja cvetna ustna je ponavadi nežno pikasta.
Čas cvetenja: v stanovanju cveti zelo redko. Obdobje cvetenja traja od pozne jeseni do konca zime.
Vonj: listi rahlo citronasto dišijo.

Življenjska doba: najboljše je, če bomo pomladili rastlino vsako leto s potaknjenci.

Težavnost oskrbe: lahka za gojenje.

user posted image
Nasveti za gojenje:

Preden kupimo: potaknjence moljeveca lahko dobimo od znancev.
Kdaj jo kupimo: celo leto.
Temperatura: med poletjem moljevec prenaša normalne poletne temperature, pozimi pa mu najbolj ustreza temperatura od 12 do a 15°C.
Svetloba: rastlina ne zahteva veliko svetlobe, zato jo lahko gojimo na severni okenski polici. Rastlina dobro prenaša tudi lege na sončnem balkonu ali terasi. Edini pogoj je, da moramo nujno omejiti vročino, ki gre od šipe in poveča delovanje sončnih žarkov.
Vlažnost zraka: rastlina dobro uspeva tudi v suhem zraku.
Postavitev: rastlina postavljena v visečo posodo je primerna za vse prostore, kot tudi za na balkon in teraso.
Zalivanje: rastline zelo obilno zalivamo med poletjem, pozimi pa manj. V času zime moljevec ne prenaša prevelike vlage.
Gnojenje: rastlina ima dosti hranilnih snovi, če jo vsako leto pomladimo s potaknjenci, ter jo lahko le malo gnojimo v obdobju rasti.
Vrsta zemlje: rodovitna prst.
Presajanje: vsako leto rastline pomladimo s potaknjenci. Če si želimo obdržati matično rastlino, jo moramo vsake dve leti presajati v zelo rodovitno prst..
Razmnoževanje: spomladi s potaknjenci iz glavnih stebelnih vršičkov.
Obrezovanje: ne zahteva obrezovanja. Če si želimo, da bi rastlina cvetela, ji lahko poskusimo na začetku poletja obrezati vršičke mladik.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 728
8.6.2009 8:39:55   
NaTaŠa*
ojla

Evo se na hitrco javim. Časa ni nič,... Čez kakšen dan ali teden zaćnem delati,... Trenutno pa čakam na neke preiskave, ker imam baje neko napako na srcu.

Za seznam pa +4 zobki, trenutno smo pa nekaj bolni z 39°C vročine, tako da je danes doma in greva pol h zdravniku se mal pokazat.

NIč se beremo grem ker me že preganja stran od rač.....

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 729
8.6.2009 10:31:45   
resnično srečna
eto...mi2...

tudi nas nekaj kuha...saj pri tem vremenu ni čudno...smo imel zelo gužvast vikend...smo bili kompletna familija...Matevž je imel v soboto testiranje za Evropsko prvenstvo...pa ves bolan...sem mu se mi zdi cel petek ožemala agrume...pa filala s čajem...in je bil v soboto ok...no po testiranju pa spet čist knedlast v grlu...

Iza je bila zoprnica...seveda mi je sedaj jasno zakaj...ji je v ustih zrastla 4ica zgoraj desno (hvala Nile)...sicer pa tudi midve nekje spadava v zlato sredino...imava celih 9 zobkov he he...

otroci so drugače med seboj super...nobenega krega, joka...je pa res, da kljub temu, da imamo 50 kvadratov uporabljamo samo 3 kvadrate...ma ne vem no...smo se stalno nekaj stiskali he he...tako da ugotavljava z najdražjim, da večje kvadrature sploh ne rabimo he he...očitno nam je že luštno...

vreme danes je pa prav solidno tako da čakam Izo da vstane, ji zmerim temperaturo in če je v mejah normale greva ven...kljub nosku, ki malo zamaka...

novopečena...drugače preganja molje tudi sivka...trenutno je pri nas šele v začetku cvetenja in še ne diši...če pa imaš možnost jo kje dobiti cvetočo pa se kar zagrebi zanjo...jaz sem jo dolgo imela kar v stekleni vazici in vsakič ko sem jo malo stresla je ful zadišalo...no mojev pri nas nimamo...je pa res, da redno pregledujem omarico z mokami in ostalo drobnarijo (kosmiči, musliji, kašo, polento)...namreč se rado zgodi, da to golazen že iz trgovine prineseš...pa bravo za Reneja...no vidiš...samo malo morav v Izino družbo priti he he...

simvir...joj se mi prav smiliš in upam, da Tevž kmalu dobi zobke...je pa res kako ene to matra, drugi pa čisto brez problema šibajo skozi...

tanja555...prav hudo mi je za vaš dopust...najhujše je pa to, da je Neli zbolela...upam, da bo kmalu bolje...pa javi se kaj...

SpeliG...se strinjam glede apetita...je tudi naša bila bolj pridna kot je sedaj..ampak dokler je v mejah normale in ji teža ne pada je ne silim...ko hoče dobi...je pa res, da ima noro rada sladko...kar je pa malo zaskrbljujoče...za sladoled bi se tudi prodala po mojem he he...

Nataša...joj upam, da ti kmalu ugotovijo kaj te matra...in da bo nastop službe prijazen tebi in mali Nataški....pa da z njo ni nič hujšega...sicer pa tele vročine...pri tem vremenu me niti ne presenečajo no...

nič...šibam naprej...

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 730
8.6.2009 11:50:33   
Jo@n
Dan!

Mi smo zdravi (trkam), brez vročine, z MM ki je je vrnil s poti, preživeli lep družinski vikend.

Danes pa novim zmagam naproti, mali princ k taščici, jaz polno dela... in teden o minil kot bi mignil. 

user posted image  za vse bolančke, pa Tevžu za zobke (J ima tudi vse otečeno, pa kakšen nočni intermezzo imamo), pa Nataši za user posted image .

Novopečena, jaz ti z veseljem šenkam kakšno kilco in maščobno blazinico. Tudi pripeljem na dom, če je treba user posted image  Drugače pa čestitke za samostojne korake in cort fotke.

Tanja, škoda za dopust, a tako je pri teh škratih... nikoli ne veš, kaj bo. Upam, da boste šli še kaj uživat, ko se Neli pozdravi.

Speli, super da si se javila, a Martina pa že kr stavke. No, punce so bolj zgovorneuser posted image .

BM: kako je bilo v lajfu? Bajdevej, saj si videla ZS, ane?

Jabolko, ste se pozdravili?

Nič, šibam delat.

Čavbav.

Neposredna povezava do sporočila: 731
8.6.2009 14:47:51   
NiLe
Hej, aprilčice moje!

Sem se prišla pofočkat, da ne dobim kakšnega "taplavega" user posted image user posted image user posted image ... joj, tale cajt tko beži, da je kaj ... pogrešam naše debate, znane obraze in male nadobudneže ... 

Vidim, da pri nekaterih domuje vročina in prihajajoči zobki ... šccccc, šcccc ... user posted image user posted image user posted image naj vročina hitro odide in zobki čim prej pridejo na plano ... no, mi smo še vedno bolj na dnu seznama s 4. zobki user posted image ...

No, ko smo ravno pri zobkih ... našim malčkom rinejo ven, mojemu osnovnošolcu pa je danes zobarca "zruvala" štirico, ki je že davno nazaj odmrla in je bilo treba narediti prostor za novega ... ah ja, s temi zobmi je samo križ user posted image

Toliko za zdaj ... se bom probala malo obširneje javit kak večer, pa osvežitev seznama me še čaka user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 732
8.6.2009 17:04:26   
SpeliG
Vidim, da ima kar nekaj aprilčkov vročino...Upam, da se čimprej pozdravijo, vam Martina pošilja user posted image ! Sej se bo pa ja vreme zdaj kaj stabiliziralo in bodo virusi končno šli stran.
No, z zobki pa mi zdej seveda nimamo težav, ampak zelooooooooo dobro razumem vse, ki prestajate zobne muke. Glede na to, da ima Martina že lep čas (2 meseca) vseh 16 zob, smo si zaslužili mirne noči, ki jih imamo zdaj. Z grozo sicer čakamo, kdaj bodo začele petice, čeprav je prva tudi že na poti ven..Naj zobki aprilčkov čimprej in čim manj boleče pokukajo ven!!
Midva sva včeraj prvič postrigla Martino, sicer ne veliko, ampak je vseeno čist drug otroček na pogled. Nevem pa nič o tem, da bi bilo prvo striženje otroka zastonj- midva jo bova za zdaj itak sama strigla. Zakaj pa ne bi tudi ona imela "kahlo" frizuro, ki smo jo v večini nosili mi kot otrociuser posted image ...

Lep pozdravček vsem!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 733
8.6.2009 17:30:50   
JABOLKO3
Živijo!

Mi je pravkar uspelo dedce malo iz hiše spodit, pa izkoriščam priliko, da se malo javim....
Bolezni nas še niso čisto zapustile... jaz (zelo) počasi prihajam k sebi, v petek se je pa še MM na bolniško vrgel... to pa tako poznate, kako izgleda user posted image ... na srečo so mulčki zdravi...

V petek se je vrnil naš srednji pridelek v lička ves zagorel in dobre volje z letovanja... in smo vso popoldne poslušali, kaj vse so počeli in kako fajn so se imeli... pa s punco sta spala na skupaj postavljenih zgornjih pogradih in potem pove, da sta se zvečer v postelji za roke držala in da on sicer ni hotel, pa ga je ona kar zagrabila... jao, pa 5,5 let šteje...
No, prvi pridelek pa nam je za ves vikend dela naštimal... ima jutri v šoli govorno vajo in smo pripravljali poster in zraven vadili govor... je namreč zelo zadržane sorte in ga je skoraj kap, ko je izvedel, kaj ga čaka... sem ga komaj prepričala, da tu ni hočeš ali nočeš, temveč moraš... in da se mora pač dobro pripraviti in bo šlo... temo je izbral pa plezanje in potem je MM čisto 'noter padel', da sem morala še njega štopat... poleg tega je moral pa še na eno temo izdelat nekaj, kar se obesi pod strop... sva naredila iz kartona čebelji panj, potem pa okrog čebele obesila, malo nižje od čebel pa še rožice in je izpadlo zelo luštno... je bil menda zelo pohvaljen...
No, Jure je pa priden... sedaj vsepovsod vstaja, pa malo se že prestopa ob opori, pa počepne... najbolj zabavno je pa čebljanje - ponavlja za nami kot mala papiga, pa glasno se jezi na nas v nekem nepoznanem jeziku, čeprav izgleda, da je njemu jasno, kaj je povedal... pa kar naprej si prepeva, najbolj mu je všeč pa 'ladi ladi' (mi se imamo radi)...

Jaz se ob vsem tem trudim še kaj za službo napravit... kar je običajno možno šele pozno zvečer in so noči potem kar prekratke... tako da bolj počasi napredujem

Me že kličejo, da so lačni... hm, ali imam jaz restavracijo oz. kdo je pa ravno mene določil, da moram skrbet za polnjenje njihovih želodcev???  Se grem malo razburjat...

Lepo se imejte, pa zdravi bodite...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 734
8.6.2009 17:43:42   
Majček28
dannnn, kako ste punce?

jaz sem tko tko, za začetek sem sama v agenciji, ker je sodelavna na dopustu in to pomeni od 9h -19h, bljak bljak...saj zjutraj še gre ko so vsi po službah in imajo čas brskat po netu, popoldan pa temaaaa...če je še kateri dolgčas pa bo slučajno v centru pa naj pride na kavico
Brina je ostala na morčiju z dedijem za cel teden in mi je kar mal čudn.Sicer vem da fullll uživa in mi je zato lažje, mi pa neskončno manjka vsaj za tisto urco ko bi ji lahko mečkala pred službo al pa pol zvečer. No, sej je pondelka že skor konc in bo kmal nedelja :o)

...komentirala kej dost ne bom, ker nimam volje zdele....zunaj tak lep dan jaz pa cel dan notr in mi je prov jerman dol padu.Grem po en sladoled, da se mal nafilam z energijo :o)

pa pa

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 735
8.6.2009 17:47:46   
Majček28
Jabi, sem prebrala tvoj post in takoj ratala boljše volje...hvala...tko dobr napišeš, da se čkoveku usta kar sama v nasmeh raztegnejo...pa kakšen uporeben vzgojni recept fino vmes vmešaš, ki nam mal mlajšim zloooo prov pridejo user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 736
8.6.2009 19:56:02   
Roberta69
Ta le naša debatica pa res počasi kar zamira....

Majček, a ti pa kar en teden brez Brinči? A veš, da si pa jaz tega, če odmislim dojenje, sploh ne predstavljam. Bemtiš, že takole, ko se gre včasih k babici počuvat in ga cel dan ni, ga neskončno pogrešam. Saj, če si ful bizi, urice kar letijo, ampak vseeno. Je pa res, da je še večje veselje gledat svojega sončka, kako uživa, in verjamem, da ji je na morju veliko bolj zabavno kot bi bilo doma.

Rene, bravo, da že sam stopaš po svetu user posted image .  Sej, počasi bodo že vsi.

Moj mali škratek je pa tako buško fasal, da je joj. S kavča se je prekucnil direkt na glavo (na robu kavča so stikala in tako rad prižiga in ugaša luč, ampak ponavadi je eden od naju zraven, danes pa žal ni bilo tako) in ima kar pol čela plavega (upam, da se ne bo v kaj razvilo) in kot da to ne bi bilo že dovolj, je malce kasneje na hodniku nase prevrnil še kolo za odrasle, k sreči je padel nanj ravno tam, kjer ni "ničesar" t.j. kjer so pedala, ampak eno kolo je pa vseno pristalo malenskot na njegovi nogici. Danes prav ni njegov dan.

V tednu 22-28 junija predlagam kak skupni kofee ali kaj podobnega, ker potem bomo najbrž počasi kar vsi stopicljali na morje in bo do jeseni bolj mrtvo.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 737
8.6.2009 22:25:42   
lepa posadka
Dober večer!

Danes je bil pa en tak lušten dan. Kar se vremena tiče mislim. Sem ob 8h dala Tomaža spat, ta velik je šl zjutraj v šolo v naravi, dekleti sta šli z MM v deželo sanj, jaz pa sem kar zunaj nekaj pometala okoli hiše, pa pomivala, pa rože zalivala... Mi je prav pasalo.

Naš vikend je spet hitro minil. Malo pohajanja, malo urejanja okoli hiše, veliko piknikov, pa šli smo na Škofjeloški grad, pa na obisk k moji dobro stari cimri iz študenta :-))) Hej Jabček... sem se v nedeljo nate spomnila, ko smo bili na kosilu v Paparotiju :-) Res simpatčna lokacija. Za take že majčkeno večje otroke je enkratna.

Služba... ah, kaj naj rečem. Saj delo je pestro... samo ura se mi obrne 1, 2, 3... pa vedno grem domov z občutkom kaj vse bi še bilo treba. Ta občutek me jezi in kar ne vidim srednje poti. Bomo videli kaj bo poletje prineslo.

Tomažek... ja, on se res zabava v varstvu. Ata in mama ob njem uživata - jah, jest bi tut. On pa izkorišča vso pozornost in jima ves čas vrča pozornost, hehe. Je pa priden jedec še vedno! Morda kakšne zelenjavne čorbe ne gredo več tako enostavno po grlu dol, sicer pa ni hujših zmrdovanj. Seveda, so tudi pri nas sladkarije zaželena roba. Otroci mu še za mojim rbtom nosijo napolitanke in potem prileze do mene ves umazan okoli ust in nasmejan do ušes :-) Cele dneve je zunaj in pregazi celo vas po dolgem in počez. Ves nor je na mačke. Sedaj imamo še 3 micene in jim je ves čas za petami. Revež še ne ve, da božati ni enako tepsti, zato nas vse počez maltretira s svojimi močnimi rokami. Pesek je za njega raj. Malo se je odvadil dajat reči v usta in, če ima družbo, se tam zaigra tudi po dobre pol ure. Zobki... še vedno imamo samo 4 in nič ni videti, da je kaj novega blizu. Govor... mama, ata, papa, pa še en kup glasnih krikov, pa se konča. Spanje - podnevi odspi slabe 3 ure. Huraaa. Ponoči pa kakor nam rata. Celo noč spat pomeni od cca 8h, do cca 5.30. To je super varianta. Bolj pogosta pa je taka: 8h - 4h, potem ap eno uro premetavanja med nama in na koncu počez obleži in odsmrči še do 7h. V takih primerih se zbudim na robu postelje, po možnosti z glavo dol in vsa zlomljena. In takih primerov je veliiiko. Tako... drugače smo zdravi in navihani in luštno nam je skupaj.

Srečanje... jah, tudi jaz vas pogrešam. 20. junija - to je sobota, se bova po lj koncu potikala (pozno popoldan). Če bo katera takrat za kakšen leden kufe, se lahko zmenimo :-)

Morje... mi pa gremo šele konec julija. Do takrat bo pa še Kolpa, pa hribi, pa otroci malo naokrog in se bo hitro obrnilo.

Roberta... ufff, naj buške hitro uplahnejo in tebi povzročajo čim manj skrbi. Jih bo lahko še veliko. Liam je pač malo raziskovalec in ne moreš bit vedno 100% prisotna... in tudi ni nujno.

Majček... naj tale naporni teden hitro mine, pa se boš potem lahko spet v miru pacrkljala z Brino. Le naj uživa na morju. V tem vremenu mora bit krasno.

Jabček... sedi, 5. Tale , sicer ne domišljijski, ampak kar realni spis, si zasluži pohvalo. Kot je napisala Majček... tudi mene si nasmejala.

Speli... ja ve sta pa res rekorderki v številu zobkov. Daj jo poslikaj in nam privošči kakšno slikico. To mora bit res simpatična za videt :-))) Pa bravo za vse govorne napredke. Ja, je napredna punca, ni kaj.

Nile... tudi tebe mine veselje, da bi popoldan računalnik prižgala, kaj? No, naj ti bodo saj dopoldnevi prijazni.

Joan... hvala z pošiljko. Upam, da je plačano. Se pa tudi tebi pozna službeni ritem. Včasih si nam privoščila kakšno vrstico več :-)))

Srečka... upam, da se vsi kmalu pozdravite. Tiste 3m2 pa le ponucajte. Tudi mi obožujemo en tak poseben kotiček :-)

Nataša... bravo za službo. Pa naj preiskave pokažejo, da s srcem ni kaj zelo narobe. Morda ga dajejo le srčne težave :-)

Simvir... ja, še v vaš konec en koš zdravja. Upam, da so res zobki in, da kmalu prilezejo ven. Joj, kaj nas še čaka...

Novopecena... ja, Rene je pa že pravi pjeb!!! Bravo lepotec.

Tanja... ja, upam, da se kmalu pozdravite. Pa pravo poletje je še pred nami in menda vam uspe kaj pravega morja tudi z lepšim vremenom doživet.

Big mamma... je Laura že prišla iz Oulumuca? No, moji pevci so bili tudi gor in so v dveh kategorijah pobrali zlato, pa 1000 EUR nagrade in na koncu pobrali še Grand prix. So prišli domov čisto v zraku. Menda je bilo fenomenalno. Khmmm, pa težko rečem, da sem jim fovš za to doživetje. Pred dvema letoma sem bila sicer z njimi na podobnem tekmovanju, s tudi podobnim rezultatom... Menda sem res že prestara za te štose :-)))

Evo... iz punčevske sobe je prilomastil ven MM. Pravi, da je ready... Ne vem kaj ima v mislih :-)))

Lahko noč vsem...

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 738
9.6.2009 7:43:08   
simvir
Jutro!

Moje je malce boljše kot včeraj, danes smo jokali "le" 2,5 ure, ostalo pa spali brez prekinitev. Vročina je hb izginila že včeraj zjutraj.

Majček a kar za cel teden je šla sama na morčija, pa saj če delaš 10 ur dnevno (user posted image ), bi bila res bolj malo z njo.

Posadka tebe je tako luštno brati, super da Tomažek tako uživa v varstvu in da ste se imate fajn.

Roberta a Liam ima pa tako buškouser posted image . Upam, da bo modrica čim prej izginila in da bo novih čim manj.

Jabka ja res, tvoji posti me zmeraj nasmejejo. Že kar vidim koliko obveznosti nas bo čakalo v prihodnje. Zdaj sta samo v vrtec vpisana, pa imam že roditeljske, zdr. preglede...ko bo pa šola pa, ojoj.

Speli še dobro da je večina zobkov že za vami, petke bodo pa menda še malo počakale, čeprav res po stopnjah rinejo ven. Pa taki govorci ste žeuser posted image .

Joan a si v službi ali doma? Pa user posted image  za taščico, ga voziš k njej?

Srečanje, mi gremo 20. že na morje, imam pa drug teden od srede naprej dopust in se lahko kaj zmenimo. A gre katera na Lunin festival v soboto?

Pa še obljubljene slikice sobice:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 739
9.6.2009 8:29:15   
resnično srečna
Jutro...

no mi smo res ena nora hiša...Iza dobiva zobe in teče ji iz noska, MM je danes ugotovil kaj ga je cel vikend tako bolelo...se mu je herpes zoster naredil...Matevž je včeraj dobil pri zdravniku diagnozo: preutrujenost...ima za cel teden predpisano počivanje...

no danes greva pa z Izo na stilsko preobrazbo...mi je poletni Božiček prinesel keš za striženje...se je namreč MM odločil, da noče Motovilke za ženo...tud prav he he...sicer mi je prepustil odločitev kako globoko v dolžino naj zarežejo škarje in je obljubil, da ne bo tulil, če bom prišla na 2 cm oskubljena...he he...Iza bo pa tudi malo skrajšala svojo prinčesko...v tej vročini je stalno prepotena in potem se ji tisti kodrčki ovijajo kot kaki prašičji repki...

bom pa s seboj vzela fotkiča...me prav zanima kako dramo bo zganjala...

simvir...luštkana sobica...Tevž pa raziskovalec slikic...tudi Iza bi takole plezala...je potrgala že vse dol kar je bilo v njeni višini...samo da hrbet obrnem he he...pa nič ne pomaga če sem huda...sicer plane v jok pa se užaljeno vrže na rit in na hrbet...ampak čez 5 minut naredi isto traparijo...je pa zaradi te svoje trme že dobila fin udarec...se je vrgla tako nazaj pa z glavo butnila ob rob...in je potem samo debelo gledala...včeraj je pa isto naredila v banjici...se madam kar vrže nazaj na rit...sam kaj ko je pikirala na eno izmed posodic s katerimi se je igrala...in potem je buba aua...no ja vsega se bodo navadili...tudi pazljivosti...

roberta...vse se zgodi tistim, ki so aktivni...pa tole ni njegova ne prva ne zadnja buška...sploh pa Liam, ki je tak raziskovalec...drugače pa nas od 19-29 ni...smo si takrat vzeli prve dni oddiha...očitno so vsi že malo pregorjeni pa bo fino malo filat baterije na morju...Izi očitno prav paše zrak...pa do sedaj ni nič smrkala...tale vikend pa smo morje izpustili zaradi slabe napovedi pa nam je že žal he he...

Posadka...poznam ta občutek...in sem prav vesela, da mi ga ne bo treba kmalu spet občutit...ker da ti delo ostaja in nikakor ne moreš priti na zeleno vejo je samo znak, da ga je preveč...pa nekateri delodajalci tega pač ne sprevidijo in še vedno dajejo naloge tistim, za katere vedo, da jih bodo tudi opravili...ampak potem pa pride stres in notranje izgorevamo sami sebe...upam, da se kmalu zadeve spravijo na čisto ali pa da jim narediš konec...sicer pa ti že znaš se mi zdi...

JABI...he he...počasi pa bo zdravje nazaj...upam, da se tvoji moški zdravstveno ne bodo kaj veliko kvarili...ker to je groza...moj mali moški je cel vikend poležaval...pa pil limonade, pa vase metal vse od smrekovih vršičkov do septolet...s šolo mu niti nisem kaj preveč utrujala...ker itaq karkoli sem rekla je skoraj bevskal nazaj...

majček...sočustvujem s teboj...res je groza skozi steklo gledati ven...sploh, če imaš čas gledati lepo vreme...ampak vsaj veš, da ima Brina lepo vreme na morju in da uživa na super zraku...tale teden bo pa tudi hitro mimo...mogoče pa celo dobiš obiske...če najdeva z Izo kaj časa...ju3...

NiLe...ma ti verjamem, da tistih nekaj uric, ko si doma se raje igraš z mularijo...potem pa spravit stanovanje v red pa kaj pojest...pa je ura skoraj spat...kakorkoli že...včasih ej bilo lažje imeti otroke...se kar pozna, da je bila vsa družba do 15ih že doma...pa še takih kolon na cesti ni bilo...

nič...grem počasi se v pogon spravit...

uživajte...

pip

G  

She
Within the measur

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 740
9.6.2009 10:31:55   
bela vrtnica
Pozdravček!

Pri nas smo tudi mal bolani, nam zobki ven rinejo (štirke) in iz nosa lepo teče. Sam vročine pa nimamo. Punce a ima katera mogoče tisto ogrlico za dojenčke za zobke? Kakšne so kej izkušnje? Eni pravijo, da lepo pomaga. Sem gledela mal po netu pa nikjer nisem zasledila, če sa da kupit v Sloveniji. Bi tudi to poskusila, mogoče pa pomaga. Mi je tako hudo jo gledat, ko jo ti zobki tako mučijo. Noseka pa sploh ne dovoli čistiti s fiziološko in vacom, tako da imamo prave borbe. Se mi zdi, da še mal pa bo močnejša od mene, k je taka trma.

Drugače pa tudi mi lepo hodimo. Je pa smešna, ko hodi zelo rada drži nekaj v roki in pol kr s svojim kužijem se sprehaja po celem stanovanju. Najbrž je tako bolj sigurna vase.

Mi gremo na morje šele v drugi polovici julija. Komaj čakam, da se malo odpočijemo in da smo več skupaj. MM pa še malo in počitnice pol pa bo dva meseca z Zaro doma užival. Moram priznat sem mu kar malo "fauš", ko ima tko fajno službo.

Novopečena: lepo da si se oglasla. Rene je pa pravi fant. Dej se kej oglaste v Celje, da kakšno rečemo. Pogrešam najine kavice.

Uživajte in ena user posted image za bolančke, da bojo čimprej zdravi in uživali na sončku.

Neposredna povezava do sporočila: 741
9.6.2009 11:58:19   
sinskaT
Ojla bejbike in podmladek!

Pri nas dnevi minevajo v pričakovanju dneva D, koledarsko je še en mesec ampak jaz bi že kar kak dan prej, ker mam že dovolj okornosti in pa otrdevanja bušija (še pomnite... nekdanje sotrpinke user posted image ). Hana je ratala prava Pridna Lumpa user posted image in mi seveda ni niti sekunde dolgčas...me zna nasmejat, pa razjezit pa v jok in smeh spravit, ni da ni. Najbolj posrečena je, ko smo v kakšnem kafiču in hodi okrog tipov (ne žensk!), pleše in dviguje kiklico user posted image user posted image user posted image . Lumpa mala, jo bo treba met na oku - sej MM se že heca, da bo mogu obnovit znanje borilnih veščin.

Je pa zadnje čase čist nora na živali in, ko smo v BK je treba stalno gledat kravice pa gude in kokoške, mačke, psi so itak zakon..in vse to zna že oponašat, najraje zjutraj takoj ko se zbudi user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: SpeliG

No, z zobki pa mi zdej seveda nimamo težav, ampak zelooooooooo dobro razumem vse, ki prestajate zobne muke. Glede na to, da ima Martina že lep čas (2 meseca) vseh 16 zob, smo si zaslužili mirne noči, ki jih imamo zdaj. Z grozo sicer čakamo, kdaj bodo začele petice, čeprav je prva tudi že na poti ven..Naj zobki aprilčkov čimprej in čim manj boleče pokukajo ven!!

No Hana je na dobri poti, da ujame Martino kar se zobk tiče (je ful pridna, da bo to spedenala še predno pride novorojenček a ne user posted image , no saj pol si bosta pa sam štafeto predala pa bo hehe), zdaj rinejo še zadnje trojke, pol pa kot Speli ti praviš...z grozo čakamo še 5tke user posted image Že stotič ponavljam, tile zobki so hudič.

Roberta - dobra ideja za kofetek in seveda se pridružim, če bom le za "med ljudi" hecam se...no, če bom še 2v1 hihi...aja, sam nekam daleč se ne bi vozila. Moj predlog je, itak, grad kodeljevo.

Posadka - Tomažek je po tvojem opisu že fant in pol, si kar predstavljam kako mačke uživajo hihi.

Simvir - uživajte ma morju! Sobica je luškana, le še igračke in nered manjka ; )
Srečka - a bo kakšna fotka z novimi pričeskami padla?

Joj bi še kaj komentirala, pa moram dat malo spat..

Drugače vsem želim zdravje v teh dneh, pa obilo sonca in javite se bolj pogosto user posted image !

♪♫♪♫♫

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 742
9.6.2009 15:39:24   
JABOLKO3
Živijo!

Tole, da imam vse 4 dedce ves dan doma, pa ni prav dolgo za zdržat... in, Srečka, tudi jaz močno upam, da ne bodo pogosto bolani... se je zjutraj starejši pritoževal, zakaj smo ostali vsi doma, on mora pa v šolo in zakaj ni še on bolan... svašta... no, govorno vajo v šoli je prestal in menda bil celo pohvaljen... potem sem se vso jutro dajala s srednjim, ki bi moral narisati par risbic za spominsko fotoknjigo, ki jo ob zaključku vrtca pripravljamo za obe vzgojiteljici... pa se je odločil, da ne bo... in ni pomagalo nobeno pregovarjanje... in nobeno trkanje na vest... in nič v smislu vsi drugi bodo narisali... ne, on se je odločil in pika... no, na koncu sem ga podkupila s čokoladnim krofom za eno in z McDonaldsom za drugo risbico in je prav lepo narisal... jao... mu pa sedaj ni preveč všeč, da se vrtec zaključuje... v četrtek popoldne gremo skupaj z otroci na pohod po stari Ljubljani in v soboto imamo skupni izlet na Slivnico in potem gre še dva dni v vrtec in konec... seveda bom obe aktivnosti morala izpeljati kar sama, ker njegovo blagorodje, glava družine, še kar postopa po hiši s termometrom in šopom medikamentov v eni roki ter s čajem v drugi... no, piva še ni umaknil iz hladilnika, tako da upanje na ozdravitev nekje v bližnji prihodnosti še obstaja... 

Srečka - pa menda ja nisi naredila tako drastične spremembe na svoji glavi... to bi pa res rada videla, ker si te s kratkimi lasmi res ne predstavljam... vsekakor nam privošči kako sliko...

Posadka - tako blizu ste bili, pa se niste oglasili na kako pijačko... cccc... Paparoti je pa res fajn gostilna, mi smo kar pogosto tam...

Majček - uživaj v prostosti, jaz bi npr. danes moje 4 z veseljem nekam poslala za par dni...

Simvir - lepa sobica... tele nalepke so pa res privlačne za uničevat... naš srednji jih je imel po celi sobi... kakšne tri različne pakete od Medvedka Puja... in je bila tako lepa sobica... no, v enem letu je uspel uničiti prav vse... tako da sedaj razmišljam, da bi mu kar malo z različnimi barvami prebarvala stene, da bi bilo bolj veselo, ker nalepk mu več ne kupim...

No, uživajte...

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 743
9.6.2009 16:05:22   
malamalinca
Živ,

vedno, ko prebiram vse za nazaj imam v glavi en kup komentarjev, ko pa začnem pisat se pa kar ne spomnim za vse....no tole mi je ostalo v glavi:
Srečka, fotke postrižene srečke bi pa tut jest rada vidla, btw.moj nečak igra za ilirijo in ne olimpijo...buuuu, teta (ven me vleče to,  da nisem ta original teta, ampak žena od stricauser posted image )
Jabček, tudi meni si privabila nasmeh na usta in za to 10000x hvala. Ni dolgo, kar je bil tut moj MM bolan.  Aj, aj, aj...ne da bi govorila......Tudi mi vsi delamo za 12-letnega sedmošolca in njegove seminarske, referate. Včasih se vprašam, kdo hodi v šolo?
Roberta, tudi mi smo včeraj pridelali buškico.user posted image  No, nič hudega ni bilo, na napakah se učimo, menda, ampak tamala je trmasta in je takoj isto naredila...k sreči v drugo brez poškodb in sicer vstajanje ob mizici na parketu...
Majček, brezdelje je hudičeva delavnica...A ti že kej rožički rastejo?user posted image user posted image  Upam, da tvoje dolgočasje hitro mine....
Sinska, kako je hitro minila tale tvoja nosečnost. Že vnaprej ti želim SREČNO, saj zdaj bo pa res lahko vsak dan D dan.
Simvir, krasna sobica.user posted image Pridna mami.
Posadka..po tvojih besedah sodeč je bil včerajšnji večer kar divji...S čimer se ne morem pohvalit jaz, ker sem malce izgubila apetit po teh zadevah....upam, da ne za dolgo...
Joan, če najdeš kakšno prostovoljko ali prostovoljca ji-mu tudi jaz z veseljem šenkam nekaj kil

To je to, več se ne spomnim, lep dan vsem aprilčicam

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 744
9.6.2009 20:45:12   
resnično srečna
user posted image

eto...da ne boste rekle, da vas samo rajcam

Iza je pa partybrejkerca...je pustila odstrižt par repkov potem pa rekla: konec...no mi smo ji dovolili njeno voljo...tako da ni nič drugačna kot je bila...

She
Within the measur

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 745
9.6.2009 20:57:49   
malamalinca
Srečkauser posted image user posted image user posted image

sprememba je očitna...Bravo za pogum, iskrene pohvale za novo frizurco!

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

Neposredna povezava do sporočila: 746
9.6.2009 20:58:44   
sinskaT
Uau, ful huda bejba user posted image dobra frizurca, zelo ti paše. Sploh nisem dvomila, da ne bo dobro izpadlo..Sem kar fouš, ker imaš tako kvalitetne lase.

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 747
9.6.2009 21:55:10   
SpeliG
Ker sem dolgo štrajkala tule na RR, se zdaj pridno javljam...Pa kmalu me spet ne bo nič naokrog, ker gremo na morje, komaj že čakam!!
Resnično srečna,user posted image  za novo frizurco, a je bila težka odločitev?
Jaz sem svoje dolge lase enkrat kar spontano dala postrižt, pa mi ni bilo žal.

Sinska, sej ti pravim tvoja Hani je res Honey, da zdajle pridobiva zobke in ne bo mamico mučila, ko pride novi dojenček. Tvoja nosečnost gre pa počasi h kraju, kdaj točno pa imaš rok?

Majček,a ti pa kar brez Brine...Nevem kako bi jaz zdržala en teden brez Martine, upam, da te vsaj TM izdatno zdaj crklja!

Kaj je zdaj, aprilčice, a se ne bo nobena opogumila, pa naročila še kakšnega dojenčka??!No ja, nevem kaj ravno jaz jezikam, ko sem govorila da bomo prav kmalu naročali drugega, zdaj pa nekaj cincam...Sej bo, vse ob svojem času.

Naša pupa je pa kar čvekasta, ja, le po komuser posted image , po atiju težko...Te dni ji je največji štos, da obuje moje copate ali čevlje in potem koraka naokrog kot pingvin. Je tako hecno za videt, da sem jo seveda morala posnet in k sreči je ravno takrat tudi povedala precej svojega besednega repertoarja.

Nočka vsem!!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 748
9.6.2009 22:07:26   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

user posted image

eto...da ne boste rekle, da vas samo rajcam

Jaz nisem dvomila, da se boš res ostrigla, le nova dolžina me je zanimala, ko si že ravno nekaj o 2 cm... zdaj sem kar pomirjena (hec, hec)... nova frizurica je super, tako da bravo za pogum...

Iza je pa partybrejkerca...je pustila odstrižt par repkov potem pa rekla: konec...no mi smo ji dovolili njeno voljo...tako da ni nič drugačna kot je bila...

Punca pač že sedaj ve, kaj hoče...

Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 749
10.6.2009 13:07:37   
resnično srečna
Kaj zdej to babnice...nič ne boste napisale?

no jaz sem pa zdajle od zobarja...sem bila 2 urio na stolu...dobila 5 injekcij...izruvali so mi eno 8ico...se je pa zalomilo pri ruvanju ene neuspelo izruvane 7mice...mi je izgleda ena zobarica noter pustila korenino...pa je nova hotela to rešiti...ma ni da ni bilo...lomil se je...pa brusila je korenino preč od kosti...no na koncu ko je že vse kapljalo od nje se je vdala...me poslala slikat...in ugotovila, da sem zrela za kirurgijo...jutri...

fino fajn...pa take plane sem še imela danes in jutri...pa ne bo nič...lepo mirovat...ledeni obkladki da ne bo vse oteklo...hladna hrana in pijača...in to je to...

kako izgledam nočete vedeti...mam pa filing, da so moje ustnice kot od Micka Jaggerja...big but pa big lips...mater sem sexi...

pa bolelo bo tudi gotovo še...so me že opremili z antibolečinskimi tableti...pa zabičali, da naj pridno jem...hvala bogu da se Iza ne doji več...

NiLe..i am sorry...so sorry...je bilo v planu za danes...sem te hotela ju3 presenetiti...pa Majčko tudi...pa ekola...ne bo nič iz vsega skupaj...

grem ležat, ker se malce omotično počutim...

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?