Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:52:18
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Jaz sem si danes v knjižnici sposodila en velik kup knjig, da se malo psihično pripravim za službo, pa mi je tako težko zdaj brati, ker sem že čisto off , včasih mi ni bilo težko celo noč brati, zdaj pa ne gre jst bi se tud mogla za knjige spravit, ampak ta teden sploh ne gre. grem raje spat, ker vem, da bo treba tu in tam ponoči vstat, kot pa da bi za knjigami čepela. od petka dalje pa ne bom mela izgovorov!
_____________________________ Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:53:02
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Evo tole pa počne Gal zjutraj in balerina Gal je že pravi poba joooj dobre ste s temi psi, jaz to nikoli ne bi dovolila Jaz tudi ne, sem bolj skeptična do teh stvari, nikoli se ne ve
_____________________________ 21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:55:43
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, če katero zanima prečiščevalna dieta za po praznikih ali pri prekrških jo lahko pošljem na mail. meni o tebi pa sploh nisem dvomila , bo kar treba sploh ko sprobaš novo kuhinjo meni je moj ravnokar rekel, da bi lahko malo popazila na prehrano, saj se mu zdim vsak dan bolj okrogla , ha ha ha saj se je samo hecal Okroglo je veselo
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:55:45
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, če katero zanima prečiščevalna dieta za po praznikih ali pri prekrških jo lahko pošljem na mail. meni o tebi pa sploh nisem dvomila , bo kar treba sploh ko sprobaš novo kuhinjo pa kje jih ti pobiraš
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:56:23
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moje "remek" delo So pa malo bolj živahne barve kot tule zgleda. full so dobre a ti je Jaka pomagal???
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:56:30
nia5
Nia že panča, jaz pa ne vem kam bi se dala Mislim, da bom šla kar malo tv zijat, pa spet ne bo nič pametnega verjetno.
_____________________________ 21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:57:13
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, če katero zanima prečiščevalna dieta za po praznikih ali pri prekrških jo lahko pošljem na mail. meni o tebi pa sploh nisem dvomila , bo kar treba sploh ko sprobaš novo kuhinjo pa kje jih ti pobiraš a ti to men
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:57:44
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia že panča, jaz pa ne vem kam bi se dala Mislim, da bom šla kar malo tv zijat, pa spet ne bo nič pametnega verjetno. Nia, ti pa kej klofni na rr
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:57:47
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, če katero zanima prečiščevalna dieta za po praznikih ali pri prekrških jo lahko pošljem na mail. meni o tebi pa sploh nisem dvomila , bo kar treba sploh ko sprobaš novo kuhinjo meni je moj ravnokar rekel, da bi lahko malo popazila na prehrano, saj se mu zdim vsak dan bolj okrogla , ha ha ha saj se je samo hecal Okroglo je veselo
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:58:11
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moje "remek" delo So pa malo bolj živahne barve kot tule zgleda. full so dobre a ti je Jaka pomagal??? On je zraven ustvarjal druge "kreacije".
_____________________________ Nobody is perfect and I'm nobody!
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:59:06
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moje "remek" delo So pa malo bolj živahne barve kot tule zgleda. full so dobre a ti je Jaka pomagal??? On je zraven ustvarjal druge "kreacije". si lahko predstavljam, ti si pa pol čist not padla
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:59:21
barbaw
Hijenca Satler je drag ko pes, Interles pa še nisem vprašala. Bom jutri.
_____________________________ Nobody is perfect and I'm nobody!
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 20:59:25
tally
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, če katero zanima prečiščevalna dieta za po praznikih ali pri prekrških jo lahko pošljem na mail. meni o tebi pa sploh nisem dvomila , bo kar treba sploh ko sprobaš novo kuhinjo pa kje jih ti pobiraš a ti to men ja komu pa
_____________________________ 13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo. 26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:00:09
nia5
Prej sem nekaj šnofala in sem pri temi nedonošenčki zasledila, da je lani umrla punčka Tanaja, ko sem brala post od atija ko se je poslavljal od nje, mi je šlo kr na jok, groza oz groze
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:00:15
Estrella*
mafi, tally, hijenca in suzy85, maili so poslani
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:00:58
tally
jaz sem samo še danes on line , pol pa ne vem kdaj bom spet v civilizaciji, bom vsak dan morila siolovcem, da pridejo in zrihtajo stvar
_____________________________ 13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo. 26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:01:26
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, tally, hijenca in suzy85, maili so poslani thx
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:01:28
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, tally, hijenca in suzy85, maili so poslani hvala
_____________________________ Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36) Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43) Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:01:35
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Punce, če katero zanima prečiščevalna dieta za po praznikih ali pri prekrških jo lahko pošljem na mail. meni o tebi pa sploh nisem dvomila , bo kar treba sploh ko sprobaš novo kuhinjo pa kje jih ti pobiraš a ti to men itak
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:01:53
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, tally, hijenca in suzy85, maili so poslani hvala šefica, sam bom mogla neki časa počakat da pride na moj konc
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:03:02
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem samo še danes on line , pol pa ne vem kdaj bom spet v civilizaciji, bom vsak dan morila siolovcem, da pridejo in zrihtajo stvar To me spominja na mojo selitev Tri tedne brez neta in to v najbolj aktivnem obdobju Pa kak sms napiš Kdaj se preseliš?
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:03:43
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hijenca Satler je drag ko pes, Interles pa še nisem vprašala. Bom jutri. Mi smo bili zadovoljni s ceno pri Interlesu.
_____________________________ Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36) Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43) Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:03:58
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, tally, hijenca in suzy85, maili so poslani hvala šefica, sam bom mogla neki časa počakat da pride na moj konc a to misliš vsebina maila v tvojo bučko?
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 31.3.2009 21:04:17 >
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:04:58
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi, tally, hijenca in suzy85, maili so poslani
_____________________________ Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 31.3.2009 21:04:58
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem samo še danes on line , pol pa ne vem kdaj bom spet v civilizaciji, bom vsak dan morila siolovcem, da pridejo in zrihtajo stvar To me spominja na mojo selitev Tri tedne brez neta in to v najbolj aktivnem obdobju Pa kak sms napiš Kdaj se preseliš? jutri zjutraj bomo spokali kufre
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Vprašanje.пеперутка16 Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?