NiLe
|
Čeeeer! Uf, ko sem pogledala, koliko nas je trenutno na RRju, je skor tako kot v dobrih starih časih . Samo dvomim, da se bo kaka debata razvila, ker greste "delovne" aprilčice počasi v mižule, jaz pa sem se očitno včeraj dodobra naspala in še nisem zrela za v posteljo. Sicer pa, četudi bi hotela spat, se je Tia pred 15 minutami predramila, pa upam, da se bo samouspavala ... da ne govorim, da se iz Leine spalnice sliši eno šepetanje ... he, he ... jo imam na sumu, da vadi za pomemben jutrišnji nastop, ko bodo imeli v vrtcu predstavo ... je čist notri padla in ko jo vprašaš, kaj bodo prikazali, zaplesali, zapeli ... samo reče: "To je skrivnost!" Se obrne in nas ne šljivi 100 posto ... zato komaj čakam njen nastop, po moje bom čist raznežena. No, malce sem zabluzila ... vidim, da je Srečka stvari vzela stvari v svoje roke in dala nekaj dobrih idej za naš piknik ... joj, meni je tako hudo, ker ko pogledam na naš koledar aktivnosti za mesec maj, me kar glava zaboli in vedno bolj se mi dozdeva, da bo naša family težko v kompletni postavi ... MM ima vse sobote delovne, prav tako ima Nik sobote fuzbalersko obarvane z raznimi ligami, turnirji ... no ja, če bo zadeva mišljena kot celodnevna, mogoče, ampak res mogoče uletimo za par uric ... tako da se bom jaz zaenkrat pofočkala pod 16.5. in 23.5. ...glede hrane, sem ZA, da prinesemo kaj sladkega ... Srečka, imaš dober spomin za vse specialitete ... za konretno hrano pa: ali naročimo pizze ali pa tam čevapčiče, pleskavice ... karkoli si bomo pač zaželeli. Jabček; oh, škoda, ker se ne bomo ju3 srečali ... sem se veselila, da se po dolgem času spet vidimo ... no, sej moj Nik je tud na "bolniški", smo bili z njim pri dr.ju in gre za kao zoprno virozo ... je pa res bogi, ker nič ne more jest, večino časa preleži in veliko pije ... pa seveda potrebuje mojo 100% pozornost ... Torej, ostale, ki ste še fraj .... kje se ju3 dobimo?? Ura: ob 11ih? Aja, fuuuul luštne fotke ste prilimale ... to je še en projekt - urejanje slikic, preden grem v službo ... Mogoče še kaj dopišem ... mi je šlo malce iz glave, kaj moram pokomentirat ...