|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
22.4.2009 10:31:04   
JABOLKO3
Živijo!

Z Juretom sva opravila, fant ima 11.760g in 82 cm, cepili ga pa niso, ker je včeraj bratec zbolel... no, tega moram pa čez pol ure peljati k zdravnici, ker so danes do malice v posvetovalnici, potem pa v ambulanti... sem se pa že vse zmenila in greva najprej v laboratorij, da ne bo dvojnega čakanja...

Uživajte v sončnem dnevu...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 276
22.4.2009 10:38:26   
JABOLKO3
O, Big mamma, vi ste tudi bili danes v posvetovalnici... škoda, ker se nismo srečali... sem se pa nasmejala, da vaga ni več potegnila... pravi korenjak ta vaš Jernej...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 277
22.4.2009 10:52:59   
Isabellabina
Uh Jabček, Jure je pa velik,pa tudi mere so zelo konkretne .Ja sta jih mulca za danes odnesla brez pikice...a ne za dolgouser posted image
Upam ,da se z tavečjim ne dogaja kaj sitnega in je samo kakšna viroza prisotna....pri nas smo tudi vsi prehlajeni spet z mano na čelu...pismo ma sem ko en otrok ,ko vse bolezni pobere,pa najprej jaz staknem prehlad ,potem pa očitno vse ostale okužimuser posted image ...
Grem pa tudi jaz jutri do zdravnika ,ker me spet malo pljuča zezajo in me malo špika v njih in malo težko spet diham in sem pri vadbi ,kar malo izpregla oz.delava bolj na izi.Ja sem pa shujšala v enem mesecu skoraj 7 kg.Jupi.....

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 278
22.4.2009 14:11:07   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Uh Jabček, Jure je pa velik,pa tudi mere so zelo konkretne .Ja sta jih mulca za danes odnesla brez pikice...a ne za dolgouser posted image
Upam ,da se z tavečjim ne dogaja kaj sitnega in je samo kakšna viroza prisotna....pri nas smo tudi vsi prehlajeni spet z mano na čelu...pismo ma sem ko en otrok ,ko vse bolezni pobere,pa najprej jaz staknem prehlad ,potem pa očitno vse ostale okužimuser posted image ...
Grem pa tudi jaz jutri do zdravnika ,ker me spet malo pljuča zezajo in me malo špika v njih in malo težko spet diham in sem pri vadbi ,kar malo izpregla oz.delava bolj na izi.Ja sem pa shujšala v enem mesecu skoraj 7 kg.Jupi.....

Ta velik ima angino... je dobil polno vrečko Ospena, pa par dni bo še kužen... zdaj lahko samo upamo, da jo ostali odnesemo... je rekla Irenca, da razsajajo angine in škrlatinke po šolah in vrtcih...

Ti se pa tudi ne moreš in ne moreš sestavit, kaj? Pa bravo za izgubo kilaže - morda se pa tudi zaradi tega malo slabše počutiš... a občutek je pa najbrž krasen...

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 279
22.4.2009 16:51:45   
Isabellabina
O joj,a vse to spet razsaja...jao meni ,če se tole doma pri nas pojavi........

Danes sem šla po slike in bom prilepila družinsko sliko.....
user posted image

No tole smo pa v celotni posadki......user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem sedaj še malo k našemu malemu razgrajaču,ki vztrajno kliče .....

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 280
22.4.2009 17:05:20   
resnično srečna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepotička si in pol
a tako miren kot izgled tvoj karakter se ne zdi
naj tak le ostane, da dolgčasa v vaši hiši ni
ampak včasih pa lahko se usmiliš tvoje mame, da si malo odmora vzame.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj a se men to sam zdi al so res nekatere poniknile?

Lepa posadka se bojim, da so te v petek kar v službi obdržali, ker od takrat od tebe ne duha ne sluha he he...pa držim pesti, da je s Tomažkom in ostalimi vse BP...

katka...pa ne da sta dvojčka shodila in sta po celi hiši?

tasyo...sem sigurna, da z Lano obe uživata skupne trenutke in da vama tistih nekaj uric popoldan kar poleti...sploh danes bo veselo...mamica se bo spomnila vseh lepih trenutkov v minulem letu...Lana jo bo pa gotovo malo razveselila, ko bo pihala svečko...

SpeliG...no eto pa bo kmalu 2. tedna tlake konec...Martina je pa zagotovo srečna pri komerkoli že je...saj se je zagotovo navadila, da je mamica kot lesi...se vedno vrača k svoji hčerkici...

Scorpio...ja ja mi knjižnji moli...jaz zadnje čase nič ne preberem...jah ni časa oz. potem tolk padem noter, da me je težko ven potegnit...sem pa včeraj gledala eno staro epizodo Hausa...kjer umre dojenček pa sem tud cele more imela,....sem stalno hodila gledat Izo če je kul...

Ketrin...he he te je bilo lepo videti včeraj na TV...vsaj nekaj, če nam že v živo ne rata he he...

Majček...joj dej javi se še kaj...sej vem, da je pomanjkanje časa...ampak sej včasih pa lahko očka da Brinčka spat...al pa mal v banco namočit he he...sicer pa ni vrag, da služba slej ko prej ne postane rutina pa boš takrat kaj nakracala...

BM in Jabi...he he težkokilaša in velikana ni kaj...cepljenje pa eh...mi se sploh še nismo nikoli...menda sva edini a...no bomo nadoknadili...1x pač...

Tivoli...ja bilo je luštno...samo pol ure sem rabuila, da sem lahko zavila, ker se je dogajala neka otroška prireditev in je bila tam tona otrok in sto avtobusarjev, ki se ne znajo organizirati...pa je nastal vsesplošni kaos...kot je to v Sloveniji v navadi...

MMjev oče...slabo kaže tako da držimo pesti, da se izvleče...so pa rekli zdravniki, da smo lahko pripravljeni na vse...

< Sporočilo je popravil resnično srečna -- 22.4.2009 17:16:59 >

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 281
22.4.2009 17:06:58   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Danes sem šla po slike in bom prilepila družinsko sliko.....
user posted image

No tole smo pa v celotni posadki......user posted image user posted image user posted image user posted image

super izgledate...samo fotograf očitno ni bil jerneju všeč...he he...Laura je pa prava krasotica...

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 282
22.4.2009 18:32:21   
Isabellabina

LANA ,lepotička ,Vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 283
22.4.2009 18:46:08   
NiLe
Lana, krasotica z lepimi modrimi učki in dooolgiiiim trepalnicami ...
vse najboljše in najlepše za tvoj 1. RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Big mamma; user posted image za izgubljene kilograme, le tako naprej ... čimprej se pozdravi ... pa fuuul luštna family slikca! Jerneju pa res ni bil fotograf po godu user posted image .

Lepa posadka; ja, sem jo tudi jaz pogrešala, pa sem jo zadnjič nekaj rabila in poslala sms in mi je odpisala, da s svojo posadko odkriva lepote Nizozemske. Uživačka!
Sinska; vedno ti pozabim čestitat ... user posted image da boš poleg svoje štručke, dobila še 1. nečaka/injo user posted image user posted image

Tivoli; ja, je bilo luštno ... sploh ker je tole vreme fantastično in bi človek kar posedal in užival na sončku in v prijetni družbi!

Seznamček; bo v kratkem posodobljen ... mogoče ju3, ko je spet slaba napoved in bo več časa za računalnik.

... joj, punce, danes sem pa tako ZELO ponosna na mojo Leo, ki se je super odrezala na predstavi v vrtcu ... ma, sem mogla prav zadrževati solze sreče in ponosa, tako je bila luštna ... ma, vsi so bili krasni in luštni ... tale kombinacija vzgojiteljic je tista taprava in upam, da tako ostane tudi naprej ... ne moreš verjeti, kako se pozna na otroku oz. njegovem zaznavanju sveta, osvajanju veščin petja in plesa, če se vzgojiteljice res zavzamejo za otroke ... 3. oz. 4. letniki so predstavili igrico o treh metuljčkih, odplesali koreografijo na Pika nogavička in zrecitirali 5 pesmic.

Tkole ... vmes med pisanjem sem uspavala mojo malo tečko Tio, ki je danes bolj malo spala in je bila fuuul tečna, pa sem jo dala na eno kratko kitico, pa upam, da ne bo predolgo žuranje v noč user posted image !

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 284
22.4.2009 19:33:27   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Jaz sem pa razumela, da se tam ne da nič naročiti... da so le mize in igrišče... user posted image

Saj jaz tudi, zato pa malo navijam za kakšno varjanto, kjer še roštilj obrnejo...

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Jaz bi tudiiii ... ali pa se zmenimo za kakšen skupni izlet npr. 27.?

Veš da, smo za, pa še ostale vabljene! Upam, da bo vreme. Pa upam, da hribolazniška familija izbere kakšno lahko turo za fotelj frendli familijo user posted image  

Lana, lepotička, vse najboljše!!!user posted image

BM, user posted image  user posted image  user posted image  za izgubljene kile in fletno družinsko fotografijo. Nas še čaka...

Srečka, držim pesti za Aitovega očetauser posted image , da se vse dobro izteče!

Nile, super za Leo!!!! user posted image  In ponosno mamicouser posted image .

Pri nas vse ok, mali je dobil nazaj orto apetit, še vedno se borimo s popoldansko zaspanostjo in nespanjem, pa ga zdaj kar budnega vlečeva do večera... Je vsaj mirna noč.

Šibam princa spravit spat. Nočko!

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 22.4.2009 19:35:03 >

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 285
22.4.2009 19:57:08   
trnuljčica
Lana vse najboljše za prvi rojstni dan. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 286
22.4.2009 21:37:03   
sinskaT
Hojla,

si moram prav načrtno vzet čas za RR, ker dnevi tako šibajo..kaj bi bilo, da bi še v službo hodila..mamamia!

Najprej čestitke Lani user posted image .
BM - ful dobra fotka, kot da ste iz nanizanke 7nebesa user posted image .
NiLe - fino, da je bila predstava uspešna in hvala hvala za čestitke...ja to je bilo res presenečenje, ker smo bili nekako potihem prepričani, da sta moji sestri zaključili z "reprodukcijo", potlej pa taka lepa novička. Sem prav vesela, ker bom imela vedno dobro družbo za sprehode itd.

Piknik - tudi mi4 smo za Bizovik, najraje 10. ali 24.5. (pohvale Srečki, Kristi da sta se postopile ukvarjat z organizacijo).

Je kar zanimivo brat kako ste zadovoljne v službah, otročki so več ali manj lepo sprejeli vrtec oz. varuške kot berem...uf nas vse to še čaka in to v duplo izvedbi. Buši je ful velik(mogoče kasneje prilimam fotko, da se prepričate), vse je bp, še celo železa imam dovolj, pa so me je G v začetku tko strašila zaradi dojenja, dodatnega napora z našo malo..pa se je izkazalo (no zaenkrat in držim pesti, da tako ostane), da vse štima. Še boljše se počutim kot prvič - takrat sem zgleda imela preveč časa in sem si še namislila kakšno tegobo user posted image .

aja, zdaj pa tudi mi2 z MMjem uživava ob prvih spustih v hodeče stanje naše punčke - kok je to lepo....pa tako je previdna muca naša, par korakov pa že gleda kje je moja roka. In še to: MAjček, si se pritoževala, da se Brina noče stiskat pri tebi. Pri nas je ravno obraten "problem", ker tale faza mama je pri nas kar dolgo na sporedu. Saj ni hudo, pač me ma mala skos na oku in v družbi je bolj kot ne pri meni - je pa tudi luštno, ko se takole muckave po cele dneveuser posted image . Saj vse še prehitro mine. Mogoče čuti, da so spremembe že pred vrati in hoče izkoristit vsako minutko pri meni - ker potlej me bo delila...

Kmalu še kaj od vaše nosečke, zdaj pa delo kliče (pomagam MMju pri papirnatih službenih zadevah in bi šla rada čim prej se stisnit k moji prinčipeski).

♪♫♪♫♫

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 287
22.4.2009 21:44:23   
sinskaT
user posted image

Večerne debate naše Hane in Pipi-ja

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 288
22.4.2009 21:56:22   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

user posted image

Iiiii user posted image user posted image user posted image ... pa sem spet dobila solzne učke ... kako lepoooo! Ful ste luštni user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 289
22.4.2009 22:20:48   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: sinskaT

user posted image

he he lepi ste...vi2 in mali razbojnik skrivalček...si je lep bunkarček omislil...drugače pa naša Iza očku dviguje majčko in obožuje njegov trebušček...sam ko pa njegove poraščene prsi zagleda se pa zmrdne he he...se ji vedno ful smejiva...

She
Within the measur

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 290
23.4.2009 7:32:22   
simvir
Jutro!

Spet dežuser posted image , ampak glavno da bo čez vikend lepo.

Najprej malo z zamudo čestitke LANI za prvo svečkouser posted image user posted image user posted image .

Sinska kakšna lušna fotkica, kar tako naprej, vidim da vam gre super. Pa glede na to da siuser posted image se ti sigurno paše stiskat s Hano. Ko sem bila jaz user posted image drugič, sem se ful bolj začela stitskat z Nejcem, zdaj je pa prava maza (kot user posted image se nikoli ni hotel). zdaj pa pride zvečer iz sobe in reče: Mami daj me pridi mal pobožat. In seveda ne moreš nič drugega narediti, kot se iti k njemu stisnit. Nasploh se mi precej stiskamo in meni je to všeč.

BM res lepa fotka, bi tudi mi morali narediti kakšno bolj profi fotko za v album. Super za izgubljene kilograme.
Pa kakšne mere imate in Jure tudi. Bravo korenjaka.

Nile si kar predstavljam kako si bila ponosna na Leo, nas taki nastopi še čakajo, upam.

Srečka tudi mi želimo Aitovemu očetu vse dobrouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 291
23.4.2009 9:00:29   
resnično srečna
dobro jutro...

grrr kakšno bedno vreme...sicer sem srečna, da sva vsaj včeraj izkoristili in bili pol dneva zunaj...ampak če se dobro spomnim smo lani imeli podobno sr..je...brezveze...je tako lepo, ko je sonček...

NiLe...ja je res, da če ima otrok zagnane vzgojiteljice v vrtcu lahko ogromno odnese in se veliko nauči...sem žalostna vsakič ko vidim Dašo, ki ima tak talent...pa se z njim nič ne dela...pa je škoda...ker kasneje, ko bo sama začela siliti bodo pa rekli, da je prepozno in da je prestara...žal...

se mi zdi, da smo mi ves vrtec nekaj nastopali, vadili...za novo leto smo hodili naokrog pa nastopali, za dan žena je bilo obvezno za mamice darilo pa nastop...pa veliko smo tudi skupaj s starši v vrtcu sodelovali...no ja upam, da bo iza imela srečo in bo naletela na dober kader (če bomo sploh dobili vrtec)...

Piknik...a potem rečemo kar 23.5.??? pa rezerviram???

glede ure pa...okrog 11ih...pa potem kapljamo tja če vam je ok...ker nekateri bodo prej šli...nekateri dlje ostali pa kasneje prišli...ma ne vem no...bi bilo fino v kake okvire spravit he he...da se ne bomo spet cel meec dogovarjale na koncu bomo pa že vsi na morje hiteli... pa še Dan mladosti bo blizu he he...naši aprilčki so pa itaq vsi zelooo mladostni s starši na čelu...

danes se mislila malo naokrog z izo...pa preverit, če imajo kaj spomladansko poletnega za oblečt...zanjo...ne zame...pa se mi zdi, da se mi v temle dežju ne bo ravno ljubilo naokrog vandrat...popoldan gremo pa po Dašo...pa k babici...je boga reva čisto šokirana, ker si ni predstavljala, da bo dedi tako slab po operaciji...jo bomo skušali vsaj za kako urico razvedriti in preusmeriti njeno pozornost drugam...si ne predstavljam kako se je na najlažji način pripraviti, da morda dolgoletnega partnerja ne bo več ob tebi...

po mojem ni mogoče...in največji šok itaq ride za teboj...in stalno mi hodi po glavi tale Smolarjeva: Daleč. daleč je za naju pomlad...upam, da bo za niju še kakašna skupna pomlad...

nič...naša zaspanka še spančka...pa grem med tem še kaj narediti, da bo potem moj čas samo njej posvečen...

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 292
23.4.2009 10:03:50   
Isabellabina
Dobro jutro

Uh danes pa špricam trening ,ker se počutim ko ena ožeta cunja.Mi v glavi razbija ko..........Menda tale dež dela svoje...pa sem že vzela eno tableto,ker drugače nebom sposobna a ma za nič sam za u postlouser posted image ...no pa dobr....pejmo u druge vode.......

Sinska----tako lepo je gledat takšne slikice ,še lepše brat ,ko se tako veselite novega družinskega člana.....ful ste mi všeč......

Srečka---jaz sem bila zadnjič u BC in imajo tako luštne stvari za punčke ,da je joj....no cene novih kolekcij pa tudi niso nič kaj vzpodbudne za kupit,ker so kar navite,lanskoletne so pa 50 posto znižane....

Nile-
--vem kako se počutiš ,ko tvoj otrok nastopa,jaz sem tega že vajena ,a vsakič ,ko vidim koga nastopat ,se zadržujem ,da ne zajočem(sej bi ,sam me je sram)imam pa vse koncerte od Laurinega nastopa posnete in ,ko pogledam vedno jokam in ko me MM vidi...se pa za glavo drži...ja ni kaj to smo pa mamice.....

Lepa posadka---ja mislim ,ta pa res izkoristi vsak trenutek user posted image vsaj ena ,ki to zna...upam ,da se bo naužila novih stvari....

Simvir---jaz sem vedno vsakega otroka za eno leto peljala na slikanje k profiju in imam za vse takšne albume s tremi ali petimi slikami in veš so tako lep spomin ,ko otrok pogleda kakšen je bil pri enem letu...

Ja Jernej je bil pa ob slikanju družinske slike že utrujen ,zato  malce slabše izgleda,sicer pa vedno ,ko mu kaj ni všeč tako grdo pogleda ,kot je na tej sliki.Bom prilimala eno na kateri je pa tako lepo nasmejan.

user posted image

No toliko ,za sedaj...

< Sporočilo je popravil big mamma -- 23.4.2009 10:09:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 293
23.4.2009 11:20:34   
Isabellabina
No ravno sem imela obisk poštarja...je prinesel odločbo za sprejem otroka v vrtec..in....nismo sprejeti!,tako ,da do nadaljnega ostanem doma in je služba padla v vodo ,ker tašča pa pravi ,da je merkanje Jerneja prevelik zalogaj zanjo ,ker je kar naprej bolana in ne ve ,če bi zmogla....Smo pa pristali na 26 mestu od 81 otrok lansko leto rojenihuser posted image Uh ,sej sem vedla ,da se je veliko otrok rodilo ,ampak ,da pa toliko ,pa si res nisem mislila...pa verjetno je še kje kakšen ,ki sploh ni dal vloge za vrtec....no ja ,saj nisem niti razočarana....moram pa it do kolegice v kadrovsko ,da mi skensla prošnjo za službo.....

Neposredna povezava do sporočila: 294
23.4.2009 11:23:34   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Ketrin ,da ti povem, da sem danes zopet imela žute minute z malim glede spanja.  Poleg nočnih 1,5 uro trajajočih žutih minut ki so postale že zelene. user posted image No, saj to je itak vsak dan na sporedu. Tko, da po pravici komaj čakam da se kdo drug zeza s temuser posted image . Vsaj tistih 8 ur. Pa v varstvu je itak čisto drug otrok... 
maš otroka zraven ene 4 urce. Jaz sem jo delala cel dan zaradi malega(visoka vročina). Okrasila pa sem jo v miru

Ja, se strinjam... Ti si jih imela spet...mi jih imamo pa še vednouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 295
23.4.2009 11:28:40   
Ketrin
Dober dan...

Samo da se javim... Spet isti raport... vse super fino in fajn...

Vidim, da na koncu le nisem bila "gorzna mama" ko sem si tok želela v službo....na koncu boste vse do tega prišle user posted image user posted image

Lep dan še naprej, moram it

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 296
23.4.2009 14:42:13   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Dober dan...

Samo da se javim... Spet isti raport... vse super fino in fajn...

Vidim, da na koncu le nisem bila "gorzna mama" ko sem si tok želela v službo....na koncu boste vse do tega prišle user posted image user posted image

Lep dan še naprej, moram it

Grozna? Jaz priznam, da komaj čakam... Že sedaj, ko se uvaja, mi je tako fajn tiste ure, ko "pohajam "(trgovina, zobar, slikanje, ...) in se mal odklopim... Al pa po 3 urnem nočnem spanju pijem nekje velikiiii kofe v miru...user posted image A ja pohajat pa moram, ker ga bo tašča, no oz ga čuva pri nas. Za kar sem ji resssss hvaležna. user posted image Je sploh nisem rabila prositi, je sama tako odločila...Mali se ima super, spanje (dnevno) je enako kot pri meni. Brez večjih problemov ga da spat... Nočno pa... Ja nočno spanje je pa verjetno bolj tvojemu podobno... Zvečer še dokaj na "lahko" zaspi, ko se pa po 3 ali 4 urah zbudi pa mi ne gine urca , lahko tudi dve... Pol pa odvisno, lahko 4-5 ur spi ,al pa samo dve... Al pa kot zadnji dve noči tri urce maminega spanja...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 297
23.4.2009 15:23:08   
trnuljčica
Joj kolk luštne slikice...
Siniska, BM( tale je pa res kot sedma nebesauser posted image ), Simvir,  Srečka...

Neposredna povezava do sporočila: 298
23.4.2009 16:08:53   
trnuljčica
Očitno, da samo jaz pišemuser posted image

Vprašanje: a bo katera dala svojega malčka cepit npr proti klopnemu meningoencefalitisu ali pnevmokoku? Oz če katera razmišlja... Sem pozabila vprašat P kako je s tem...
Sem ravno danes v čakalnici (zobar ) brala o pnevmokoku itd pa, da povzroča  več kot 50 % vnetij ušes pri otrocih,... In priporočajo, če gre v vrtec...Sicer je moj mali očitno bolj pri zdravih otrocih... Nikoli vnetja ušes, driske, nič. 2x po 1 teden puščanja noska in 1x bronhitis (samo zaradi 4 urnega dretja ponoči, pol pa moker, pa preoblači...). Zdaj pa ne vem?
Že prej sem se pa odločila, da bo cepljen proti KME (pes, sprehodi, gozd...).
Glede cepiva proti rotavirusom- sem ga cepila in sem se prav odločila.  Zadnjič sva bila v vrtcu skoraj 2 uri in me je vzgojiteljica opozorila, da imajo v skupini veliko otrok doma zaradi rotavirusa, če bi slučajno kaj staknil... Pa ni bilo nič... Tudi od moje mame ga ni dobil, ko ga je dobila v službi...

Neposredna povezava do sporočila: 299
23.4.2009 17:25:57   
Majček28
Ojla punce,

evo mene, se javljam kar iz službe....dons imam celodnevno, ker ima sodelavka pogreb tasta in si je vzela dopust. Ura je glih taka, da je ves folk nekje na poti domov al pa že doma in 'nima' noben več časa se z drugimi zadevami ukvarjat kot pa z družino- in prov je tko. Dopoldan, ko so pa v službah pa vsi na netu visijo pa brskajo pa kličejo...jah tkole je če delaš v turizmu, jaz pa čakam če lahko še komu kaj prodam user posted image

LANA VSEEEEE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image .....da pa mal zamujam mi pa oprostiš, a ne?

Sinska....iiiiiiiiiii, kolk lepo...in vidve se kar crklajta, verjamem da je super....hm, upam da to tud mene kaj kmal čaka

BM, ja kako čedna družinica, prov super izgledate in res ste kot iz serije 7 nebesa...pa kar 7kg v enem mescu, ja čestitam, sam zdej pa ne pretiravi, ker drugač bo Jernej tebe okrog nosu ne pa ti njega user posted image

Srečka,ni kaj eni imate mazice doma eni imamo pa terminatorje...hi hi hi...no, pa sej se včasih Brinček tud zmot pa se k men stisne za kakšno sekuno dokler ji ne svane kaj dela...hi hi hi...
Pa upam da se za tasta dobro izteče in da bosta imela s taščico in vami še veliiiik pomladi

Piknik, kako nimajo nič za jest, ponavad so imel user posted image  Se bom mal pozanimala, ker mi je tole čudn. Drugač pa, men bo kr mel čudn če ne bo kaj mesnega za v usta dat, sva z Đoanco bolj 'ta mesnate'....Nam odgovarjajo kar vsi vikendi oz. bomo že tko poštimal, da nam bodo....hm, mogoče pa ne- sem se spomnila, da ima svak 22 roj. dan in bo takrat sigurno piknik...ampak, sej bo vedno tko, da ne bomo mogli vsi

Nile, jaz sem si samo predstavljala kako si ponosna na Leo pa mi je šlo na jok....jaz sem in bom ena cmera, da bo Brini sigur nerodn...men pa še bolj

Roberta, ja fino si me včeri presenetla z obiskom...in Liam mi je prav polepšal dan, tkoooo je simpatičen in ko živo srebro, pridta še kdaj

Ceplenje, jaz tud premišlujem za KME, me je pa sestra pri P opozorila, da naj se midva z mm tud cepiva kar je še bolj pomembno, ker otroči naj bi lažje preboleli in brez posledic pri starejših je pa vedno težje.
Za tisto drugo ceplenje pa prvič slišim...pa bi po mojem nam kar prov prišlo, ker Brina pa ima občutljiva ušeska..Kje se pa to cepiš?

...kaj še, a ja, no naša Brina se je odličila da se pridruži JAkobu in postane puščavska miška, kar naenkrat ne spije več niti 1 dcl v celčem dnevu...pa je bila lepo že na 5dcl user posted image ....ham, ne vem kaj ji je...pa jedla bi tud samo tist kar midva jeva...ok, sej kosilo dobi, ampak kakšno paštetko al pa suho salamo pa hrenovke ji pa res ne mislim kot samostojno jed za zajtrk dat...prej je blo dost če je samo probala, zdej pa hoče vse ali nič....ja ja kje so cajti ko sem ji mlekarno v usta dala pa je blo OK user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?