|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
2.12.2009 10:47:52   
zalbi
Hej!

anaj - user posted image user posted image user posted image čestitam za takega korenjaka....

Tako - jaz iz pregleda, CTG - vse mirno, torej se nič ne dogaja. Me pa vse boli, mi pritiska navzdol, ampak je rekla, da bo naslednjič pogledala, da danes ne bo - ok, sej je vseeno - itak moram čakat da se bo začelo kej dogajat...

Sem pa danes ful dobr spala... punce vas kej luna daje?

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
2.12.2009 10:49:28   
Anonimen
Luna daje mojo tamalo...se je celo noc drlauser posted image .

(odgovor članu zalbi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4402
2.12.2009 10:50:47   
Tincy90
Shopgirl ne bi zdj o alkoholu pa tem, vem kko je to ja.user posted image user posted image no dobr zdj je to zvenel k da sm/sva taka/-i alkoholičarki sm mladost je norost.user posted image ja zame bo tud letošnji RD trezen, trezen, trezen. Sj drgač ni tko d bi se ga usekala k mina, ampak ti pa paše nazdravt s kolegi pa se met fajn.user posted image jah veš kko je, če hoče met človk 7 otrok mora zgodi začet.user posted image user posted image user posted image joke, sm moj je pa res čist zdj padu u dojenčke oz otroke kr hoče met punčko in fantka, sm u naši familiji so pa same punce (js mam še dve sestre), pol ma pa še najstarejša dve punčki in pol mojga zejbavam, da bo pr nama tud tko d bodo same babnce.user posted image in pol on men prjav, da bova delala otročke dokler ne dobiva fantka, ja se mi lih zdi.user posted image
Kleopatra tud zase sm slišala d sm še smrklja, ampak js pravm d sm odrasla smrklja na nek način k se bo naučila že od mladih let kako ravnat z otročki in bla bom ponosna mlada mamica.user posted image komi čakam!user posted image sm slišala še marsikej odkar sm noseča kaj vse sm, ampak me nič ne gane kr živim zase ne za druge, je pa kul d pač usak pove tko kt misl.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
2.12.2009 10:55:34   
Anonimen
Saj je lustno imet kmal otroke.Sama sem imela prvo pri 21ih.Zdaj sem se mlada,punca je pa ze najstnica.
Malo "huje"bo za zadnji2,ker ju bodo sosolci sprasevali,ce je babi prisla ponjuuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
  Neposredna povezava do sporočila: 4404
2.12.2009 10:56:34   
tintara
Anaj, čestitke za Nejca! Fantje vodijo, kajne. fajn se pocrkljajta, potem pa kmalu domov k bratcu in očiju.

no, mislim, da smo mi pridelali prvi prehlad, učke ima itak že iz P vnete, zdaj pa se občasno sliši nekaj v nosku. ampak ful čudno, če ima dudo v ustih, potem se nič ne sliši. zaenkrat ni krize, možno bi bilo, da je kak ostanek mleka (pobruhan skozi nos), sam glede na to, da sta ta velika prehlajena, je najbrž tudi vane.

ajde, punce: še kakšna novica prosim - o rojstvu seveda. Tincy, ti boš itak za RD rodila, prav? pa vse najboljše vnaprej.

lp, t

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
2.12.2009 10:56:38   
Tincy90
Anuš js nimam nobenih predsodkov glede let in tega, vsak se sam odloč kdaj bo meu otroke.user posted image mene je moja mami mela pr 33. drgač pa men je važn to d ne gledajo na mlade nosečnice kot na neki groznga pa take fore k to mi je pa res kr neki.user posted image js in moj sva hotla bit mlada starša in zto sva se odločla da bova mela bebico.user posted image pa sj to je dobr d "starejše"tud še rojevate oz imate še od prej kej otrok, da pol lahk mladim delite izkušnje, nasvete itd.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
2.12.2009 11:00:14   
Tincy90
Kleopatra ti pa si hecna.user posted image user posted image dj no dj kakšna babi, to lahk rečejo une k so zanosile pr 40. in še več, to vidš pa sam u hollywoodu.user posted image user posted image user posted image hecam se, kaj ma veze, mal se nališpaš pa si sexy mama.user posted image user posted image

Hehe, tinatara hvala, sj da bi res na RD rodila bi blo najlepše darilo na svetu zame.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
2.12.2009 11:01:48   
Tincy90
Zdj mi je začel mal preveč dogajat, se grem pomirit v vročo vodo, i love bana!user posted image user posted image user posted image še tamala se strinja z mano je začela brcat, juhu.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
2.12.2009 11:02:37   
tulpika

ja Tincy res si mlada...pa sej je prov. Mogoče boš pa lahko za svoj RD nazdravila s protibolečinskim koktejlom user posted image ...pa boš "zadeta" brez alkohola. Nekaj novega bo.
Je pa fajn imeti RD takrat kot mamica...jaz in moja mami imava 1 dan razlike pa je prov fajn, ko skupaj praznujeva.
Termin poroda mam pa zdej na taščin RD pa ona full navija, da bi tamau zdržu do takrat user posted image .

eheheh Anuš...ja ja ti si tud že v klubu "starejših občank" user posted image . Pa sej tele k mamo 30+ nismo še za odpis. Čeprov so men bili pri mojih 18ih letih teli, ki so bili stari 30 in več...stari kot zemlja user posted image . Kako se z leti merila spreminjajo. zdej so mi še 70letniki zelo mladi user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
2.12.2009 11:03:32   
ShopGirl
Tincy, do 30. jih loh še ene par na svet spraviš user posted image user posted image user posted image
sam po moje je to res kar Anuš pravi...da je lažje rodit in prenašat nosečnost pri cca. 20-ih.
Sam veste kaj pravjo - 30. so nova 20. user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
2.12.2009 11:06:53   
bejbibu
Čestitke anaj...joj js bi tudi že kr šla rodit, zdj že pa res komaj čakam...sem že vsa okornauser posted image user posted image !!!

No prvega sončka že imamo v decembru, sedaj pa naprej!!!!
Srečno vsem.......

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
2.12.2009 11:13:26   
ShopGirl
tulpika user posted image user posted image  ojej si me nasmejala...

kleopatra, kakšna babi neki - jst sm včasih kr zakompleksana ko vidm kakšno žensko, ki ima pri cca. 40-ih tako postavo kot jo jst v lajfu nism in ne bom mela. Sexy mamice... kaj je lepšega... ne glede na leta. Če se ženska zna zrihtat in da neki nase (šport, oblačila, ...), je lahko čist huda. Res, jih gledam na telovadbi kok razturajo, matr kakšne noge majo ene - pa trebušnjake!!! Človek pride čist zafrustriran domov user posted image

Ojej, ko smo že pri trebuhu - baje je po nosečnosti kot puding...how the hell se bomo pa tega znebile?? Trebušnjaki?

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
2.12.2009 11:21:24   
araz
Tinchy, če bi jest lahko izbirala bi tud bila že prej mamica. Vsaj kakšnih 10 let prej. Midve z mami imava 20 let razlike in je prav fajn. Pa moja kolegica je tud rodila pri 19 in je punca zdej že v srednji šoli, ona pa uživa na veliko.

In imaš prav. Vsak se sam odloči. In če imaš pogoje zato hvala bogu.

Nič, jest pa zdej šibam na pregled. Pa da vidimo kako naša pikica raste. Ma da jo premerijo od spredaj in zadaj user posted image .

Se javim po pregledu.

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
2.12.2009 11:41:12   
ammam
Čestitke Anaj za korenjaka  Nejca!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes s pregleda, o kakem CTG-ju niti besede...user posted image je pa rekel, da je še vse popolnoma zaprto. Torej bomo še čakali en čas. In kot kaže imeli bolj drobnega dojenčka. Bo šel pa lažje ven.

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
2.12.2009 12:46:07   
Ninča77
Čestitke Anaj za Nejcauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi smo pa danes imeli prvo posvetovalnico. Zdravnica je rekla da je vse ok. Zredila sva se za 400g v enmu tednu, torej odlično napredujeva, odkar sva doma. Zrastla sva pa samo 1 cmuser posted image , ampak jaz mislim, da so našga Matevža mal narobe ob porodu zmerli, ker je bil zravn njega en dojenček na rok rojen in je bil velik 51cm ko se je rodil in je bil fulll večji videt od Matevža. V glavnem sedaj ima težo 3400g in 50 cm je velik. Se je pa zdravnica strinjala, da mu ne rabim dajat ad3 kapljic, ker ima sigurno po njih krče. V adaptiranih mlekih je veliko A vitamina in je dovolj če dobiva samo kapljice d3. Ampak tudi ne preveč, ker se baje z preveč d3 vitamini lahko zastrupiš.

No punce, naj vam danes ta luna prinese čimveč dojenčkov.Jst pa grem zdej mal počivat, ko Matevž spi.

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
2.12.2009 12:51:55   
metkara
Anaj22 čestitke za Nejcauser posted image user posted image user posted image Je pa res korenjakuser posted image

Js sm pa dans čist naspidirana, ko je sonček user posted image user posted image user posted image Sicer nism bog ve kak fajn spala, kr neke sanje sm mela o novi gripi in o dilemi, a se naj grem cepit po porodu al neuser posted image Sma mela z mojim zvečer o tem debato, pa sm jo še v spanju predelovalauser posted image Prej sm skoz govorila, da se ne grem cepit, da ne zaupam cepivu, zdj pa ne vem... rada bi zaščitila bebiko. Moj je že rekel, da se bo šel...Itak vem, da smo o tem že imele debato in ne bom spet začelauser posted image

Puffy - tudi mene tako boli notranja stran stegen... Ko nekaj časa sedim za računalnikom, pol glih komaj vstanem, da o vstajanju iz postelje ne govorimuser posted image Si grem pa zdj v spodnji štuk po ono žogo in bom kr na oni sedela. Tut v porodnih sobah jih imajo in baje pomagajo pri lažjem odpiranju.

Tincy90: Bravouser posted image Da boš tak mlada mamicauser posted image Js vem, da nism bla zrela tisti cajtuser posted image Ima pa to vsekakor prednosti. Moja sestrična bo imela že dva pri 23-ih, njena mama je pri 40-ih postala babica, njena babica pa pri 60-ih prababicauser posted image Tak da lahk še kamot postane praprababicauser posted image

Uživajteuser posted image

(odgovor članu ammam)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
2.12.2009 12:54:54   
*nivea
jaz sem tud mela ctg, vse mirno. mi bomo tudi imeli bolj drobno dojenčico. se strinjam s tabo ammam, bo lažje prišla ven user posted image

mam pa danes uradni pdp, ampak se jaz itak bolj nagibam k tistemu po nuhalni, se pravi da 10.12. nvem, mogoče pa nas mala še danes preseneti. zdaj fejst nori spet.

mam pa jutri spet ctg,v porodnišnici. pa bomo videli kaj bo, če bom kar not ostala, al pa bom lahko šla domov, pa se vozila na ctg-je. jaz bi bla bolj za ta drugo varianto, al kdo ve kaj se bo dežurni doktor zmisliluser posted image

Ninča77user posted image user posted image user posted image za Matevža da pridno rastete
vidiš, kak je vam mamicam že fajn, da se pridno cartate doma, me pa se še mučimo in čakamo in čakamouser posted image

bom danes popoldan šla na en sprehod, mogoče bo to kaj pomagalo, da se me mala usmiliuser posted image

aja, mi je pa čudno da ene nimate ctg-ja. jaz ga mam od 34tedna dalje vsaki teden (ko mala akrobacija izvaja, včasih celo dvakrat na tedenuser posted image )

mejte se

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
2.12.2009 13:01:50   
*nivea
user posted image

user posted image

DECEMBERČKI 2009

Datum        Ime (starost)         PDP         Ime otročka        Teža      Velikost

09.10.09    BeeBee(26)      01.12.09     Anja Tia  user posted image     1970 g      39 cm  user posted image
25.10.09    Ninča77(32)     15.12.09     Matevž    user posted image     3360 g      49 cm
26.10.09    tintara(32)       14.12.09     Vane       user posted image     2000 g      43 cm  
02.11.09    blondy_81(28)  07.12.09    Manca     user posted image      2800 g     49 cm

11.11.09    lana24(?)          08.12.09     Aljaž      user posted image     2660 g      51 cm   
22.11.09    Sasi_M (29)      06.12.09      Narja     user posted image      2550 g     48 cm 
02.12.09    anaj22 (25)       12.12.09     Nejc       user posted image     3850 g      55 cm 

user posted image      

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
2.12.2009 13:04:06   
ShopGirl
nivea, mogoče se te pa lunca usmili in boš jutri že crkljala user posted image

metkara&puffy: ta bolečina na notranjem delu stegen je pa res user posted image . Najhuje je če si dolg v enem položaju, zato jst probam skos pomalem menjat pozicije. Je pa težko ponoči - zdej me itak tut boki bolijo... Ma vse gre k vragu, bo treba rodit user posted image

jst sm šla prej mal ven, je kr mrzlo... pa oblačno mamo tuki in ni nč fajn.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
2.12.2009 13:11:35   
Anonimen
Uf,koliko vas je ze rodilouser posted image

bolecine med nogami...auva ja,mene tudi tole daje zadnji teden.pol pa hodi kot racauser posted image Zadnje 2dni,me je pa bolj na desni strani,ampak to tako,da sem se komaj premikala.Pa stegna ponoci...danes se mi pa zdi,da mi ze fejst dol pritiska,imam ves cas obcutek,da imam poln mehur in mi ga bo kar razgnalo.
Jest sem ze za rodit,prav resuser posted image

Matevzek,bravo za pridobljene dekagramcke in da je vse v redu.Glede dolzine-cisto mozno,da so ga prvic narobe izmerili.

Pa drugac,al kera ze pakira za v Rimuser posted image user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4420
2.12.2009 13:17:22   
Tincy90
user posted image user posted image user posted image za Matevžka. Super!user posted image

Kleopatra js mam že neki časa spakirano in sm še čakamo.user posted image sm zakva pa rečete v Rim?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
2.12.2009 13:18:36   
Anonimen
Za Rim ne bi vedla...spakirano pa vem,da ze kar imate.Hotla sem vprasat,ce je kaksna ze z eno nogo v porodnisniciuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
  Neposredna povezava do sporočila: 4422
2.12.2009 13:19:47   
Tincy90
Hehe, js sm še z obema nogama doma.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
2.12.2009 13:39:12   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: ShopGirl

Ojej, ko smo že pri trebuhu - baje je po nosečnosti kot puding...how the hell se bomo pa tega znebile?? Trebušnjaki?

to je tako odvisno od vsake posameznice, jaz se spomnim, da sem mela tko mehko kožo, je še moj reku da je ko pliš user posted image user posted image mehka za pobožat.... sam ni to uno da koža dol visi, ampak je pač struktura malo drugačna, ker je zdaj tako raztegnjena, potem pa ne več user posted image

Nobody is perfect.

Hi! I'm Nobody

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
2.12.2009 14:02:11   
Nončika
nivea, bejž rodit. user posted image user posted image user posted image   da se končno spoznata z tvojo pikico.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Oblačila
Raho

Ali kupujete otrokom rabljena oblačila (second hand)?

da (11%)

ne (76%)

pogojno, če je ugodna cena (13%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!