|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
3.12.2009 10:52:22   
pipika 13
Shop girl - ja prav imaš, sem mu včeraj pokazala tvojo kritiko in je kar sijal od ponosa.
Pohištvo je dražje vendar praktično. Vnaprej se lahko stvari dokupujejo, ker je tak program. Previjalna pa se spremeni v navaden predalnik, tisti, zgornji del pa postane polica na steni, samo obrnjeno je.

Včeraj nisem imela časa prekomentirat te preglede pri G. Res mi je čudno, da ste ene imele tako malo ultrazvokov. Jaz sem ga do sedaj vedno imela. Nazadnje ga nisem več imela, ker sem imela CTG. Vedno sem se vsaj za par minutk vlegla in je pogledala, ali lego, ali rast, ali srček. 3x pa je opravila tiste pomembne meritve. Vaginalno me že dolgo ni pogledala. Samo bris za streptokok je vzela pred tedni. Mislim, da namerno noče nič tam dol šarit. user posted image
Samo za en UZ sem plačala, ker je bil dodatni in je šlo spet za meritve, ker je bila bebica majhna. No, zdaj ni več, sem se umirila in šla na bolniško. Očitno je grožnja pomagala.

Naj vam povem še njeno izjavo.
"Ko ženska postane noseča, ne bi več smela delat. Ženska s tem, ko zanosi mora poskrbet zase in za bebico, da bo vse ok, ne da še dela. In da bo seveda lepa in ne zgarana."

To pa je izjava.user posted image

Pa še ena:
" Zdaj uživaj, potem več ne boš nikoli tako!" Mi je rekla, da naj spim in se razvajam kolikor hočem."

haha, pa še ta:
" Na živce mi gredo parterji, ki pridejo skupaj z nosečnico na UZ in potem pametujejo, kot kaki profesorji. Bolj se moram z njimi ukvarjat, kot pa s samo bebico in nosečnico."

BTW - mojega je imela rada, ker je tiho poslušal razlago in ni nič pametoval, hehe

No, naj povem, da je ta naša G že starejša ženska, ki je prebolela raka na maternici. Je tudi predsednica društva žensk z rakom na dojkah, v Beli krajini. Torej veliko dela dobrodelno. Ima pa veliko dela, ker je pri nas edina G za celo Belo krajino.
Moram priznat, da imam s svojo G dober odnos in dobre izkušnje. Ne vem, kaj bo, ko bo šla v penzijo in bo prišla kaka nova brez izkušenj in še po možnosti brez otrok. Ta je vse sama dala čez, Torej je mati, pa še raka na maternici je imela in zmagala.

Aja, še to, včeraj sem pozabila.
Včeraj sem se malce pustila razvajat. Bila sem pri frizerju, kar nekaj ur, da mi te moje lase malce uredil in barvno spet uskladil, ker ne vem, kdaj me bo spet videl.user posted image

Je rekel, da imajo nosečnice tako lepe, goste in močne lase. Še to, da bodo po porodu potem slabši, da bodo začeli izpadat, mogoče celo spremenili barvo, zgubili lesk itd. Pravi še, da ne takoj po porodu, ponavadi takrat, ko se preneha dojenje.
Kakšni so vaši lasje? Moji so lepi zdaj, res jih obožujem.

Moram na seznam pogledat, katere imate zdaj ta teden rok. Me prav firbec.
Še to - Anaj je zadnjič naredila načrte, kaj vse mora jest, preden rodi, pa ji ni uspelo. No, jaz se danes spravljam delat kislo zelje in matevža. Pa še pasulj mora biti enkrat v kratkem, pa kakšna kisla repa, hehe
Upam, da mi bo uspelo, da me ne prehiti, ker potem to ne bo smelo biti na mojem jedilniku. Aja, naslednji teden imamo še koline, ker moj hoče narediti zalogo klobas in salam, da bo imel kaj ponudit gostom, pa kaj za častit, ko bo moral v službo nest, mojo in svojo. Joj, krvavice- njami, upam, da vsaj eno še dočakam. user posted image

Obleke za v porodnišnico za domov.
Jaz bom vzela:
- body z dolgimi rokavi
- bombažne žabice
- tanka kapica
- plišast kompletek (jopica in žabice)
- copatki
- zimska kapica
- zimski pajacek, ki ima gor že rokavičke in še ene copatke, ter kapuco
- odejico za v avto za vsak slučaj (natakne se lahko na lupinico)
- lupinico
- dve plenički
- dve tetra plenički

Upam, da je to vse? Sem kaj pozabila spakirat?
Vsak nasvet - dobrodošel

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu neanja duo)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
3.12.2009 10:57:36   
pipika 13
Shop girl, ne se sekirat, če še nimaš sobice urejene. Imaš pa novo stanovanje in to je tudi nekaj in lahko ga boš preurejala po svoje, kasneje tudi glede na potrebe tvoje bebice.
Ni važno, koliko in kaj noter daš, važno je, da to narediš z veliko ljubezni in z veseljem, seveda po svojem okusu.
Jaz zase moram priznat, da sem se fejst pootročila in moj tudi. Samo še za bebico vse kupujem, ne vem, kdaj sem si zase kaj kupila ali privoščila. No ja, včeraj frizerja hehe

Zdaj bebica tako ali tako najbolj potrebuje tebe in tako bo še nekaj mesecev po porodu, potem ji boš pa že njen kotiček oziroma njen prostor uštimala.

5. 1. ob 23.30 nas je končno s razveselil naš sonček David, mamino in atkovo veselje.

(odgovor članu pipika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
3.12.2009 11:07:24   
KulGirl
Za novorojenčico mi bo moj prinesel naslednje zadeve:
-2 plenički za enkratno uporabo
-3 tetra pleničke
-1 povijalno plenico
-body z dolgimi rokavi
-nogavičke
-pliš kompletek (majčka in hlače na naramnice)
-kapica
-zimski kombinezonček s kapuco in rokavičkami
-odejica
-lupinica

Vse omenjate tudi bombažne žabice. Ne vem, meni se zdi, da če bo v zimskem kombinezonu, da ne rabi bit toliko oblečena spodaj. Res ne vem kaj je bolj prav.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

Neposredna povezava do sporočila: 4478
3.12.2009 11:10:11   
summmer725
Evo jaz sem tudi od kozmetičarke, joj je pasalo (če odštejem stiskanje ogrcev user posted image ), tko da če bo naš otroček do naslednjega tedna počakal bom prav vesela. Toliko da še porihtam stanovanje oz. da sama postavim stvari tam kamor pašejo, ne pa da mi to drugi naredijo. Ha pri nas je ravno obratno bo otroška sobica prej končana ko spalnica user posted image , tako da bova medva spala pri najinemu user posted image .
Glede UZ sem jih jaz imela skoraj na vsakm pregledu in niti enega nisem plačala. Jo moram še v ponedeljek, ko imam spet pregled, nahecat za slikico, če mi jo bo dala.
Jaz imam za iz porodnišnice:
- body na preklop z dolgimi rokavi
- pleničko za enkratno uporabo + bombažno plenico
- bombažne žabice (tiste s stopali)
- mini kavbojke (podložene) in jopico
- zimski pajacek ali pa taka kot spalna vreča dekica varjatna (bomo vidli kok bo mrzlo)
- copatki, kapce, rokavičke
- pa seveda dekica
- tetra plenice
- lupinco

Kozmetiko pa verjetno imajo v P.? A bo katera mela tudi dudko sabo? Joj jaz že tok kompliciram, upam da to potem mine in da kar znaš vse.

ShopGirl hrček user posted image user posted image ?? Dobro da moj ni tako izvirn. Se mi pa prov fanj zdi, ko najprej ful teži če določeno stvar, ki jo kupim, sploh rabmo, itd., potem pa kdo to omeni da je fino, pa tok ponosno razlaga, da sva medva tud to kupila.

Neposredna povezava do sporočila: 4479
3.12.2009 13:15:32   
ShopGirl
Pipika, sej maš prav. Res je tako s stanovanjem...se že tok veselim opremljanja. Pa všeč mi je da bova postopoma opremljala, da ne bo tak kaos naenkrat. Full bo dobr... Komi čakam, pa vem da moj srček tut. Kar se pa dojenčice tiče je pa res tko - na začetku rabi samo mamico user posted image

KulGirl, ti boš sama najbolj vedla kako je prav... V MŠ so rekli, da naj ima zimski dojenček dva kosa oblačil zgoraj in enega spodaj - za doma. Men se zdi, da mora bit novorojenček za prvo pot domov fajn oblečen, zato bom mela dva spodnja dela (brez pajacka - razn če bi bil nek hud mraz), v avtu bi ji blo itak prevroče v pajacku... Do avta je pa manj kot par min, pa do stanovanja tut.

Summmer, sej ti pravim da sta si najina podobna... Neverjeten je res user posted image  Vse je brezveze dokler ne ugotovi, da majo drugi tut to in so s tem zadovoljni. Ker on je itak mnenja, da se men da vse prodat, sam da je za dojenčka pa že denarnico ven vlečem user posted image  Jah no... sej ne bom rojevala vsako leto, naj se sprijazniuser posted image

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
3.12.2009 13:21:53   
tulpika

Summer jaz bom imela dudko za vsak slučaj kar s sabo...sej je ni težko stlačit nekam v torbo.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
3.12.2009 13:33:57   
summmer725
Ja tudi nam so rekli dva rokava. Mi bomo meli pajaca, saj je tak da se da čist razpet in če bo user posted image  vroče v avtu ga bomo pa odpeli. Koliko stopinj pa imate ve v stanovnaju? Mi imamo cca. 23, zadnje čase malo manj, k mene tako hormoni dajejo in mi je noro vroče skoz.
ShopGirl user posted image user posted image , ja tud jaz to delam priznam. Vse kupim. Ampak briga me, za svojga pikca dam vse!!! Tko da se čisto nič več ne oziram na njegove izjave. Sva bila pa v soboto v Ikeji in sem hotela kupit obrobo za otroško posteljico, njemu pa se tok ni dal več hodit. Pa sm rekla da prej ne greva dokler jo ne najdeva in je pol revček tm čist fertik iskal tisto obrobouser posted image .
Tulpika tud jaz jo bom mela, čeprav pravijo čim manj dude user posted image , ampak bolj duda kot jok, a ne?

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
3.12.2009 13:41:14   
KulGirl
Midva imava v stanovanju 20 stopinj, v splanici še manj in mi tko čist odgovarja. Potem bova verjetno bolj ogrevala ampak ne preveč, da bomo lahko normalno spali.

Za iz porodnišnice sem pa tud jaz rekla, da v avtu, če bo vroče, ji bom odpela kombinezonček. Eh bo kar brez žabic. Tudi doma ji ne bom dajala dveh spodnjih delov. Zgoraj bo pa vedno imela bodi z dolgimi in še nekaj čez.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu summmer725)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
3.12.2009 13:43:08   
blondy_81
summer pri nas imamo 22 stopinj, pa sem od patronažne slišala naj ne bo več kot 21 stopinj, razen ko se kopa, pa še takrat hitro tak topel prostor zapustit in tud pediatrinja na med.over.net mi je napisala naj spi v hladnejšem in bolj vlažnem prostoru. Mi zdej sobo ful zračimo, da mal zbijamo temperaturo pa vlažilec zraka smo nabavili. Tamala ful hrope občasno zaradi suhega zraka.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

Neposredna povezava do sporočila: 4484
3.12.2009 13:43:39   
ShopGirl
Jst bom probala brez dude, če ne bo šlo in mi popusti potrpežljivost in zmanjka volje, jo bo mela ponoči za pocrljat. So rekli v MŠ: "Bolje duda in izkrivljeni zobki, kot brez dude in izkrivljena osebnost" user posted image user posted image  tko da, so kr ZA dudo že v porodnišnici.

Summer, ta je pa huda "ne greva nikamor, dokler ne najdeva obrobe"user posted image  the best. Jst pa mojemu rečem, če je preveč pameten "ne razburjaj nosečke, bom kr popadke dobila..." pa se pol smejat začne in odneha. Al pa če je kej težek in malenkosten, začnem "vpit" - "nosečka v stiski..." user posted image user posted image  in itak se pol reživa k zmešana. Včeri sm mu rekla, da komi čakam da se najina decemberska snežinka rodi...in me je takoj začel hecat, da bo mel doma decembersko snežinko in decembersko plundro (plundra sm seveda jstuser posted image ). V glavnem, midva se skos hecava.

Neposredna povezava do sporočila: 4485
3.12.2009 13:45:32   
*nivea
pokorno javljam, evo me nazaj..
popadkov ama ništa, odprta tudi nej. sem prišla domov, v soboto ponovimo vajouser posted image

ste napisale telko, ka bom zaj morala pol ure samo brat, pa se te verjetno spet kaj javim

mejte se

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
3.12.2009 13:46:53   
ShopGirl
KulGirl, ja itak...dveh spodnjih delov ne rabi za doma. Ma itak bomo delale vse po filingu, mogoče ne čist takoj, ampak pol pa ziher.

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
3.12.2009 13:51:45   
Puffy
Jst sem napravila torbo za dojenčka kar po seznamu, ki smo ga dobili v MŠ.

- 4 tetra plenice (ne vem zakaj piše da jih rabim tolk user posted image )
- tetra majčka, spodnja bombažna majčka
- bombažne hlačke
- vrhnji kompletek
- bombažna kapica in plišasta kapica
- dekca
- uzela sem še bombažne rokavičke in nogavičke
- spalna vreča
- dudo sem tudi stlačla v torbo, just in case

Meni je skoz toplo, tko da mamo non stop odprta okna (samo gor na vrhu, na V). Moj bogi zmrzuje in odpira centralno, jst pa preklinjam, se kuham in naskrivaj zapiram radiatorje user posted image ...Ven hodim še zmeri v jakni user posted image .

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
3.12.2009 13:55:21   
Anuš
Jaz nisem nič čajčkov kuhala dojenčku. In čist res z dojenjem se pokrije celotno potrebo po tekočini. Jaz sem edino poleti, ko je bilo čez 30 stop. dala vodo po žlički. In moja ima še dons najrajš vodouser posted image . Sama pa tudi nisem pila čajev za dojenje, čeprav so bli v paketu od porodnišnice. Voda, voda vodauser posted image

Dude prvič nisem imela, so mi jo posodili v porodnišnici. Mogoče res ni neumno imetkakšno s sabo, da se vsj malo spočiješ. Naša po prihodu izporodnišnice ni imela več dude in ni blo nobenih problemov. V 3 dneh se pa res ne navadijo.

Sobice so luštkane, se je res fajn zabavat s to opremo. Pri nas smo prvič krasili stene kar z mojimi umetninamiuser posted image . Sem slikala olje na platno- Čebelica Maja, pa neki polžki in kobilice, metulj... Take živalske slikce. In zdaj, ko smo selili tamalo v najino spalnico in naju v njeno, sva midva dobila tudi otroške slikeuser posted image user posted image user posted image . Sploh se mi ne da prestavljat, itak bo user posted image pri namauser posted image .

Aja, danes CTG ni pokazal nobenih znakov za štart in tudi odprta sem toliko kot zadnjič. Ej, se prav veselim še naslednjih 2 tednovuser posted image . Kaj veš, če je to zadnja nosečnost. Jst vsakič uživam do koncauser posted image . Prav rada sem noseča.

Neposredna povezava do sporočila: 4489
3.12.2009 14:05:53   
maya2
Pozdravljene.
Jaz tudi s pregleda.... nič se ne dogaja, spet čez en teden na rok .... mislim da itak ne bo nič prej user posted image no bomo pač uživali še Miklavža ta vikend user posted image
Potem sem zavila še v dm po nekj 'malenkosti' user posted image user posted image user posted image (rabim razlagat?) probala sem nekaj prafumov, bi rada se mal počastila.... pa sem šla bolj v stilu 'saj spet ne bo nobenga k bi mi bil všeč', probala 7 različnih... in zdaj voham samo enega k mi je reeeeeeeeeees všeč, pa ne vem kteri je user posted image user posted image , bom morala ponovit vajo user posted image

No tudi jaz sem ravno razmišljala kaj naj vzamem za user posted image za oblečt, tko da hvala vsem za ideje user posted image , nekaj takega sem tudi jaz razmišljala....  Zase pa počasi polnim torbo, tko 1-2- stvari na dan user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem .... a še nobena ne gre? polna luna je mimo user posted image , po mojem bom čakala mlaj user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
3.12.2009 14:18:38   
Anuš
Ja, mlaj tudi delujeuser posted image .

Še ena vesela novica: moj bo dobil 3 dni izrednega dopusta, ko rodim. Pa, če to ni superuser posted image user posted image user posted image . Vem, da se niti približno ne more primerjat s 15 dnevi ali celo celim mesecem kolikor je bil doma prvič, sam stanje se vsekakor izboljšuje od napovedanega sruser posted image .

A kombinezon mate 56 številko? Ker jst sem mislila vzet kombinezon ampak je 62. user posted image Spodaj bo pa:

- mako majčka
                    - dolg bodi
                     - plišaste hlače
                     - bombažen pulover
                     - copatki
                     - rokavičke
                     - bombažna kapa + debela kapa (oz. od kombinezona kapuca)

+

- 3x tetra plenice
                     - 2x pampers
                     - 1x povijalna plenica
                     - lupinca
                     - odeja

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
3.12.2009 14:33:23   
KulGirl
Jaz sem kupila kombinezon 62.

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
3.12.2009 14:34:41   
summmer725
No vidim da mamo približno isto temperaturo vsi. Blondy ja evo, suh zrak, to sem se zdele spomnila. Jah, bomo pa tud mi vlažilce nabavli ali pa mokre cunje na radiatorje dal, pa je baje isto.  Me pa malo skrbi, ker pri tašči čez dan nič ne kurijo, samo zvečer in zadnjič me je ornk zeblo, pa me zadnje čase zlepa ne. Bojo pa oni k nam na obiske hodili ne mi k njim.
Nivea user posted image , res se dobro držmo. Nobena še nikamor. Mam pa občutek, da bomo pol kr naenkrat vse šle user posted image
Anuš super, vaju bo vsaj 3 dni lahko razvajal. Jaz mam kombinezon št. 62, ne bom manjšega kupovala.

Mislim da so nam v MŠ rekli, da naj bi jih povili tako navadno oz. v navadne bombažne plenice (ne pamperske), zato mogoče 4 user posted image . Jaz jih imam tud 3 ali 4, pa še gazico mam sabo.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
3.12.2009 14:44:52   
*Junona*
Pozdravljene decemberke!

Za vas imam novičko...

sem sestra od Bejbibu in vam sporočam, da sem jo danes zjutraj peljala v porodnišnico, ker je imela popadke na 2 minuti. Sedaj je na oddelku, ker se je malo umirilo in čakamo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem želim čim lažji porod in da bi čim prej cartale svoje štručke.user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

Neposredna povezava do sporočila: 4494
3.12.2009 14:49:30   
Anonimen
ola punce,se nobena rodilauser posted image

Sem na brzino prebrala,se mi nekam ne da za rac.sedet.
Lustna sobica-me je koj zamikalo,da bi sla kaksno dekoracijo za na steno kupit.
Mi se mislimo seliti,enkrat drugo leto,pa zato nic kaj prevec ne vlagamo v to stanovanje.
za tamalo sem kar sama izrezala like-na zacetku bele in crne kroge,med samo prepletene,kasneje pa barvne snezinke.Pa eno sliko je tavelka narisala...zdaj bom pa nekaj kupila,v stilu Pepelke..

Za porodnisnico bom imela tako kot ve,dva sp.dela,cez kombinzoncek plisast,dekico,kapico,plenicko,pa dudko,glasbeno igraco-mogoce kar vrtiljak,ropotuljico,razmisljam tudi o igralnem centru....haha,saj se hecam.Pri dudi se neha.
Sem imela pa prejsnjic ze koj eno tanjso dekco sabo,da je bila tamala v njej zavita,ko smo jo imeli v narocju in tokrat jo bom imela ravn tako.

o vodi-caju sem pa ravn te dni razmisljala.Ce dojis,ni potrebe,razen,ko je res vroce,po zlicki.Pri adaptiranem mleku pa je treba.Se sploh ne spomnim,kdaj sem prejsnjic zacela.Sicer bo pa babica prisla,pa bom njo vprasala.

aja,Manca lustkana dojencica.pravi srcek s tistimi okicami pa temnimi laskiuser posted image

(odgovor članu Anuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 4495
3.12.2009 14:50:41   
Ninča77
Bejbibuuser posted image user posted image user posted image user posted image drži se in čim lažji porod ti želim,joj kok fajn da se vas bo čim več pridružlo nam ki smo že mamice postale.Jupiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
3.12.2009 14:51:27   
Anonimen
Bejbiku,drzim pesti za lahki in hitri porod,da cimprej vidis dojenckauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4497
3.12.2009 14:56:19   
*nivea
bejbibu držim pesti, da bo čim hitrejši porod pa da se pomali cartate s sinčekomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
3.12.2009 15:12:56   
terida
Na včerajšnjem pregledu je G ugotovil, da se nisem od zadnjič skoraj nič več odprla... Ah, pa sem uradno že spet čez rok. In glede na mojo odprtost (za dve konici prsta), prav kmalu ne bo akcije... Moram priznat, da sem bila malo razočarana, ker je bil med pregledoma 1 teden in v tem času sem imela kar nekaj močnih lažnih popadkov in sem računala, da to pomeni, da se kaj odpiram, potem pa nič...

Vidim, da je tudi sicer kar zatišje. Razen bejbibu! Držim pesti, da bo vse potekalo gladko in hitro!

Glede G in CTGjev... Če se prav spomnim, imam istega G kot Emili1 in vem, da ne naredi tudi pol preiskave več kot je nujno treba. No, saj lahko ti naredi 10 UZ, če hočeš, samo jih moraš sam plačat. V prvi nosečnosti sem bila tudi jaz malo jezna zaradi tega. Potem sem se pa pomirila, ker se mi zdi, da ne komplicira zato, ker je vse ok. Če ne bi bilo, verjamem, da bi me bolj pogledal. Namesto CTGja on vedno posluša srce. Saj če bi bilo kaj narobe z otrokom (da bi se npr. razmere v maternici slabšale), je to slišat po srcu (isto meri tudi CTG). Za vedet kaj se z maternico dogaja (lažni popadki) pa ne rabim CTGja, ker sama vse čutim... Drugega pa CTG ne pokaže. Kaj vem, mogoče je to slaba tolažba, a jaz sem se kar sprijaznila, da je tako.

Pa še nekaj (in upam, da s tem ne bom nobene strašila, ker ni to moj namen): dve moji prijateljici sta imeli v prvi nosečnosti non-stop UZje pa ne vem kakšne vse preglede. Če sem primerjala njuno materinsko s svojo, se mi je zdelo, da je moja prazna! Pa sta obe potem imeli otroka z napakami, ki bi se morale videt že v nosečnosti, pa so jih G spregledali! Tako da ni vse v številu pregledov, ampak tudi v sposobnosti G, da zna iz vsega tega kaj ven videt...

Next... Jaz sem ravno kak teden nazaj naročila nekaj oblek za hčerkico in samo enega pajacka za user posted image . Oblekce so super, sem zadovoljna, pajacek pa ni prišel, ker so zmanjkali user posted image Denar so mi vrnili na kartico, samo kaj ko sem zdaj brez tega pajacka. Pa tako mi je bil všeč!

Čestitke vsem za lepe sobice in krasne user posted image ! Mi sicer imamo v novem stanovanju tudi otroško sobo, a je ta zaenkrat rezervirana za hčerkico, ker bo mali na začetku pri nama. Si ne predstavljam, da bi ponoči jokal in še svojo sestrico s tem zbujal... Ga bomo preselili v sobico potem, ko bo lepo prespal celo noč. Upam, da bo kmalu user posted image

blondy_81, mislim, da Mance ne boš nič razvadila, če jo boš imela dosti po rokah. Baje se dojenčkov do 6. meseca ne da razvadit. Po tisti starosti pa se vse spremeni in če jih takrat dosti nosiš ali pa pustiš, da spijo pri tebi v postelji, se tega res hitro razvadijo. Meni se iz lastnih izkušenj zdi, da to kar drži!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
3.12.2009 15:18:03   
araz
O še en decemberček prihaja user posted image . Bejbibu velik sreče in naj hitro mine user posted image user posted image user posted image .

Jest sem pa danes tko lena user posted image .

Vidim, da imate debato o tem kaj boste vzele za user posted image iz p. Jest imam pripravljeno body z dolgimi rokavi, bombažne žabice plišast kompletek, copatki, bomažna kapica in volnena, zimska vreča, 2 x pamperske, 1x povijalna in 2 x tetra in seveda lupinico. Dudo bom za vsak slučaj vzela, čeprav je pri nas ne bomo uporabljali, če se bo le dalo.

Mene moj tud skoz sprašuje kako sem. Sem ga včeri vprašala, če je on tud na porodniški user posted image . Zjutri gre ob 10 potem pa pride že ob 14 domov.

Punce a vas tud že kaj kličejo kolegice, pa tete če se že kaj dogaja. Jest sem bla včeri prav jezna, ko me je klicala ena kolegica, ki me ni že več kot pol leta poklicala in me sprašuje, če sem še kar doma. Potem je pa še rekla, da me bo zdej kar vsak dan klicala. Pa sem ji kar takoj povedala, da se sploh ne mislim oglašat. Mislim, prej nič ne kliče (se sploh spomni ne name) zdej bo pa kar skoz klicarla.  Pol je pa zvečer še teta klicala pa sem ji tud kar povedala svoje.

Se mi je pa včeri zvečer zgodil, da me je tako bolelo v spodnjem delu trbuha tko ene parkrat, da sem se kar ustrašila, da se je že kaj začel. Zgledal je kot bi bili kakšni krči. Pa zjutri mi je tko čist mal slabo že kar nekaj dni. Čudno, ker mi v celi nosečnosti ni bilo niti enkrat.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

AM/KM
dejzi

Kdaj ste adaptirano mleko zamenjale s kravjim (flaška zjutraj in zvečer)?

prej (26%)

10m (11%)

11m (5%)

12m (22%)

13m (11%)

kasneje (25%)

Število vseh glasov: 285

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!