vijolca
|
Orhideja in Tomaž, čestitke!!! Bejbibu, upam, da že cartaš!! še za tiste, ki ste že zelo zelo blizu in svoje pikice že skoraj držite v naročju! Punce, opažate glede spanja, da ga enostavno manj potrebujete?! Jaz se sploh ne poznam več, vedno sem zaspala ob TV takoj, ko sem jo začela gledat (do 9ih sigurno) zdaj pa še kar gledam in gledam. Ponoči sem pa pokonci od 2.15 (današnji rekord) do 4ih najkasneje... Pa čez dan mi še kar nekako gre, po kosilu zadremam za kakih 30 min, ampak tak čisto rahlo... Upam, da se mi čez par mesecev ne zmeša. Ful hecno je brati, ko pišete, da vas skozi nekaj špika, pa lažni popadki ipd., meni se zdi, da se meni ne dogaja NIČ. Tu pa tam čisto malo trebuh otrdi (je v drugem trimesečju bolj in večkrat), drugače pa nič od nič. No do PDP sta sicer še slaba 2 tedna, ampak kakšne priprave bi se pa že lahko začele, ne!? Posledično tudi neke nervoze ni, ne na moji ne na moževi strani...(čeprav nekam sumljivo s polnilcem za mobitel skoz okrog skače... ) Joj, ta gripa, tudi meni ne da miru... Ubogi ljudje in njihove družine, ki jih preseneti na vrhuncu življenja in nepričakovano , pa nekaj tako brezveznega kot je gripa. Tudi jaz se v nosečnosti nisem (in ne bom) cepila za novo gripo - sem se pa zato precej izolirala od prostorov polnih ljudi in od obiskov - se imam pa namen takoj, ko bo možno po porodu (teden ali dva največ). Me pa moti odnos najinih družin (ah, sej o tem se že pisala, ampak me res jezi...), ki so najino prošnjo, da zdaj ne hodijo več na obisk, bolj tako sprejeli (pa zdaj so se že sprijaznili, ko so začeli ljudje umirati - žal, pred dvema tednoma pa je to izgledalo tako, kot da se seliva v Afriko), za obiske v P tudi vedo, za naprej se bomo pa potem spet "pogajali"! Kar mi je čisti idiotizem, navsezadnje se nama gre za dobro najinega , oni pa tvegajo - ne vem kaj - bolečino v rami?!
|