Majček28
|
Ojla punce, evo mene, se javljam kar iz službe....dons imam celodnevno, ker ima sodelavka pogreb tasta in si je vzela dopust. Ura je glih taka, da je ves folk nekje na poti domov al pa že doma in 'nima' noben več časa se z drugimi zadevami ukvarjat kot pa z družino- in prov je tko. Dopoldan, ko so pa v službah pa vsi na netu visijo pa brskajo pa kličejo...jah tkole je če delaš v turizmu, jaz pa čakam če lahko še komu kaj prodam LANA VSEEEEE NAJBOLJŠE .....da pa mal zamujam mi pa oprostiš, a ne? Sinska....iiiiiiiiiii, kolk lepo...in vidve se kar crklajta, verjamem da je super....hm, upam da to tud mene kaj kmal čaka BM, ja kako čedna družinica, prov super izgledate in res ste kot iz serije 7 nebesa...pa kar 7kg v enem mescu, ja čestitam, sam zdej pa ne pretiravi, ker drugač bo Jernej tebe okrog nosu ne pa ti njega Srečka,ni kaj eni imate mazice doma eni imamo pa terminatorje...hi hi hi...no, pa sej se včasih Brinček tud zmot pa se k men stisne za kakšno sekuno dokler ji ne svane kaj dela...hi hi hi... Pa upam da se za tasta dobro izteče in da bosta imela s taščico in vami še veliiiik pomladi Piknik, kako nimajo nič za jest, ponavad so imel Se bom mal pozanimala, ker mi je tole čudn. Drugač pa, men bo kr mel čudn če ne bo kaj mesnega za v usta dat, sva z Đoanco bolj 'ta mesnate'....Nam odgovarjajo kar vsi vikendi oz. bomo že tko poštimal, da nam bodo....hm, mogoče pa ne- sem se spomnila, da ima svak 22 roj. dan in bo takrat sigurno piknik...ampak, sej bo vedno tko, da ne bomo mogli vsi Nile, jaz sem si samo predstavljala kako si ponosna na Leo pa mi je šlo na jok....jaz sem in bom ena cmera, da bo Brini sigur nerodn...men pa še bolj Roberta, ja fino si me včeri presenetla z obiskom...in Liam mi je prav polepšal dan, tkoooo je simpatičen in ko živo srebro, pridta še kdaj Ceplenje, jaz tud premišlujem za KME, me je pa sestra pri P opozorila, da naj se midva z mm tud cepiva kar je še bolj pomembno, ker otroči naj bi lažje preboleli in brez posledic pri starejših je pa vedno težje. Za tisto drugo ceplenje pa prvič slišim...pa bi po mojem nam kar prov prišlo, ker Brina pa ima občutljiva ušeska..Kje se pa to cepiš? ...kaj še, a ja, no naša Brina se je odličila da se pridruži JAkobu in postane puščavska miška, kar naenkrat ne spije več niti 1 dcl v celčem dnevu...pa je bila lepo že na 5dcl ....ham, ne vem kaj ji je...pa jedla bi tud samo tist kar midva jeva...ok, sej kosilo dobi, ampak kakšno paštetko al pa suho salamo pa hrenovke ji pa res ne mislim kot samostojno jed za zajtrk dat...prej je blo dost če je samo probala, zdej pa hoče vse ali nič....ja ja kje so cajti ko sem ji mlekarno v usta dala pa je blo OK