tasyo
|
Evo mene - po dolgem času. Pri nas je vse v najlepšem redu in odkar sem v službi, s mam prav super. Meni je to takooo manjkalao, da še vedela nisem. Mal odklopa od mladička in pogovori še o čem drugem. Ekipa v službi je fina, padla sem pa tko hitro nazaj noter, da sploh ne vem, da me toliko časa ni bilo... Skratka, sama se pridružujem Ketrin... Vikend smo včeraj maksimalno izkoristili, danes gremo še k prababici na kosilo, potem pa malo crkljanja, likanja in bo vsega konec. Lana se ima v varstvu super, nad varuško sem navdušena, sicer potoči kakšno solzico, ko jo MM odloži, vendar dokler se vrata zapro je že vse pozabljeno, tko da tukaj ni krize. Mi je pak fino, da je kljub vsemu to prevzel mož. Domov pa pridemo med 16.30 in 17.00, tko da se še malo poigramo in postiskamo pred spanjem. Tudi iz naših logov z malce zamude vse najboljše vsem slavljencem in upam, da so vse fešte potekale tako, kot ste si zamislili. Mi bomo predvidoma praznovali naslednji vikend,v sredo pa bom spekla sam kakšne muffine, da bodo tudi v varstvu praznovali... Trnuljčica, dej prosim še meni pošlji fotke - so te punce tok prehvalile, da sem čist firbčna ratala... Malinca, tale tortica pa ima ceno, ni kaj... Jaz bom sama pekla, dve majhni, eno čokoladno in drugo skutino s sadjem. Gor pa svečka, pa napis, kakšne hude okrasitve se pa ne bom šla. Itak pa je to le razlog, da se dobimo skupaj, Lana še ne ve, zakaj gre. Bomo pa pustili, da se s tortico malo napacka, ker bi to rad MM, čeprav je meni to . Naj packa po svojem kosu, ampak da pacelo tortico uniči, to pa ne bo šlo... Ah, saj bi še kej komentirala, pa mi je vse ušlo iz glave.... Joan, hvala še enkrat! So prav fajni, sem vesela, da sem naročila mal temnejše. Toliko od nas, naslednji vikend pa se verjetno spet oglasim. Pozdravček vsem, pa bolančkom želim čimprej polno mero zdravja!
|