Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober dan Saj nimam časa niti volje, da bi sploh kaj brala Celo dopoldne smo se je.ba.li s patološkim lažnivcem, ki mi je razbil avto. Včeraj je njegova žena mojemu možu rekla, da bo danes njen mož prišel k nam zaradi razbitega avta. Rekla je še, da je kuhal kosilo in mu je avto ušel po nagnjenem terenu in je to opazil šele, ko je počilo. Da pa je gledal in se mu je zdelo, da se nič ne pozna, da ni vedel, kje zvoniti, kako se pišemo,... Danes pa tip na polno laže, da nima nič s tem!!! Itak sem spet klicala policijo, policist je vse ponovno izmeril in je bil res potrpežljiv, zvečer pride policistka, ki je v petek zadevo spremljala, da popiše še drugo pričo. Ej, ta človek je bolan, v glavi BOLAN!!! Pa še nekaj sem izvedela, to je ***** (raje ne napišem grde besede, da me kdo ne toži), ki je nekoga skoraj povozil, naredil celo štalo in se prerival (milo rečeno) s skoraj povoženim, čeprav je bil kriv sam, potem pa ga je skoraj povoženi žvajznil po ksihtu in je zato ta ***** iztožil odškodnino (s Čeferinom, itak). Se je zadeva s polnima imenoma in priimkoma vlekla po medijih... zgodba za posnet psiho film mater mene bi morali kar nazaj držati, da mu ne bi skočila za vrat