|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
3.12.2009 20:10:40   
ShopGirl
araz, tisto o porodnišnici sem pisala za ljubljansko porodnišnico. Ker sem obiskovala MŠ v Lj...pa so nam tam to sestre povedale. Za Postojno ne vem kako je, ampak po moje tam tut dobiš vse kar rabiš. Sicer mam pa jst tut s sabo, za vsak slučaj, vložke iz tosame in mrežaste gatke,... pa blazinice, ko bo naval mleka. Nč me ne stane če mam to v torbi, če rabm al pa ne user posted image

Škoda da se tvoj brat ne cepi, če je tko z njim... Drugač mata moj oči in brat astmo, pa mislim da noben od njiju ne razmišlja o cepljenju.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
3.12.2009 20:15:24   
*Mojca*
Gripa: danes je umrl od kolega frend, star 31 let, popolnoma zdrav user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se grem takoj drug tedn cepit, samo da mine ta prehlad. Mi je tole preveč resno...

V Postojni dobiš vse kar hočeš, v izobilju user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
3.12.2009 20:22:57   
ShopGirl
Groza...evo o tem sem pisala v prejšnjem postu user posted image  user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
3.12.2009 20:31:36   
Afrodita1
ejuser posted image ,
orhideja čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
bejbibu go, go, go,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
mojca user posted image user posted image user posted image groznouser posted image .

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
3.12.2009 21:16:47   
*nivea
Čestitke Orhideja za Tomaža user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
3.12.2009 21:38:21   
metkara
Orhideja čestitke - pa js tut upam na porodno zgodbouser posted image user posted image user posted image

Ja, to vprašanje tut mene vedno bolj zaposljuje - se cepit, se ne cepit...user posted image No, zdj se itak ne bom, pol po porodu, če bi se...Pri meni je bilo tudi tako, ShopGirl, da sem bila ful proti, zdj pa kar ne vemuser posted image Rada bi zaščitila bebico in, če jo bom na ta način... Je pa res, da bi mogli bit pol bolj ko ne vsi cepljeni, ko pridejo k nam - kar pa itak ne moreš zahtevat. Pa še moj ma ful žlahte iz tujine, pa upam, da bojo počakali mal z obiski, vsaj kak mesec, dva. Težka je, jauser posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
3.12.2009 21:52:53   
summmer725
Juhu nov dojenček me pa nič ne vemo?! Orhideja čestitke za Tomaža, pa čim več crklanjauser posted image
Jaz imam tudi v torbi en paket vložkov in en paket blazin za dojenje in še mrežaste hlačke. Ene res, škoda besed. da jih ni sram. K une k res nima denarja, da bi si jih kupile, dvomim da kradejo ali pač user posted image . Bi prej rekla da so to kake fine damice, ki imajo vsega v izobilju.
Bejbibu drži se. Saj veš čim manj bolečin in čim hitreje user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojca user posted image user posted image . Jaz sem bila do sedaj skoz mnenja da umirajo samo kronični bolniki, ki stakenjo to gripo, na sedaj pa takole. Medva tud živiva z mojimi skupaj in jim skoz upijem da bodo mogli malo pogledat na to, da si bojo roke mal večkrat umival, ... k cepit se ni šov noben.
Blondy če se ne motim, si ti rekla da je tvoja mami vzgojiteljica?? Kako ste to rešili, se je šla cepit?
Jaz sm rekla da jim bom kar maske nabavila če bo šlo tko naprej. Ne vem, bova vidla kako bo, ko bomo rodili.

< Sporočilo je popravil summmer725 -- 3.12.2009 21:56:24 >

(odgovor članu metkara)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
3.12.2009 21:55:34   
taipai
ma ta gripa :( use bolj me spominja na špansko gripo  user posted image mi je tašča povedala glede tega 31 letnika;  od njenga sodelavca bratranc, pa bojda še neki športnik al kaj user posted image user posted image
mene ima tut skoz bolj, da se grem cepit! prav nič prijetno, pa lih zdej, k so naši user posted image na pohodu!!!

gremo spat,
ln
čestitke novopečenim mamicam user posted image user posted image

(odgovor članu metkara)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
3.12.2009 22:18:03   
blondy_81
summer mami se cepit ne bo šla, ampak ful skrbi glede vsega ostalega. V službi in doma se fuuul razkužuje, oblačila ki jih ima v službi pusti tam in se popolnoma preobleče, jemlje immunal, pije čaje z medom. Ful so vzgojiteljicam odsvetovali cepljenje, ker ni zadosti raziskano. Oče je kronični bolnik pa se je šel danes cepit in so se že začeli učinki. Občutek ima kot da ima čist zatečeno v grlu, noge ga bolijo, glava ga boli...skratka ves je narobe. Upam, da vse mine čim hitreje

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
3.12.2009 23:01:08   
m_m
ojla decemberke user posted image vas je že kar nekaj na seznamu bebijev user posted image

Ostale kako ste? Js mam grozno veliiiiiik trebuh, vse je že nizko in pripravljeno, moj novi zadnji rok je 8.12. user posted image

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
4.12.2009 7:08:32   
Zibka
Dobro jutro, user posted image !
Mene pa nekaj črviči... pa ne vem al je to prebava al se kaj pripravlja user posted image
Grem kar nazaj počivat.

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
4.12.2009 7:20:20   
araz
Oj,

Zibka mene tud user posted image .  Sem šla že dvakrat na wc pa ni bilo nič. Po mojem so to priprave.
Zgleda pa ravno tako, kot, da bi imela tremo pred nečim.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
4.12.2009 7:26:05   
Zibka
Ja, araz, točno tako!
Pa se mi kr zdi, da mam večji izcedek, bolj sluzast- ampak ne vem če se mi to kr ne zdi, ker me je mal strah user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
4.12.2009 8:12:05   
vijolca
Orhideja in Tomaž, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image
Bejbibu, upam, da že cartaš!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image še za tiste, ki ste že zelo zelo blizu in svoje pikice že skoraj držite v naročju!

Punce, opažate glede spanja, da ga enostavno manj potrebujete?! Jaz se sploh ne poznam več, vedno sem zaspala ob TV takoj, ko sem jo začela gledat (do 9ih sigurno) zdaj pa še kar gledam in gledam. Ponoči sem pa pokonci od 2.15 (današnji rekord) do 4ih najkasneje... Pa čez dan mi še kar nekako gre, po kosilu zadremam za kakih 30 min, ampak tak čisto rahlo... Upam, da se mi čez par mesecev ne zmeša. user posted image

Ful hecno je brati, ko pišete, da vas skozi nekaj špika, pa lažni popadki ipd., meni se zdi, da se meni ne dogaja NIČ. Tu pa tam čisto malo trebuh otrdi (je v drugem trimesečju bolj in večkrat), drugače pa nič od nič. No do PDP sta sicer še slaba 2 tedna, ampak kakšne priprave bi se pa že lahko začele, ne!? user posted image Posledično tudi neke nervoze ni, ne na moji ne na moževi strani...(čeprav nekam sumljivo s polnilcem za mobitel skoz okrog skače...user posted image )

Joj, ta gripa, tudi meni ne da miru... Ubogi ljudje in njihove družine, ki jih preseneti na vrhuncu življenja in nepričakovano user posted image , pa nekaj tako brezveznega kot je gripa. Tudi jaz se v nosečnosti nisem (in ne bom) cepila za novo gripo - sem se pa zato precej izolirala od prostorov polnih ljudi in od obiskov - se imam pa namen takoj, ko bo možno po porodu (teden ali dva največ). Me pa moti odnos najinih družin (ah, sej o tem se že pisala, ampak me res jezi...), ki so najino prošnjo, da zdaj ne hodijo več na obisk, bolj tako sprejeli (pa zdaj so se že sprijaznili, ko so začeli ljudje umirati - žal, pred dvema tednoma pa je to izgledalo tako, kot da se seliva v Afriko), za obiske v P tudi vedo, za naprej se bomo pa potem spet "pogajali"! Kar mi je čisti idiotizem, navsezadnje se nama gre za dobro najinega user posted image , oni pa tvegajo - ne vem kaj - bolečino v rami?!

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
4.12.2009 9:17:19   
sonček85
bejbibu:dihamo s tabo ,dajmo dajmo,dajmo popadki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
4.12.2009 9:29:19   
ShopGirl
Jutro lepotičke,

a ni fino ker je december, in se bližajo naši dnevi? Pa še lučke so včeri prižgali v Lj in sva se s srčijem zmenila da greva jutri proti večeru mal na sprehod po okrašenem mestu user posted image  Mogoče celo enega kuhančka spijem user posted image  

Mislm, da mora bit vsak, ki pride na obisk pogledat novorojenčka tok odgovoren, da pride zdrav. Dvomim, da bi si kdo upal prit ves prehlajen in tvegat da okuži dojenčka? Ne vem, sklepam po sebi in ljudeh ki jih poznam. Bi pa vsem svetovala da v prvem mesecu otroka obiskujejo samo ožji družinski člani...ostali komot počakajo. Ne sam zarad gripe, ampak že sam zato da si nova družinca ustvari svojo rutino in da je lepo v miru, vsaj na začetku.

Pri januarkah sem brala, da je ena izmed njih prebolela pandemsko gripo.

blondy, upam da je z očijem boljšeuser posted image

bejbibu upam da si že zdaaavnaaaj rodila in da že počivaš s svojo štručko v naročju! user posted image

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
4.12.2009 9:48:26   
Puffy
Jutro.

Tudi midva z mojim se prvo nisva hotla cepit, zdej pa naju kar zmeraj bolj mika, da bi se po porodu cepla oba. Se bova itak še odločla. Tudi moj tata se je cepil včeraj, pa je reku da se počuti uredu.
Obiskov sem že rekla, da prvi mesec ne sprejemam - razen najožje družine, pa še to ni potrebe da mi tu visijo po cele dneve. Moje frendice pa sm rekla da ne sprejmem vsaj 3 mesce, k ona je non stop bolana in ne mislim reskirat user posted image Še z mano se je zadnjič dobila bolana, pa mi ni nič povedala...Odgovornost na višku user posted image

Spim pa kar dosti zadnje čase (danes skoraj 10 ur, skupaj z usemi budnicami sredi noči user posted image ). Je pa res da zvečer sploh nisem zaspana in se morem kar trudit da se umirim in probam zaspat.

Joj, sm vidla po TV kako je lepo Ljubljana okrašena...Pa tako željo sem jo mela letos it pogledat...Spet ne bo nič user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
4.12.2009 9:52:33   
*nivea
tincy90 vse najboljše za rojstni dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
4.12.2009 9:52:42   
tulpika

jaz hodim tko po polžje, da bi center LJ prehodila glih do novega leta user posted image . mmmmm kuhančki..madonca mi je zadišal zdej...sam raj ne bom.

a ste vidle tega mucka eheheh kok se rad crklja user posted image http://www.zurnal24.si/bizarno/preseneceni-mucek-151620eheheh cortkan je.

gre katera danes v porodnišnico??? pa menda ne bomo šle vse naenkrat, kam nas bojo pa dali user posted image user posted image

(odgovor članu Puffy)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
4.12.2009 9:55:39   
sonček85
kulGirl:kako se držiš,še 8 dni in boš cartala.Srečno pot v Rim

user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
4.12.2009 10:01:35   
Zibka
Jaz sem odspala še 1 kitico in se je vse umirilo user posted image
Araz, kako si ti?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
4.12.2009 10:02:09   
*nivea
ja, tulpika, tak je to, zdaj vse "strašimo" tu na RR, te pa se nam bo vsem naenkrat začelo dogajat.. bo zanimivouser posted image

aja, glede spanja, jaz nič ne opažam, da ne bi potrebovala spanca. grem nekje ob 11 spat, pa ko lahko te do 9 vedno potegnem. no, dva dni nisem mogla, ker sem morala do G, al danes je že fejst pasalo spetuser posted image

včeraj ko sem bla v bolnici na ctg, nas je blo 6 ko smo ble prek roka, jaz edina z enodnevno zamudo, druge pa vse 5-6dni. pa še pri ovih se tud nič ni zgledalo, da bi se moralo začeti kaj dogajat

araz, naša user posted image de tudi bolj manekenkauser posted image , ji je na UZ včeraj namerila 2800g. jaz pa tak vesela, da je tolko, ker sem se res bala, da bo več. bo jo pa lažje ven spravit. se vsaj tak tolažimuser posted image

bejbibu upam, da kmalu bo user posted image user posted image user posted image

uživajte

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
4.12.2009 10:06:33   
ShopGirl
Saj res... Tincy Hepi Brzdej!!! Lepo praznuj user posted image  Upam da ne boš na koncu praznovala v porodnišniciuser posted image

tulpika sj jst ga na konc tut ne bom upala spit user posted image  ma čeprav od enga kuhančka pa res nima bit kaj, itak so tok razredčeni da ni panike.

Puffy, full grdo od prijatlce user posted image  dobr da se nisi kej nalezla... Pa tut če bi bla sam prehlajena, že to je zoprno. Ti že navadn prehlad tok energije pobere, ne morš vrjet.

Jst mam rok čez 4 dni user posted image  aaaaaaaaa!

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
4.12.2009 10:07:27   
*nivea
user posted image

user posted image

DECEMBERČKI 2009

Datum        Ime (starost)         PDP         Ime otročka        Teža      Velikost

09.10.09    BeeBee(26)      01.12.09     Anja Tia  user posted image     1970 g      39 cm  user posted image
25.10.09    Ninča77(32)     15.12.09     Matevž    user posted image     3360 g      49 cm
26.10.09    tintara(32)       14.12.09     Vane       user posted image     2000 g      43 cm  
02.11.09    blondy_81(28)  07.12.09    Manca     user posted image      2800 g      49 cm

11.11.09    lana24(?)          08.12.09     Aljaž      user posted image     2660 g      51 cm   
22.11.09    Sasi_M (29)      06.12.09      Narja     user posted image      2550 g      48 cm 
27.11.09    orhideja75 (34) 04.12.09     Tomaž    user posted image     3480 g      53 cm 
02.12.09    anaj22 (25)       12.12.09     Nejc       user posted image     3850 g      55 cm 

user posted image       

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
4.12.2009 10:13:58   
pikapoka78
Orhideja čestitke za Tomaža!user posted image user posted image  Lepo se crtajta!
Bejbibu upam, da tudi ti ze crtas in občuduješ svoje malo bitje!
Tincy90 Vse naj naj! Uzivaj in privosci si kak kozarcek crnega, saj veš da je dobro za kri :)

Kar se gripe tiče... moj je učitelj, tašča tudi, moja mama pa vzgojiteljica in še mali je v vrtcu... Pa se nihšče ni cepil! Zdej pa ne vem, al naj začnem počasi težit, da se gredo cepit al ne? Verjetno bi bilo fajn da se gre vsaj moj, da ne bo potem kake panike.
Kar se pa obiskov tiče, sva že pri prvem povedala da nimajo kaj hodit če so bolni, in so se vsi strinjali. Tudi v P je prišel samo user posted image  ker so ostali nekaj smrcali in raje niso prisli. Meni je blo itak tako najboljše. Zdaj so pa obiski v Postojni tako ali tako omejeni!

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

na kakšen način radi varčujete
Spark

postopno klasično varčevanje z obrestno mero (31%)

naložbeno varčevanje v sklade (6%)

varčevanje kombinirano z življenjskim zavarovanjem (19%)

ne varčujem (44%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!