|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
17.4.2009 13:43:42   
Isabellabina

TEVŽ in JURE    --VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša pacientka je doma.Operacijo je lepo prestala ,zdaj bo pa menda kar dan ali še celo noč lepo prespalauser posted image !No  jo vsaj ne bo bolelo in bo najhujše prespala.

Huh ,sem bila že vesela ,ker naš mali ni bil zdajle nič bolan..a sem se že uštela,saj mi je začel kašljat in smrkat..sicer še ni panike...da le nebi bilo vročine.......

Popoldne gremo po tortico in potem na fotosešn,jutri pa proslavljanje,saj v nedeljo pol gostov ne more pa še vreme je za jutri lepše napovedano.Meni je pa tudi bolje ,da imamo nedeljo samo zaseuser posted image

No toliko...mali že kašlja v spanju in verjetno bo tiik tak buden...ga tako moti kašljanje ,da se zbudi in tečka....

Vsem ostalim pa lep vikend in lepo praznovanje.....

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 226
17.4.2009 19:15:52   
novopecena
oj
midva sva bila danes 1. v lj pri posvetovalnici in žal nisem spoznala najino dr. ker je odsotna, pa je bila nadomestna tud kar fajna. Rene se je držal kot pravi fant-ni nič jokal ko je dobil pikico, je pa tulil ko sem ga poležala na vago, ki je pokazala 10350g ter 79 cm. smo pa pridelali 6.zobek tako da NiLe ko boš refrešala daj še naju user posted image

Siniska kako lepa informacija-to bo feštanja.

rene ima zadnje čase grizalne navade-najraje grize MENE user posted image pa se mi zdi da nič ne zaleže. bolj ko mu tulim ne pa razlagam zakaj ne manj razume. kaj naj?

jutri je pri nas feštanje s prijatli, v nedeljo pa z domačimi-upam da bo vreme vsaj za silo zdržalo.

Jabolko user posted image za podaljšanje

bolančki pozdravite se, slavljencema pa veliko okusne torte user posted image user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 227
17.4.2009 21:47:00   
malamalinca
Zdravo

no, pa se jaz par vrstic napisem, najprej pa se en velik HVALA za pomoc - anketa.

Tudi mi se pripravljamo (beri: jaz) na Kajin 1.rojstni dan.
Nile, mer za 12 mesec se nimamo, je pa za 11 tale podatek: 7550g in 70 cm.

Torej, nazaj k nasemu rojstnemu dnevu: mi pa ne bomo tamali nic darila kupili, ker bomo dali samo za torto 67,40 EUR.
ja, prov ste prebrale. P****, se vedno sem sama nase jezna, da sem se odlocila za tako drago varianto, ampak po toci zvoniti je prepozno. Pol pa pomislim na vse tiste lacne otroke, jaz se pa preseravam. Pa nisem nic posebnega narocila=dalmatincka, skutino torto z gozdnimi sadezi, 20 kosov. Zgleda, da imajo tako zasoljene cene.
Nimam pa ksihta, da je ne bi sla iskat. narocila sem jo v galeriji Grad.

Naj gre(m)  res u P., tole bom mogla posteno nekak oddelat. 

Sicer bo tamala od sorodnikov dobila kolo, astrolosko napoved, zlozljivo posteljico, denar in knjigice.
Imam pa v planu se balone, party kapce, napis, party kroznicke in kozarce, jedli bomo pa...pizzo. Po zelji otroskega dela slavljencev. Meni je pa to itak najboljs, kdo bo pa kuhal za 20 ljudi, lepo vas prosim.

No, malo lazje mi je, ko sem se vam povedala kaka koka sem-glede torte, seveda, moj NM pa itak nima pojma, ker bi me najbrz kam nekam obesil, ce bi vedel....

LP,
malina

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 228
17.4.2009 22:33:04   
novopecena
jah malamalinca tele torte so drag špas. sem jo jest tud gledala v eni slaščičarni pa so cene tudi do 100€. mi smo se odločili da bomo jutri malo pekli zunaj, Rene bo pa dobil eno mini tortico, ostalim bom pa ponudila različne vrste peciva ki sem ga spekla-bo sladko za vse. v nedeljo ko so pa domači bom pa mislim da kar ponovila oz. sem študirala da bi kupila kar kakšno iz mercatorja. jest itak nisem nevemkakšen jedec tort (oz. je sploh ne jem)vem pa da so njihove tudi okusne.

zj pa še vzamem iz pečice rulado pa dam na varno pred MMjem pa žehto obesit (jutri nau nič časa) pol pa v mižale.

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 229
18.4.2009 9:59:51   
SpeliG
Najprej naj nekaterim z veliko zamudo, nekaterim z nekoliko manjšo, čestitam za prvo svečko; torej; NAL, IZA, NADJA, JAKOB, MALI PRINC, MIHA, TEVŽ in JURE, vse najboljše za prvo svečko, veliko veliko zdravja, navihanosti in tiste prave otroške sreče v vaših očkah, od Martine!!

No, itak pa bodo praznovanja večinoma ta vikend, tako da nisva veliko zamudile. Ja, zdaj pač ni več časa za RR, mami je spet del tistega prebivalstva, ki pravi "kdaj bo že petek...".
Čeprav moram priznat, da ni krize, najhujše pa je verjetno že za nami. Ta teden jo je čuval MM, drug teden pa jo prevzame babica (moja mama), na katero je mala itak ful navezana.
Jaz jo zjutraj nahranim in previjem, ter dam nazaj spat k navdušenemu varuhu, s katerim potem mala spi do pol 10. Prvi dan je bila kriza, kam zdaj jaz grem in se je ful jokala, ko sem šla že proti avtu...
V službi sem prišla na še boljše delovno mesto, po vsem merilih, tako da se sploh ne morem pritoževat in to končno v oddelek, kjer ni visenja cel dan, ampak se ob pol 16 vsi dvignejo in oddidejo domov -aleluja! Tako kljub gužvi mami pride ob 16 že domov in je še zadost časa za Martino.

Žal za nazaj nisem brala, samo malo preletela, tako da ne morem komentirat. Vidim pa, da vglavnem debatirate o praznovanjih in tortah,tako da vsem želim lepe rojstne dneve, naj bodo točno taki, kot ste si  jih zamislile - pri nas je že bilo tako. No, ta vikend je slavljenec MM, tako da tudi pri nas še žuramo, pa še naslednji vikend bomo. A ni april en lep mesecuser posted image ...

Lepo se imejte!!!

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 230
18.4.2009 12:07:57   
NiLe
Dan, dan!

Najbrž vas večina tistih, ki ste že veselo zakorakale v službe, uživa v frej soboti in družbi svojih user posted image in "slabših" polovic. No, pri nas je dan kot vsak dan, nič posebnega ... malo pospravljanja, kuhanja, popoldne bomo šli malo do mesta in na en špancir.

Danes slavi še zadnji šopek aprilčkov, zato sledi voščilo:

ZARA, KAJA in JERNEJ ... bodite zdravi, veseli in nagajivi ... pa pridno pihajte 1. svečko!

user posted image

Preživite lep vikend!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 231
18.4.2009 12:11:03   
NiLe
Opaaaa ... sem ga malo pobiksala user posted image user posted image ... malce prehitevam ... en dan prezgodaj sem voščila našim trem aprilčkom... no, pa naj tole voščilo velja za ju3, tisti, ki boste danes imeli žurko, pa veselo praznujte, pa malce namočite rokico v slastno torto user posted image !

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 232
18.4.2009 12:35:40   
misa79
Dan.

Najprej želim vsem, ki danes praznujete, lepo praznovanje. Naša fešta napovedana za jutri pa je padla v vodo in je prestavljena za nedoločen čas....user posted image Včeraj zvečer smo šli k dežurnemu na Metelkovo, ker mali že tri oz. štiri dni ni nič konkretnega pojedel, pa tudi tekočine mu nikakor nismo spravili v mala usteca. Postajal je vedno bolj apatičen in bi kar naprej spal. No dežurna nas je poslala na infekcijsko, tam pa so ugotovili, da je mali primerno hidriran (?) - zgleda, da mam še kr neki mleka - in nas poslali domov. Rekli so, da je najhujše že mimo in da mora it počasi na boljše. So mel kr prav. HB je mali danes prvič po dolgem času pokazal interes za hrano in pijačo user posted image user posted image . Je pa čista adenoviroza..... No predpisala je tudi 14 dni domače nege, kar pomeni, da grem delat šele maja..... Se bomo pa zdaj upam da dokončno pozdravili.

Lep vikend, pa pihite mal, da razkadite oblakeuser posted image

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 233
18.4.2009 19:45:29   
Krista28
Ojla punce,

evo za nazaj nisem nič še brala....se vidi da je nov tempol...bi vas pa nekaj vprašala, ker me je prejle čist iztirilo....

Z otrokoma smo šli okol, potem pa je nadja stala na balkonu, tašča pa spodaj in ker je bila glasna sem šla pogledat kaj je in ona stoji ob ograji in "ogovarja" taščo, ona pa njej nazaj ma-ma, ma-ma....ko me je pa zagledala pa: "mene kliče" čist pocukran, jst pa...."ne mama sm jst" in če kliče, kliče mene...ma men se kar utrga ko tko rine v njjih pa  ne vem kaj bi bla rada...zadnjič prjav, da se boji, da bodo jokal ko jih bom vzela ko pridem iz službeuser posted image user posted image user posted image ...A sem jst mal preveč občutljiva...al v njeni glavi ni glih pošlihtan??? Kaj naj nardim?=??

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 234
18.4.2009 20:02:32   
miny
Lep pozdrav tudi z našega konca!

Najprej čestitke vsem aprilčkom, ki pihajo svoje prve svečke...

Jaz sem v teh dneh kar malo sanjava, se spominjam, kako je bilo ko smo Lano iz dneva v dan pričakovalii...
Ah, zdaj bo pa že upihnila svojo prvo svečko...

Se pa tudi jaz v teh dneh ukvarjam z organizacijo RD, mi bomo sorodnike povabili kar na eno kosilo 17.maja, ampak kaj, ko so takrat birme, pa obhajila..., tako, da še nisem dobila proste gostilne, ki bi bila primerna...

Pa da še malo pokomentiram:

Krista- jaz sem tudi občutljiva na takšne stvari, moram priznati. Meni se to ne zdi ok., jaz bi svoji tašči ali pa mami, saj je vseeno, kar lepo povedala, da nej tega ne dela, če bi jom pa še enkrat slišala, bi pa popi....user posted image .

Miša- čimprej se pozdravite user posted image .

Malamalinca- to je pa res tu mač za torto, ah, je pa dobra šola za naprej, upam, da bo tako dobro kot je cena user posted image .

Posadka-kako je kaj Tomažek?

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 235
18.4.2009 20:24:31   
trnuljčica
Smo zopet doma...

Najprej z zamudo želim vsem sledečim aprilčkom srečen rojstni dan-Miha, Jakob, Tevž, Jure. Z zamudo , ampak iz srca.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ravno med kopanjem pri malem po stotih letih odkrila koprivnico. Očitno paradižnik... Ga je danes dobil tretjič in to v ressss minimalni količini- menda samo voda okoli špagetov in je tokrat ves cvetoč... No ja , očitno ni samo na jajca in mlek ter korenje...

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 236
18.4.2009 22:48:04   
trnuljčica
Krista plus zate je že to, da si ji sploh takrat kaj rekla... Jaz se pri takšnik neumnih sploh ne spomnim odreagirati- ker sem tko v šoku, kako lahko kdo kaj takega/reče/naredi... Ne, vem jaz se vedno pol žrem kako bi morala odreagirati, pa nisem, ker mam dolgo -----.
Očitno, da mora imeti občutek pomembnosti. Pa čeprav bi rada funkcijo, ki ji ne pripada. Sicer je lahko reč, sam otrok res VE kdo je njegova mama, pa če se drugi postavijo na glavo...Prizadene pa te kljub temu. In to zelo...

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 237
18.4.2009 23:49:58   
Krista28
Evo mene nazaj,

Nadja se zahvaljuje za čestitke in pesmico. Praznovali smo samo simbolno sami, pikinik sledi 27. t.m.. Joj tja v bizovik še nism klicala, je je slučajno katera kaj spraševala? Pri nas je ta teden zelo hitro minil in dodatne stvari ob takem urniku kar skenslaš...Je pa kar prav da gremo delat...je čist drug svet, pa pogovori, pa miselnost...no saj večina vas je že nazaj...

Malamalinca...tole pa bo torta...se mi zdi, da so tud drugje ful drage...

Čestitke vsem rojstnodnevnikom...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 238
19.4.2009 8:40:23   
kekec in mojca
Krista... glej, vem, da te take stvari prizadenejo, tudi mene bi. Si morda pomislila, da bi raje dala Nadjo v vrtec?

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 239
19.4.2009 8:43:01   
barby78
ZARA KAJAJERNEJ

user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

Neposredna povezava do sporočila: 240
19.4.2009 11:16:49   
tasyo
Evo mene - po dolgem času. Pri nas je vse v najlepšem redu in odkar sem v službi, s mam prav super. Meni je to takooo manjkalao, da še vedela nisem. Mal odklopa od mladička in pogovori še o čem drugem. Ekipa v službi je fina, padla sem pa tko hitro nazaj noter, da sploh ne vem, da me toliko časa ni bilo... Skratka, sama se pridružujem Ketrin... Vikend smo včeraj maksimalno izkoristili, danes gremo še k prababici na kosilo, potem pa malo crkljanja, likanja in bo vsega konec.
Lana se ima v varstvu super, nad varuško sem navdušena, sicer potoči kakšno solzico, ko jo MM odloži, vendar dokler se vrata zapro je že vse pozabljeno, tko da tukaj ni krize. Mi je pak fino, da je kljub vsemu to prevzel mož. Domov pa pridemo med 16.30 in 17.00, tko da se še malo poigramo in postiskamo pred spanjem.

Tudi iz naših logov z malce zamude vse najboljše vsem slavljencem in upam, da so vse fešte potekale tako, kot ste si zamislili. Mi bomo predvidoma praznovali naslednji vikend,v sredo pa bom spekla sam kakšne muffine, da bodo tudi v varstvu praznovali... Trnuljčica, dej prosim še meni pošlji fotke - so te punce tok prehvalile, da sem čist firbčna ratala...

Malinca, tale tortica pa ima ceno, ni kaj... Jaz bom sama pekla, dve majhni, eno čokoladno in drugo skutino s sadjem. Gor pa svečka, pa napis, kakšne hude okrasitve se pa ne bom šla. Itak pa je to le razlog, da se dobimo skupaj, Lana še ne ve, zakaj gre. Bomo pa pustili, da se s tortico malo napacka, ker bi to rad MM, čeprav je meni to user posted image . Naj packa po svojem kosu, ampak da pacelo tortico uniči, to pa ne bo šlo...

Ah, saj bi še kej komentirala, pa mi je vse ušlo iz glave....

Joan, hvala še enkrat! So prav fajni, sem vesela, da sem naročila mal temnejše.

Toliko od nas, naslednji vikend pa se verjetno spet oglasim. Pozdravček vsem, pa bolančkom želim čimprej polno mero zdravja!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 241
19.4.2009 16:15:55   
trnuljčica
Mali princ in Trnuljčica user posted image želita srečen rojstni dan Zari, Kaji in Jerneju. Lepo praznujte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 242
19.4.2009 18:38:02   
kekec in mojca
Tudi midva se pridružujeva čestitkam! user posted image user posted image user posted image

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 243
19.4.2009 19:27:57   
JABOLKO3
Živijo!

Da hitro voščim še vse najboljše današnjim rojstnodnevnikom - Jerneju, Kaji in Zari!

Praznovanje je za nami... danes nam jo je malo dež zagodel, tako da smo imeli piknik kar v dnevnem prostoru, žar pa zakurili pod nadstreškom za avto... pa smo se imeli vseeno fajn... Jurčku ni bilo nič jasno, kaj se dogaja in zakaj mu vsi nekaj nosijo in čestitajo, a je fant potrpežljive sorte in je bil kar prijazen... le ko mu je svakinja dala v usta košček pečene bučke, je bil tako užaljen, da si je z rokicama pokril obraz in iz dna duše zajokal - kaj se pa to pravi, da mu tlačijo v usta nekaj, kar on ne mara...
Torta je bila na koncu kompromis - višnjevo čokoladna... dva testa bela, dva čokoladna, krema višnjeva in oblita s čokolado... Juretu je bila pa tako najbolj všeč prižgana svečka.

Lep večer vsem...

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 244
19.4.2009 20:53:15   
resnično srečna
joj danes je bil tkooo zaspan dan...en tko beden filing imam...brezveze...se ne počutim udobno v svoji koži, ker me je spet obiskala una "tetka" pa mam filing, da se mi je trebih v centrfugo od pralnega stroja spremenil...

no pa zrimajmo čestitke:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zala deklica mala je prvo torto dobila,
a le glej da sedaj te pridnost ne bo zapustila,
radost in zdravje naj ti sledita,
a lahko si tudi malo nabrita.

Ja peti si pa kaj,
en more tudi peti bit,
radi te pa imajo vsi,
nobeden več in nobeden manj,
ena svečka pa prišla
je že na pihanje pripravljena.

Krasotica lepooka
ali pridna si bila?
Ja zdaj že imaš eno leto
ampak tvoja mamica še vedno rada te ima.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače v naših logih nič novega...počasi samostojno korakamo...še raje, če se nam mamica nasmiha...no potem se zadnje korake do nje kar vržemo...

vikend bil je vremenu primerno len...včeraj malo sprehoda...danes pa sprehod samo v kuhinjo ali stranišče...pa do spalnice...pesjana je v mokroti sprehajal MM...kuhal je tudi on...hvala mmju...

Piknik...no sej očitno nas bo veliko...recimo 40deset in naprej...Krista če imaš gužvo lahko jaz malo pkličem in vprašam kaj nam nidijo, kakpne so cene in koliko prej je treba rezervirati pa kako se lahko domenimo, če bo slabo vreme in bo treba zadevo malo prestaviti...

Miša...joj super, da Miha vsaj dehidriran ni...pa upam, da bo res nadaljeval z apetitom in kmalu prideta v stare tire...no ja služba bo pa malo čakala...

Krista...jah jaz sem srečna, da živim stran od mam in tašč...če pa si v isti hiši pa verjamem, da te včasih moti tudi kaj kar te drugače ne bi...smo pač mame in nočemo, da nas drugi hočejo nadomestiti...je pa treba v tvojem primeru al stisnit zobe ali pa je konstantno kak kreg...nimam ravno kakega dobrega nasveta te pa razumem...

no ja...več pa nimam za komentirat se mi zdi...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 245
19.4.2009 21:14:55   
Jo@n
Se moram na hitro pofočkat, da ne fašem kakšne kazenske točke user posted image

Najprej vse najboljše vsem novim slavljencem. Pri nas smo praznovali včeraj, tortice je le še za vzorec, mali princ je bil navdušen nad igračami in bil prekrasen gostitelj, ki je vmes mrknil na dve ultra kitici. user posted image  Pikic nima več, pač pa je še vedno hitro utrujen (kakor princ od Trnuljčice), danes je sestavli 3 x uro in pol dolge kitice. In se potem zbudil židane volje. Apetit še ni tak, kot je bil pred boleznijo, a počasi bo že.

Jaz grem jutri že drugi dan v službo, v petek je bilo vsega po malem... Brezdelja, gužve, sestankovanja, klepeta, predaje starih in novih nalog... HB je delovni dan hitro minil. No, jutri pa spet novim zmagam naproti.

Vidim, da nas že velika večina hodi v službo, vse ki ste še doma, pa se naužijte prostih trenutkov (mislim brez službe, da niste proste, mi je kristalno jasno). Veselim se že skupnega piknika, upam da kmalu zabetoniramo datum, da si vsi uredimo ostale obveznosti.

Krista, ne sekiraj se zaradi tašče. Parkrat ji če ta svoje nazaj povej, pa bo. Mogoče malo mimo grede... jaz imam mami, ki jo tako tudi kličem, imela pa sem tudi staro mamo, ki sem jo zaradi racionalizacije klicala mama, pa je bilo obema vedno povsem jasno, katero potrebujem in kličem... Pač smo babice uvedli šele z naslednjo generacijo. Je pa to seveda stvar dogovora...

Toliko od mene, se pišemo spet čez nekaj dni, lepo bodite, nočko.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 246
20.4.2009 7:43:19   
simvir
Jutro!

Pa je spet delovni teden, še ta teden drug teden bo pa že krajšiuser posted image .

Mi smo včeraj malo praznovali za žlahto. Sem najprej mislila samo na tortico povabit, na koncu je bilo pa celo praznovanje. Tortica je še kar uspela, sem jo spekla sama (tastarejšemu sem jo do zdaj obakrat naročila). Mali je bil priden, darila je že v petek dobil (joj kaj bomo mi z vsemi temi igračami, si ne predstavljam kako je tam kjer je še več otrok).

Krista, Joan, Speli, Tasyo no pa ste tudi ve že v delovnem ritmu, kar paše malo odklopit od malčkov kajne.

Čestitke še včerajšnjim slavljencem Jernej, Zara, Kaja vse najboljše.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 247
20.4.2009 8:17:33   
Isabellabina
Dobro jutro vsem

Jernej in jaz se zahvaljujeva za pesmico in vse izrečene želje....

Sobotno praznovanje uspelo...imeli smo se luštno,pa še vreme je bilo lepo....otroci uživali ,z Jernejem na čelu ,ki ga je kar razganjalo in mimogrede Spet hodi,očitno je pozabil na padec .

Pa vam postrežem še z malo slikicami za popestritev tega deževnega jutrauser posted image user posted image

user posted image

Tole sem jaz ko sem majhen in še čisto nebogljen!
user posted image
Tukaj sem pa že veliiiik in bi rad poskusil tole sonce!
user posted image
Mmmmmmm tole je pa okusno!
user posted image
Ja res je dobro tole sonce!

Hja takole je okušal tortico naš enoletnik...

Tole pa je naša Nely!V petek je prespala cel dan v soboto bi pa rada že skakala za .....
user posted image

Tole pa je Mik ,katerega Nely preganja ko zmešana....
user posted image

In tole so naši konji ,ki so malce nesrečni ,ker nimajo Nely za igro...namreč v začetku se jih je bala,sedaj pa gre v sredo ograde in jih lepo nalaja ,potem pa oni v dir za njo,ona pa pošiba pred njimi...jih je prav smešno gledat!
user posted image

Toliko za enkrat.....me že kliče naš mali

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 248
20.4.2009 9:01:48   
bela vrtnica
Najprej hvala za vse čestitke. Tudi medve z Zaro vsem slavljencem želima vse naj naj in da bi še naprej bili tako pridni in veseli. Srečka tebi pa hvala za tako lepo pesmico. Glede nabritosti pa raje nebi. Se ji vidi, da je mali ovenček in to nabritost lepo kaže.

Naše praznovanje je minilo in res je bilo lepo. Smo se najedli, nasmejali, igrali... Tudi torta je bila super. Sem pa naredila kar dve, da ne bi bilo premalo. Trnuljčica moje oblikovanje pa ni bilo tako lepo kot tvoje. Mi Tweety ni tako uspel. Sem kupila marcipan in ga poslika, ampak te barve se tako razlivajo, da sploh ni lepo. Potem pa sem še kupila barve, ki se umešajo v maso in oblikovala Tweetyja, ampak tudi ta ni bil ravno najlepši. Važno je, da je torta bila dobra in da je Zara vseeno opazila Tweetyja na tortici. Ko je pihnila svečko pa je potem kar z nogo degustirala torto.  Smo se ji tako smejali.

Nič, zdaj pa naprej delat. Sem vam morala malo poročat.

Kdaj pa bo piknik, se vam mogoče tudi mi pridružimo?

< Sporočilo je popravil bela vrtnica -- 20.4.2009 9:12:40 >

Neposredna povezava do sporočila: 249
20.4.2009 11:20:04   
Roberta69
No, jaz pa bi delala, pa je z delom bolj slabo user posted image Vsekakor se pa ne branim preživaljati prekrasne trenutke z mojim sončkom... ga imam vsak dan raje, ker se vedno bolj odziva, pokaže, da me im arad user posted image itd.

Sva se pa z MM-jem včeraj orng skregala in mi je še vedno tako hudo, ker je škratek vse skupaj dojel in zraven ful jokal... sem jezna k user posted image na MM-ja, ker zaradi otrok se je pa ja treba brzdat. Jaz bi zaradi sončka marsikaj požrla, samo da mu  ne bi bilo treba biti priča takšnim in drugačnim prerekanjem... Potem je pa danes ponoči še fuuuul slabo spal, ene 10x se je zbudil, me skrbi, da je kar zaporedno sanjal prizor najinega kreganja.

Rojstnodnevna torta
:  tudi jaz nameravam torto naročit v Galeriji grad in me je tudi vrglo na rit, ko sem videla koliko stane, ampak pri njih so torte res dobre... jaz sicer tudi pečem zelo okusne torte (vsaj do zdaj je vedno ratalo user posted image ), ampak v ustvarjanje kakšnih posebnih oblik se pa ne bi spuščala... se mi pa zdi fajn ravno to (no, morda mu še ne bo čist jasno), da bo oblika torte za škratka zanimiva in jaz mu pa bom pustila, da jo z roko potepta ali karkoli mu bo pač srce poželelo; če zaradi tega komu ne bo teknila, je pa pač ne bo jedel... Drugače imajo pa najbrž tudi po drugih slaščičarnah zasoljene cene, sploh če gre z akakšne posebne oblike tort.

Posadka, tole z vročo vodo je pa res kar nekaj user posted image . Še dobro, da ni bilo kaj hujšega.

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?