|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
20.9.2009 19:56:52   
Zvezdica
Decemberke pozdravljene :)

Sama sem bila januarčica 2009. no potem smo bili februarski:)

Zdaj pa ponudba, če katero zanima prodam vse cotke za fantka (zraven podarim tudi glasbeno škatlico -nočno lučko, ki poje nežno uspavanko in  za posteljico - medo pu -nova stane cca 40 eur in projektorček, ki oddaja zvoke srčka, šumenje reke, ali poje uspavanko, na strop pa sveti z raličnimi vzorčki pa še kaj).  zraven prodam še nov glasbeni vrtiljak, banjico s stojalom (mislim, da 5x uporabljeno), ma kar hočete, vse za 20% cene. Cotkice so rabljene le pri enem otročku. Nekater pa sploh nismo imeli časa obleči. Če katero zanima naj me kontaktira na ZS. Aja poleg podarim nosečniške cunje, bundo, ki je res malo nošena prodam.

Vsem skupaj lepe in zdrave otročke, ter čim lažji porod.

i belive i can fly....

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
20.9.2009 20:32:58   
*Mojca*
Shopgirl: letna karta za ZOO stane pa 30e in se res splača. Ful imajo huda igrala, pa živalce pa tko. Meni je res super. Mogoče bi se pa "žabarke" lahko zmenile in si kupimo karte in hodimo lepo vozičkat tja. Glede na to da karta za 1x stane 6e se res splača user posted image user posted image user posted image  

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
20.9.2009 22:19:15   
Zibka
Pozdravljene!
Danes sem govorila z eno mamico, ki me je seznanila, da naj nebi bile vse štorklje/pestunje in kengurujčki dobri za otročka.. Po mnenj njene pediatrinje pa naj bi bil najboljši nek trak za nošenje dojenčka (ne vem kako se strokovno imenuje, pa vseeno upam, da veste o čem govorim).
Veste kaj o tem? Tiste, ki ste že mamice: kako se vam je kaj od tega obneslo?

Lahko noč user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
20.9.2009 23:59:33   
Zvezdica
Čisto na krtako sem uletela na vašo tem in tebi zibka svetujem SLING. Mislim, da je potekalo kar nekaj debat o tem, punce ki so imele sling so bile super zadovoljne.

LP

i belive i can fly....

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
21.9.2009 7:07:44   
blondy_81
Dobro jutro user posted image , kako ste kaj? Evo pa je spet nov teden in jaz že čepim v službi. Ste v redu preživele vikend? user posted image

Pri nas smo cel vikend urejali sobico za našo user posted image  in je ful lepa ratala....sem prav vesela user posted image . Sem včeraj kar večkrat šla malce posedet v sobo in komaj čakam, da pride december user posted image
Drugače so se mi pa ta vikend začeli malce večji problemčki s križem. Boli me ko sam hudič, komaj vstanem s postelje, če sem v kakšnem čudnem položaju se zelo težko poberem. Še par dni nazaj sem tako urno zlezla iz banje, če sem se slučajno usedla vanjo, sedaj ni šans, da se poberem. Še nekje en mesec moram delat, ampak po možnosti bom mogla jt še kej na bolniško prej, če se bo tako stopnjevalo. Cela nosečnost je bila zelo mirna, sedaj se bo pa začelo. Trebuh mi pa takoooo dol vleče, da velikokrat kar boli. Potrdilo za bolniško verjetno ginekologinja napiše in ga potem neseš k osebnemu zdravniku. Je tako?

No lep dan vam želim vsem skupaj user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
21.9.2009 7:56:58   
blondy_81
Še eno vprašanje. A so vas ginekologi kaj opozorili na prisotnost bakterije streptokok? So vas testirali za to bakterijo? Men moja G nikoli ni omenila tega, sem pa zasledila, da če si pozitiven na streptokok zna bit pri porodu tudi nevarno, če ti ne dajo antibiotika. Kako ste ostale kej seznanjene s tem, sploh tiste, ki vam to ni prva nosečnost?

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
21.9.2009 8:02:50   
anaj22
dobro jutro

user posted image user posted image user posted image

da najprej mal pokomentoram

postljica božena - jo uporabljamo že več kot eno leto in je vzdržljiva, sploh sedaj se to vidi ko mali skače po njej, meni je ful super

zibka - mi smo kengurujček dobili za darilo in smo ga uporabili 4x, meni osebno je sling, štorklja, pestunja bolše. Glede mnenj dr. se pa jez ne oziram preveč, ker si stroka sploh ni enotna in vask dr. razlga stvari po svoje. Ti povem sam nekaj primerov v materinski prvijo čiščenje popka po rojstvu samo z fiziološko, patronaža pa pravi z alkoholom, potem v materinski pravijo lupinca je samo za prevoz z avtom in nič drugega, sestra pri naši dr. pa da je to najprimernejši položaj za otroka in da ga je potrebno čim večkrt dati notr počivat, dva pediatra ne povesta isto glede kožice na lulču eni pravijo na silo tudi če je malce kvi, drugi pravijo tok kot gre sama nič vleč. No pa še bi se dal naštevat, moje mnenje kupi oz. naredi tisto kar ti vidiš da je za tvojega otroka najbolše.

blondy ja potrdilo ti napiše G, pol greš pa k osebnemu dr.

men se je za vikend vidno spustu trebuh in spet sem mela krče, tko da me je kar mal strah srede ko mam pregled pri G

Gledanje tekem je blo kar pestro smo vsi navijal, še Jaka sva navčila in zdej ful ploska in kriči ko mu rečeš dejmo naši, pa žogo za košarko skoz okol nosi, no mogoče imamo pa potencjalnega bodočega košrkaša pri hiši user posted image

Mali v trebuhu pa že sedja trenira borilne veščine

Mi mamo se fajn
NJJP

Neposredna povezava do sporočila: 2207
21.9.2009 8:04:40   
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: blondy_81

Še eno vprašanje. A so vas ginekologi kaj opozorili na prisotnost bakterije streptokok? So vas testirali za to bakterijo? Men moja G nikoli ni omenila tega, sem pa zasledila, da če si pozitiven na streptokok zna bit pri porodu tudi nevarno, če ti ne dajo antibiotika. Kako ste ostale kej seznanjene s tem, sploh tiste, ki vam to ni prva nosečnost?

Mene ni nikoli posebej testirala niti se nisva o tem nikoli pogovrjale.

Mi mamo se fajn
NJJP

Neposredna povezava do sporočila: 2208
21.9.2009 8:44:29   
*nivea
jutro

jaz tudi že odštevam dneve do dopusta in pa potem naprej do porodniške. še en mesec, pa sem gotova s službo user posted image user posted image user posted image

naročila sem posteljico, tak da sedaj čakam, kdaj mi jo pripeljejo.

blondy81 a lahko kako sliko prilepiš, kakšna je sedaj sobica od vaše male?
iščem sedaj ideje kaj bi s sobo za našo naredila. itak morajo naši najprej omare iz sobe ven znosit, pa te zdaj v garaži delamo en taki prostor kjer bodo omare s šaro.

punce, kaj ste si kaj merile obseg trebuha? jaz sem v 28.tednu in imam obseg 105cm. a je to preveč al ravno prav? no, saj vsaka je drugačna, pa ima obseg drugače.. sam vseeno me zanima kak mate veuser posted image

grem delat malo user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
21.9.2009 8:57:28   
terida
Dobro jutro, punce!

Se še jaz malo javim, da vas pokomentiram.

Mojca
, to sem že slišala, da mož ne dobi bolniške za starejšega otroka, če je žena doma na porodniški za mlajšega, tega od študentov pa še ne! user posted image Pa saj študentje niso skozi doma... user posted image user posted image user posted image za Lukca!

Mirjam... krčne žile na spolovilu? user posted image Česa vsega ne zvem na tem forumu... user posted image user posted image user posted image - te so pa zate, upam, da to res izgine po porodu!

BeeBee kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image zate, da bi se user posted image nehalo tako mudit!!! Tako kot sama praviš - vsaj še kakšen teden naj počaka! Kako pa se sicer počutiš? Si vseskozi v bolnici?

Tintara, veš da držimo pesti za nizek pritisk! Sporoči kako je bilo!

ZOO... Jaz sem se že odločila, da bom drugo leto vzela letno karto! Ne samo zaradi user posted image , ampak tudi zaradi moje "ta starejše", ker tako uživa tam, da je veselje. Komaj čakam pomlad user posted image

Pripomočki za nošenje otroka... V prejšnji nosečnosti sem naredila sling (lahko ga vidite v albumu), ki pa ga nisem kaj pretirano rabila. Problem je bil v tem, da bi mi prišel še najbolj prav poleti, takrat pa je pretoplo za takšne stvari. Upam, da ga bom pri tem user posted image kaj več uporabljala... Se mi pa vseeno zdi sling bolj fajn kot kengurujček - moje mnenje.

Streptokok... nikoli mi nihče tega ni omenil. Čeprav nimam nekega brezpogojnega zaupanja v naše zdravstvo, se tolažim, da že oni vedo zakaj nas ne kontrolirajo za vse mogoče bolezni...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
21.9.2009 10:27:28   
Anuš
BEEBEE: želim ti, da se september, oktober in november zate čimhitreje obrnejo in bomo decembra vse skupaj delale gužvo v porodnišniciuser posted image user posted image user posted image . Drži se, pa tamala tudi - z vsemi štirimiuser posted image

Včeraj sem opazila, da imam zatečene gležnje. Križ pa sramnica me bolita že kakšen teden. Razmik med trebušnima mišicama pa imam že 5 prstovuser posted image . Upam, da bo čimpočasneje napredovalo to pokanje po šivihuser posted image . Bom decmbra trebuh v rokah okrog prenašalauser posted image . Moram rečt, da sem prav srečna, ker je hladneje, zdele mi julijska vročina prav nič ne bi pasala. Sem pa še zmeraj v japonkah, ker mi je kar skos nekaj vroče.

ZOO: sem za.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
21.9.2009 10:51:39   
METULJ1
Hoj - se morm pohvalt. Nardila zadnji izpit. Ostala samo še magistrska (pisala jo bom, ko bo naš malček/malčica že tukaj; mogoče kaj malega začnem že prej). Sicer se pa zdej lahko končno posvetim samo naši mali bebici, ki pride na svet 30.12. V petek sva z mojim naročila voziček. Pride baje konec novembra. Upajmo. Drugač mormo pa doma poštimat še nekaj reči predenj naročimo ostalo. Drug mesec kupiva previjalno komodo in začneva z MŠ. Komaj čakam.

Ta teden me pa čaka pregled, 24.09. in sicer tudi za sladkor. A katera ve, kako to zgleda. Vem samo, da moram prit na tešče.

V sredo se začne 27. teden. S spanjem zaenkrat še nimam večjih težav. Sem pa včer dalj časa sedela in 1. začutila bolečine v križu. Ja zgleda se bo poča začel. Tud  v službi moram večkrat vstat, da bolečine niso prehude. V petek se mi je pojavil še 1. hemeroid. Takoj letela v lekarno. Sm dobila neke robčke in mazilo. Zgleda, da pomaga. Ne boli nič več, je pa še vedno prisoten. Trebuh tudi neusmiljeno raste. Skratka vse lepo počasi napreduje. Tudi nosečniške nevšečnosti.

Upam, da jih imate čim manj.

Pozdravčki vsem

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
21.9.2009 11:01:30   
Ninča77
Pozdravljene.

No tudi jaz opažam, da imam proti večeru zatečene gležnje, mogoče ne samo gležnje ampak tud noge in sicer mogoče malo pod kolenom, potem pa se to konča. Spet sem imela take nemirne noge ponoči, a ima katera iste težave?. Pijem kalcij, magnezij, pomislila sem da bi to bilo mogoče od pomanjkanja železa. Čez dan me noge ne bolijo.
Vztrajam pa še tudi jaz v japonkah, razen če res kam grem. Tko na obiske k prijateljicam, še vedno japonke, drugače balerinke. Jah mogla bom it v nabavo in si kupit nekaj malo večjega za obut.

Je bilo pa danes jutro prečudovito, saj me je mož prebudil s prelepo čestitko in za darilo me je celo zmasiral in se resnično zelo potrudil.
Jap pa je spet eno leto naokoli in jih štejem 32.

Punce eno vprašanje? Kako ste glede sexa?user posted image  a vam paše? Meni paše zelo, ampak mojga moža je kr skozi strah, da bo kaj narobeuser posted image
Upam da me katera ne bo napačno razumela s tem vprašanjem. Saj smo same domače tukaj, a neuser posted image user posted image ?

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
21.9.2009 11:17:55   
*nivea
Ninča77

user posted image

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
21.9.2009 11:17:59   
Anuš
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Juhu Ninča, jst sem tudi med poskočnimi nosečnicamiuser posted image user posted image user posted image . Paše skosuser posted image user posted image user posted image . No skoraj. Vsekakor več kot pred user posted image . Ampak mi v tej nosečnosti user posted image največkrat ustreže. Je ugotovil, da sem potem drugače nataknjena čez cel danuser posted image user posted image user posted image . Sam vedno bolj okorno zgleda vse skupaj, se ti ne zdi?user posted image user posted image user posted image

Peg perego: jst mam od mojga prepoved nalaganja novih programov, ker znam kaj nezaželjenega dol potegnit. Pa mezanima, kera se je še zanimala za nove modele vozičkov od PP? Imajo katalog 2010 sicer na spletu, samo ne morem do njega... Me prav firbec matra, kakšne barve vozičkov switch imajo. Da vidim, če se splača počakat.

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
21.9.2009 11:19:59   
Anuš
Me je zaneslo samo v tisto temouser posted image . Vse najboljše Ninčauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
21.9.2009 11:31:49   
*nivea
Če katera želi...

http://www.nivea.si/imported_specials/show/16144

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
21.9.2009 11:41:47   
araz
Ninča vese naj, naj tudi od meneuser posted image

Kar se seksa tiče - meni pa sploh ne paše user posted image . Se ne spomnim, kdaj sva nazadnje. Imava kar nek strah pred tem oz. bolj zavoro, da bi bilo lahko kaj narobe (čeprav vem ,da ne more bit nič).

Kolekcija PP 2010 - ja tudi mene zelo zanima kakšne bodo barve. Pa se tud jest ne upam naložit tega programa. Sem pa v Trzin poslala mail, da mi sporočijo, če je katalokg pri njih že na voljo. Vam sporočim.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
21.9.2009 11:56:21   
blondy_81
Ninča77 vse najboljše za tvoj rojstni dan še z moje strani user posted image

Drugače pa meni tudi ne paše sexat. Pa še vedno bolj okorna sem, včasih me boli pri sexu in se ga izogibam. In ker sem tudi občutljiva na vseh predelih telesa, me vsak dotik od user posted image  žgečka ali celo moti. Upam, da se bo to po porodu nehalo.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
21.9.2009 12:54:22   
taraji

Ninča - vse naj, naj tudi od mene user posted image user posted image

Drugače so se mi pa ta vikend začeli malce večji problemčki s križem. Boli me ko sam hudič, komaj vstanem s postelje, če sem v kakšnem čudnem položaju se zelo težko poberem. Še par dni nazaj sem tako urno zlezla iz banje, če sem se slučajno usedla vanjo, sedaj ni šans, da se poberem. Še nekje en mesec moram delat, ampak po možnosti bom mogla jt še kej na bolniško prej, če se bo tako stopnjevalo. Cela nosečnost je bila zelo mirna, sedaj se bo pa začelo. Trebuh mi pa takoooo dol vleče, da velikokrat kar boli. Potrdilo za bolniško verjetno ginekologinja napiše in ga potem neseš k osebnemu zdravniku. Je tako?

No lep dan vam želim vsem skupaj user posted image user posted image

No, tudi sama sem se do predkratkim počutila tako, kot da nisem noseča - pa se je čez noč vse spremenilouser posted image ,
bolečine v križu, ne morem dolgo stati, ne morem dolgo ležati, ponoči me vse boli, kot bi imela že letuser posted image , če delam dolge sprehode me ful noge bolijo, če se ne razmigam me boli vse ostalo, če dosti stojim pa tudi mene trebuh ful dol vleče..........sratka, ni da niuser posted image , ampak sj bo kmal boljšuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

zibka - mi smo kengurujček dobili za darilo in smo ga uporabili 4x, meni osebno je sling, štorklja, pestunja bolše. Glede mnenj dr. se pa jez ne oziram preveč, ker si stroka sploh ni enotna in vask dr. razlga stvari po svoje. Ti povem sam nekaj primerov v materinski prvijo čiščenje popka po rojstvu samo z fiziološko, patronaža pa pravi z alkoholom, potem v materinski pravijo lupinca je samo za prevoz z avtom in nič drugega, sestra pri naši dr. pa da je to najprimernejši položaj za otroka in da ga je potrebno čim večkrt dati notr počivat, dva pediatra ne povesta isto glede kožice na lulču eni pravijo na silo tudi če je malce kvi, drugi pravijo tok kot gre sama nič vleč. No pa še bi se dal naštevat, moje mnenje kupi oz. naredi tisto kar ti vidiš da je za tvojega otroka najbolše.

No, pri tem se pa popolnoma strinjam s teboj - kot pravijo 100  ljudi 100 čudiuser posted image . Res ti da vsak drugačno mnenje, eni nekaj ful priporočajo, drugi ravno to odsvetujejo - no, pol se naj pa človek v vsej tej zmešnjavi znajde, če se lahko.user posted image Samo pomoje je res tako, da sam vidiš kaj tvojemu otročku najbolj ustreza in potem to prakticiraš.

Gledanje tekem je blo kar pestro smo vsi navijal, še Jaka sva navčila in zdej ful ploska in kriči ko mu rečeš dejmo naši, pa žogo za košarko skoz okol nosi, no mogoče imamo pa potencjalnega bodočega košrkaša pri hiši

Mali v trebuhu pa že sedja trenira borilne veščine

No, tudi jaz sem ugotovila, da je naše dete šprtni navdušenec, saj je ob gledanju tekem tako veselo poskakovalo v trebuhu, da je bilo kar veseljeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *nivea

punce, kaj ste si kaj merile obseg trebuha? jaz sem v 28.tednu in imam obseg 105cm. a je to preveč al ravno prav? no, saj vsaka je drugačna, pa ima obseg drugače.. sam vseeno me zanima kak mate ve

No, jaz sem ravno včeraj dopolnila 26 tednov - moj obseg trebuha meri 98 cm, tako da mislim, da je pri tebi ravno prav nekje. Meni je namreč na zadnjem pregledu g. merila razdaljo med sramno kostjo in višino maternice, pa je rekla, da imam ravno prav velik trebuhuser posted image

No, toliko zaenkrat od mene, nadaljevanje pa še slediuser posted image

La vita e bella

Neposredna povezava do sporočila: 2220
21.9.2009 12:54:23   
*Mojca*
Dan vsem! evo, da začnem kr odgovarjat user posted image

Še eno vprašanje. A so vas ginekologi kaj opozorili na prisotnost bakterije streptokok? So vas testirali za to bakterijo? Meon moja G nikoli ni omenila tega, sem pa zasledila, da če si pozitiven na streptokok zna bit pri porodu tudi nevarno, če ti ne dajo antibiotika. Kako ste ostale kej seznanjene s tem, sploh tiste, ki vam to ni prva nosečnost?

Jap, moja G to vse testira in jaz sem prejšnjič to bakterijo imela. Razlika je bila samo v tem, da sem pred porodom in po dobila v žilo antibiotik. Je pa to drugač samoplačniška stroritev (cca 10e), zato ne delajo povsod. V primeru da antibiotika ne dobiš zna bit za dojenčka nevarno ko potuje skozi okužen porodni kanal, najslabša možna opcija je hud meningitis. Je pa tako, da nekatere ženske pač imamo to bakterijo kot del normalne flore user posted image

Kengurujček: smo ga dobili za darilo in ga uporabljali mogoče 2x user posted image Čista beda, rokice in nogice tolk čudno visijo, križ pa boli...user posted image

Metulj user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit.

IZVIRNO SPOROČILO: Ninča77
Punce eno vprašanje? Kako ste glede sexa?  a vam paše? Meni paše zelo, ampak mojga moža je kr skozi strah, da bo kaj narobe
Upam da me katera ne bo napačno razumela s tem vprašanjem. Saj smo same domače tukaj, a ne ?

Ufff meni pa čisto nič ne paše, ker me v vsakem položaju neki tišči user posted image user posted image Je bolj revež moj dragi, bolj rokometaš no user posted image user posted image user posted image user posted image

Ninča pa vse naj naj najuser posted image

Tolk zaenkrat. Zdaj pa še eno vprašanje, bolj za tiste, ki niste prvič mamice. A so vaši user posted image tud tolk mirni? Jaz dojenčka čutim mogoče 1x al 2x dnevno, pa še to tako nežno. Se spomnim Lukca je imel fuzbal tekme non stop user posted image

Drugače pa imam občutek, da se me spet nekaj loteva, grlo me peče pa iz nosa mi teče...grrrr...kdaj se bo to nehalo user posted image

No, šibam delat dalje, se malo švercam user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2221
21.9.2009 13:12:03   
taraji
IZVIRNO SPOROČILO: Anuš

Včeraj sem opazila, da imam zatečene gležnje. Križ pa sramnica me bolita že kakšen teden. Razmik med trebušnima mišicama pa imam že 5 prstovuser posted image . Upam, da bo čimpočasneje napredovalo to pokanje po šivihuser posted image . Bom decmbra trebuh v rokah okrog prenašalauser posted image . Moram rečt, da sem prav srečna, ker je hladneje, zdele mi julijska vročina prav nič ne bi pasala. Sem pa še zmeraj v japonkah, ker mi je kar skos nekaj vroče.

ZOO: sem za.

Kako pa veš da imaš toliko razmika me mišicami - malo sem nepoučena, se opravičujemuser posted image . A ta razmik je normalen ali imaš ti kakšno posebnostuser posted image
user posted image user posted image da ti pokanje po šivih nebi več napredovalo, ali pa vsaj čimpočasneje.

No, ta ideja za Zoo se pa tudi meni zdi odlična.
Sicer bomo mi naslednje leto dosti hodili ven iz Lj. na deželo, kjer delamo hiško, ampak vseeno je tale ideja super. sem tudi jaz za.user posted image

La vita e bella

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
21.9.2009 13:16:40   
*Mojca*
Anuš jaz tudi imam za eno pest lufta med trebušnimi mišicami. Baje ker je tolk malo razlike med eno nosečnostjo in drugo.

taraji: to narediš tako, da napneš trebušne mišice in si na sredini otipaš lukno oz.razmak, ki gre navzdol. Jaz če recimo napnem trebišne mišice se mi kr vse skupaj izboči in pogleda ven. V bistvu ne znam razložit   user posted image
Kje pa zidate hiško?

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 21.9.2009 13:17:17 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
21.9.2009 13:48:33   
tintara
Ninča, najprej vse najboljše tudi od mene. Ja, ja, letnik 77, je ta bolj, ni kaj. Sam previsok pritisk mamlouser posted image user posted image

Sem s pregleda in so namerili 150/100. Terapija ostaja enaka, sam ne morš verjet, pravi naj vseen grem na bolniško. No, za kakih 14 dni je še ne ubogam, potem pa že.

Mojca: meni se tudi zdi, da je tale naš najmirnejši od vseh. Definitvno je najbolj norela ta srednja, so še dohtarji je mel dost, k je nikol niso mogli zmert. Včeraj je sicer kar cel dan skakal, prej pa ene dva dni skoraj ni. Je pa res, da si jaz tud 5 min počitka ne vzamem in posledično pomoje kdaj sploh ne čutim. Ma kaj jaz vem, bo pa bolj zaspan.

Pa da se pohvalim, sba se dobili s Shopgirl, je prav fajn punca in sva kar eni dve uri klepetali. Veš, potem sme šla kar domov, tako da sme še vedno brez modrcov in sp hlač. Ma kriza, meni res ni za kupovat. Me je spet mal prebava začela hecat, pa sme spokala dam. No, ni kaj, za shoping moram pa vseeno biti total fit. PA drugič.

Tako, mejte se, jaz grem dans mal prej po otroke - gresta na plavanje, jaz naj bi imela pa uro frej.

LP, T

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
21.9.2009 14:52:05   
anaj22
ninča vse naj naj user posted image user posted image user posted image

mi imamo pa prepoved in ni nič sexsa, pa tud iz moje strani ni nevm kakšne želje

mojca premo milk in sladoleda (stračatela) poješ user posted image , jaz imam akrobata v trebuhu, sploh ponč ko bi mami spala

mi se vam bomo tud kadj pridružil v zoo, ja pa dobra ideja

jaz sem pa ravno po kosilu in se mogla še neno skledo sladoleda zmazat zdej mam pa občutek da bom počla

si bom zmerla trebuh pa še poslikala, pol k mal k sebi pridem

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.