|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
24.4.2009 14:03:45   
resnično srečna
po 3 tednih...navadno...predlagajo pa da počakaš datum, ko bo menstruacija...vsaj tko je meni rekla 1x, ko mi je menstruacija zamujala...drugače pa...eh počakaj še ta teden pol si pa 1 kozarec rdečega vina privošči he he...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 326
24.4.2009 14:50:43   
kekec in mojca
Ne, čisto sedet ne more. Malo se nagiba nazaj, recimo tak pod kotom  stopinj. Samo ti pa moram povedat, da je mali prej sedel v vozičku z naslonjalom 90°, pa ni bilo za nikamor, ker ga je neprestano na stran zanašalo - pa je drugače čisto lepo sedel. Moram pa omenit tudi to, da ne vem za marelo, ki bi imela sedež v sedečem položaju pod kotom 90°... Vse imajo tako, kot jo ima ta voziček.

Mali se večkrat potegne za sprednje varovalo in sedi čisto spredaj, v ihti se meče nazaj in spet naprej (upam, da razumete, kaj želim povedat), pa sem lahko mirne vesti, da je vse ok in ne bo padel. Edino, če ga od zadaj preveč obtežim, potem se lahko bojim, da se bo zvrnil nazaj. Drugače ne.

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

Neposredna povezava do sporočila: 327
24.4.2009 15:11:25   
simvir
Nisem nič brala za nazaj, samo čestitam LIAMU ZA PRVO SVEČKOuser posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa šibam, lep podaljšan vikend. Verjetno se ne bom javljala, ker trenutno doma nimam še naštimanega interneta, smo selili rač. iz Tevževe sobe. Mizarja pa še vedno niuser posted image .

Dajete se no zmenit za piknik. Tiste, ki imajo pripombe naj pa kakšno drugo varianto najdejo, ker drugače se res ne bomo dobili, drugače naj se pa kar rezervira. mi se v glavnem prilagodimo.

Lp

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 328
24.4.2009 15:35:07   
sky77
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: sky77

Zdaj grem pa Bini dat spat pa se potem probam javit user posted image

A tkole je uspavanje drugje ? Čez 20 minutk že nov post napisan...

Pri nas je uspavanje krajše, sem si šla vmes še sendvič naredit user posted image  Pri nas gre takole, se dava v pižamo, greva v posteljo, se priklopi, poje, potem me pa odrine stran. Ker ona rabi prostor za zaspat. user posted image  ok , tudi prav. tako da vse skupaj z dojenjem traja max 10 minut.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 329
24.4.2009 21:12:39   
kekec in mojca
Liam in vsi ostali slavljenčki... vse najboljšeeee!!!

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 330
24.4.2009 21:18:54   
kekec in mojca
Big mamma, v tem času je tako... lahko ti pokaže + ali pa še ne. Malo še počakaj, pol pa boš vidla. Jaz sem prehitro delala test (ravno v tem obdobju kot ti), pa se je črtica vidla samo toliko, da se mi je zdelo, da bi lahko bila. Čez tri dni sem ponovila vso zadevo, pa je bil test negativen. Ker nisem imela točne m, nisem mogla niti vedet, kdaj približno naj delam test. No, po tednu dni po prvem testu se je pa spet videla blaga črtica, le da je bila bolj močna, kot tista prva.

Saj testi so zdaj že precej natančni... Samo kaj, ko čisto ziher ne moreš bit. Pa si prepričana, da niso samo PMS znaki? Zase vem, da sem dobila solzne oči in da sem zaradi tega zelo sumila, da nama je tokrat uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 331
25.4.2009 12:25:26   
sinskaT
Neki se matram s torto (ja jutri smo pa že mi na vrsti user posted image ), Hana mi pridno pomaga, ni vrag, da nekaj rata. Ati se po dirkališču z motorjem podi (Grobnik - Slovenski dan, če katera ve za kaj se gre user posted image ), moja mami pomaga pri pucanju, tko da imamo babji dan.

Big mama meni je test pri H. pokazal 21 dni po zadnji M, ni bilo dvoma o drugi črtici, samo pravijo da je ziher šele na dan, ko naj bi dobila M. A nisi imela mirene al nekaj podobnega? Najbrž sem zamešala... JAz že zdaj razmišljam, da bo tokrat po porodu treba uvest neki bolj konkretnega za zaščito, ker tile kondomčki so, ma kaj jaz vem, so pa niso user posted image .

Liam vse najboljše še od Hane in Sinske user posted image user posted image user posted image user posted image !  In res si na slikicah čisto sebi podoben - luškan.

Jutri bo pestro pri nas zato bom kar danes nalimala tole:

♪♫♪♫♫

Neposredna povezava do sporočila: 332
25.4.2009 12:37:54   
sinskaT
Hana nekaj ur po rojstvu

user posted image

Mali mišek pišek končno doma

user posted image

..in danes

user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 333
25.4.2009 14:05:46   
NiLe
Dober dan bejbike!

Kosilo se peče v pečici - krompirček s porom in perutničke, pa zraven skleda motovilčka ... mnjami ... otroci in MM se preganjajo pred hišo ... v glavnem, sobota na izi user posted image !

Zato pa nismo bili na izi včeraj, ko smo šli z mojo mami in očetom, pa tastom zrihtat našo prikolico, ki bo od naslednjega tedna naša nova počitniška rezidenca user posted image ... smo bili fuuuul pridni, kljub temu, da je bila z nami  Tia, ki je bila res pridna in potrpežljiva ...  skoraj 5 ur smo delali in če je kaj potečkala, smo jo potolažili, pa spet hop na delo ... v glavnem smo vse počistili in pripravili za uživanje user posted image user posted image user posted image .

Imam pa v zvezi z našo prikolo eno user posted image ali prošnjo: ugotovili smo, da je hladilnik, ki so nam ga pustili predhodniki v zelo slabem stanju, pa zelo je majhen ... sedaj nekaj gledam po netu in iščem kakšno rabljeno varianto, pa bolj slabo kaže ... a poznate koga, ki prodaja star hladilnik oz. bi ga pripravljen biti prodati. 

Pečica me opozarja, da je čas peke končan ... samo še tole čestitko napišem.

Včerajšnjemu slavljencu LIAMU in jutrišnji slavljenki HANI želim veliko lepega, bodita zdrava, nagajiva, zvedava ... oh in sploh v ponos mamici in očiju ... lepo praznujta in pihajta svečko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepoooo se imejte v teh prazničnih dneh .... se še kaj oglasim, preden odhitimo na morčka!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 334
25.4.2009 15:18:49   
SpeliG
VSE NAJBOLJŠE LIAMU in HANI ZA PRVO SVEČKO, ostanita zdrava in navihana otročka, v ponos in veselje staršem; pa lepo praznovanje želim vsem!!

Sicer sem zelo na hitro preletela, ampak kaj to berem, Big mama, a boste spet zibali?
No, jaz sem si pa zdaj malo premislila in bomo še malce počakali s tem. V službi mi je ful luštno, končno imam delo ki mi ustreza in mi je ful všeč, tako da še ne bi ostala spet za eno leto doma. No, nikoli ne reci nikoli, bomo videli kako bo...
Pa Martina se je ful lepo navadila na novo rutino, vsi smo se nekako navadili na novi ritem in gre fajn. Če odmislim, da je trenutno njeno nočno spanje katastrofalno, že odkar delam. Nevem v čem je točno fora, nemirna je, se obrača in ji uspeva včasih ostati budna tudi od pol 3 pa do 5 zjutraj; ob 6 pa je treba vstat in iti v službo....Glede na dejstvo, da imamo že vse zobke razen petic, bi se težko na to sklicevala. Bolj mislim, da je to v vezi s cepljenjem OMR, ki je tudi bilo vmes. Bo že minilo, si pač skuham kavo v službi (sicer jo ne pijem), pa ostanem zbrana, glede na dejstvo, da se učim popolnoma nove stvari in moram biti z mislimi pri stvari. Čez dan je izredno pridna, nasmejana, skoz pleše in čeblja, pa itak skoz neki praznujemo pri nas v aprilu.

Tako da se imamo prav lepo, upam, da ste tudi ostale v redu in uživate s svojimi sončki!!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 335
26.4.2009 7:30:08   
resnično srečna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hočeš nočeš danes si starejša postala
ampak saj šele prvo svečko boš pihala,
ne sekiraj se preveč, ker kmalu v družini bo en otroček več,
a to sploh ne pomeni, da ti boš mamici odveč.

Hana lepo praznuj in uživaj...danes je tvoj dan...pa privošči si 100% očka in mamice...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imamo nov zobek...končno je na plan prikukala še 2 spodnja dvojka, da bo Iza malo bolj uravnotežen izgled imela...hvala Nile

naš dedi je malo bolje...ampak še vedno ne tako, da bi lahko mirno čakali kdaj pride domov...čakamo in upamo pa lahko...

drugače nič novega...veselo praznovanje vsem...če bo vreme milo pa mahnemo na Obalo...

pip

G

She
Within the measur

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 336
26.4.2009 7:31:52   
Ait
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Srečka rabim pomoč....ne znam zračunat oz.spremenit kune u euro...mislim ,da bi vidla kakšna je cena tistega vozička iz Turbo limača!...Hvala....

800 kn = 107.93 EUR...pa še povračilo davka...in je cena cca 90 ojrov...vsaj tako je rekla tasyo...

Br jutr pupe in pobeci user posted image ...kar se tiče valut, tukaj je en link, ki vam morda še za kakšno drugo valuto prav pride...

http://www.xe.com/ucc/

...pa uživajte še naprej..!

< Sporočilo je popravil Ait -- 26.4.2009 7:32:49 >

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 337
26.4.2009 9:09:48   
JABOLKO3
Živijo!

Najprej čestitke -  za nazaj Lani in Liamu in današnji slavljenki Hani... počasi smo prilezli do konca našega seznamčka... nič čudnega, saj se tudi april izteka...

Danes še en lep sončen dan, potem bi se naj pa po napovedih močno pokvarilo... menda ves teden dež - bolj ali manj... bodo pa bolj v poštev prišle aktivnosti, ki imajo streho...
Včeraj smo bili ves dan zunaj... posejali in posadili naš mini zelenjavni vrtiček, zasadili vsa korita za na balkone in okna, pokosili travo, poribali zunanje stole in mizo, da se danes pošteno posušijo in jih bomo v naslednjih dneh pod nadstreškom lahko premazali... Jure je kobacal po dvorišču - mu je bilo silno všeč odkrivati svet na lastni pogon... starejšega smo komaj krotili, da ni preveč divjal, ker še vedno ni čisto zdrav... naš srednji pa - raznih prepovedi glede igranja z vodo in zemljo (sploh vse variante mešanja obojega) ima že za pošten spisek, a mu še vedno uspe najti 'luknjo v zakonu' in narediti čimveč škode ali pa vsaj svinjarije...
Danes imamo pa v planu kakšen lep izletek v naravo, a se moramo še odločiti, kam...

Big mamma - res lepa družinska slika... jaz se na kaj takega še nisem spomnila... sem se pa kar nasmehnila ob tvojem vprašanju glede testa nosečnosti... saj si govorila, da bi še eno punčko, a ne?

NiLe - jaz vedno jočem na predstavah... in se strinjam, da je veliko odvisno od energije in volje vzgojiteljic - od razpoloženja v skupini, reda, lepih navad... do predstav, izletov... samo kaj, ko tu ne moreš nič vplivat in je odvisno od sreče, na kaj naletiš... pravzaprav si lahko srečen, če sploh dobiš prostor v vrtcu - mi te dni napeto čakamo odločbo...

Trnuljčica - te zelo razumem, da si jezna na moža glede uspavanja malega... tudi jaz popenim, če se mu ne da ali pa mudi nazaj pred TV... ker pri meni se vsakič hoče dojit in potem se kar navadi ponoči zbujat in se malo priklopit...

Lep dan vsem, izkoristite ga...

(odgovor članu Ait)
Neposredna povezava do sporočila: 338
26.4.2009 9:11:00   
JABOLKO3
Sem pozabila - Srečka in Ait - vesela sem boljših novic glede dedija... naj gre samo še na bolje!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 339
26.4.2009 9:41:14   
Jo@n
Lep pozdrav še z našega konca.
Teden tako hitro mine, če se hodi v službo user posted image ... pa potem le na hitro preletim, kaj se dogaja na aprilčkih, za komentirat pa po navadi že ni več volje in časa...

Najprej vse najboljše zadnjima slavljencema, Hana in Liam, lepo praznujta!

Pa čestitke Izi za nov biserček v ustihuser posted image .

Big mama, glede user posted image  naj bo tako, kot si sama želiš.user posted image  in objemček zate! Mogoče pa so čudni občutki le posledica izgubljenih kilogramov?

Srečka, upam da se tast izvleče iz najhujšega, in da se boste kmalu spet veselili skupnih trenutkov.

Speli, upam da poštimate nočno spanje in da kava v službi vsebuje dovolj veliko dozo kofeina.

Nile, uživajte na morju, glede hladilnika ti pa žal ne morem pomagati... Mogoče bi se kaj našlo, če pogledaš na bolho ali pa podarimo.si?

Ostale sem itak pozabila komentirat...user posted image  Tale ementaler je res svojega denarja vreden... A spomin še kdaj nazaj pride?

Punce, dajte mi povedat, če aprilčke kaj mažete po obrazu s kremo za sončenje, in s katero? Sem se skeširala in kupila v lekarni mustelo (da bo ja v redu), je bilo drago kot žefran, pa ima J neke drobne pikice po obrazu in imam na sumu to kremo. Saj pikice so kot mali mozoljčki kožne barve, ampak proti svetlobi se pa prav vidi, kako neravna in negladka je njegova koža. Pa ne vem, kaj bi lahko bilo drugega??? Počasi konzumira KM v kašicah, pa kakšen kivi je že pojedel, ampak se mi zdi, da ne more biti to. Se mu pa vleče že od takrat, ko je dobil vročino pri šesti... S čim mu lahko očistim obraz, namažem, da bi se umirilo?

Pri nas smo drugače ok, Jakob je ta teden prav užival v varstvu, pojedel enormne količine in že v varstvu odspal 3 ure spanja... Včeraj sva ga midva posr... smo zjutraj potegnili do pol 8h, in se je celoten urnik postavil na glavo. In z njim redne spalne kitice, tako da je v celem dnevu odspal le pol urce in bil posledično prave volje. Včeraj smo še malo brkljali okoli hiše, danes pa jo mahnemo v arboretum gledat tulipane. Jabolko, če se nimate kam dat se lahko srečamo tam, tista igrala bodo super za tvoja fanta.

Vsem želim lepe praznične dni!

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 340
26.4.2009 10:29:42   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Punce, dajte mi povedat, če aprilčke kaj mažete po obrazu s kremo za sončenje, in s katero?
Jaz zaenkrat še nič ne mažem s kakšno kremo za sonce,le z Bepantenom mazilom za veter.Zaenkrat še ne!

v arboretum gledat tulipane. Jabolko, če se nimate kam dat se lahko srečamo tam, tista igrala bodo super za tvoja fanta.

Kdaj boste tam?Mogoče pa še naša familija prleti tja na igrala!user posted image

Vsem želim lepe praznične dni!

Tudi mi voščimo enako!

Ja drugače pa še lep pozdrav z moje strani!Včerajšnja birma je uspela.Je bil MM boter nečaku.Ma je bil dan kar utrujajoč in so otroci zvečer pospali...Jernej je bil cel dan tko priden....Mislim super!

Upam,da bo današnji dan še vreme in bomo lahko mirno kam šibal,ker zdaj so počitnice in bo spet slabo vreme...za znoret.....

Ait---hvala za link!In pa upam ,da se oče pozdravi!

Ja še čestitka ------HANA ,vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Toliko,sadaj pa šibam kuhat.....

Lep vikend še naprej!

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 341
26.4.2009 11:32:26   
Majček28
ojla punce in fant
(Ait- lepo da si se spet kaj oglasil, upam da bo z očetom kmalu super fajn in da se odrešite skrbi. Pri nas smo dali to že čez in je HB zdaj OK....čeprv kar prevečkrat pozabi, kje in zakaj je imel opercijo!!! )

Berem o vašem uspavanju in vedno znova se zahvalim, da nam je bilo in nam je še vedno (upam da tko ostane ) to prišparano. Našo zapakiram v spalno vrečo jo polupčkava ji dava njeno ovčko Bibi in dudo in to je to. Včasih še mal zapojčke (ker jaz pač ne znam user posted image  ) in zaspi, zdaj mi HB že več kot mesec prespi celo noč. Dnevna kitica je pa tud povečini tkole uspešna, razen ko je na čuvanju pri moji mami zna včasih tečkat- verjetno ker ni v svoji posteljici in ker mal izsiljuje.
Punce, upam da se vam tole spanje in uspavanje čimprej pošlihta. Ne bom nič pametna kaj in kako, ker verjamem da delate vse prav...vam pa pošiljam 'good vibration', da bi šlo lažje naprej.
Velikokrat pa pomislim, da če mi je bil pri Brini vse tkole prišparano- krči, spanje,...da mi pri Jurčku verjetno ne bo!

Mi se danes odpravljamo- ko se Brina naspi- k taščici na piknik, ker ima rd in to 60....po oojem se bo Brini še najbolj dogajal, ko bomo vsi okrog nje neki brkljal in si jo podajal...oz. si jo bodo, jaz se bom kar mal skrila user posted image  Upam, da vreme zdrži, ker je zunaj dost bolj luštno kot pa notri v omejenem prostoru.

Včeraj smo še zjutraj odrajžal na Šmarno goro- super fino fajn za na hitr nekam skočit, lahko bi se kdaj domeni in skupi šli mal se zraka nadihat. Ja ni kaj je rreba izkoristit lepo vreme, zdej bo baje spet dež user posted image

LIAM in HANA.....vseeeeee najboljšeeeeee....želje vama bosta pa mamica in očka uresničila, brez dvoma user posted image  lepo praznovanje!!!!

BM, kako je že tisti pregovor- zarečenega kruha se največ poje user posted image  in iz enega jih je ratalo 5...mogoče 6? user posted image  Glede znakov in kdaj je previ čas za test pa ne morem rečt...jaz sem takrat ravno imela pregled pri G zakaj ne morem zanosit in je bila pikica že notri- Murphy pač user posted image

Nile, a vi ste pa že razidenco postavili, ja super, sem vesela za vas, pa še dobro družbo bost imeli. Za hladilnik pa mogoče res po Bolha.com pobrskaj.

Joan, lahko da je od kremice. Mal nehi in če je bi v parih dneh mogl bit OK, je pa res, da je Mustela kar gosta krema. Jaz imam Mustelo za poleti, zdaj pa uporabljam od Welede ognjičevo kremico, bolj zaradi vetra in ker ima Brina en lišajček (še vedno user posted image  ) pa se mi zdi, da je mal boljš.

Srečka, Iza spanje zdej not prinaša, ker ga bo potem tolk žurala user posted image  in o vse izkoristla...sej veš, vsak ima svojo metodo- Kaja od Ketrin pa že zdej žurira, da bo pol bolj znala user posted image

...evo, čunje so oprane in jih grem obesit. Sem danes mal Brinino omaro pošlihtala pa nove vreče cunj ven privlekla, ker se mi zdi, da so vse hlče kar na enkrat ratale kapri user posted image ....bodiji so pa tud 'ta moderen rokav ', 3/4....

Lepe praznike, velik sončka in si pišemoše kaj....pa pa

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 342
26.4.2009 15:22:40   
resnično srečna
he he Majček...Brina raste ja...Iza pa spi...s5...MM je šel na obisk v KC pa še svojo mamo je odpeljal (smo jo danes imeli na kosilu)...

men pa zehhhhh...se nič ne ljubi...bo perilo za pobrat, pa zložit pa novo obesit pa še eno oprat...joj tole vreme mi bo živce požrlo...ne pridem z žehto na čisto sploh...

She
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 343
26.4.2009 16:08:28   
Krista28
Ojla,

Kako ste, ne morem zdajle brat...grem najprej pozdravit vas, potem pa za nazaj prebrat, če le rata..user posted image . Madonca, gre teden hitro mimo....Mi smo pridelali vnetje ušes (brez prehlada, brez smrklja in brez vročineuser posted image ). V torek smo bili pri zdravniku, v sredo sem imela pregled jaz, v petek Kristjan, vmes pa sem štukala s cajtom in kombinirala, malo pa je imela tašča...ok o forah ne bomuser posted image user posted image , jutri pa imamo piknik za rojstne dneve....ja, imeli bomo eno fešto in dve tortici...Kristjan praznuje 28. aprila., junija pa še enkrat, saj ima moj okroglo...pa ni mlajši od mene haha..user posted image . Sicer je mala ful faca, zelo rada je in prav lepo se zaigra...je pa hitra po lestvi in po triptrapu na mizi....jo moram kar lovit...hodi še ne, prav z veseljem pa poriva tisti tomyjev porivalček - no meni deluje kot nakupovalni voziček za invalide...user posted image . kristjan še drnjoha, Nadja se tule igra, moj pa ureja delavnico....jaz koristim prilikouser posted image

Tako, to je pribl. to...zdaj pa domače branje

Srečka...hvala ker si prevzela....men kar mal gusti...ta teden še mojga cele dneve ni bilo ker je bil na sejmu...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

Neposredna povezava do sporočila: 344
27.4.2009 9:01:28   
Isabellabina
Dobro jutro

Včerajšnji obisk Arboretuma nam je padel v vodo ,ker smo dobili obisk...

Zdajle pa bomo šli na en tak mali sejem-Peregrinov,ki je vsakoletno tu v naši občini...grem mal pogledat kakšne cene so balkonskih rož,ker so jih zadnjič prodajali v Mercatorju tudi po 3 e..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,menda pa ima Arboretum še dražje...
Kaj pa ve ,ste jih že kaj kupovale in kakšne cene so bile kaj po vrtnarijah??????

Ja zunaj se je pokazalo sončece in bo treba odrinit....

No toliko ,ker me verjetno spodaj že pogrešajouser posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 345
27.4.2009 9:19:44   
resnično srečna
mi smo še vedno doma...ker je na Obali baje slabše vreme kot tu...tako nasrat se pa ne gremo več kot nekaj vikendov nazaj, ko nas je zalival dež in grmenje...tukaj vsaj grmi ne pa je cucek bolj miren...

planov kakih spešl nimamo...

Big mama
ju3 gremo malo v nakup sadik pa bom pogledala za cene...so pa to kar zasoljene cene ja...za naš balkonček pa ne vem...če smo na morju mi jih nima nihče zalivat...pa ne vem ali bi si kupila eno 60 cm korito s samozalivalnim sistemom...sem malo gledala kritike pa ena korita zelo hvalijo...no ja bom videla...

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 346
27.4.2009 15:50:06   
tasyo
Dober dan!

Najprej hvala vsem za čestitke ob Laninem rojstnem dnevu. Pri nas je bilo ta teden tako pestro, da mi ni ostalo ne časa ne enrgije, da se javim. Imamo se fino, praznovali smo kar 3x in naša hiša je kar naenkrat postala polnaigral - gugalnica, tobogan, peskovnik z vsemi pripadajočimi vedri, lopatkami in ostalimi rečmi, poleg tega pa je mala madam dobila tudi tricikel. In je kar zadovoljna na njem. Sicer bi rada že imela nogice na pedalih, pa je še malo premajhna, kar jo neizmerno jezi. Slikice pa ob priliki... V glavnem, pri nas je pestro in veselo. Joj, če bi vedela,da bo tko luštno, bi šla kar kakšen mesec prej delat.

Vidim da glede piknika še kar ni nič dorečenega - dejte punce, sicer bo prej maja konec in se bomo porazgubile po morjih... Sicer sem tudi jaz za bolj mesnato varianto, če pa pač ne gre, se pa vsaj pice naročijo - od sladkega pa lahko katera kaj sabo prinese, če želi. Ampak ne komplicirajmo pretirano, a prav?

Marele - no, naša je non stop v uporabi in je ne bi menjala za nič. Sem super zadovoljna z njo. Lahka, okretna, pa Lani je tudi všeč. Niti enkrat me še ni bilo strah, da bi se prekucnila, pa Lana v njej sedi čisto spredaj, se nagiba ven, občasno speza vanjo, pa tut stala je že noter. Tko da - ne vem, to me ni nikoli skrbelo. Je res stabilna. Je pa tut res, da nobena marela ni enakovredna vozičku, to je treba vzet v zakup. vidim, da so jo malce podražili... Skratka, če greste na Hrvaško, potem dobite nazaj še pdv, ampak so v turbo limachu presedlali na Global refund, kar pomeni, da dobite nazaj malo manj, je pa res, da po davek ni treba na hrvaško... Srečka, pa še tebi se moram opravičiti - MM je vrgel prospekt stran, tko da ti žal ne morem pomagat.

Z malce zamude čestitam še zadnjim slavljencem, pa tudi tistim, ki sem jih vmes spustila...

Srečka, upam da bo s tastom vsak dan bolje!!!!

In da ne pozabim, kot že žmlj-krat, že približno 14 dni imamo 6 zobkov, na poti pa sta 7 in 8 - zg. trojkica in spodjna štiricauser posted image  Kakšen vrstni red... Prej pa tko lepo enkice, dvojkice. No ja, če se statistika še vodi, bi prosila za vpis.

Evo, moram animirat malecko, se je zbudila. Lep pozdravček in uživajte v prelepem vremenu, ker ga bo baje kmalu konec...

Neposredna povezava do sporočila: 347
27.4.2009 19:05:15   
resnično srečna
pri nas pa cela štala...po jutranjem podaljšku se je Iza zbudila vroča...in kljub svečkam še vedno kuha...iz banjice kjer je imela bolj mlačno vodo je prišla z vročino 40...upam, da bo sedaj vsaj malo zaspala...čez dan ni hotela in mi je dremuckala v naročju...pa sploh ne smrka in kašlja...pa tudi joka ne...le čisto mlahava je...apetita ima pa še vedno...pa tudi tekočino spije...samo dvomim, da je tole vročina od zobkov...

...bomo videli kaj bo prineslo jutro... 

She
Within the measur

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 348
27.4.2009 23:11:05   
Majček28
hmmmm, nobene nočne ptice...le zakaj user posted image user posted image  
tud sama bi morala jutri v službo pa se je tko obrnil, da bom mogla ostat doma, ker Brina nima varuške---so vse na dopustu, ker naj bi očka ta teden nadomeščal pa mora jutri na 'operacijo'...nič hujšega samo tajming je pa čist mim....

Srečka, upam da se v jutro zbudite brez vočine in super da ima še vedno apetit- sploh za tekočino
Brina tud neki smrka pa mal pokašljuje in upam da se ne razvije v kaj hujšega....recimo vnetje ušes

BM- ste dobili obeisk ali si dobil obisk? Sej mogoče sem čist mim butnla, ampak sem rvo pomislila, da je prišla teta s Krvavca na obisk user posted image

Rožice...so lepe še posebi pri sosedih, jaza pa jih rajš gledam kot pa se z njimi ukvarjam. Imam neki sobnih lončnic, ki sem jih dobila v dar...no, ene so že odžvižgale ene pa še kar mal vstrajajo.

Tkole, grem si al očke spočit. nočko

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 349
28.4.2009 7:43:15   
simvir
Jutro!

No pa imamo enega krajših delovnih tednov, morda še v četrtek vzamem dopust, moram še malo vreme prečekrat. Za deževne dni se mi prav škoda zdi dopusta.

Mala dva sta danes pri moji mami, ima dopust pa se je ponudila da ju pomirka. Nejc je kar prespal tam, da mu zjutraj ni bilo potrebno zgodaj vstajati.
Tevž je pa čez vikend slabše spal, včeraj je noč prespal, danes so mu pa spet zobki nagajali, tako da sem bolj user posted image .

Srečka kaj pa če je vročina reakcija na cepljenje (saj sta bili cepljeni ob prvem letu, a ne?), 20% otrok naj bi dobilo reakcijo na cepivo, lahko tudi kot vročina. Upam, da bo Iza kmalu bolje.
Tudi Tevž je imel s petkana soboto ponoči vročino, pa zjutraj je ful jokal, sem mislila da so spet uešsa, ko se je pa zbudil po dveurni kitici (je takoj po zajtrku nazaj zaspal) je bil pa na srečo kot nov.

Big mamma kaj je zdaj, smo že me na trnihuser posted image .

Hana vse najboljše za rojstni dan, še naprej bodi tako pridna punca, mami bo rabila takouser posted image .user posted image user posted image

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Na kakšen način ženske masturbirate?
2XXL

Z uporabo prstov (72%)

Z drgnjenjem klitorisa ob blazino, rob postelje (9%)

S pripomočki (8%)

Drugo (12%)

Število vseh glasov: 382

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!