tasyo
|
Dober dan! Najprej hvala vsem za čestitke ob Laninem rojstnem dnevu. Pri nas je bilo ta teden tako pestro, da mi ni ostalo ne časa ne enrgije, da se javim. Imamo se fino, praznovali smo kar 3x in naša hiša je kar naenkrat postala polnaigral - gugalnica, tobogan, peskovnik z vsemi pripadajočimi vedri, lopatkami in ostalimi rečmi, poleg tega pa je mala madam dobila tudi tricikel. In je kar zadovoljna na njem. Sicer bi rada že imela nogice na pedalih, pa je še malo premajhna, kar jo neizmerno jezi. Slikice pa ob priliki... V glavnem, pri nas je pestro in veselo. Joj, če bi vedela,da bo tko luštno, bi šla kar kakšen mesec prej delat. Vidim da glede piknika še kar ni nič dorečenega - dejte punce, sicer bo prej maja konec in se bomo porazgubile po morjih... Sicer sem tudi jaz za bolj mesnato varianto, če pa pač ne gre, se pa vsaj pice naročijo - od sladkega pa lahko katera kaj sabo prinese, če želi. Ampak ne komplicirajmo pretirano, a prav? Marele - no, naša je non stop v uporabi in je ne bi menjala za nič. Sem super zadovoljna z njo. Lahka, okretna, pa Lani je tudi všeč. Niti enkrat me še ni bilo strah, da bi se prekucnila, pa Lana v njej sedi čisto spredaj, se nagiba ven, občasno speza vanjo, pa tut stala je že noter. Tko da - ne vem, to me ni nikoli skrbelo. Je res stabilna. Je pa tut res, da nobena marela ni enakovredna vozičku, to je treba vzet v zakup. vidim, da so jo malce podražili... Skratka, če greste na Hrvaško, potem dobite nazaj še pdv, ampak so v turbo limachu presedlali na Global refund, kar pomeni, da dobite nazaj malo manj, je pa res, da po davek ni treba na hrvaško... Srečka, pa še tebi se moram opravičiti - MM je vrgel prospekt stran, tko da ti žal ne morem pomagat. Z malce zamude čestitam še zadnjim slavljencem, pa tudi tistim, ki sem jih vmes spustila... Srečka, upam da bo s tastom vsak dan bolje!!!! In da ne pozabim, kot že žmlj-krat, že približno 14 dni imamo 6 zobkov, na poti pa sta 7 in 8 - zg. trojkica in spodjna štirica Kakšen vrstni red... Prej pa tko lepo enkice, dvojkice. No ja, če se statistika še vodi, bi prosila za vpis. Evo, moram animirat malecko, se je zbudila. Lep pozdravček in uživajte v prelepem vremenu, ker ga bo baje kmalu konec...
|