|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
20.4.2009 11:30:02   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Sva se pa z MM-jem včeraj orng skregala in mi je še vedno tako hudo, ker je škratek vse skupaj dojel in zraven ful jokal... sem jezna k user posted image na MM-ja, ker zaradi otrok se je pa ja treba brzdat. Jaz bi zaradi sončka marsikaj požrla, samo da mu  ne bi bilo treba biti priča takšnim in drugačnim prerekanjem... Potem je pa danes ponoči še fuuuul slabo spal, ene 10x se je zbudil, me skrbi, da je kar zaporedno sanjal prizor najinega kreganja.

Ja Roberta....kreganje pred otrokom ....tudi že tako majhen otrok dojame ,da se nekaj dogaja...in večji ,ko bo, večji občutek bo imel ,da je on kriv za prepire staršev...se spomnim sama sebe,ko sem mislila ,da se starša kregata zaradi mene in potem ,ko sta se še ločila...ah ja.....pri nas Jernej zajoka ,če sem že huda na starejšega otroka in verjetno misli ,da On ni kaj prav naredil.....saj pridejo nesporazumi med staršema to sploh ni nič nenavadnega,ampak ,če se to dogaja v visokem kregu in velikokrat lahko pusti posledice na otroku....
Jaz vedno pazim ,da povem "ta svoje" MM ,ko ni otrok zraven!Ravno zaradi tistega vzroka zgoraj.....

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 251
20.4.2009 12:17:47   
resnično srečna
Roberta...joj a Liam je jokal?...je tak nežen fantek, da ga je res verjetno to malo iztirilo...mi2 se sploh še nikoli nisva skregala...jaz nisem človek, ki bi se znal kregat...če pa že pride do kakega različnega mnenja pa to prišparava za zvečer...pa mojemu, ki je bolj mulaste sorte tudi ne dovolim, da bi se kaj mulil...mora kar hitro spravit težave na dan...drugače ga žgečkam do onemoglosti...pa še ostali mi pomagajo...ne maram krega...

torte...jah so ja take cene...pod nami je ena dobra slaščičarna...delajo vse iz mleka, pravih jajc in ne kakih emulgatorjev...preverjeno...ker imamo isti kontejner...in ko sem gospoda vprašala po ceni je rekel, da dela samo navadne okrogle...cena 30 ojrov...pravi, da pri tortah, kjer si pa obliko malo domisliš je pa cena takoj 60 ojrov...sem pa na netu našla ponudbo od Peksa...kjer naročiš torto prek neta...pa si izmisliš sliko...pa filo...pa testo...pa svečke...pa pride cca 30 ojrov 2 kilska torta...

drugače pa na brnčičevi ima Pekarna Vrhnika možnost, da prinesete barvno slikico...pa vam jo bodo na oblatu naredili na želeju...cena cca. 6 ojrov...tako da lahko tudi sam potem narediš tortico...

no nekatere so cele majstrice...so pa na yutubu super nasveti...kako delati iz Tiichine mase...ki jo ravno tako dobite v Pekarni Vrhnika...pa potem z živilskimi barvami pobarvate v poljubno barvo...je pa to masa kot plastelin...sladkasta...saj na tortah ste jo gotovo že videle...in se da super oblikovat...meni so take torte sicer vizualno ljubke...po okusu imam pa raje smetanasto...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 252
20.4.2009 12:31:34   
resnično srečna
http://www.mama.si/forum/index.php?topic=49142.0

tukaj imajo punce dobre ideje pa nasvete za torte...če se bo še katera postopila delat...

She
Within the measur

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 253
20.4.2009 15:04:58   
malamalinca
Rojstnodnevna zabava uspela, svecko smo pihnili, se popacali in poteptali torto...

Hvala vsem za cestitke in srecki za pesmico.

Torta, Roberta, ni bila vredna skoraj 70 eur, nic posebnega okusa ni bila (razen tega, da je bila dalmatincek ), ce bos v galeriji jemala, ne vzemi skutno-sadne.

Kreganje pred otrokom..moje misljenje je pa tako, da se morajo otroci navaditi, da se ocka in mamica tudi skregata naglas, ampak da je potem vse ok in da je to pac del zivljenja. Seveda govorim o navadnem kregu, ne pa tistem, ko se razbija, tolce in kaj podobnega in ne tistem kregu, ki vodi v locitev.(varanje, ...)
Tega otroci res ne bi smeli poslusat.

Tudi midva sva oba zelo dominantna in strastna, zato veckrat pride do glasne izmenjave mnenj, ampak so tamali ze cist navajeni, saj vedo, da sva v pol ure skulirana, ker dlje itak ne morva bit jezna en na druzga.
Tako, da v primeru nesoglasij, tega nikoli ne skrivava pred otroki.

Danes sem v Mercatorju zadela 99%popust, tako, da sem namesto 56 EUR placala 56 centov. Tko, pa sem torto not prinesla.user posted image user posted image user posted image

pa-pa

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

Neposredna povezava do sporočila: 254
20.4.2009 21:18:45   
Majček28
Živjo punca, a ste me že odpisale?
No, še sem tuki in tuki nameravam tud ostat user posted image ...žal pa veretno na bom prav pogosto nn rr...zdaj imamo pri nas režim, da Brina hodi spat ob 21h in potem se še jaz počasi spokam v pižmco pa mal možeka pocrkljam in je ura takoj pol 11h pol se mi pa ne da več za topija....

Kaj je novga? Velik pa nič....v službi se počutm kot čista začetnica...pišuka, sploh ne morem verjet, da se človk lahko tkole odvad 'delat', pol imamo pa še kup enih 'modernizacij' programov pa enih gesel in takoj kje zaštekam....mah, sej bo, bom pa še mal rabla
Brina se čuva pri dediju in mi zjutraj prov pomaha ko grem, ko pa pridem me pa sploh ne šljivi per posto, se začne dret ko jo hočem odnest domov. Da ne govorim, kako me klofne al pa popraska....sem bla včeri tkooooo žalostna...jaz komi čakam da sem z njo ona me pa odriva in vsem namenja več pozornosti, jaz jih pa samo kasiram. Ampak mama pač prenese vse user posted image

Piknik...kaj je zdej novga, moram priznat da nisem brala za nazaj, tko da...se opravičujem če se ponavljam

Roberta....na skrbi, vse bo OK...naši malčki zaznajo po tonu glasu, da neki ni OK oz. da to ni prijazen glas. Brina tud začne nabirat če je kaj prenaglas, pa je to lahko samo smeh al pa kakšna glasba al pa če naš Dino zalaja. Kja se je pa dejansko zgodilo pa še ne razumejo in tudi Liam ni. Seveda pa nikakor to ne pomeni, da lahko to počneta pred njegovimi očmi, ker ras lahko to podoživlja v sanjah. Brina je zadnjič na kratko gledala posnetek Škofjeloškega pasiona in to glih takrat ko je nastopal hudič...se je tko stisnila k meni, ponoč je pa občutno slabše spala kot ponavadi.
Mogoče še ena 'tolažba', ki sem pa jo par dni nazaj prebrala v knjigi Marie Montesori- Srkajoči UM....: Mati narava je poskrbela, da se otroči v prvih treh letiz veliko naučijo- samostojne hoje, govorice materinega jezika in še veliko kompleksnih stvari, vendar pa ne ohranijo spominov. Tako se prvi spomini, ki se jih spomnimo tudi kot odrasli ljudje začnejo tvoriti po 3 letu starost.

ČESTITKE VSEM VAŠIM MALIM SLAVLJENKAM IN SLAVLJENČKOM, DA BI RASTLI IN UŽIVALI ŽIVLJNJE S POLNO ŽLICO PA SEVEDA DA BI JIM OČKE VEDNO SIJALE OD VESELJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tkole, tole bo za začetek, zdaj grem pa prebrat mal za nazaj, da vidim kaj se kaj dogaja....pišuka me že kar prsti srbijo, to bo verjetno od pomanjkanja rr-ja

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 255
21.4.2009 7:42:02   
simvir
Jutro!

Punce se mi zdi da bodo začele padati kazenskeuser posted image , se bolj malo oglašate.

Jaz sem spravila nekaj slikic na služben računalnik, da mi ne bo preveč dolgčas po mojih dveh škratih, pa sem jih nekaj še za vas izbrala.

user posted image
Ena slikica s tortico: mmm je dobrauser posted image .

user posted image
Zelo rad poziram pred fotoaparatom.

user posted image
Tale je od prejšnjega tedna, iz Arboretuma.

user posted image
Naša dva dirkača.

Nimam pa nobene lepe slikice od našega na novo hodečega, je prehiter za digitalcauser posted image . Moram rečt da jev dveh dneh tako osvojih hojo, da samo gledamo. Prehodi v enem šusu že celo stanovanje (iz ene sobe po dolgem hodniku v drugo) in prav nič ne pada po tleh.

Lep dan, upam da neha deževati.

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 256
21.4.2009 7:43:25   
simvir
Aja mene tudi zanima kaj je zdaj s piknikom, Srečka si morda že kaj poizvedela?

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 257
21.4.2009 7:45:06   
resnično srečna
jutro...lenobe...he he

ja ja...aj vem, dase vam dogaja...ampak vseeno vas je treba malo ošvrknit...

mi smo ok...Iz pridna, Nero tudi...naša mala je začela resnično hodit tako da jo sedaj lovimo, da ne bo vseh vogalov posnela z betico...saj to pri njej izgleda tako, da prvih par korakov naredi počasi potem pa zašprinta...

no ko pade ne joka ampak se perfektno ulovi na roke...pa tudi volje ne izgubi...

pri hrani nekaj štrajka...bi pa pojedla tono grozdja...pa vse kar je sladko ji gre v rito...kuhana hrana pa...jah 3 žlice pa dovolj...ne vem kaj j zdaj to ampak glede na mišelinčke se ne bom sekirala...

se pa vidi, da je postala zelo dojemljiva...rada opazuje stvari skozi okno...očitno je ljubiteljica dreves, saj mi sedaj stalno kaže visoko drevo...s kar na prstke dvigne in iztegne roke...pa ful je smešna ko gleda reklame in če je v kateri glasba ona pleše in poje zraven...joj jo morava 1x ujet pa posnet...ker je smešna za umret...sem se včeraj valjala od smeha (smeh sem zadrževala)...

mah ja so cukri in se jim dogaja...

mi danes končno dobimo Dašo...torta že čaka v hladilniku, darilo ji moram pa še zaviti...tako da bo popoldan veselo...

Majček...a Brinček se je pa že ločila od tebe al kaj he he...eh nič ne bodi žalostna...sej bo pa Jurček bolj tvoj...moj 16 letnik se še vedno zelo rad crklja...sicer pa verjemi bolje je, daje otrok samostojen, kot da se te stalno drži kot klop...glede klofutanja pa vem, da znaš pravilno ravnat...sem povedala MMju kako si zadnjič v Tivoliju ukrepala in te je pohvalil...

alo ženske...dejmo pisat no...he he...drugače vse črne pike dobite...

She
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 258
21.4.2009 7:47:03   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Aja mene tudi zanima kaj je zdaj s piknikom, Srečka si morda že kaj poizvedela?

nisem...ker mi krista še ni dala zelene luči...ampak lahko jih pa danes zvrcnem pa vprašam in napišem...da si res potem določimo en datum pa da se zorganiziramo...

ma bi se res že morale videt...

She
Within the measur

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 259
21.4.2009 10:38:26   
resnično srečna
eto punce poročam:

• Brunarca Bizovik
  1. bi plačali samo najem prostora : 50 ojrov (ne glede na to koliko nas bo)
  2. hrano in pijačo bi morali organizirati sami
  3. nudijo nam pa mize in veliko otroško igrišče
  4. gospod priporoča, da čim prej rezerviramo, ker so majski termini hitro polni
  5. v primeru slabega vremena ne plačamo nič...le termin se prestavi lahko
Baje je v bližini ena pizzerija...pa bi se morda dalo domeniti, da tam naročimo pice, če med nami ni kakega strašnega ljubitelja žara...

naslednja opcija:

1. nisem še klicala...lahko pa pokličem samo povejte če vas zanima
ekola...zdej pa hitro povedat kaj vam bolj ustreza...

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 260
21.4.2009 10:52:49   
Roberta69
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna
Majček...a Brinček se je pa že ločila od tebe al kaj he he...eh nič ne bodi žalostna...sej bo pa Jurček bolj tvoj...moj 16 letnik se še vedno zelo rad crklja...sicer pa verjemi bolje je, daje otrok samostojen, kot da se te stalno drži kot klop...glede klofutanja pa vem, da znaš pravilno ravnat...sem povedala MMju kako si zadnjič v Tivoliju ukrepala in te je pohvalil...

alo ženske...dejmo pisat no...he he...drugače vse črne pike dobite...

A sem kaj zamudila in je Majček28 user posted image ?

Srečka
, meni se zdi brunarica Bizovik čist posrečena varianta in važno, da je otroško igrišče. A na žaru naj bi se peklo? A žar je tam, pa se prinese meso itd.? Jaz že komaj čakam, da po dolgem času spet vidim male škratke user posted image . Srečka, če boš kje naokoli, me zvrcni (tel. ti pošljem na ZS), nimam nič dela user posted image in lahko pohajam naokoli user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 261
21.4.2009 11:10:07   
NiLe
Hej, hej!

Še ena, ki ni v službi - ŠE, kljub temu pa cajta nobenga user posted image ... naša Tia zadnje dni čez dan bolj malo spi, pa večino časa sem sama z vsemi tremi - vikende in popoldneve ...pa spet imam bolnika doma user posted image - Nika že drugič v 14 dneh boli trebušček in že tretji dan nič ne je in danes skoz spi, tako da greva do dr-ja ... porka, že 5 torek!!! zapovrstjo hodim v ZD - sem že abonirana .... bodo mislil, da nimam pametnejšga dela user posted image !

Srečka, jaz sem za BIzovik in mislim, da je najbolje, da dorečemo en datum in rezerviramo!

Srečka, Roberta tudi jaz sem ZA kakšen miting v teh dneh ...  mogoče ju3, ko bo lepo vreme??... če bo MM doma in čuval Nika, se vama s Tio z veseljem pridruživa. Pa Jabček, pa še katera, ki je frej???

... zdele pa šibam mojga bolnika malo pocartat, pol pa počas se zrihtat in se pokazat dr. ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 262
21.4.2009 12:15:24   
trnuljčica
Vidim, da vse štrajkamo... Ja počasi so očitno vsi shodili in jih lovite...user posted image
Mi smo imeli včeraj posvetovalnico, mere 9290 g, 74 cm. Pikec smo prestavili, do izvidov testov za jajca... Kri za teste v bolnico sem ga pa peljala danes, ker je bil prejšnje 14 dni tako zadet od 6 bolezni. Prvo vročina, pol pa pike in utrujenooost.
V posvetovalnici se je včeraj počutil kot doma... kar šel je za sestro ven, ko je ona šla po karton, pa ko so se odprla vrata za v ordinacijo k dr., on kar not, čeprav ni bil na vrsti... user posted image Pol pa ga prepričaj, da gre v drugo smer...
Saj tudi zunaj je tako... A vaši so tudi takšni? Vse bi sam, bog ne daj, da bi ga nosil, al mu dal roko ( sicer res da ga nisva nikoli sprehajala za roke- tudi ko je hodil ob opori ne), je čist trmast in prav zamahne z njo- kot kaj?, ne to pa neeee.
Je pa zamudnooo... Sva šla zadnjič do avta na parkirišču in seveda ne nosit... Ok, mogoče bo pa lepo šel... Jok brate, prvo 10 metrov za mamo, potem do rožice, liste božat, pol do grma, pol do drugega grma, pol še 3 metre, pol končno do parkinga... Ja pol pa konec- vsak avto bi potipal in prešlatal... Pol pa taka užaljenost, da mu ne dovolim in ga nosim- ker morva celo nekam pritiuser posted image ... Sploh ni šans, da ga prepričaš, da bi šel v drugo smer, če si je on kaj zabil v tisto malo glavico... Saj jaz bi ga pustila, da  gre sam (ker v bistvu več ne plazi), če ga ne bi vse premamilo... Pa zadnje čase bi še po stopnicah dol- halo, vse sam da gre ven...
Pa smeh... Joj tale moj je res extrovertiran otrok... Sploh ne vem po kom ima to...

Prepiri zaenkrat temu še ni bil priča, opažam pa, da vse dobesedno vpija. In prav gleda tvojo reakcijo, oz reakcijo nekoga drugega, da vidi kako bi se on odzval (jokal, smejal...)... Sem opazila, da ko se z MM lubčkava pride in opazuje, pa se smeji... Ko sem zadnjič z iglo pokala balone je opazoval, kako bom reagirala na pok, pa sem le zaprla oči, potem pa se smejala in mali je opazoval in se še sam začel smejati...  Ga ni bilo več strah... Tudi na živali... odreagira tako kot odreagiram jaz... Večina staršev pa že z tisto prvo reakcijo pridi greva fejst okoli kužka, malo polomi...
Tko, da dojemajo sigurno, res pa je, da si vsaj zavestno dogajanj sedaj ne bodo zapomnili. Podzavest pa kdo ve...
Je pa teško kakšen prepir prestaviti na večer. Pa saj verjetno tudi skrivanje težav... ni najboljše... So pravi mali radarji - vse zaznajo. Tudi, ko se mami muli na atija.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 263
21.4.2009 12:22:28   
trnuljčica
Vedno pozabim- ne obljubljam ničesar za piknik (še), ker ne vem kateri vikend je MM dežuren oz tudi kateri petek, ker je pol še pol sobote zraven... 

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 264
21.4.2009 14:20:13   
JABOLKO3
Živijo!

Najprej hvala za vse čestitke in Srečki za pesmico - je že spravljena.

Danes sem imela kontrolo pri nevrologu in sva se zmenila za postopno ukinitev terapije, jupi... že komaj čakam, da se znebim teh tablet, čeprav bo 'odvajanje' trajalo 5 mesecev... no, prvič sem proti koncu malo goljufala, da je šlo hitreje, pa bom najbrž tudi tokrat...

Srečanje (še) ne službojočih... jutri bi naj bilo lepo vreme in bi se res lahko dobile... z Juretom imava ob 9h posvetovalnico, nato sva pa frej... kje - Tivoli ali grad... ali pridete v naše konce in gremo v Arboretum ali pa ob Kamniški Bistrici?

Piknik - mislim, da glede hrane nima smisla preveč komplicirat... da bo čimveč časa za druženje... varianta s pizami se mi zdi OK... ali pa kaj prinesemo s seboj (sendvičke, kak namaz...) in postavimo na mize... Sobote v maju so pa 9., 16., 23., 30. - katero bomo določile?

Malinca - vidiš, kako se ti je lepo poravnalo tole s torto... pa da še posebej dobra ni bila... morda je imela pa samo grenak priokus zaradi cene... user posted image

Krista - tudi jaz sem vesela, da smo na svojem, čeprav za to plačujemo kar visoko ceno (kredit)... in te razumem, da te je pogrelo... ne vem, kako bi jaz reagirala v taki situaciji... sem se pa ob Joaninem postu zamislila, da sem tudi jaz mamina starša klicala mama in atek (nista hotela biti 'stara'), svoja starša pa mamica in očka in je bilo vse OK in popolnoma jasno... Na tašče smo pa tako bolj občutlive, potem ga pa še lomijo... tudi moja - je prišla v nedeljo na praznovanje z enimi hlačkami in eno majčko v vrečki (moja mami pa z domačim kruhom, doma zmešanimi čevapčiči, sadno pito... in veliko škatlo duplo legic za Jureta, kupom majčk in knjigo za večja dva... pa še rožico zame)... pa dobro, se ji pač smili dat kaj več za vnuka... potem pa malo pogleda naokoli in mi reče, da solate pa še nimam posajene (kot da tega sama ne vem)... in ni videla ne spucane hiše, ne urejenega dvorišča, ne kupa hrane, peciva, torte...

Tasyo - bravo, da se v službi tako fajn počutiš in da se imate vsi dobro...

Joan - kmalu bo za teboj že tretji delovni dan... čim lažji 'priklop' spet na stare tire...

Prepir pred otroki - jaz sem pa mnenja, da če že do tega pride, naj se ne dogaja vpričo otrok - če je le možno... sploh ko so že malo večji... medtem ko je mirno prepričevanje v svoj prav, iskanje in naštevanje dejstev, ki govorijo posamezniku v prid, sklepanje kompromisov... učenje, kako najti rešitev pri naspotujočih se mnenjih in pri nas večja dva že po malem sodelujeta in zraven povesta, kaj onadva mislita o kakšnem problemu in predlagata rešitve...

Simvir in Big mamma - krasne slikice!

Lepo se imejte...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 265
21.4.2009 14:46:55   
resnično srečna
piknik ....ok kar lepo v vrsto:

tiste, ki imate kake zadržke se prosim pofočkajte tja kamor vam najbolj paše...v glavnem se pofočkajte tja kjer se vam zdi najboljše za vašo družino...pa mogoče bi povedali še uro...ker imamo drugačne ritme spanja pa vstajanja...tko da ajde bodimo res aktivne in dorečimo tole, da se potem rezervira:

9.5.                        16.5.                            23.5                           30.5.                       vseeno
RS in Iza                                                    RS in Iza

hrana na pikniku...sem tudi jaz za kako bolj izzy varianto...lahko prinesemo res vsak nekaj kruha...pa vsaka svoj extra namaz, nekaj sirčka, kake kumarice, gobice, francosko...in naredimo tak piknik...sem prepričana, da bi nam pasala PITA od Jabke, pa PITA od Posadke, pa RULADA od Jo@n, pa uni POLŽKi od Kriste, pa od Majčke un ŠTRUDL (ki čudežno zgine)...pa od simvir njeno extra pecivo (a se men sam zdi al nam še ni dala recepta???)...pa od NiLe muffine...če boste pridne jaz naredim torto...če boste zelo pridne tud dvonadstropno...pa če bosta extra pridne mogoče dve...

tista, ki ne peče...pa kaj sadja...

a ma kdo kaj proti, če bo ultra sladek dan???...pa sej cuker baje ustvarja v telesu občutek sreče...in upam, da bo to en vesel dogodek za vse...

aha...Animacije...da ne bo dolgčas nam in našim pikcem...bi lahko kdo mal programa naštimal...recimo ala Družina se predstavi...ma vsaj mal zabave bi lahko imel pa se komu malo narežali...

hmmm pa še tole...ste si zamislile to kot miting za nekaj uric...ali celodnevno zabavo...

SAM POFOČKAJE SE...pa da se akcija začne...

in naj vam bo...bom malo vse skupaj prevzela na svoja ramena...ker mi je malo "dolgčas"...he he...no ja berite "nisem še v službi"

trnuljčica...he he...ja tvoj princ je izgleda vesel in zdrav dečko, radovednosti mu ne manjka, teža in višina primerni he he....pa očitno obožuje samostojnost in prijazno pozdravi na poti do avta tako rastline kot živali na poti...mami ti pa ne bodi neučakana...saj do avta pride he he...

no zdej pa naša mala kliče...

pip

G

< Sporočilo je popravil resnično srečna -- 21.4.2009 15:01:28 >

She
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 266
21.4.2009 20:45:15   
JABOLKO3
Živijo!

Pa je moje za jutri planirano pohajkovanje padlo v vodo... je ta starejši zbolel - boleče grlo, slabost, vročina... in bom morala jutri z njim ostat doma... eh, pa prav veselila sem se...

lep večer...

Neposredna povezava do sporočila: 267
21.4.2009 21:18:33   
scorpiogirl
Nal spi ... jst sem pa tud tako utrujena, da mu bom kmalu sledila user posted image tko je to, če zvečer namest, da bi šla spat, "moram" dokončat eno knjigo ... fajno, ampak tud fejst žalostno ... Še sanjalo se mi je od tega, tolk me je pretreslo ... in med branjem sem se skoz zahvaljevala, ker imam mojega malega razgrajača ob sebi user posted image

samo pofočkam se, da me ne pozabite, pa da ne dobim kazenskih točk user posted image

pa čestitke slavljencem in slavljenkam (tudi za nazaj) user posted image user posted image user posted image

lepo nočko user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 268
21.4.2009 21:32:26   
Jo@n
Čer!
Tile dnevi kar letijo, ko smo mamice v službi user posted image . Samo na hitro glede piknika, sem bolj za zadnje tri vikende v maju, bi se vpisala v srečkin seznam, pa ga po najboljši volji ne razumem. Kaj čem, pozna ura, pa še blontuser posted image

Glede futra na pikniku: ob magični besedi "piknik" sicer takoj dobim mesne asociacije v podobi plesk, kotletov in ostalih dobrot in nasploh se mi zdi komot varjanta, da prideš, naročiš, poješ in plačaš. Ni organizacije, štetja, preračunavanja, nabave, zalaganja ojrov... OK, saj če se bomo odločili za homemade in prinesi s sabo varjanto, tudi pridem (z rolado), le povem svoje mnenje...

Podpiram pa idejo o igricah in podobnih forah user posted image

Upam, da se v(n)am uspe kaj dobiti na kakšnem srečanju, midva s princem ta teden odpadeva, imava vsak svojo službo, je pa kakšna varjanta čez vikend, ali pa naslednji (praznični teden).

Drugače smo pri nas ok, spet spimo ponoči, mali uživa v varstvu, še vedno veliko spi, ko pa pride domov, se boji da ne bi česa zamudil in želi prežveti vsako sekundo popoldneva z nama z MM. Ah, kako so kjut, so se stisnejo v objem...

Tako, domača naloga je narejena, nočko!

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 269
21.4.2009 22:25:01   
NiLe
Čeeeer!
Uf, ko sem pogledala, koliko nas je trenutno na RRju, je skor tako kot v dobrih starih časih user posted image user posted image . Samo dvomim, da se bo kaka debata razvila, ker greste "delovne" aprilčice počasi v mižule, jaz pa sem se očitno včeraj dodobra naspala in še nisem zrela za v posteljo.

Sicer pa, četudi bi hotela spat, se je Tia pred 15 minutami predramila, pa upam, da se bo samouspavala user posted image ... da ne govorim, da se iz Leine spalnice sliši eno šepetanje ... he, he ... jo imam na sumu, da vadi za pomemben jutrišnji nastop, ko bodo imeli v vrtcu predstavo ... je čist notri padla in ko jo vprašaš, kaj bodo prikazali, zaplesali, zapeli ... samo reče: "To je skrivnost!" Se obrne in nas ne šljivi 100 posto user posted image user posted image user posted image ... zato komaj čakam njen nastop, po moje bom čist raznežena.
No, malce sem zabluzila ... vidim, da je Srečka stvari vzela stvari v svoje roke in dala nekaj dobrih idej za naš piknik user posted image user posted image ... joj, meni je tako hudo, ker ko pogledam na naš koledar aktivnosti za mesec maj, me kar glava zaboli in vedno bolj se mi dozdeva, da bo naša family težko v kompletni postavi user posted image ... MM ima vse sobote delovne, prav tako ima Nik sobote fuzbalersko obarvane z raznimi ligami, turnirji user posted image ... no ja, če bo zadeva mišljena kot celodnevna, mogoče, ampak res mogoče uletimo za par uric ... tako da se bom jaz zaenkrat pofočkala pod 16.5. in 23.5. ...glede hrane, sem ZA, da prinesemo kaj sladkega ... Srečka, imaš dober spomin za vse specialitete ... za konretno hrano pa: ali naročimo pizze ali pa tam čevapčiče, pleskavice ... karkoli si bomo pač zaželeli.

Jabček; oh, škoda, ker se ne bomo ju3 srečali ... sem se veselila, da se po dolgem času spet vidimo ... no, sej moj Nik je tud na "bolniški", smo bili z njim pri dr.ju in gre za kao zoprno virozo ... je pa res bogi, ker nič ne more jest, večino časa preleži in veliko pije ... pa seveda potrebuje mojo 100% pozornost ...

Torej, ostale, ki ste še fraj .... kje se ju3 dobimo?? Ura: ob 11ih?

Aja, fuuuul luštne fotke ste prilimale ... to je še en projekt - urejanje slikic, preden grem v službo ...

Mogoče še kaj dopišem ... mi je šlo malce iz glave, kaj moram pokomentirat ...

Spi, dete, spi!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 270
21.4.2009 23:31:01   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

...bi se vpisala v srečkin seznam, pa ga po najboljši volji ne razumem. Kaj čem, pozna ura, pa še blontuser posted image

Tudi jaz sem to pustila za jutri user posted image

Glede futra na pikniku: ob magični besedi "piknik" sicer takoj dobim mesne asociacije v podobi plesk, kotletov in ostalih dobrot in nasploh se mi zdi komot varjanta, da prideš, naročiš, poješ in plačaš. Ni organizacije, štetja, preračunavanja, nabave, zalaganja ojrov... OK, saj če se bomo odločili za homemade in prinesi s sabo varjanto, tudi pridem (z rolado), le povem svoje mnenje...

Jaz sem pa razumela, da se tam ne da nič naročiti... da so le mize in igrišče... user posted image

Tu pa nič ne obljubim, ker so moji fantje zelooo sramežlivi... s ta starim na čelu

Upam, da se v(n)am uspe kaj dobiti na kakšnem srečanju, midva s princem ta teden odpadeva, imava vsak svojo službo, je pa kakšna varjanta čez vikend, ali pa naslednji (praznični teden).

Jaz bi tudiiii ... ali pa se zmenimo za kakšen skupni izlet npr. 27.?

Ah, kako so kjut, so se stisnejo v objem...

A ne... ko tiste male rokice mehko pobožajo... pa ustka kak slinast 'poljubček' pritisnejo...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 271
22.4.2009 0:23:02   
resnično srečna
piknik...

je Jabka prav razumela...tam nimajo nič hrane...tko da kakega žara ni mogoče naročit...isto ne pijače...sem tud jaz bila prepričana, da bi se dalo kaj zmenit pa me je možakar kar lepo skenslal...da lahko najem prostora...ostalo bi morali pa sami zorganizirat...

srečanje danes...jah men ok 11 ura...sam še povejte kje...Nile pa Roberta...Tivoli???

vikend srečanje...jah mi bomo po mojem odpotovali najkasneje v nedeljo...dedi je operacijo ok prestal je pa velik revček...so ugotovili, da niso samo zaklopke ampak tudi aritmija...pa na cevkah je ves...pa čez masko diha...tako da se bojim zanj...oz. bo okrevanje dolgotrajno...

She
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 272
22.4.2009 7:31:42   
simvir
Jutro!

Vidim da so priprave na piknik v polnem tekuuser posted image , hvala Srečka za prevzem organizacije. Jaz sem tudi kar za Bizovik.

9.5.              16.5.          23.5                  30.5.       vseeno
RS in Iza                        RS in Iza                          Simvir&co

IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

...bi se vpisala v srečkin seznam, pa ga po najboljši volji ne razumem. Kaj čem, pozna ura, pa še blontuser posted image

Tudi jaz sem to pustila za jutri user posted image

Se mi zdi da se je seznam le malce podrl. Tudi mi imamo maja precej praznovanj, ampak se bomo upam prilagodili. Čisto cel dan po moje ne bi bili tam, morda od dveh, treh dalje, če boste pa rekle cel dan, bo pa tako.
Aja pa Srečka si me dobila, še vedno nisem prepisala receptauser posted image , obljubim da bom to naredila čimprej.

Jaz sem pa razumela, da se tam ne da nič naročiti... da so le mize in igrišče... user posted image

Manj komplikacij bi bilo, če se odločimo za pice, kaj sladkega pa seveda lahko vsaka prinese (ali pa sadje). Lahko pa prinesemo še kaj drugega, če se bomo tako zmenile.

Tu pa nič ne obljubim, ker so moji fantje zelooo sramežlivi... s ta starim na čelu

Pri nas je podobno, bomo pa me govorile če oni ne bodo hoteli, saj to nam gre dobro od jezika
. Važno da se bomo imeli fajn in se malo narežali.

Jaz bi tudiiii ... ali pa se zmenimo za kakšen skupni izlet npr. 27.?

Morda se vam pa pridružimo, še nimamo splaniranih prazničnih dni.

Ah, kako so kjut, so se stisnejo v objem...

A ne... ko tiste male rokice mehko pobožajo... pa ustka kak slinast 'poljubček' pritisnejo...

user posted image

Joan lepo da vam gre tudi z novim urnikom tako fajn in da ste vsi veseli in zadovoljni.

< Sporočilo je popravil simvir -- 22.4.2009 7:41:50 >

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 273
22.4.2009 9:30:55   
NiLe
Dobro jutro, sončno jutro!

Iiiiii, kako lep dan se je danes naredil ... jupiiiii, da bi bilo čimveč takšnih ... sem čist naspidirana, ko pogledam ven in zagledam plavo nebo, cvetoča drevesa in sonček, ki nas lepo greje ...

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

srečanje danes...jah men ok 11 ura...sam še povejte kje...Nile pa Roberta...Tivoli???

OK, potem se pa vidimo, pa mogoče nas še katera preseneti ...

Lep dan želim!

Spi, dete, spi!

Neposredna povezava do sporočila: 274
22.4.2009 10:25:57   
Isabellabina
Dan

No da se javiva še mi2!

Jabolko škoda ,ker ste imeli danes urco kasneje P,bi šle lahko na kavico.

Skratka pregled sva opravila,cepljenje smo prestavili za nekaj časa,ker je prehlajen in malo kašlja pa cedi se mu malo iz noska ,pa je rekla  ,da ni panike in lahko malo počaka.

Ker pa otroška tehtnica ni več potegnila teže našega korenjaka oz.malega debeluščka(čeprav se mu pozna samo na nogicah )smo se šli tehtat na stoječo tehtnico in ta se je ustavila na 12.900...veliki pa smo 79 cm, obseg glave pa 49 cm(hvala Nile)
Bil je pa tako dobro razpoložen ,da je šibal okrog in venomer vpil ata,ata ata in to tako naglas ,da so se še zunaj smejaliuser posted image ..P je pa čist očaral ,ko mu je merila obseg glavice jo je tako lepo pobožal po roki...ajaj šarmer mali ...

Piknik...tudi jaz nič ne obljubim ,ker mi ponavadi vse po vodi splava.Datume sem si zabeležila na koledar, potem pa bomo videli kako bo,ker do takrat se mi še kup stvari lahko vmes naredi....

Ja srečanja še nedelavnih mamic.....ma meni je tak škoda ,ker ne morem prit ,da vas malo vidim ,ker ima naš mali to uro ,ko spi ko polhek,in mi ga je res škoda matrat ,ker je potem tako siten ,da je joj.Upam ,da se bom enkrat le lahko pridružila....

Tako ,zdajle grem pa eno kavico spit,ker je bila zjutraj frka in se nam je mudilo v šolo ,vrtec,in k P...pa še malo smo prepozno vstali in se nam 15 min zeloooo pozna...

Toliko za enkrat....

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?