Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:05:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, tally, hijenca in suzy85, maili so poslani hvala šefica, sam bom mogla neki časa počakat da pride na moj konc a to misliš vsebina maila v tvojo bučko?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:05:58
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem samo še danes on line , pol pa ne vem kdaj bom spet v civilizaciji, bom vsak dan morila siolovcem, da pridejo in zrihtajo stvar To me spominja na mojo selitev Tri tedne brez neta in to v najbolj aktivnem obdobju Pa kak sms napiš Kdaj se preseliš? Brez računaknika še gre, jaz si ne predstavljam, da bi bila brez mobitela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:07:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem samo še danes on line , pol pa ne vem kdaj bom spet v civilizaciji, bom vsak dan morila siolovcem, da pridejo in zrihtajo stvar To me spominja na mojo selitev Tri tedne brez neta in to v najbolj aktivnem obdobju Pa kak sms napiš Kdaj se preseliš? Brez računaknika še gre, jaz si ne predstavljam, da bi bila brez mobitela. Oboje je en velik šit Ko si enkrat navajen je hudo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:09:08
|
|
|
|
tally
|
aja pa še to čez par dni bom še številko zamenjala pa bom poslala sms, je moj vzel en drug paket na tušmobilu pa je še men vzel naročnino, nisem pa imela certifikata da bi prenos naredili
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:09:55
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem samo še danes on line , pol pa ne vem kdaj bom spet v civilizaciji, bom vsak dan morila siolovcem, da pridejo in zrihtajo stvar To me spominja na mojo selitev Tri tedne brez neta in to v najbolj aktivnem obdobju Pa kak sms napiš Kdaj se preseliš? jutri zjutraj bomo spokali kufre uh, zdej gre pa zares! naj bo slovo od zdejšnjega stanovanja čim lažje!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:11:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, tally, hijenca in suzy85, maili so poslani hvala šefica, sam bom mogla neki časa počakat da pride na moj konc a to misliš vsebina maila v tvojo bučko? ja to bo bolj težko saj veš teorija je eno praksa mi je pa španska vas , sem zdej gledala in upam da bo izvedljiva hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:12:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally aja pa še to čez par dni bom še številko zamenjala pa bom poslala sms, je moj vzel en drug paket na tušmobilu pa je še men vzel naročnino, nisem pa imela certifikata da bi prenos naredili le glej , da ne ponikneš v neznano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:13:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem samo še danes on line , pol pa ne vem kdaj bom spet v civilizaciji, bom vsak dan morila siolovcem, da pridejo in zrihtajo stvar To me spominja na mojo selitev Tri tedne brez neta in to v najbolj aktivnem obdobju Pa kak sms napiš Kdaj se preseliš? jutri zjutraj bomo spokali kufre že , upad da se še kej primaješ na naš konc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:13:26
|
|
|
|
nia5
|
Nekaj mi RR šteka, pa nimam volje se zezat in čakat, tako da želim vsem lepo in mirno nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:14:29
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aja pa še to čez par dni bom še številko zamenjala pa bom poslala sms, je moj vzel en drug paket na tušmobilu pa je še men vzel naročnino, nisem pa imela certifikata da bi prenos naredili le glej , da ne ponikneš v neznano bomo pa interpol za njo vklople , ma jo najdemo tud če se odseli na drug kontinent
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:14:56
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nekaj mi RR šteka, pa nimam volje se zezat in čakat, tako da želim vsem lepo in mirno nočko nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:15:45
|
|
|
|
hijenca
|
Estrella, te diete pa so hude. Tisto sadno-zelenjavno bi še človek zdržal, ostale pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:16:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nekaj mi RR šteka, pa nimam volje se zezat in čakat, tako da želim vsem lepo in mirno nočko NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:16:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem samo še danes on line , pol pa ne vem kdaj bom spet v civilizaciji, bom vsak dan morila siolovcem, da pridejo in zrihtajo stvar To me spominja na mojo selitev Tri tedne brez neta in to v najbolj aktivnem obdobju Pa kak sms napiš Kdaj se preseliš? jutri zjutraj bomo spokali kufre že , upad da se še kej primaješ na naš konc se bom primajala še v petek ali v soboto , moram mal tukaj pospravit pol pa verjetno 1x 2x na mesec v Duplico
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:17:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally aja pa še to čez par dni bom še številko zamenjala pa bom poslala sms, je moj vzel en drug paket na tušmobilu pa je še men vzel naročnino, nisem pa imela certifikata da bi prenos naredili le glej , da ne ponikneš v neznano ti bom dihala za ovratnik
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:18:20
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem samo še danes on line , pol pa ne vem kdaj bom spet v civilizaciji, bom vsak dan morila siolovcem, da pridejo in zrihtajo stvar To me spominja na mojo selitev Tri tedne brez neta in to v najbolj aktivnem obdobju Pa kak sms napiš Kdaj se preseliš? jutri zjutraj bomo spokali kufre že , upad da se še kej primaješ na naš konc se bom primajala še v petek ali v soboto , moram mal tukaj pospravit pol pa verjetno 1x 2x na mesec v Duplico pol se pa kej tu pri nas oglasi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:18:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem samo še danes on line , pol pa ne vem kdaj bom spet v civilizaciji, bom vsak dan morila siolovcem, da pridejo in zrihtajo stvar To me spominja na mojo selitev Tri tedne brez neta in to v najbolj aktivnem obdobju Pa kak sms napiš Kdaj se preseliš? jutri zjutraj bomo spokali kufre uh, zdej gre pa zares! naj bo slovo od zdejšnjega stanovanja čim lažje! po eni strani komaj čakam, po drugi pa me mal stisne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:19:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Suzy moja mami jo bo hodila iskat, a tist sekret je spet magla uzela Nič punce tudi od mene lahko noč, skočim pod tuš in takoj se stiskat k svoji princeski , tolk mi je noro da skupaj spimo, včasih se mi zdi, da se ceeelo noč tiščim k njej je moj rekel, da AT me ima cel dan, da bi vsak ponoči lahko bila njegova, sem mu odgovorila: ja boš moral počakat, da shujšam nič mirno noč vam želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:20:14
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Suzy moja mami jo bo hodila iskat, a tist sekret je spet magla uzela Nič punce tudi od mene lahko noč, skočim pod tuš in takoj se stiskat k svoji princeski , tolk mi je noro da skupaj spimo, včasih se mi zdi, da se ceeelo noč tiščim k njej je moj rekel, da AT me ima cel dan, da bi vsak ponoči lahko bila njegova, sem mu odgovorila: ja boš moral počakat, da shujšam nič mirno noč vam želim nočka tudi tebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:20:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem samo še danes on line , pol pa ne vem kdaj bom spet v civilizaciji, bom vsak dan morila siolovcem, da pridejo in zrihtajo stvar To me spominja na mojo selitev Tri tedne brez neta in to v najbolj aktivnem obdobju Pa kak sms napiš Kdaj se preseliš? jutri zjutraj bomo spokali kufre že , upad da se še kej primaješ na naš konc se bom primajala še v petek ali v soboto , moram mal tukaj pospravit pol pa verjetno 1x 2x na mesec v Duplico pol se pa kej tu pri nas oglasi veš da
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:20:35
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, če katero zanima prečiščevalna dieta za po praznikih ali pri prekrških jo lahko pošljem na mail. me firbec matra! tudi meni, prosim še men, prosim
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 31.3.2009 21:24:27 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:20:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella, te diete pa so hude. Tisto sadno-zelenjavno bi še človek zdržal, ostale pa Tista sadno zelenjavna je mišljena za max.3 dni, ostalo pa samo en dan, da se prečisti telo po požrtiji Lahko pa recino enkrat na 14 dni ali 1x na mesec narediš tako dnevno kuro, da mal razbremeniš oraganizem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:21:04
|
|
|
|
mafi
|
grem mal še pred tv, moj je svoje že odžagal na kavču . želim vsem mirno nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:21:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Suzy moja mami jo bo hodila iskat, a tist sekret je spet magla uzela Nič punce tudi od mene lahko noč, skočim pod tuš in takoj se stiskat k svoji princeski , tolk mi je noro da skupaj spimo, včasih se mi zdi, da se ceeelo noč tiščim k njej je moj rekel, da AT me ima cel dan, da bi vsak ponoči lahko bila njegova, sem mu odgovorila: ja boš moral počakat, da shujšam nič mirno noč vam želim nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:21:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi grem mal še pred tv, moj je svoje že odžagal na kavču . želim vsem mirno nočko nočko
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
PORODMURENKdaj ste rodile?pred rokom (
45%)
na rok (
17%)
po roku (
38%)
Število vseh glasov: 566Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!