|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
18.9.2009 11:57:32   
tintara
Nivea, ni panike. Tudi jaz dostikrat zamenjujem z nicki na isto črko (Zalbi, Zibka, Terida, Tulpika, ajde svojega pa ločimuser posted image )

Orhideja, ja sem za. Sicer raje malo kasneje, ko bomo že bolj doma (jaz sem od sredine oktobra) da se da zmenit tudi za dopoldne.

U, vidim, da imamo ful rožic: orhideja, tulpika, vijolica... To cvetimo, kajneuser posted image

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
18.9.2009 12:29:39   
orhideja75
tintara jaz sem za. tudi jaz bom od konca oktobra že doma in je res bolje takrat. ker bi tudi jaz raje dopoldne, ko sta otroka v šoli.
ti tudi pričakuješ tretjega ane?
upam, da te nisem še jaz zamenjala s katero. zdej vas še mal spoznavam, ker sem se vam šele pred časom pridružila.

lepo bodite in božajte svoje bušije :-))

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
18.9.2009 12:38:11   
araz
Orhideja in Tantara tud jest sem za. Pa meni tud pol v novembru bolj ustreza, ko bom že doma. Jest pa delam še do konca oktobra.
Se bomo enkrat zmenile.
Samo vidve sta pa pridne kar tretjega že pričakujeta. Jest sem pa vesela, da bom vsaj enega imela. Sem na trenutke imela kar mal panike, kaj če res ne bom mogla nobenega imet. Ampak sem bila vztrajna in vidim, da se je splačalo. Tako, da bom vztrajna še za kakšnega. Trenutno si pa res najbolj želim, da to nosečnost spravim srečno do konca.

lp

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
18.9.2009 13:43:12   
Netta
živjo punce,

olala...ste postale pridne...user posted image user posted image

žal sama nima več tolko časa za RR...je moja mala v pogonu od jutra do večera...kaj bo šele potem ko bosta dva...si bom prav mogla ukradit kakšen trenutek zase

sicer pa sem imela včeraj pregled: vse ok, mali ima 1100 g...in nikoli ne uganete kaj sem pridelala v zadnjem mesecu...ne kile...te so do sedaj na +7...ampak krčne žile na spolovilu...mi ni blo nč jasno kaj me vse tam dol tako tišči in sem omenila že zaradi strahu da me nebi kakšno prehitro odipranje presenetilo in glej ga zlomka...sploh nisem vedela da je to mogoče...na nogah pa nimam niti eneuser posted image baje pa izginejo po porodu

za seznam: naslednji pregled 22.10

tak, šibam zdaj kuhat...vam pa vsem želim lep vikend!user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
18.9.2009 15:11:42   
taraji
Uuuu, lepo, da je tale naša tema malo zaživelauser posted image user posted image

No, jaz sem imela pa nanes neke probleme z internetom in ko sem že mislila da je porihtano, spesnim tak dolg post - pa ni da ni, da me je spet ven vrglo. Sem bla jezna ko sto user posted image .

No, seveda sem pa vmes že pozabila kaj vse sem hotela pokomentirati in napisatiuser posted image

Bom potem še enkrat prebrala in malo pokomentirala, za sedaj samo pozdravček

La vita e bella

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
18.9.2009 19:34:05   
ShopGirl
Ojla user posted image

Danes sem se prav načrtno izogibala računalniku, če ne me čist zanese in pol visim na netu totalno predolgo.
Danes navijamo za naše košarkaše ane? user posted image  Midva sva čist pripravljena na tekmo; mava pivo (zanj), čips, moto piškote (njami), sladoled (upam da ne za donsuser posted image ), dve čokoladi user posted image  Hehe... sej ne bova vsega pojedla - da vas ne bo kap user posted image

Anuš: o full dobr za priporočilo - maš super zdravnico. Ampak ti se drugač počutiš ok ane, al maš težave? Uff, res upam da ti ne bo treba v petek v službo... Jst nekak upam da bo komisija do nas, ki mamo samo še dober mesec do porodniške bolj popustljiva. Jst pričakujem odgovor komisije v začetku oktobra - 10.11. bi šla pa že na porodniško. Drugač pa, a se to da - komisija ne podaljša bolniške, greš za kak teden delat, pol pa spet na bolniško? Kr jst si ne predstavljam kako bom taka delala?!

Pipika: ma sej je brezveze komplicirat - če praviš da zmoreš brez, potem bo že šlo user posted image

Tintara, sem ti poslala ZS - sem mela skos v mislih, sam se mi je zdel ponedeljek še tko daleč. Če boš mela kej časa, te povabim na kavo user posted image

uff mirjam - to more pa bolet...dobr da po porodu večina zoprnih stvari zgine.

araz - zgleda ma tvoja G drugačno prakso. Ne vem, men se zdi da je full pomembno da se redno kontrolirajo urin, kri in pritisk...zato pa hodmo na preglede. Pri meni je tudi vsakič vse OK - mam dobre izvide - hvala bogu. No, lej, ne bom pametovala - važn da se ti pa bebica dobro počutita user posted image

Vsem nosečkam želim lep večer!
BeeBee - še kr je ni user posted image  Boga.

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
18.9.2009 20:27:32   
araz
Midva sva tud že pripravljena na tekmo. Verjetno pa ne bova nič jedla zraven, ker sva se kosila tko najedla, mal prejle sva si pa še lubenico privoščila, tako da ni več placa za kaj drugega.
Bom fajn navijala, da zmagamo.

Zgleda pa, da moja ginekologinja res mal špara pri vsem tem. Čeprav po drugi strani imam pa čisto vsakih UZ in to zelo podroben. To pa je tud nekaj. Itak bom sedaj mal pojamrala, pa mi bo sigurno vzela. Pa vprašanje, če ne bom šla celo kar na bolniško, ker mi je že prav nemogoče sedet 8 ur skupaj. Pa sem mislila, da bom zdržala do konca. V zadnje mtednu mi je trebuh tako zrastel, da si tud čevljev ne morem več normalno obut kaj šele zavezat.
Ampak vse to spada zraven. Važno je, da je user posted image uredu in da brca.

Zdej pa hitro pod tuš, pa pred tv in navijat!

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
19.9.2009 11:00:03   
*nivea
oj
se javim, da nas spravim z druge strani na prvo user posted image

tiste ko ste navijali za naše v košarki, ste jako dobro navijale user posted image

jaz sem po nekaj minutah že spala. pa spala do jutra. razen par vmesnih "postankov" je bilo, ko sem se morala vstati in iti na wc.

današnjo tekmo pa upam,da ne bom prespalauser posted image

uživajte ter božajte bušije, mali razgrajači pa vas naj tak fajn bršejo user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
19.9.2009 13:39:46   
araz
Pa je danes res mrtvilo na forumu. Se vidi, da je viked in lepo vreme.
Ja, jest sem včeri tud večino tekme prespala. Vglavnem, da smo zmagali user posted image . Danes pa upam, da mi uspe gledat. Najboljš, da kar v stoje gledam user posted image

Lepo soboto želim vsem še naprej.

lp

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
19.9.2009 17:41:49   
BeeBee
Decemberke mojeeeeeee user posted image   user posted image   user posted image

Me je kr groza ker se vam ze tako dolgo nisem javila.. Ampak mam ful tezav in na RR sploh ne pomislim user posted image
Nasi puncki se zelo mudi.. Dali so mi inekcijo za pljucka in sedaj lahko samo cakamo kdaj se bo zacelo.
Ce vam povem po pravici sem cisto obupana.. Molim vsak dan da pocaka se vsaj 3-4 tedne in se malo pridobi na tezi.
Upam,da vzdrzimo ceprav ne kaze nic na to...
Danes ponoci sem ze imela popadke za porodno sobo ampak so jih na sreco uspesno zaustavili.
user posted image  je sicer se visoko in tudi zaprta sem ampak MV je zmehcan in popadki so..

Grem vecerjo jest pa se vam se kasneje javim.

< Sporočilo je popravil BeeBee -- 19.9.2009 17:42:08 >

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
19.9.2009 18:12:15   
anaj22
BeeBee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam da bo vajina princeska še malo počakala z prihodom na ta svet, drži se

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
19.9.2009 19:04:07   
*Mojca*
BeeBee tudi jaz ti pošiljam in kul pikapok in držim pesti da pupika počaka še nekaj časa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
19.9.2009 19:22:33   
Zibka
Beebee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
19.9.2009 19:29:58   
tulpika

hi,

vidim, da vas je kar nekaj z domžalsko kamniškega konca. A katera ve kdaj se začne oktobra MŠ v Domžalah?

orhideja75:A moraš imeti zdravnika v ZD Domžale, da greš lahko tja v MŠ??

nivea: ja, jaz sem naročila posteljico od Božena od Lip Poljčane. velika je 120*60 (naša je bele barve), ima koleščka, bremze user posted image , tri nastavljive višine in pa stranico, ki se spušča. cena je bila 82€.

beebeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da bo vse OK!!!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
19.9.2009 19:53:16   
araz
Beebee tudi jaz močno, močno držim pesti, da bo punčka počakala vsaj še par tednov v tvojem trebuščku.
Prav nič ti ne zavidam ampak bodi optimistična in verjemi, da se bo vse dobro izteklo. Zate in za tvojo punčko pa pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za srečo.

lp

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
19.9.2009 20:22:39   
*nivea
BeeBeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *nivea -- 19.9.2009 20:23:06 >

(odgovor članu BeeBee)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
19.9.2009 20:24:36   
*nivea
Tulpika, thenx za info. mislim, da jo bom kar naročilauser posted image

zdaj pa grem pred tv in navijat za našeuser posted image user posted image user posted image , upam, da ne zaspim po par minutah tako kot včeraj user posted image

mejte seuser posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
19.9.2009 20:30:48   
tulpika

ooo jaz pa ne morem teh tekem gledat....tole je preveč napeto za mene...se bojim, da bom kar predčasno user posted image rodila od silnega navijanja. Včeraj sem tu pa tam pokukala koliko je rezultat več si pa nisem upala user posted image .

vsekakor pa držim pesti za naše !!!user posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
19.9.2009 20:37:06   
taraji
Ja, pa se res vidi da je vikend in lepo vreme, ki ga moramo do dobra izkoristi.

Bee bee - tukaj so še mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da tvoja punčka ostane še pri tebi vsaj par tednov.

No, mi smo ps danes prinesli domov dve veliki vreči oblačil, ki jih moram sedaj še  oprati in posortirati, da potem vidim kaj nam še manjka.

Pa tudi previjalno mizo skupaj z banjico dobiva od brata, samo jo je treba še domov pripeljati.

Zibka je tudi že v "polepšavi", namreč smo jo dali prelakirati - je pa to še zibka v kateri je spal moj brat, ki je dve leti starejši od mene, seveda sem v njej spala tudi sama....

Tako da se stvari kar počasi nabirajo.

Sedaj pa šibam še pod tuš, pol pa seveda navijat za naše košarkaše  - upam, da jim tudi danes uspe

vsem želim lep preostanek konca tedna

La vita e bella

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
19.9.2009 20:39:15   
taraji
IZVIRNO SPOROČILO: tulpika

ooo jaz pa ne morem teh tekem gledat....tole je preveč napeto za mene...se bojim, da bom kar predčasno user posted image rodila od silnega navijanja. Včeraj sem tu pa tam pokukala koliko je rezultat več si pa nisem upala  .

vsekakor pa držim pesti za naše !!!user posted image

user posted image user posted image user posted image tole je pa tudi meni mož včeraj rekel - sem se tako razburjala, da sem že skoraj dobila prepoved gledanjauser posted image user posted image

La vita e bella

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
19.9.2009 21:59:07   
tintara
Shopgirl, vidim da sem dobila. Mi spodaj piše, sam moram še odpret.

Ok, Domžalčanke in okolica: očitno smo ful pridne in še delamo, torej se dobimo v začetku novembra, recimo, ker konec oktobra so počitnice in bodo otroci doma. Araz, veš otroci se kar naberejo, en po en in smo pri ta tretjemuser posted image .

Košarka: do sedaj (polčas) nam gre super. Občasni sicer mal pokukam, kar je ful bolje kot včeraj, ko sem vse prespala: no edino v zadnji četrtini so me zbujali navijači, ki so iz sosednjega bara vpili. Pa se je splačalo!

Vikend: zaenkrat gre kul, čeprav ugotavljam, da sem ob koncu prostega dne veliko bolj utrujena kot po koncu delovnega dne. Bom jaz še premislila, če bi res šla za 14 dni v bolniškouser posted image . Ma, saj ko bi človek pol res pri miru bil.

Beebee: velikokrat se spomnim nate in sem vesela, da si se oglasila: Držim pesti, za spodbudo: pri ta prejšnjih puncah je bila ena (nosila je dvojčka), ki je kar kakih 10 tednov zdržala s popadki in praktično brez MV. Je sicer bila dosti časa v bolnici, ampak jih je lepo donosila (no, skoraj 4 tedne pred rokom, kar je za dvojčke v redu). V glavnem, drzita se, ti in tvoj otrocek.

Nič, mejte se. Grem zlikat hlače za ponedeljek. Aja, daj mal podrzitze pesti v pon., da pritisk ne bo prehud, da me kar v kako porodnisnico ne vrzejo. Brrr, saj bolniske itak ne bi dobilauser posted image

Cau, T

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
19.9.2009 23:02:38   
Ninča77
BeeBee držim pesti in evo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojouser posted image  in tebe, zdržita še malo. Tudi jaz si skozi pravim, še malo je treba potrpet.

Uff ta tekma danes, brez podaljškov pa ne gre. Malce sem kr napeta in me tudi moj miri, naj se umirim.
Bila sva popoldne na eni zabavi v eni gostilni, kjer je bila živa muzka.user posted image  je raztural ob glasni glasbi in to prav v ritmu, prav nasmejala sem se. Je blo prav luštno.

No sedaj pa grem gledat podaljške.

Nočko

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
19.9.2009 23:03:29   
Ninča77
Joj Tintara tudi zate držim pesti za v ponedeljek in imej čim nižji pritsk.

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
20.9.2009 14:21:24   
ShopGirl
BeeBee, jaz upam da punčka še malo počaka z rojstvom, če bi se pa slučajno odločila, da pride k tebi predčasno pa v tolažbo - moja tašča je mojega fanta rodila pri cca. 28 tednih pred cca. tridesetimi leti - in s tem istim fantom ni danes prav nič narobe in nima nobenih posledic user posted image
Zato, brez skrbi, si v dobrih rokah in sigurno bojo za obe super poskrbeli. Na teži bo pa tudi če je pri tebi kar hitro pridobila. Drži se in veliko sreče!

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
20.9.2009 15:13:14   
ShopGirl
Vidm da ste gledale obe tekmi user posted image  in da nism edina, ki se je full vživela - vmes sm parkrat pomislila, če je vse OK da sm tko nervozna pa da glasno navijam in se razburjam zravn... ampak nism mogla da se ne bi.
Učer sm bla mal žalostna kr smo zgubili, sam dons sm pa spet full razpoložena za navijanje -  da dobimo kolajno!!!user posted image

Mi je pa tko dobro kosilo uspelo, njami... Sem naredila kotlete s krompirjem, pečene v pečici pa zeleno solato zraven - mljask. Zdej pa še mal sladoleda za povrhu - mmmm user posted image
Dopoldne sva bla v Lj ZOO, sva se mal sprehodila pa kavico popila...se nasmejala živalcam. Full je blo družinic in sm si kar predstavljala kako bomo mi tut tko preživljal dneve kmalu... Polletna karta je 18 eur, otročki do dveh let majo pa zastonj - OK, ne? Pa še full je za vozičkat.

Grem mal počivat - uživajte user posted image , papa!

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.