tintara
|
Shopgirl, vidim da sem dobila. Mi spodaj piše, sam moram še odpret. Ok, Domžalčanke in okolica: očitno smo ful pridne in še delamo, torej se dobimo v začetku novembra, recimo, ker konec oktobra so počitnice in bodo otroci doma. Araz, veš otroci se kar naberejo, en po en in smo pri ta tretjem . Košarka: do sedaj (polčas) nam gre super. Občasni sicer mal pokukam, kar je ful bolje kot včeraj, ko sem vse prespala: no edino v zadnji četrtini so me zbujali navijači, ki so iz sosednjega bara vpili. Pa se je splačalo! Vikend: zaenkrat gre kul, čeprav ugotavljam, da sem ob koncu prostega dne veliko bolj utrujena kot po koncu delovnega dne. Bom jaz še premislila, če bi res šla za 14 dni v bolniško . Ma, saj ko bi človek pol res pri miru bil. Beebee: velikokrat se spomnim nate in sem vesela, da si se oglasila: Držim pesti, za spodbudo: pri ta prejšnjih puncah je bila ena (nosila je dvojčka), ki je kar kakih 10 tednov zdržala s popadki in praktično brez MV. Je sicer bila dosti časa v bolnici, ampak jih je lepo donosila (no, skoraj 4 tedne pred rokom, kar je za dvojčke v redu). V glavnem, drzita se, ti in tvoj otrocek. Nič, mejte se. Grem zlikat hlače za ponedeljek. Aja, daj mal podrzitze pesti v pon., da pritisk ne bo prehud, da me kar v kako porodnisnico ne vrzejo. Brrr, saj bolniske itak ne bi dobila Cau, T
|