tintara
|
Pozdravljene! Anuš: mi imamo 60 kvadratov, no, malo manj, 59. To sta dve sobi, ena je otroška, kjer sta zdaj oba notri. V eni spiva midva, dnevne pa ni. Oz televizor je v kuhinji, tako da se ga da gledat iz kuhinjskih stolov, če je glih sila, sicer ga pa raje ne gledam. To mi je čist kul, čeprav kdaj bi se pa tudi pasal zleknit na kak kavč, ampak je šel ven ob prihodu ta drugega otroka. Na začetku bo spal pri nama, ker mi je lažje sredi noči se sam dvignit in ga nato odložit nazaj v košek, posteljico... Ko bodo noči boljše (kdaj to bo, bomo videli), ga bomo pa otroško dali. Čeprav močno, močno upam, da se do takrat že spokamo ven v kakšno večje stanovanje. Pri nas je problem, ker smo zgornje, 4, nadstropje, vse skupaj je obrnjeno na zahod in poleti se zbudimo pri 27 stopinjah v stanovanju, nato gre pa samo še gor. KAr v bistvu pomeni, da pograd odpade, ker pod stropom pa pomoje umreš. No, edino če bi imeli poletno in zimsko rezidenco. Pograd za pozimi, za poleti pa spanje na tleh V bistvu se naj bi selili že novembra letos, samo je kriza precej zagodla, tako da zelooo dvomim, da bo sploh kaj iz tistega, kaj šele da bi bili točni. Ma, kakor bo, pač bo. Zdaj morava čakati, da gospodje v zamudo pridejo in nato lahko urejava dalje - ker pa to precej sovpada s porodom, pa mislim, da se nam bo nekje do pomladi kar fučkalo. Araz in Orhideja: a vidve sta iz Domžal? Ste imeli v ponedeljek prvič MŠ,. ane. Sem bila ravno na pregledu, ko je ena od sester šla tja. No, jaz sem iz KAmnika. sam sem bila včasih Domžalčanka, pa imam še vse zdravnike tam. Pipika: če si prepričana, da ne rabiš vozička, potem ga pač ne. Ti najbolje poznaš razmere v domačem kraju (glede snega), ker jaz ga tu v dolini sploh ne pričakujem ne vem kolk veliko. Tiste dva dni, ko bo morda padel, bom pa tudi jaz brez voza. PA saj, če imaš kengurujčka, in je otrok navajen, je prav fajn, ker si res mobilen - greš lahko kamorkol - sam naši ga nikakor niso hotli sprejet. Verjetno bi mogla večkrat probat, posebaj na začetku? Vseh vrst nasvetov (tudi glede odhoda na zrak) je pa ful, sam jaz jih probavam kar velik ven vozit. Saj čez dan (greš po najbolj toplem delu dneva) ni velikokrat pod nulo (vsaj pri nas). Ma jaz ne zdržim, pol se pa še otroci nalezejo tega duha in rinejo ven, ter ti kasneje čevlje nosijo, ajde pejmo že. Uf, če sma pomislim, prva porodniška je ful free. Greš res ven, kadar hočeš, si zunaj lahko toliko, kolikor pusti dojenček... Pri drugi je že drugače. Se moraš ozirat tudi na ta večjega, kdaj ga it pobrat v vrtec... In zdaj? En v šoli, ena v vrtcu, popoldanske aktivnosti.... Madonca, to bo še fajn kombinirat. AMpak vsaj ne bom nonstop premišljevala samo o tem iz katere dojit Nič, zdaj pa delat. T
|