metkara
|
Da se vsaj pri enih kaj dogaja - bejbibu Sm mela dans ctg, pa pregled...in isto kot zadnjič - se še nič ne dogaja. Še vedno zaprta. In baje ne kaže kaj na to, da bi bilo v roku enega tedna kaj Js pa skoz filing, da bom pred rokom rodila, zdj pa tako No seveda, da mi lahko voda odteče, pa bom mogla šibat, ampak da sm še čist zaprta Mam spet v soboto ctg. In glih to mi ne leži, ko je treba zdj tak pogosto not hodit, med vse te bacile Jh, kaj češ, bebiki je še fajn not in ji mamica še ni premajhna Ja, to klicanje gre meni tut na živce Ko te sprašujejo, a še ni, pa kdaj tej bo Jah, če bi si lahko sama izbrala, bi zdj že rodila Kot da ne bojo izvedeli, ko bo! Tudi glede tega je fajn pred rokom rodit. Od mojega starša me pa tak vsak dan kličeta, kak sem, pa če se je že začelo...Že komaj čakata na prvega vnuka oz. vnukinjo Tut moj je tak posrečen...Če ga kličem, takoj vpraša, če se je začelo Pa ko ponoči vstanem za wc, je takoj v pripravljenosti Pa tisti dan, ko mam pregled, on kr spat ne more...Ja, so srčkani naši moški.
|